89tilføjet af

arv

man ser i disse dage, at grov mobning er skyld i at unge mennesker er endt i depression, selvmordsforsøg, kriminalitet, og stofmisbrug..
Jeg er seriøst bange på vejene er den generation af udenlandske børn der i øjeblikket leger i børnehaverne...Forældres had og fordomme smitter utvivlsomt af på deres børn..og hvad mon disse børn gør de møder et andet barn som de kan forbinde med deres forældres beskrivelse....
tilføjet af

du har ret

der er mange udenlandske børn, som bliver påvirket hjemmefra til at hade alt dansk.
tilføjet af

mening

og får at hævne sig på disse forældre vælger man at ødelægge livet for deres børn...det gir også en interessandt mening
tilføjet af

det sker allerede

Du behøver ikke at spørge "hvad mon disse børn gør når..." som om det er et teoretisk spørgsmål...det sker allerede, i Nørrebro, Mjølnerparken, Gjellerupparken, Vollsmose, Kokkedal og andre mindre medieeksponerede steder.
Hvor 'udenlandske' børn mobber, terroriserer og vandalisere andre, især de danske pigebørn der jo som bekendt ikke går klædt som omvandrende telte for at "beskytte deres uskyld" som disse udenlandske børns forældre jo mener pigebørn skal.
tilføjet af

Hvor ville du hen med det????

Hvis man ville hævne sig, sendte man vel børnene væk.
Arven får de da af deres forældre!
tilføjet af

du kan stave men kan du læse

er det mit indlæg du svare på...i såfald kan jeg ikke se at du har læst det....
Muslimske piger klæder sig ikke i telte i børnehavealderen..de tager tørklæde på når de er kønsmodne omkring 12-16 års alderen...og mange først i 17-20 års alderen...man må tro at man i den alder har flere ressourcer at stå imod med end et lille barn på 4-10 år
tilføjet af

Trist...

nååh, jeg troede du mente de udenlandske børns forældres had til danmark der smitter af på deres børn og derved ødelægger den danske folkeskole med deres fordomme og had.
Jeg havde glædet mig over at du selv måske var begyndt at kunne se de mange problematiske ting ved de udenlandske forældres holdninger som de hjernevasker og tvangsfodrer deres børn med, som f.eks. at alle kvinder der ikke bærer tørklæde er urene og må behandles som sådan, at alle danske kvinder er luderer, at alle danske mænd er svage, at danmark i det hele taget er et lorteland og allan er stor.
men jeg må trist konstaterer at du ikke er blevet klogere eller fået lyst til at kigge kritisk på din egen omgangskreds og de nazistiske holdninger der gennemsyrer den og fortsætter med at forsvare det uforsvarelige samt støtte denne vederstyggelige ideologi med indlæg der igen og igen forsøger at fremstille islamister som undertrykte istedet for det de der: Rå og brutale undertrykkere.
tilføjet af

kaffir

tja nej det var ikke det jeg mente, i og med jeg aldrig har oplevet nogle udlændinge opdrage deres børn med den filosofi, men nærmere har set det selv índtage den holdning senere i livet, hvad der ligger til grund for det skal jeg ikke kunne sige...
Kan ikke se at du ligefrem bidrager til en forbedring af problematikken, idet du kun har vist angreb men aldrig nogen form for selvransagelse...
tilføjet af

den arvelige tendens

Stenkast = fortrinsvis indvandrerkotume.
Kokkedal = hærget af indvandrervold og -hærværk.
Nørrebro = overvægt af indvandrere
Nørrebro = post, ambulancefolk, brandvæsen, trues af indvandrere
Høje Tåstrup = overvægt af indvandrere
tilføjet af

Vi er vist mange

Der vil glæde os over at i endelig får nogle af de samme bekymringer som I har påtvunget danske forældre og danske skoleelever i så mange år.
Velkommen i det helvede som I muslimer har skabt for os alle.
tilføjet af

velkommen til vor verden

De bekymringer har i tyrkere pålagt os danskere i mere end tredive år.
Ingen af jer har opført sig ordentligt. Ingen af jer har opfordret jeres børn til at have respekt for danskere.
Ingen af jer har nogensinde så meget som udtrykt den mindste smule taknemlighed for at i har fået lov til at leve og udvikle jer her i danmark.
du er selv et virkeligt godt eksempel.
Du kan ikke få dig selv til at føle taknemlighed overfor danmark. du tror at du er hvad du er p.g.a. dig selv.
NEJ - NEJ og atter NEJ
Hvis du var blevet født i tyrkiet, Pakistan, Libanon, Afghanistan osv. havde du ALDRIG haft mulighed for at udvikle dig til en selvstændig kvinde. Og glem alt om uddannelse fir dit vedkommende. Det havde ikke været aktuelt.
På nuværende tidspunkt var du forlængst blevet bortgift til en fjern fætter eller lignende. Og dine selvstændige meninger var forlængst blevet tærsket ud af dig af din hengivne far eller dine brødre, hvis de da ikke voldtager dig og bagefter stener dig for hor.
Din nuværende mand er forhåbentlæigt ikke din fætter??
Du er blind og døv.
du er meget utaknemlig. Er det et tyrkisk særpræg?? Det at være utaknemlig??
tilføjet af

Hykleri

Mage til hykleri
vækker nu mit skrig
du er angst for tyrkiske børn
du er ligeglad med danske børn
Hvad du virkelig frygter
er mere end bare rygter
Jeres opførsel, grim og led
gav os alle en ond virkelighed
Hvorfor vil du nu klage
vi betaler bare tilbage
Kunne i virkelig ikke forvente?
at vi betalte tilbage med rente
"What comes around, goes around"
Læs for en gangs skyld de svar du har fået på dit indlæg min tøs.
Meningen er ikke løs.


Kender dit hykleri ingen grænser
tilføjet af

Du generaliserer!

Det passer jo ikke, at ALLE tyrkere, der kom til DK for 30 år siden, opdrager deres børn til at hade dabskere!
I den by, hvor jeg bor, har vi adskillige tyrkerfamilier boende, og der er ikke ballade med NOGEN af dem - tværtimod!
Bl.a. har vi en grøntforretning ejet af 2 unge tyrkere og hele byen elsker dem - sådan er det! De hverken svindler eller har ansat sort arbejdskraft!
Hvis man ikke giver de forældre, der opfører sig ordentligt en chance, hvordan skal deres børn - især når de bliver teenagere - kunne andet end blive ballademagere? De har jo ingen respekt for en far, der ikke kan få arbejde.
Hvis samfundet viser, at der er brug for forældrene, tror jeg på, at børnene vil blive gode samfundsborgere, når de bliver voksne!
Jeg tror, at grunden til, at så mange unge indvandrerpiger tager det af os forhadte tørklæde på, er for at protestere mod det fremmedhad, de udsættes for her i landet. Hvis en dansker opholder sig i udlandet, er vedkommende meget mere dansk end i DK. Mon ikke det omvendte er tilfældet også?
Dette er bare min egen ydmyge mening, men jeg bor heller ikke i en storby - der er sikkert forskel. I forhold til min bys størrelse, har vi virkelig mange indvandrere, specielt fra eks-Jugoslavien, men vi har ikke mere ballade med deres børn, end med vore egne danske forkælede unger!
tilføjet af

Dabskere

= danskere
tilføjet af

Interessant

...at Aaliya synes at være den bedste til at stave i denne tråd. Hun er den eneste udlænding her, ikke? Jeg bliver faktisk lidt i tvivl med flere af jer glødende, danske debattører, om i overhovedet er dankere. Jeres stavefærdigheder og grammatik siger ihvertfald noget andet...
Der er ikke nogen skam i at være uintelligent.
Men se det dog for hvad det er, og lad være med konstant at bebrejde andre jeres triste liv.
Er iøvrigt ret overbevist om, at mobningen og fordommene kommer fra begge sider af åen.
Værsgo at råbe op om hvem der så startede.
Tror ikke der findes noget svar på det...
tilføjet af

???

Har stavning og grammatik noget med at være dansker at gøre.....kan man ikk være ordblind? Er ordblinde mennesker uintelligente? Kan man ikk tages seriøst, hvis man staver dårligt?
tilføjet af

Selvros, racisme og knækprosa tilsammen ..

… bliver altså ikke til kunst.
tilføjet af

Jo da

men jeg studser over at koncentrationen af elendige stavere herinde - og især blandt de mest rabiat højreorienterede - er påfaldende høj.
Jeg undrer mig, om der er en sammenhæng?
Er der en afmagt her, der kun kan få afløb via afstumpethed?
Synes du ikke noget kunne tyde på det?
Der er ikke som sådan noget galt i at være ordblind.
Jeg kender en del, mentalt ganske velfungerende, med det problem.
Men man behøver ikke at være ordblind for ikke at kunne stave...
Det kan også være fordi man generelt ikke læser.
Iøvrigt - er det ikke lettere utroværdigt at alle disse mennesker råber op om danskhed og så samtidig ikke engang selv mestrer sproget? Altså, een ting er ikke at kunne stave. En anden er da at kunne sætte forståelige sætninger sammen!
Det er dovenskab. Eller dumhed. Orblinde kan da stadig formulere sig korrekt, selvom de ikke formår at stave ordene.
tilføjet af

kan du

Aalyana så forælle mig, om jeg har ret i, at grunden til at nogle af de unge piger dækker sig til, det skulle være at de ikke måtte være æggende for mænd? Men hvis det så er svaret, hvorfor har samme piger så ofte make-up på?
tilføjet af

ja,

og du er så helvedes klog. Er det derfor du har brugt et navn som YEAH som nick-name?
tilføjet af

grund

der findes for mig 3 grunde til at pigen dækker sig til
1. religion
2. kulturen
3. tvang
for at tage den sidste først er jeg selvfølgelíg total imod dette, ingen skal tvinges til at være en de ikke er.
kultur, tja det var ikke det oprindelig formål, men hvis de piger der har det som grund har det godt og kan stå inde for det, så er det deres valg som bør respekteres.
I religionen skal man ikke frembringe en kunstig skønhed og igennem denne illusion tiltrække mænd.
hos de piger som bruger makeup er det nok en blanding af religionen og tradition, de vil gerne se pæne ud men uden at overdrive, men tager tørklæde på fordi der er ting som de ønsker at værne sig imod.
Nogle piger er stolt af deres muslimske baggrund og signalere dette igennem tørklædet, noget som visse danskere sammenligner med at være stolt af dem der begår terroristhandlinger, men kan personlig ikke se sammenligningen...man prøver at signalisere hvem man er men ikke at hvem man er skulle være bedre end alle andre.
tilføjet af

feje feje

ved ikke om du har været i tyrkiet, men hvis du kendte skolesystemet dernede ville du vide at man har rig mulighed til at gøre karriere som kvinde dernede...og især pakistanere i danmark formår at tage lange videregående udannelser....igen nej jeg er ikke taknemmelig overfor den enkelte dansker, mere end de skulle være taknemmelig overfor de fremmedarbejder som tog alle de krævende svære sundhedsfarlige jobs som danskerne ikke selv gad...hvad med at du viste lidt taknemmelighed til dem eller måske ligefrem undskyldte overfor efterkommende af disse fremmedarbejder som har mistet en far i en ung alder på baggrund af sundhedsfarligt arbejdsmiljø...er det dig ikke muligt synes jeg at du skulle feje for din egen dør før du fejer for min
tilføjet af

Tag dig sammen

Det er ikke danske børn der er problemskaberne, det er de muslimske børn der bliver opfostret hjemmefra med at de skal hade danskere.
Det er de muslimske børn, der ligefra barnsben, viser at deres kultur ganske enkelt ikke passer ind i et blidt samfund som Danmark.
Danske børn, bliver ikke præget at forældre til at hade. Fremmedhad er et fy-ord, og ingen forældre ville være stolte af at høre deres barn tale nedsættende om fremmede børn. Så fat for engangs skyld, at VI ikke indoktrinerer ungerne - I gør.
Jeg så gerne at alle muslimer tog tilbage til jeres respektive hjemlande - men jeg nævner aldrig emnet for mine børn. De skal selv danne mening, når de når til det af naturlig vej.
Du kender INTET til hvordan danskere tænker og reagerer. Du kender INTET til det danske land - din dumhed stråler frem, hver eneste gang du skriver et indlæg. Shhhhh...
tilføjet af

dansker

kender intet til danskere??? hvad snakker du om jeg er selv dansker....hvor mange gange skal jeg sige det før det synker ind
tilføjet af

prøv lige

hvis du virkelig vil have en ordentlig seriøs debat med muslimer for at hører hvad de står for, kan jeg anbefale islamisk.dk....men der er dog visse retningslinier, såsom et ordentlig sprog, de indlæg der befinder sig i et abe-stadie hvilket præger dine indlæg og den generelle debat her er ikke velkomne, men hvis du kan bevæge dig op på et ædfardsmæssigt og intellektuel højere niveau, så skal du være velkommen...for at finde svar på sine spørgsmål må man gå til stammen og ikke selv digte svarene
tilføjet af

Du er ikke

dansker. At du har boet i landet, taget din uddannelse osv. Gør dig ikke til dansker, dine holdninger fortæller at du er alt andet - end dansk.
tilføjet af

en dansker

synes ellers at mit danske stamtræ beviser noget andet...
Man har ellers forstået i denne debat at det kommer an på fødselret alene og den har jeg altså....ellers må du jo erkende at alle de som er født i landet uanset forældrenes herkomst er berettiget til at kalde sig dansker sålænge de overholder landet love og regler
tilføjet af

oh ja lige

hvis det er holdninger alene som afgør om man er dansk eller ej, så er du vel heller ikke berettiget til at kalde dig dansker i og med at du har respekt for den danske grundlov som tillader mennesket religionsfrihed...
tilføjet af

oh ja lige..

hvis det er holdninger alene som afgør om man er dansk eller ej, så er du vel heller ikke berettiget til at kalde dig dansker i og med at du ikke har respekt for den danske grundlov som tillader mennesket religionsfrihed...
tilføjet af

hehe

Alle har ret til deres religion, sålænge den ikke går ud over andre - og det gør du med din. Du kræver af andre, for at du kan nyde din religion.
tilføjet af

stikke

jeg kræver at blive behandlet som menneske, og at jeg kræver at blive behandlet med respekt burde være selvfølge ligeledes det at folk blander sig ude om min privatsfære
tilføjet af

plads

hvis du kigger på samfundsnormerne idag, er man gået fra et mekanisk menneskesyn, til et mere humant menneskesyn, hvor der bliver udvist omsorg for medarbejderens individuelle motivationsfaktore, således at der ikke kun er profit alene for øje men derimod skabes en forståelse for, at personlig velvære i høj grad hænger sammen med firmaets mål....dette gælder vel ikke for danskeren alene
tilføjet af

Læs

dit indlæg igen, og omformuler det så selv JEG kan forstå hvad du mener.
Jeg kan ikke se hvad du mener?
tilføjet af

igen...

kan ikke se at min religion går ud over andre, er da ikke ansvarlig at folk igennem deres mangel på respekt og forskelle får ondt i r....
tilføjet af

du kræver

at alle skal ansætte folk der bærer tørklæde?
Hvor er DIN respekt?
tilføjet af

Aaliyas had

ALLE de indlæg Aaliya har sendt ind her har to slags indhold:
1. Hård kritik af danskere/Danmark.
2. En undskyldende holdning overfor alt muslimsk.
Sidst jeg læste en avisartikel om børns forhold til hinanden, var en artikel, der beskrev at på Nørrebro var indvandrebørn begyndt ikke at ville lege med danske børn.
Det viste sig at det var forældrene der havde lært deres børn det!
Et andet eksempel: I Nordvest kvarteret er en Nettobutik hvor indvandrebørn i alderen 12 til 14 år stjal i store mængder(læg mærke til at de kun stjæler op til den kriminelle lavalder på 15år!)

Så en dag fik forretningen at tyrkisk (læs:muslimsk) chef, og alle børnene holdte op med at stjæle fra den ene dag til den anden.
Interessant ikke?
Hvor mon de kære indvandrepoder har deres moral fra? En moral, der helt klart siger: "Det er iorden at stjæle fra de vantro men ikke fra muslimer".
Børn, der lærer noget sådant, hvilket forhold har de til danske (læs:vantro) børn?
Kunne det ikke være interessant med en undersøgelse af hvor ofte danske børn stjæler fra indvandrebørn og hvor ofte indvandrebørn stjæler fra danske børn???
tilføjet af

INGEN TAKNEMMELIGHED!

NEJ, vi har absolut INGEN grund til at være taknemmelige overfor tyrkere og andre indvandrere fra muslimske lande.
INGEN!
Danmark kunne sagtens have klaret sig uden.
Det er muligt at nogle enkelte danske virksomheder har haft gavn af indvandrene, men landet Danmark har ikke har gavn af indvandrene.
Hvis dine far arbejdede på an dansk fabrik og gjorde sit arbejde er den uden tvivl glad for det.
Men - det koster 70.000 kr at have et barn i skolen om året, så hvis dine familie hadve fire børn skulle din far betale 280.000 kr i skat om året.
Blot for at dække jeres skolegang!
Så, mens den enkelte virksomhed kan have haft gavn af nogle indvandrere, så har det været en stor økonomisk ulempe for Danmark.
Din familie har således med al sandsynelidhed fået et sted mellem kr 60,00 og kr 120,00 hver gang den har betalt kr 50.00 i skat.
Der er 200.000 muslimer i Danmark.
Hvis disse var blevet i muslimske lande ville mindst 10% være døde pga manglende eller dårlig lægebanhdling.
Lille Danmark har således reddet 20.000 muslimers liv. Måske inklusive din far eller mor.
Men det er der naturligvis ingen grund til at være taknemmelig over. Vel?
Men - jeg er glad for dit indlæg, for det minder mig om at det dumeste vi danskere kan gøre er at lukke flere utaknemmelige muslimer ind.
Indvadring fra Indien og Kine vil sikkert være en fordel. Kinesere får faktisk MINDRE i bistandshjælp end den gennemsnitlige etniske danskere, mens muslimer vist nok får omkring fire gange så ofte bistandshjælp.
Men fler muslimer?
ALDRIG!
tilføjet af

svar.

synes ikke at mine indlæg er en grov kritik af danskerne alene, men nok hovedsaglig den kritik der kommer herinde fra, og kan ikke se at der er noget problem i at jeg prøver at belyse muslimernes syn på dette, idet der jo er nok forsvar på den anden side i denne debat...
Hvem er du til at sige at danmark havde klaret sig uden fremmedarbejderne, mange virksomheder måtte have lukket og dårligdom skaber ringe i vandet..og udover det så bør man vel ikke straffe nutidens unge fordi man er overmandet af et anfald af bagkloghed.
Hvad end vi har kostet i skolegang så munder det i det mindste ud i at vi skal betale en større som i skat end dem uden uddannelse.
Hvordan mener du jeg skal udvise min taknemmelighed...ved at smide min muslimske identitet eller ved at bukke og skrabe for en dansker lidt ala ja massa nej massa...nej er ikke taknemmelig jeg er blevet præsenteret for nogle muligheder og så er det mit ansvar at gøre noget ud af dem.
tilføjet af

svar..

nej jeg kræver ikke at alle ansætter folk med tørklæder, men kræver da en ordentlig forklaring på hvori problemet med tørklædet skulle bestå..
Faktisk er der mange indenfor hjemmeplejen og rengørring med tørklæde. De fleste dansker har intet mod at se dem med tørklæde i disse roller, for dem er den slags billede underdanigt og de nyder jo at se indvandrene i de ydmyge stillinger. Skulle derimod en pige med tørklæde bestride en høj stilling krakelere deres billede jo mere eller mindre.
Jeg forstår at man ikke må bærer nazikors det er selve symbolet på nazime, er en ugerning gjort i nazimens navn ser man ofte nazikorset...tørklædet er ikke symbol på terrorisme, derimod mere en bombe om maven eller pandebånd med titlen jihad.
Hvis tørklædet kan kombineres med den øvrige beklædning i firmaet hvor er problemet så, kan forstå man ikke kan gå i burka idet det ikke kan kombineres med tørklædet og at man ikke kan stoppe et møde fordi en nu lige skal ud og bede..men er reglen at man skal være elegant jamen så kan man sagtens være elegant med tørklæde....hvad er problemet med tørklædet når det ikke forringer personens evner til at gøre det samme arbejde som de andre i firmaet.
Hvis man skal udelukke på baggrund af den slags ting, så burde man jo stoppe med flexjob hvorfor skál nogen ha højere løn for mindre arbejde bare fordi de er handicappet..eller hvad med kvinder de skal jo uungåeligt på barsel hvilket koster arbejdsgiveren...skal man så også udelukke alle kvinder fra arbejdspladsen...eller skal man prøve at efterleve betegnelsen, det rummelige arbejdsmarked, til også at indbefatte muslimske piger
tilføjet af

*GGG*

*GGGGGGGGGGGGGGG*
tilføjet af

handicappede??

Du kræver en ordentlig forklaring på et tørklædeproblem. Hvorfor skal det forklares, det har altid været op til firmaet, selv at bestemme hvilken påklædning der passer til firmaets ånd. Ingen med næsering, eller halstatoveringer, læderveste m.v. føler sig som et forfulgt folk - De VED de adskiller sig, og tager selv ansvaret for konsekvensen.
Hvis folk ikke vil ansætte tørklæder, må det respekteres! Længere er den ikke - og hvis du ikke kan det, er det DIG der er intolerant.
At du mistænker os danskere, for at nyde at se tørklæder i underdanige sammenhænge - bunder i dine egne fordomme overfor os. Personligt har jeg ingen glæde i at se jer i underdanige stillinger, ærligt så så jeg helst at alle stillinger var besat af danske personer - og at i andre tog hjem til tørklædernes verdensdel. Jeg hader jer ikke, synes bare ikke i skal være her, når i stiller alle de krav.
Det er ikke forbudt at bære svastika i Danmark, og selv tåberne der føler sympati for nazismen - bærer ikke symbolet når de tager på job...for de VED at man er nødt til at tilpasse sig normerne. Dette kunne du lære lidt af, tilpasning.
"hvad er problemet med tørklædet når det ikke forringer personens evner til at gøre det samme arbejde som de andre i firmaet."
- Du forstår jo SLET ingenting. En tatovering midt i ansigtet, et rygmærke med kranier, en latex-katte-dragt, et muslims tørklæde osv osv, behøver ikke at gøre medarbejderen udførte arbejde ringere. Men arbejdsgiveren skal, hvis han ønsker det, have sin frihed til at afslå ansøgninger/ansættelser af folk der bærer disse ting. Hvis han ikke ønsker at hans firma skal udtrykke disse værdier, skal han ikke stå skoleret og forklare HVORFOR.
Dit tørklæde er ikke et medfødt handicap, så din respektløse sammenligning burde du æde i dig igen.
Handicappede der kan arbejde i flexjobs, er født med et problem - de skal ikke straffes yderligere ved at sidde hjemme hvis de istedet kunne arbejde. Du har valget, at tage dit tørklæde af når du arbejder. En handicappet kan ikke lægge sit handicap. Virkelig en svinsk sammenligning du gjorde hér!!
At du også tager kvinders graviditet med ind i billedet, fatter jeg ikke. Hvis arbejdsgiveren ansætter en kvinde med risiko for barsel etc. Er det absolut hans valg og udgift. Tørklæder drejer sig ikke om økonomi eller uarbejdsdygtighed. Lad være at påstå du er dansker, hvis du ikke kan følge den danske tankegang.
Et seriøst spørgsmål: Hvorfor tager du ikke til et land, hvor tørklæder er velset - hvor der er moskeer, halal, kebab, ingen kristne, ingen svinekød, ingen Bertel Haarder. Til landet hvor alle de goder du savner findes?
tilføjet af

Du har fuldstændig...

...ret i, at en forretningsindehaver eller firmaejer har ret til at fastsætte normer for påklædning for sine ansatte. Det burde også være hans ret at fyre gravide, og for min skyld burde han selv kunne fastsætte lønpolitikken og prispolitikken helt uden smålig skelig til overenskomster og konkurrencelovgivning.
Til gengæld har du og jeg så pligt til at vurdere, om vi vil handle med en virksomhedsejer, med et så forkvaklet menneskesyn. Og han måtte leve med, at en lille gruppe aktivister - jeg skulle gerne være en af dem selv - hver dag tog opstilling ved indgangsdøren og forklarede alle, at her er der en virksomhedsejer med en så dårlig moral, at alle er bedst tjent med at få ham dømt ude af business for bestandig.
tilføjet af

hetz

Du blander en del begreber sammen, hvad vi har af overenskomster i Danmark - har taget 100 års kamp frem og tilbage. Giver dig ikke ret i at vi skal tilbage til stenalderen som du foreslår.
Påklædning i virksomheder, har intet med ovenstående at gøre - lad os holde os til sagen.
Ellers kan vi vel også tage vores kamp imod undertrykkelse af kvinder, og forskelbehandlingen med. Tørklædet er netop en del af dette, om ikke undertrykkelse - så ihvertfald forskelbehandling mellem kønnene(ellers ville muslimske mænd vel også påduttes tørklædet).
Og nej du tager igen fejl - vi har ikke "pligt til at vurdere, om vi vil handle med en virksomhedsejer" - vi har det frie valg, til at vurdere...Og hvis du gerne deltager i aktivisme/hetz imod menneskers du ikke deler sysnpunkt med, så er du da lavere end jeg troede.
Og hvis virksomhedsejere skal hetzes pga dårlig moral, så er der vist en hel del kiosker/bagerier/rengøringsfirmaer/taxa'er osv. der skal belejres. - eller er det ok med dårlig moral, hvis man er en "stakkel" af fremmed herkomst?
Et seriøst spørgsmål(IGEN):
Hvorfor tager du ikke til et land, hvor tørklæder er velset - hvor der er moskeer, halal, kebab, ingen kristne, ingen svinekød, ingen Bertel Haarder. Til landet hvor alle de goder du savner findes?
tilføjet af

fordi

fordi det her er mit land, hvor jeg har mine minder, mit fundament og min familie...hvorfor skulle jeg stikke halen mellem benene bare fordi nogle mennesker mener at de er bedre end alle andre og føler det som deres pligt at drive hetz mod alle som ikke deler den samme opfattelse...er ikke nogen kujon
tilføjet af

Skudt forbi

Du drager nogle forhastede og forkerte konklusioner.
Selvfølgelig er det din forbandede pligt at vurdere en virksomheds moral, før du beslutter om du vil handle. Det er så dit frie valg, at du evt. beslutter at handle. Og derved pådrager du dig selv et moralsk ansvar.
Jeg opfordrer hverken til hetz eller forfølgelse. Klap nu lige hesten. Her er tale om aktiv oplysning. Oplysning, som er nødvendig, for at kunne foretage en moralsk vurdering. Og jeg undtager ingen brancher, eller arbejdsgivere af den ene eller anden herkomst. Jeg ved ikke hvor du har det fra.
Jeg tager gerne til et land med tørklæder, kebab, halal og moskeer – på ferie fra dig og andre åndsforsnævrede tåber. Men du og Bertel Haarder kan være sikker på at jeg derefter indtager min plads igen i mit fædreland, for at deltage i debat, oplysning og frie valg med det mål at holde dig og Bertel Haarder væk fra indflydelse. Det er en helt normal og legitim demokratisk proces – hvor vi efter min mening igen har pligt til at deltage, og frihed til at træffe et valg, også som i dit tilfælde et dårligt valg.
tilføjet af

vi invinterede 1000

men nu er der 300.000 de fleste er sgu ikke inviteret det kan i ik blive ved med at leve højt på
vi skulle have valgt østeroupa
:)))
tilføjet af

søster bror snak

det kan du da ikke mene hvor er det interlektuelle i det verdens fjerne ævl der foregår på islam.dk
prøv at leve her på jorden ...hvorfor kommer i ingen vegne i tyrkiet ...andet til at leve af turister
tilføjet af

Aliyas 'kritik'

Du skriver:"Hvem er du til at sige at danmark havde klaret sig uden fremmedarbejderne...".
Selvfølgelig kan Danmark klare sig uden fremmedarbejderne.
Fremmedarbejderne udgør (heldigvis) kun ca otte procent af den danske befolkning, og en stor del af disse er på understøttelse. Faktisk koster indvandrene Danmark NETTO 16 milliarder om året.
Fordi nogle få danske virsomheder blev holdt igang af fremmedarbejderne, betyder det jo ikke at hele LANDET Danmark ikke kunne klare sig uden.
Du har bekræftet min fordom om at muslimer er de mest selvfede af alle mennesker.
Det er ikke et spørgsmål om "bagkogskab". Det er simpel matematik.
Du skriver endvidere: "Hvad end vi har kostet i skolegang så munder det i det mindste ud i at vi skal betale en større som i skat end dem uden uddannelse."
De kr 70.000 om året skolegang koster er for folkeskolen og den skolegang har vi vist alle. Så denne skolegang betyder IKKE at du kommer til at betale mere i skat end andre.
Tager du en videregående uddannelse er det dyrere. En universiteteuddannelse koster ca. en million kroner.
Så skriver du: "Hvordan mener du jeg skal udvise min taknemmelighed...ved at smide min muslimske identitet eller ved at bukke og skrabe for en dansker".
Sikke et tåbeligt spøgsmål!
Taknemmelighed har naturligvis INTET at gøre med om du er muslim eller ej.
(selv om jeg synes det er dumt at være muslim, men det er en HELT anden diskussion).
Det er et trick spørgsmål du stiller; hvis du kan få mig til at svare bekræftende (eller blot bilde dig selv ind at du skulle "smide min muslimske identitet ") så ville du jo (igen igen) være offer for de onde intolerante danskere, der ikke respekterer din religionsfrihed.
Man kan bl.a. vise sin taknemmelighed ved at sige det.
Jeg garanterer dig, at hvis jeg kunne gifte mig med en muslimsk kvinde, og derefter kunne flytte til et muslimsk land som efterfølgende ville give mig ting som mit eget land aldrig ville give tilflyttere, så ville JEG være taknemmelig.
Dels ville jeg fortælle den lokale befolkning at jeg er taknemmelig for at de har delt deres rigdom med mig, og dels ville jeg holde op med konstant at brokke mig.
Du mener iøvrigt at vi danskere bør være tanmnemmelige overfor indvandrene ikke?
Skal vi være det ved at "ved at bukke og skrabe for en" indvandrer??
Er det det du mener siden det er den eneste mulighed du kan komme i tanker om??
De muligheder du er "blevet præsenteret for" er et resultat af de sidste 17 generationers arbejde, og IKKE et resultat af de indvandrer, der har fået mere af Danmark end de har ydet til landet.
tilføjet af

I kan godt lide danskernes penge?

I kan godt lide danskernes penge? Det er jo derfor i er her!
tilføjet af

hvor

gider du ikke angive den paragraf som giver tilladelse til at man kan opnå asyl på et økonomisk grundlag
tilføjet af

Hvorfor

Nu påstod mandens vist ikke der fandtes en paragraf - men at i er i dette land pga økonomien.
At i så finder på alle mulige måder at komme ind i landet på, er en helt anden sag. Men i er her pga pengene - ingen tvivl om det.
Jeg kan intet fornuft se i at:
En somalier skal rejse gennem hele 10 lande, for at ende i Danmark. Hvorfor flygter han ikke bare til sit naboland, eller landet efter det - fordi de ikke kan tilbyde ham alt det han får i Danmark!
Hvad skal en iraker i Danmark? Hvorfor er det ikke nok at søge asyl i hans nabolande?(er det fordi de ikke kan give ham penge, bolig osv? er det fordi man i disse lande hugger hånden af ham når han er kriminel?)
tilføjet af

Halen?

"Stikke halen mellem benene" - er det ikke det du og dine forældre gjorde da i stak af fra jeres eget land? Hvad er så det slemme i at gøre det igen, men denne gang til at land i kan lide - og evt. et land der også kan lide jer...?
Og jeg spurgte iøvrigt ikke hvorfor i ikke skred pga muslim kritikere - men jeg spurgte hvorfor i ikke skred, når nu i er så UTILFREDSE med hvordan dette land fungerer?
I tager jo alligevel på ferie til hjemlandet 4-6 uger hvert år, så noget må jo kalde på jer, hvor i kommer fra.
tilføjet af

delvis enig

kan godt selv se ideen i at flygtninge skal hjælpes i deres nærområder, men til det vil jeg sige, at hjælpen så ikke skal hænge på disse nabolande alene...men synes så den vestlige verden bør tage et humant ansvar og hjælpe disse mennesker på fode igen samt levere nødhjælp...men når det er sagt så bør de anden generationsindvandre der er idag ikke blive udsat for chikane fordi deres forældre eller bedsteforældre flygtede fra deres hjem...
tilføjet af

"Orblinde kan da stadig formulere sig korrekt, selvom de ikke formår at stave ordene"

Tak for joken!!!!
Du er sgu morsom. Højrøvet og ude af stand til selv at stave.
tilføjet af

Hermed

har du bevist, at du er dansk, frk. generaliseringsdansker.
Så for eftertidfen bør du lukke bærret når du beskylder andre for at generalisere - du er faktisk den mest fuldendte mester ud i denne disiplin - det beviser du jo til stadighed.............
"Faktisk er der mange indenfor hjemmeplejen og rengørring med tørklæde. De fleste dansker har intet mod at se dem med tørklæde i disse roller, for dem er den slags billede underdanigt og de nyder jo at se indvandrene i de ydmyge stillinger. Skulle derimod en pige med tørklæde bestride en høj stilling krakelere deres billede jo mere eller mindre."
tilføjet af

giv mig

har sagt mange ikke alle...mener primært at dem som ønsker forbud mod tørklæde gør det på baggrund af førnævnte.....men kan du opstille et bevisgrundlag for det modsatte så skal jeg da glædelig tage min formodning op til fornyet revision
tilføjet af

..................

Hvorfor har du fået slettet mit svar angående din såkaldte jobsamtale????
Er det nu racistisk at sige du lyver???
Det var jo en beviselig "plade" du skrev!!!
Men OK det var jo nemmere end at tilbagevise eller undskylde din "plade"
tilføjet af

gider du...

jeg har ikke fået hverken læst eller slettet dit indlæg, og hvordan kan du tillade dig at sige jeg lyver når jeg basere det på egne oplevelser, det er en grim antydning som du slet ikke kan tage nogen stilling til
tilføjet af

Jamen

du påstod at en tillidsmand ved en jobsamtale havde sagt du ikke skulle svare på et spørgsmål angående eventuel udstationering. I så fald det skulle være sandt - har han talt mod bedre vidende.
Dette har en eventuel arbejdsgiver nemlig lov at spørge om - og du skal svare sandfærdigt - hvis ikke er det fyringsgrundlag.
Tillidsmandssystemet er bygget ens op - uanset hvad slags arbejde du end måtte have. Som tillidsmand er man på en række kurser - såkaldte G-kurser, indhold og forløb bestemt af LO.
Så lige præcis derfor ved jeg at du løber med en "halv vind"
tilføjet af

beklager at måtte modsige dig

men i den blok hvor jeg bor, ser jeg hver morgen piger helt ned i børnehavealderen der har tørklæde på, og det er ikke for at beskytte ørene mod kulde og blæst, for de har haft det siden jeg flyttede herop.
Jeg syntes iøvrigt at det er underligt, pigerne tager tørklæde for at beskytte deres uskyld men alligevel har mange af de 12-20 årige mere make-up på end deres jævnalderende uden tørklæde.
tilføjet af

aliyas sat skak mat

sidder uskylden i øret
tilføjet af

du kender vidst ikke skak

man kan finde undtagelser fra reglen overalt, men koranen siger ikke noget om at børn i den alder skal ha tørklæde på
tilføjet af

så svar overordnet

er det ikke lige at hænge sig i petitesser, det jeg vil ind på er, at det faktisk ikke er tilladt en arbejdsgiver at spørge om hvad som helst, og at tillidsfolk til tider sidder med til bords ved ansættelsessamtalen for at varetage ansøgernes rettigheder..
og jo jeg er blevet spurgt det spørgsmål
tilføjet af

Generalisering...

"Ingen af jer har opført sig ordentligt. Ingen af jer har opfordret jeres børn til at have respekt for danskere.
Ingen af jer har nogensinde så meget som udtrykt den mindste smule taknemlighed for at i har fået lov til at leve og udvikle jer her i danmark."
Utroligt.. her er simpelthen en der kender ALLE 200.000 indvandrere i danmark og ved om de har udtalt sig taknemmeligt over for det danske samfund og om de har været taknemmelige for det som samfundet giver dem.
Men, hvornår har du sidst udtrykt dig taknemmeligt for at du kan komme gratis på sygehus eller du har fået billig uddannelse❓Danskere plejer bare at beklage sig over de mange afgifter og det høje skattetryk.
tilføjet af

Løgne

er aldrig petitesser..........
tilføjet af

Holdninger

"At du har boet i landet, taget din uddannelse osv. Gør dig ikke til dansker, dine holdninger fortæller at du er alt andet - end dansk."
Hvad fanden, er det nu ens holdninger der bestemmer om man er dansker eller ej ??!
Hvis jeg så ikke er enig med resten af forummet her, er jeg så ikke dansker mere❓Nu må du sku styre dig! Jeg vil gå så langt at sige at forfatteren til det oprindelige oplæg er mere dansk end dig, netop for hun har sit egne holdninger, men ikke prøver at påtvinge dem på nogen.
Normalt er det kun i meget totalitære samfund at man ikke har lov til sine egne holdninger... jeg troede at vi her i Danmark havde lov til at ha' sin egen mening om de forskellige ting... hvis dette ikke er tilfældet mere, vil jeg se mig om efter et land med holdningsfrihed.
tilføjet af

ingen løgn

skrev at fokusere udelukkende på det er at fokusere på petitesser, istedet for helhedsbillede....og det er en personlig erfarring med mindre du var til stede kan du umuligt afærdige noget som en løgn
tilføjet af

konkret svar

istedet for at opfører dig som en to-årig der bliver ved med at gentage det fordi det derved skulle fremstå mere sandfærdig så prøv at forhold dig til det jeg egentlig spurgte om...min personlige erfaring behøver du ikke at forholde dig til idet du ikke har mulighed for at udtale dig om en situation du ikke selv har observeret!
det du burde tage stilling til var følgende...
En arbejdsgiver kan ikke uden videre spørge en medarbejder om hvad som helst ja eller nej??
----------------------------------------------------
min grund til at konkludere at svaret er nej finder jeg i følgende
§4. En arbejdsgiver må ikke i forbindelse med eller under ansættelsen af en lønmodtager anmode om, indhente eller modtage og gøre brug af oplysninger om dennes race, hudfarve, religion, politiske anskuelse, seksuelle orientering eller nationale, sociale eller etniske oprindelse.
Som udgangspunkt skal alt, hvad en arbejdsgiver spørger om under en jobsamtale, være sagligt begrundet. Ansøgeren har således alene pligt til at svare på spørgsmål, som arbejdsgiveren har en relevant interesse i at få oplysninger om af hensyn til beslutningen om ansættelse.
Man er eksempelvis forpligtet til at svare på spørgsmål om kvalifikationer, såsom uddannelse og arbejdsmæssige erfaringer, og man kan være forpligtet til at svare på spørgsmål om helbredsmæssige forhold.
Derimod skal en ansøger ikke svare på spørgsmål, som ikke har relevans i forhold til ansættelsen, for eksempel helt private forhold.
Men ansøgeren er forpligtet til at orientere arbejdsgiveren om sådanne forhold, som ansøgeren bør vide vil have arbejdsgiverens interesse af hensyn til tilrettelæggelsen og udførelsen af arbejdet.
------------------------------------------------
Tillidsmænd bliver til tider indbudt til jobsamtaler for at fungere som ansøgerens støtteperson ja eller nej?
tilføjet af

Stop med alt dit sludder!

.
Stop med alt dit sludder! Jeres tørklæder er ikke velkommen i Danmark i vores gadebillede! Jeres religion bliver trukket ned over hovedet på os danskere og det ønsker vi ikke.
I skal reklamere med den på alle tænkelige måder, ligge på gader stræder og i parker og bede. Hvad med at holde jeres religion inden for jeres egne døre? Det er generende for andre, I har ikke problemer med at fortælle andre religioner at de genere jer.
.
tilføjet af

Stop med alt dit sludder!!!!

.
Stop med alt dit sludder!af deres muslimske baggrund! Hvordan kan man være stolt af noget som hvem som helst kan blive?.
.
tilføjet af

Hvordan kan man være stolt

.
Hvordan kan man være stolt af noget som hvem som helst kan blive?.
.
tilføjet af

Øhh..?

Hvis man kommer til dette land, med en eneste ting for øje - at vedholde sin oprindelige kultur, og tilmed forsøge at ændre landet til det man stak af fra. Så er man ABSOLUT ikke dansker.
Om vi skal kalde det holdninger eller ej, jeg er fløjtende ligeglad - HUN er ikke dansker!
Hvor enig eller uenig du måtte være med mig, og resten af dette forum - er jeg egentlig tilpas ligeglad med. Men at du påstår HUN er mere dansk end jeg, vil jeg da gerne bede dig uddybe...bare en anelse - for det var da lidt af en "min far er stærkere end din"-bemærkning.*G*
"netop for hun har sit egne holdninger"
- har hun sine egne holdninger? Tror mere hendes holdninger, bunder i holdningen som 200.000 muslimer har i dette land.
"Normalt er det kun i meget totalitære samfund at man ikke har lov til sine egne holdninger..."
Jeg giver dig ret, men hvor må JEG i mit land have MIN holdning...Uden at folk som dig bryder sammen...(klumpedumpe?).
tilføjet af

...................

I den givne situation forholdt nu dig nøjagtigt til det jeg mener er usandt og en løgn bliver ikke til sandhed fordi du til stadighed benægter.
Så din to-årige kan du vist selv se - hvis du kigger dig i spejlet.
Det sidst skrevne her kan jeg forholde mig til - og der er du ikke på afveje.
Du er kvik nok til at kan klare dig uden halve sandheder - så det syntes jeg du skulle gøre. Det vinder du trods alt mest ved, i den sidste ende.
Med venlig hilsen
en garvet
tillidsmand
tilføjet af

Til Tillidsmand

Kære Tillidsmand,
Kan du ikke indvie os andre i hvad der her drejer sig om?
Hvad er det for en jobsamtale??
tilføjet af

en tråd

hvor Aaliya beskrev at hun havde været til en jobsamtale, med en tillidsmand som bisidder. Under samtalen var hun blevet spurgt om at hun eventuel ville udstationeres. Dette spørgsmål var hun af tillidsmanden blevet frarådet at svare på.
Dette kan jeg ikke acceptere som sandfærdigt p.g.a. følgende:
Tillidsmandens tilstedeværelse en kun som ren observatør. Han kan gøre indsigelse -men først bagefter. Han må IKKE blande sig i selve samtalen.
Og hvis en eventuel fremtidig arbejdsgiver stiller et sådant spørgsmål, er det jo fordi det har betydning for selve ansættelsen og derfor skal hun svare sandfærdigt - ellers er det fyringsgrundlag.
Mit svar til hende hvor, jeg påstod hun ikke talte sandt samt hele tråden blev senere slettet.
tilføjet af

sidst jeg læste

koranen p.g.a. min egen nysgerrighed stod der intet om at kvinder skulle have tørklæde på, der stod kun at man skal være sømmeligt klædt, og det kan jeg ikke lige få til at blive: Kvinder SKAL bære tørklæde om hovedet. Jeg læser det som: kvinder og mænd skal klæde sig sømmeligt og ikke vise "kavalergang" til hele verden.
Det skal understreges at jeg kun har læst koranen i et forsøg på at forstå den muslimske religion.
tilføjet af

Dansker eller ej

"Hvis man kommer til dette land, med en eneste ting for øje - at vedholde sin oprindelige kultur, og tilmed forsøge at ændre landet til det man stak af fra. Så er man ABSOLUT ikke dansker."
Nej, det er nok rigtigt.. men Aaliya virker ikke på mig som en der vil lave Danmark om til et eller andet totalitært islamisk land (mener ikke engang hun har nævnt hvad land hun eller hendes forældre er født i). Det er dog rigtigt at Aaliya gerne vil have ændret Danmark, men det er der jo mange der gerne vil, også dig.
"Om vi skal kalde det holdninger eller ej, jeg er fløjtende ligeglad - HUN er ikke dansker!"
Hvorfor er det dig der skal bestemme hvem der er dansker? Hvilken ret har du bestemme den slags? Er det fordi du er dansker selv?
"Hvor enig eller uenig du måtte være med mig, og resten af dette forum - er jeg egentlig tilpas ligeglad med. Men at du påstår HUN er mere dansk end jeg, vil jeg da gerne bede dig uddybe...bare en anelse - for det var da lidt af en "min far er stærkere end din"-bemærkning.*G*"
Ja, det var det måske. Men jeg synes nu stadig at det er meget dansk at have sin egen holdning og debatere for den uden at prøve at trække sin holdning ned over hovedet på nogen. At hun så ikke lige lever op til dine ideer om hvordan man er dansk ændrer sådan set ikke på noget. Hvis det var flertallet der bestemte hvordan andre skulle være danske, ville det blive rigtigt surt at være med i minoritet, både den religiøse slags og den politiske slags.
"netop for hun har sit egne holdninger"
- har hun sine egne holdninger? Tror mere hendes holdninger, bunder i holdningen som 200.000 muslimer har i dette land.
Utroligt som folk kan udtale sig på vegne af 200.000 muslimer.. du aner jo ikke hvad holdninger de allesammen har. At Aaliya måske har nogle af de samme holdninger som nogle af muslimer herhjemme, ændrer da ikke på at hun kan ha' dannet sin egne meninger udfra egne observationer og oplevelser. Hvis jeg har en holdning om noget (f.eks. at tortur er skidt) og 99 % af befolkningen har samme holdning, er det så ikke min egen holdning mere?
"Normalt er det kun i meget totalitære samfund at man ikke har lov til sine egne holdninger..."
Jeg giver dig ret, men hvor må JEG i mit land have MIN holdning...Uden at folk som dig bryder sammen...(klumpedumpe?).
Der fik du mig. Selvfølgelig må du have dine egne holdninger. Og jeg har ingen ret til at sige til dig at du SKAL ændre holdning... det samme kan så siges til dig.
tilføjet af

Religion

"Stop med alt dit sludder! Jeres tørklæder er ikke velkommen i Danmark i vores gadebillede! Jeres religion bliver trukket ned over hovedet på os danskere og det ønsker vi ikke.
I skal reklamere med den på alle tænkelige måder, ligge på gader stræder og i parker og bede. Hvad med at holde jeres religion inden for jeres egne døre? Det er generende for andre, I har ikke problemer med at fortælle andre religioner at de genere jer."
Måske er det bare den by jeg bor i, men jeg har ALDRIG set nogen tegn på islam, udover kvinder der bærer tørklæde. Jeg har aldrig følt at nogen muslim prøvede at trække hans/hendes religion ned over hovedet på mig (har dog tit oplevet at Jehovas Vidner har opsøgt mig i mit eget hjem og forsøgt at at "sælge" deres religion til mig").
tilføjet af

Sandfærdigt eller ej

Altså, nu ved jeg ikke hvordan du formulerede dig i dit indlæg til Aaliya, men du har selvfølgelig ret til at betvivle hendes historie udfra dine egne oplevelser med tillidsmænd, men derfor kan historien jo godt være sand. Tillidsmænd er mennesker som alle andre og kan begå fejl. Realiteten er at du ikke var tilstede til den samtale og har lidt svært ved at vurdere hvad der er sket der.
tilføjet af

læs igen

tilføjet af

ikke korrekt

tilføjet af

Godt for dig.

.
Godt for dig.
.
tilføjet af

Du er

rigtig dygtig til at få slettet indlæg - særlig nå du er ved løbe tør for modargumenter.......
tilføjet af

tror du selv

hvis du har fulgt med så har jeg faktisk ikke svært ved at svare mennesker, selv om de mangler komplet indsigt i min personlige rettighed for at forvalte mit eget liv...de eneste indlæg jeg har klaget over er dem som indenholder opfordringer til vold, kænkende betegnelser og udtryk... er dit indlæg i modstrid til det jeg siger ville jeg ikke klage over det, for så kunne jeg bruge hele dagen på at klage over majoriteten af de indlæg som er på debatten
tilføjet af

Ryster

på hovedet og tror dig ikke........
tilføjet af

latterligt

i såfald synes jeg at du skulle kontakte folkene bag denne side og spørge hvem der står bag samt hvorfor de har fundet at dine indlæg ikke ønskes på siden istedet for at komme med dine latterlige beskyldninger
tilføjet af

måske du skulle

du er mere end velkommen til at gentage de spørgsmål som du mener jeg ikke har svaret på enten her eller via mail, for noget sådan er jeg ikke interesseret i at blive beskyldt for det, kan du ikke leve op til det så synes jeg ærlig talt at du skúlle holde en lavere profil der svarer til dín mangle på evne til en saglig debat
tilføjet af

Tudet ørerne fulde

Det kan man hvis man igennem meget lang tid - i årevis - bliver tudet ørerne fulde af, at den baggrund man har, ikke er den pot pis værd, man bruger til at tigge penge i.
Hvis man snart sagt dagligt mere eller mindre direkte bliver stukket i hovedet at sådan én som én selv, er en belastning for alle de andre, og kan ikke bruges til noget som helst.. ja, så går man hen og erkender, at man bliver nødt til at finde et andet værdisammenhold at være en del af...
Og så er der nogle der erklærer at de er stolte af at være noget, alle og enhver kan blive.
Men mht. det at blive muslim, så er det jo ikke noget alle og enhver kan gå hen og blive. Det kræver trods alt en længere proces med én selv, at erkende med sig selv, at det er dét man vil. Det er jo ikke bare et spørgsmål om en række handlinger - det er nødvendigt at være ærlig omkring sine hensigter.
Derfor er jeg fx ikke muslim - jeg har en række af mine kerneværdier et andet sted.
Og derfor er er også et internt opgør blandt muslimer, hvor der på den ene side er de rettroende og rethandlende muslimer, og på den anden en lang række hyklere, som godt nok påberåber sig at være noget så religiøse, men på den anden side ikke er tro mod religionen i hensigerne.
tilføjet af

Er det svært at forstå

Indlæg slettes uden varsel af SOL redaktionen hvis det: Opfordrer til forbrydelser eller hetz mod folkegrupper, eller indeholder chikane eller mobning af enkeltpersoner.
tilføjet af

glem ikke!.

I bør stoppe den fremførte og negative af de ord-
blinde både for jeres egen og de orblinds skyld,
eftersom vi ikke længer lever i fortiden.Vi vil
havde normale og accetabele forhold,som andre ikke
ordblinde har i vores ellers så velkendte it-samfund med de rette hjælpemidler.Vi kan mangt og
meget mere i tror med både holdninger,opfattelse
og visioner.I bedes tænk på at ordblinde ofte er
en gave for samfundet om vi bliver brugt rigtigt
uden den velkendte fortigelse til beslægtehed kære.venner til vendinger.Kunne vi komme udeover
dette vil meget være vundert.En ting er sikkerkt
ordblinde er ofte mere stræker end i går og tror
i jeres arrogante holdring overfor os med bogstav-
lighed.En ting er sikkerkt det sidste ord er langt
fra sagdt endnu i både vores demokrati og grundlovs kære navn.
Hilsen.
Th.Jensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.