7tilføjet af

Arabere

Man hører- man læser, at Arabere ikke er til at stole på.
En højtstående embedsmand som har arbejdet i mange forskellige land har fortalt, at man aldrig skal stole på en araber....og man skal aldrig vende ryggen til dem.
Hvorfor er araberene så falske , lumske og ilde set, der må være noget om snakken, når alle siger det samme, folk som ellers ikke er hverken menneskefjendske eller rasister ?
tilføjet af

Ja-og det på højt kalkulerene plan

selv koranen er kurrupt ... for at få tilhængere har man gjort den lidt videnskabelig ...de har langsigtede planer ... har specielt drømme om usa
tilføjet af

Nærmest retro.

Formuleringen var omtrent den samme om jøderne i forbindelse med 2. verdenskrig og tidligere... en påfaldende sammenhæng på alle planer.
tilføjet af

Araber er suveræn

At araber skulle være folk man ikke kan stole på?? det skulle komme fra dig din primitive dansker. Heldigvis er 95% af dansker fornuftige mennesker. Er der nogen man ikke kan stole på er mange djævls leder i Vesten som stjæler med arm og ben, se al olie som araberne, vestlige regeringer holder alle lande besat. Det er den beskidte tankegang at tag det der ikke tilhører en selv. De lyver. De kunne voldtage deres eget mor om nødvendig. Fjols se kendsgerninger, istedet for blindt at følge propoganda.
tilføjet af

Det er en korrekt observation

Værre kultursamfund end de arabiske skal man lede
længe efter.
tilføjet af

Udnytter udlændinge

Tjah, hvad skal man tro. Men et af de steder der stadig holdes slaver er i de arabiske lande. Her benyttes tjenestefolk fra andre lande, f.eks Filipinerne, som under slavelignende forhold må finde sig i hvad som helst.
tilføjet af

gør noget ved det

hej ssssss.
Har hørt det du siger 1000 gange for forskellige arabere. Men de taler kkun og gør ikke noget ved det. Er træt af at høre på deres klage over vesten, når de ikke engang gidder at gøre noget for at ændre det.
Lav et parti, tag ned og kæmp for Palestina..... gør noget.
Jeg mener nu godt at man kan stole på arabere men de taler fan'me meget pis uden, at de mener det. Jeg mener også at de er for stolte, så det er svært at ha' en debat med dem uden at de tager den personligt og bliver agresive. Se hvordan du svarer på indlæget ".... din primitive dansker". Straks går dit budskab tabt fordi du vælger at svine danskere til istedet for at argumentere mod det han siger. Du vælger komme med beskyldninger mod vesten men glemmer at vise at man godt kan stole på arabere.
tilføjet af

Vide og ikke "Jeg har har hørt at...."

Jeg opfodre hermed alle "kloge hoveder" eller som tror på at de er intellektuelle, at vide noget om islam og ikke ”jeg hørt at....” når jeg siger vide noget, ja så mener jeg at man skal vide noget om den fra selve kilden og ikke bar en oversættelse af en vestenlænge, men fra muslimske forfattere som har en oversættelse af deres bøger. For hvis jeg vil vide noget om kristendommen eller vesten i det hele taget, så læser jeg fra deres kilder såsom en kristen præst hvis det nu er kristendom jeg vil vide noget om. Desuden vil jeg gerne se på nogle fodnoter på de påstande som nogen så skriver her (hele website) hvis det nu deres påstande er rigtigt om koranen eller hvad islam mener det eller dat. For det er nemlig derfor islam vinder flere tilhængere for hver dag der går, fordi medierne dæmonisere islam, og det er kun godt fordi det skaber PR og så begynder folk lige pludselig og vil vide noget og denne religion. Der først finder det ud af, at hvad medierne og nogle muslimers opførsel ikke har så meget med islam at gøre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.