4tilføjet af

Mange internettrolls har udviklingsforstyrrelser

ny forskning har vist at mange internettrolls har psykiske udviklingsforstyrrelser og internettet er deres substitution for et social- og arbejdsliv som de ikke kan overskue og magte.
Typisk skriver de massevis af intetsigende indlæg og typisk stjæler de andre debatørers nicks og de er typisk voldsomt agressive, vedholdende og provokerende i deres stil.
Man har da nok set et par stykker her på sol også, som f.eks. den troll der elsker at kopiere mjølner og udgive sig for at være bøsse samt på manisk vis skrive skingre anti-VKO/anti-DF indlæg hvor de anklages for diverse tilfældige dårlige nyheder og dårlige begivenheder.
Typiske tegn på at det er en med en psykisk udviklingsforstyrrelse og evt. psykisk lidelse oveni, er den maniske adfærd på nettet, det usammenhængende vrøvlende indhold og den skingre og agressive tone.
tilføjet af

Ny forskning?

Galningene, børnene og de såkaldte voksne har frit lejde herinde, det kræver jo ikke engang et log-in.. fænomenet må ha' eksisteret herinde lige siden solen gik op!
Sol er blevet til en spammødding fyldt med personhetz!
tilføjet af

trolllll

trolllllllllllllllling
tilføjet af

Blev Du ramt ?

😃😃😃
tilføjet af

Hvor er det smart hva?

Det nye påfund troll. Det lyder simpelthen så åndsvagt! Og folk bruger det hver gang der er en der har skrevet et indlæg de ikke bryder sig om.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.