16tilføjet af

Appelsinhud=turn off?

Hvad siger I fyre til appelsinhud?? Jeg er sgu ellers fuldt ud tilfreds med resten af min krop!! Det eneste, der generer mig (og det generer mig faktisk ret meget!!) er, at jeg har rimelig meget appelsinhud! Jeg har små lækre og faste bryster, trænet mave, er lækkerbrun og har flot ansigt og vejer tilpas, men jeg kan bare ikk komme af med appelsinhuden...Fladt ikk??? ELLER HVAD??? Så mit spørgsmål er: Er det totalt turn off og skal jeg skjule det for fyren??? Thanks...
tilføjet af

Hvorfor

Hvorfor du det ikke fjernet hvis det generer dig.
På min klinik kan noget sådan fjernes.
tilføjet af

Det vil jeg også gerne!!

Hej!Jeg går i forvejen til noget "elektrode-halløj" ved "Bailine" = 1300 for 5 behandlinger, men tror bare ikke helt på, at det kan gå 100% væk...? Kan det da dét? Hvordan fjerner I det på din klinik?Hvad er dine erfaringer, hvad koster det og hvor mange behandlinger skal der mon til? (bare et skud fra hoften...)??
tilføjet af

svar

Hej igen.
Jeg bruger også elektroterapi, men elektroterapi er mange ting, så hvis man ikke bruger det rigtige, og rigtigt, hjælper det ikke. jeg tager 1000 kr. for 10 behandlinger. Da jeg ikke har set hvormeget du har, kan jeg ikke sige hvormange behandlinger der skal til men som regl er 10 nok.
tilføjet af

Det var billigt!:o)

Jamen, det var da godt nok billigt.... Jeg har undersøgt mange steder på nettet ang. priser, og dem jeg fandt lå alle mellem 1000-1500 for kun 5 behandlinger..! Hvor har du klinik henne og hvad hedder den? For vil gerne gi´ 1-2000 tusind, hvis det kan forsvinde..! Er din klinik i en kæde? For jeg tænkte nemlig på, hvis nu du ikke har klinik på Fyn, så løber transportpriserne jo op i samme pris, som jeg giver nu... På forhånd tak..
tilføjet af

JA turn off

Ja altså forestil dig at du var en fyr, så ville du nok ogsåuden foretrække at pigen ikke havde appelsinhud ik!
Så d er nok ikke det første du skal vise frem, men troede du vel heller ikke.
tilføjet af

selvglad

du er vist lige lovlig selvglad... lækre bryster, flad mave, lækkerbrun, flot ansigt.. Var det nu også nødvendigt?????
tilføjet af

svar igen

Vil du ikke nok skrive til min mail s148@sol.dk
da jeg ikke vil have adressen frem her.
tilføjet af

til m k

Jeg siger bare: "Janteloven længe leve, du" - du sørger da for at holde den i live i hvert fald...
tilføjet af

Forkert mailadresse?

Hej VIP.
Din mailadresse duer vist ikke... Mailen sendes bare retur til mig..?
Har du skrevet forkert? Er sikker på at jeg sendte den til s148@sol.dk...
tilføjet af

dig igen

Min mail adr. s148901@sol.dk
men du kan også prøve terapi@orangenet.dk
Hilsen
Vip
tilføjet af

Vad så?

Jeg tror ingen drenge bryr sig. Det der er en pigegreje. For at citere en replik jeg hørte i en amerikansk film: "Cellulites ads character to an ass".
tilføjet af

kortvarigt

har prøvet diverse behandlinger med elektroterapi og massage. Det virker beskedent kortvarigt - spild af penge. Dyrker nu styrketræning på motionsplan, lever rimeligt sundt, og har accepteret de få buler på låret. Det vil en evnt. kæreste der er oprigtigt lun på dig også gøre.
Hejsa
tilføjet af

Turn off

Jeg synes personligt du er en taber....
du er nok en af dem der har fået noget en gang og tror du ejer verdenene....
tilføjet af

Onanym:0)

Hej TTT
Tak for de pæne ord :0)
Jeg ønsker ikke at ikke dømme dig eller sige noget grimt om dig... Men din kommentar siger lidt mere om dig, end det gør om mig.
Ha´ en god weekend :0)
tilføjet af

Bailine og andet elektroterapi

Det er osse bemærkelsesværdigt hvilken opblomstring der er i øjeblikket inde for slankeklinik branchen, med Bailine som den førende i øjeblikket, der reklameres voldsomt i lokale aviser, med reklamer der påstår fantatiske ting om netop deres system, stort set alle klinikker tilbyder en form for elektroterapi , der afhængig af systemet er pakket ind i en eller anden smart computer, så det ser rigtigt teknisk og videnskabligt ud, det er nu sådan at uanset hvilken form og hvilken smart maskine de bruger , er det elektroterapi der bruges, og elektroterapi, har ingen virkning i forbindelse med slankning, muskelopbygning, affaldsstof fjernelse,eller nogen af de andre ting de lover, det er og blir rendyrket fup at påstå dette, jeg behøves ikke at nævne det snyd der foregår med måltagninger mm, det kender alle der er beskæftiget i branchen. at enkelt personer skriver ind og påstår det har hjulpet dem har ikke relevans, virkningerne af systemerne kan kun foregå under saglige videnskablige forhold hvor alt dobbelt chekkes, og der er jo ingen af systermene der kan dokumentere noget som helst i denne retning, de henviser som regel til en eller anden proffesor fra et mystisk universitet der ikke eksistere. pointen med det her er at man kan ikke lægge sig i en maskine og blive slank og stram, det er fup og plat
Oprettet d. 12.7.2004

Der er 0 indlæg og 0 svar i alt
tilføjet af

Skam jer!

"Janteloven længe leve", "luder", "selvglad" osv...
Synes egentlig folk bare skal holde deres negative kommentarer for sig selv. Hvis man er tilfreds med nogle dele af sin krop, skal man da bare være glad for det🙂Giver personen ret,som har skrevet herinde: Ja, det siger sgu en del mere om de mennsker, der finder på at skrive sådan nogle onde ord, end det siger om pigen der startede indlægget!
Vær søde ved andre- det skal nok vende tilbage engang!
Også god weekend til dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.