1tilføjet af

Smuk hud???

Jeg led rigtig meget af urenheder i mine teenage år (jeg er nu 21) og har i den forbindelse fået mange grimme ar (dog ikke dybe) og røde mærker i ansigtet. Derudover er min hud meget bleg, tør og har på alle måder mistet dens sunde glød. Pga. de mange urenheder føler jeg også at min hud i ansigtet også er blevet mere slap og trist at se på. Det er som om livet i min hud er forsvundet lidt.
Hvis nogen har en idé om hvad jeg taler om, eller har nogle gode råd til hvordan jeg kan forbedre mit ansigt (wow, det lød seriøst!) så hører jeg gerne fra jer.. Jeg tænker at kirurgiske behandlinger måske er en smule ekstremt for mig, men ellers tager jeg gerne imod alle råd!🙂
Tak!
tilføjet af

Hej dig

Prøv at investere i en creme fra apoteket som hjælper huden med at hele. Jeg købte en til 35 kr. Så prøv at damp over noget kamillebad, og dernæst bruge en ansigtsskrub med "sten" i. (salt mm.) Skrub rigtig godt, og anvend cremen bagefter.
Jeg kommer ofte i mariager saltcenter (djursland) i deres døde hav.
Wow en hud man får bagefter. Jeg sætter mig ud i deres kølerum efter et bad og anvender det salt huden har suget op til at skrubbe. Lækkert resultat.
Det kan ikke fjerne ar, men det mindsker ujævnheder pga uren hud.
Ellers kan du evt i værste fald prøve nogle laser bahandlinger.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.