9tilføjet af

altid på kur

jeg er en pige på 21 år som hele livet har været på slankekur, men jeg elsker god mad og slik, så slankekuren holder aldrig.
jeg vil så gerne tabe mig, så jeg kan se mig selv i spejlet også kunne lide det jeg ser.
hjælp mig
tilføjet af

Hej...

Hejsa!
jeg er en pige på 25 i samme situation som dig...
Det kan være at vi sammen kan gøre noget ved vægten :o)
skriv til mig på annebp@sol.dk
KNUS Anne
tilføjet af

Et lille tip

Jeg synes det lyder som en supergod ide at I måske kan støtte hinanden. Og så vil jeg foreslå jer at prøve vægtvogterne eller vægtkonsulenterne, som hjælper jer med at omlægge jeres kost. Og husk hvad du ikke har i huset kan du ikke spise!! Dvs lad være med at købe slikket, lad være at handle når du er sulten hvor der meget nemmere ryger slik m.m. ned i kurven! Held og lykke til jer begge.
tilføjet af

elsker..

også god mad,helst flødesovs og chips!ikke tyk men slank!men endnu være alt for højt kolesterol!derfor var det vigtigt at droppe alt det fede!det er jo en vane og vaner er mulige at bryde,hvis man virkelig vil!gør det evt til en slags konkurrence for dig selv om hvor mange dage du kan holde dig fra slik eller giv dig selv 1 bestemt dag hvor du godt må spise noget slik eller fed mad?good luck
tilføjet af

Gode råd ...

Kender til det, du skriver !
Jeg elsker chokolade og mad , men vil gerne holde mig slank , derfor løber hver dag . Det er godt , det giver energi , og man kan løbe hvor som helst og når som helst . Gør det helst om morgenen , men i øjeblikket er det simpelhen for mørkt , og så tørt jeg ikke , så jeg venter til om eftermiddagen . Ok , der er det efterhånden osse mørkt , men så løber jeg sammen med et par fyre .
Prøv kun at spise usundt , når din krop skriger efter det !
Hav altid æbler og agurk ved dig side, så du ikke kommer til at spise noget dumt !
Drik masser af vand ! Gerne 2 liter om dagen og drop slanke- og sultekure !
Held og lykke , Lucy .
tilføjet af

OG.......

Spis masser af grønsager til aftensmad , gerne 300g . I starten er det svært , men man vender sig til det . Og pas på med pasta... Elsker selv pasta med ostesauce og bacon , men det er en ren bombe!!!
Selvom det er sejt , så er der ikke noget så godt fedt , som at pludselig kunne kravle i et par stramme jeans , der ellers var blevet for små !!!!
Igen ...masser af held og lykke , Lucy .
tilføjet af

Hov hov

nu blev det jo pludseligt til en slankekur - væææægtvooogterne
tilføjet af

Det.....

Synes jeg nu ikke !
Men det handler jo om , hvad man putter i hovedet, og det er svært at spise noget forkert , hvis man allerede er mæt ( af grønsager ) !!!!
tilføjet af

Aldrig mer på kur

Slankekure virker kun på de få personer, som har en viljestyrke der siger spar to. Ligeså snart kuren er overstået, ryger man uværgerligt tilbage i de gamle mønstre og tager hele molevitten på igen.
Det bedste du kan gøre, er at arbejde med dig selv, og finde ud af hvorfor du spiser som du gør. Der kan jo være mange forskellige årsager, og oftest er det en form for trøst, man søger i maden.
Hvis du virkeligt er dedikeret, så gå ind og kig på denne hjemmeside. Det har hjulpet mig til at få styr på vægten og jeg tænker ikke rigtigt på det mere, hvor det før var altdominerende i mit liv.
Du kan jo evt. starte med at købe bogen -www.loneladefoged.dk.
Held og lykke med det og husk så også lige, at elske dig selv som du er!
tilføjet af

Slankekure

Holder bare ikke....
Det eneste man kan gøre er at ændre sin livstil og sine kostvaner og vide at det er for livstid.....Dermed sagt er det ikke kedelig mad man skal spise, men tænke mere over hvordan man tilbereder sin mad og hvad/ hvornår man putter noget i munden :-)
Lidt gode råd:
Spis altid morgenmad.
Spis 4-6 små måltider hverdag, gerne på nogenlunde samme tidspunkt hver dag.
Spis 2-3 stk frugt om dagen.
Køb en pande med belægning og steg fedtfrit eller nøjes med at stege med eks. raspeolie ( 1 skefuld max 2-3 gange om ugen.)
Spis mere kylling og kalkun ( uden skind ).
Brug krydderier når du laver mad.
Spis rigtig mange grøntsager, jo mere bid i jo bedre ( kostfibre).
Spis groft brød og gå langt forbi bageren.
Du kan sagtens spise både, kartofler, ris og pasta men med måde, spis dig istedet mæt i fedtfattigt kød og grøntsager og brug kartofler, ris og pasta som tilbehør (max 100g færdigkogt til et måltid)
Drik en masse vand, en god ide er at snyde maven ved at drikke 1-2 glas vand inden at man spiser.
Sig nej tak til potion nr 2. eller nøjes med at spise flere grøntsager.
Tage en dag om ugen hvor du spiser kage eller slik og ikke mere end det.
Dyrk motion, enten en gå tur hver dag hvor du skifter dit tempo eller en løbetur et par gange om ugen, tag trapperne..
Problemet ved slankekure er at man kommer til at fokusere for meget på alt det man ikke bør spise, jo mere man tænker over det jo mere har man lyst til at spise det forbudte og man falder i vandet og kan starte forfra igen og igen..
Ønsker dig held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.