5tilføjet af

Alternativ til 3?

Vi, min kæreste og mig, er som 100.000 andre løbet på grund ifht. at få 3 i tale og få dem til at fatte sine egne regler mv. Jeg orker ikke at komme ind på detaljerne, men lad os bare sige at de ikke kender deres egne faktureringsregler - vi er blevet roamet mao. og det syntes de de skal have 1mio. for /md.
OK - hvad er det naturlige alternativ til 3 hvis vi skal dette:
1. Kunne tale gratis eller til menneskelig minutpris ml. DK og SE.
2. Kunne benytte datatrafik (telefon som modem) også til menneskelig minutpris og ikke roamingpris på ca. 60,- /mb.
3. Have SMS til en OK pris også.
Vi kan ikke tegne abo. i et land andet end det hvor vi har vores personnummer (DK). Man skal være borger i landet for at få tlf. der. Derfor er Telia fastnet udelukket.
Nogen idéer? TDC, Sonofon, Telmore, CBB er alle til ekstreme roamingpriser - der eksisterer intet samarbejde ml. Telia DK og SE os bekendt og det samme findes heller ikke ml. Sonofon i DK og Telenor i SE.
Alle forslag modtages?

vh.
3 buster!
tilføjet af

Prøv...

.. en brevdue...
Det har jeg lige foreslået hovedkontoret på mit arbejde, da jeg er sikker på at det vil bringe relevant information hurtigere videre end vi er vant til...
;o)
A - som ellers ikke kan give et fornuftigt svar..
tilføjet af

Hvad skal man med 3?

Helt ærligt, jeg har stadig ikke forstået den store fidus i at have 3 og betale så meget ekstra for det. Jeg selv købte en Nokia3330 for 4 år siden, jeg har skiftet batteri en enkelt gang og den fungerer stadig perfekt, den kan sms'se, har notesbog og så kan man ovenikøbet tale i telefon i den!
Hvad skal man dog bruge 3 til? forklar det lige så jeg kan forstå det...
tilføjet af

hehe ja

brevduer er helt klart fremtiden :o)
tilføjet af

Du misforstår *S*

Vi snakker om teleselskabet 3 og ikke at have 3 telefoner. Det er om der er andre selskaber der tilbyder det samme og som er bare en anelse mere prof.
vh.
3 Buster
tilføjet af

aha

vidste slet ikke der var et teleselskab der hed "3". Har haft Orange og nu Telia (som overtog Orange), det har jeg været godt tilfreds med indtil videre, så ser ingen grund til at skifte. Har Telia Go, hvor jeg kun betaler 39 kr om måneden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.