7tilføjet af

Alt for ung.......

Jeg mener helt klart at det er for tidligt, og det begrunder jeg med to grunde.
1)
Jeg er kristen og det gør at jeg går ind for at man ikke går i seng med hinanden før man er gift. Det skal ikke være noget man bare gør med hinanden. Jeg synes nu om dage at sex er noget som folk bare gør, fordi de savner en tryghed i deres liv og så får de det hos en anden person og det vare kun et par minutter. Så betyder sex altså ikke særlig meget....

2) Den anden grund til at jeg er imod, er at jeg synes hun er alt for ung. Hum er ikke engang myndig til at have sex med et andet mennneske.
Hun er heller ikke særlig moden og jeg mener ikke at man som 14. årige er i stand til at tage vare for et barn, da man selv er et barn. Og selvom man sikkert føler sig voksen, så kan man ikke komme uden om at man er barn.
Skriv endelig hvis i er uenige i min holdning eller er enige.
tilføjet af

Fuldstændig Enig med dig

Helt enig min ven.
tilføjet af

ps alt for ung

samme her Syntes ikke man skal smutte i seng med alle og en hver SYGT.
syntes man skal være 18 Eller mere. Mest man skal være klar og kunne tage ansvar, samt beskytte sig hvilket er meget vigtigt.
først sex efter man er gift LYDER GODT.
saa tror vi er rimeligt enige Hilsen Mikael SM
tilføjet af

Sket, er Sket

Jeg syntes det er lidt tidligt med barn osv. men bare det at du vælger at spørge folk til råds, et sted som dette, syntes jeg er meget modent!! Og hvis du har et godt bagland, og din kæreste også er intresseret i at få det med barn til at fungere er jeg overbevist om at du nok skal klare det!! Men du skal være klar over at du kommer til at gå glip af meget, som andre unge oplever.. Jeg har selv en veninde som fik barn som 16 årig.. Og det er utrolig hårdt, og der er meget hun gerne ville have oplevet som hun aldrig kommer til.. Så du skal tænke dig rigtig godt om!! Men hvad du end bestemmer dig for, skal du ikke lade dig påvirke af sådan nogle uvidne, fordomsfulde mennesker som de 2 som har svaret på dit indlæg!! De ved ikke hvad de snakker om, og har åbenbart så lidt selvstændig tankegang at de bliver nød til at følge kristendommens regler..
Held & Lykke med det hele..
Mvh. Joosei
tilføjet af

Religion ?

Lyder det ikke åndssvagt at lade være med at gøre noget som man har lyst til bare fordi ens tro siger noget andet? Vi lever ikke i middelalderen længere, vi brænder ikke kættere eller hekse. Slap dog af, chill out! Desuden, jeg synes det lyder svagt at sige ens mening gennem ens tro. Enten mener man noget, eller også gemmer man sig bag en maske og lader den tale for sig. Så hvad mener du selv? Synes du man skal vente til man bliver gift, eller siger du kun det fordi du er kristen?
Udover det synes jeg hun er for ung!
-/BikerBirk
tilføjet af

Hun er for ung

Vi lever i en kompliceret verden, og der er mange informationer forældrene skal overlevere til deres barn, for at det skal kunne klare sig, og som de selv ikke sidder inde med endnu. Derfor er hun for ung.
Mht. sex så kan man vælge, om det er noget, der skal være knyttet til kærlighed (man går kun i seng med en man elsker), eller om det skal være adskilt, dvs man gør det nærmest ligesom et toilet besøg.
Dette er et moralsk spørgsmål og et valg, som den enkelte person selv må træffe. Jeg kan ikke se, at tidspunktet for bryllup eller anden ceremoni spiller nogen rolle i den forbindelse. Men selvfølgelig hvis man er religiøs, og det står i en bog så ...
tilføjet af

hmmmm

jeg giver ret i hun er ALT for ung
men giver dig ikke ret i at man kun må ha sex når man er gift.
man skal leve livet mens man kan, og nyde de gratis glæder, så som sex.
stakkels dem der først bliver gift som 80 årig..
tilføjet af

Kort og godt

Tv, fjersyn, film, musik, etc.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.