6tilføjet af

Hvad er vejen til lykke?

Hvad mener du er vejen til lykke? :)
Jeg kender ikke svaret og mener ikke jeg er stærk nok til at tage hele livet med et smil selvom det er et godt mål.
tilføjet af

At stige af ræset

den eneste vej frem er at stige af ALT det latterlige ræs vi bombarderes med. Krav til udseende, krav til sex-liv, krav til det perfekte liv - jeg brækker mig i lår tykke stråler.
Stig af ræset, og find indre fred. Men det er svært hvis man bor i hovedstaden...
tilføjet af

Det er nemt nok ;)

Du fortsætter bare lige ud, og i første kryds kører du lige forbi ulØkke, og drejer til VENSTRE i krydset, når du ser skiltet "lykke denne vej". Pas på du ikke lader dig snyde, af det andet skilt, hvor der står "lØkken er samme vej lige ud", for du ender bare på bitterhedsvej, der ligger ved siden af fordoms og frygtallen lige over for AF(AktiveringsForeningen). Du kan være nød til at tage en lille omvej, hvis der er sygdomsaarbejde på vejen. Kør langsomt over afgiftsbumpet, så du ikke kører forbi lykke. Kører du for hurtigt ender du i ulykke, og skal have hjælp til at komme ud af afgiftsgrøften. Nogle gange er skilter mod lykke pillet ned, det er typiske de der lykkepillere der gør det. Du kan køre ind i psykologkørslen, men husk for guds skyld, at komme ud af rundkørslen, inden du løber tør for brændstof.
God tur, og husk at TANKE før du kører.
tilføjet af

Lykkens vej?

Du går ud af livets landevej, og så kommer det store spørgsmål, skal du tage vejen til højre?
Eller måske vejen til venstre?
Lykken er ikke lige ud af landevejen og til højre. 🙂
Hvad er lykken? er det et godt liv? er det børn? er det rigdom?
Nej ikke nødvendigvis, lykken er at trives med sig selv, have et godt helbred, have gode minder.
Og hvordan kan du opnå det, jo du kan selv gøre noget til det, du kan starte med at være sådan over for andre, som du selv vil behandles, når du gør det, så har du det godt med dig selv, men den direkte vej til lykken den findes ikke, så jeg kan ikke give dig en opskrift, du skal selv lære af livet, det er en kort tid vi er på jorden, defor er det vigtigt at man anstrenger sig for at få et godt liv, og er det ikke lykken i sig selv.
Jeg håber du finder din vej til lykken. 🙂
tilføjet af

Smil til verden

- så smiler verden til dig!
Jamen så har du jo svaret. Hvis man kan tage hele livet med et smil, så betyder det at man kan se det positive i selv de sværeste situationer. Sådan en tankegang vil eliminere stress og depressioner, og hvis man derudover er i stand til at finde et menneske at leve sammen med, som har samme positive sind, så tror jeg lykken er gjort!
tilføjet af

Det.

Må vel være Græsted bodega for Bonde Lars, han savner jo nok sin billiard kø, og blåkritet, og de Grande fadbamser a libitum, butiks indehaverne, har ellers været glade længe, der har ikke været vældet blomster og cykelstativer længe, faktisk lige så længe Lars har været Nr. One på borgen, men nu får han snart tid, til at slå en skavle, på Bodegaen, det er sku da også for hårdt, at være DK første mand, næ så heller sidde for bordenden på den lokale, og løfte raflebæret 2 sekser. Skål Nastrovia salud yasas le haim
tilføjet af

Og så tisser den på dig

Den er testet. Min leder sagde jeg skulle arbejde gratis over i 3 timer hver dag. Jeg smilte bare til ham, og gik hjem. Det virkede, for da jeg kom næste morgen, smilte han til mig, og gav mig en fyreseddel. Nu smiler jeg rigtig meget, fordi jeg ikke har nogen penge. Men jeg smiler endnu mere når jeg ser tilbud på telte.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.