3tilføjet af

Alt andet end en lille forelske!

Sidste uge havde min klasse udveksling med en skole fra Holland... Og der var jeg selvfølgelig så "dum" at forelske mig i en af drengene fra Holland... En lille forelske?!...Nej det stik modsatte.. Han har/er alt hvad jeg ønsker ved en kærste og jeg tænker ik på andet end ham... Jeg ved ikke noget om, om han kan li mig, kun at han kiggede MEGET på mig, var sød ved mig og lige så snart han kunne komme til det kiggede han mig i øjene og smilte til mig...Problemet er jeg ikke ved hvad jeg skal gøre?! Hjælp mig...vil i ik nok?!
På forhånd TAK...
tilføjet af

Det er svært

Det er jo lidt svært når han er fra Holland - men har du hans addresse?
Så kunne du jo starte med at skrive til ham og på den måde holde kontakt med ham og evt. derigennem lade det udvikle sig og så kan i jo så besøge hinanden i ferier osv, hvis det lader sig gøre financielt.
tilføjet af

sms til ham

Hej
Hvad med at smse til ham hvis han altså har en mobil og du kan finde ud af nummeret. Evt. udlandsoplysingen, hvis du har hans navn? Jeg har selv indledt et forhold til en vildt fremmed, som også kiggede interesseret, han smsede tilbage og i dag er vi sammen.
tilføjet af

jeg ved ikke om det r til nøtte men prøv alligevel

Prøv at spørge din klasselære om han/hun har kon takt til den anden klasse som han går i og så få din klasselære til at spørge om en klasse liste fra den anden klasse ( du skal sige at der skal være adresser på), og så skriv til ham og så vis i kunne mødes på en ferie eller sådan noget...
Håber det hjælper dig...
HilZen ***
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.