5tilføjet af

Aliens?

Hej alle
Håber på lidt hjælp, er det nogen der ved, hvem der har lavet det nummer Tv2 Zulu spiller under deres reklame for aliens filmene? og hvad det hedder?
På forhånd tak
tilføjet af

ved ikke

Jeg har ikke hørt det nummer, kan du prøve at nynne det?
PS: jeg synes 1'eren var et mesterværk, 2eren til 5eren var bare makværk....
tilføjet af

Så er du...

...stort set den eneste på planeten, jeg har hørt udtale sig negativt om 2´eren. Jeg anser den som værende min absolutte favorit rendyrkede aktionfilm.
Til gengæld vil jeg give dig 100% ret mht etteren, den film er absolut noget af det uhyggeligste der er kommet ud af Hollywood.
Og vil du så ikke nok give mig ret i at Alien vs Predator stinker?
tilføjet af

foretrækker gyset

Ja det kan godt være jeg er den eneste der foretrækker Alien (8th passenger) frem for Aliens flimene (har rettet mit nick nu), men det er fordi jeg er meget fascineret af den måde gyset er bygget op på i 1'eren.
2'eren og frem er jo mest action og splatterfilm, så vil jeg hellere se Nightmare on Elmstreet og Fredag d. 13. filmene....
tilføjet af

hmmmm

jeg giver dig ret i at 2´ern er den bedste af dem alle!
den første er for dårligt lavet, man kan tydeligt se det er en mand der spiller spastiker i en dragt
mne jeg giver dig ikke ret i at Alien vs. predator er dårlig, den er måske lidt langtrukken i starten men de sidste 45 min. af filmen er overfed!!
tilføjet af

måske

Måske er der lavet bedre effekter i 2'eren, men jeg synes 1'eren er en virkelig flot film, jeg er ikke helt klar over hvilken scene du mener man kan en spastisker i dragt?
2'eren og frem er kun filmeffekter og gentagelser, 1'eren er originalen og den der for alvor bringer gyset frem og så fortæller den en bedre historie end de andre opfølgere. I 1'eren er besætningen jo også mest normal, modsat opfølgerne der fyldes op med dværke og mænd, der ser ud som de er trådt ud af en wrestlingkamp.
På samme måde foretrækker jeg Riget fremfor Riget II. Jeg kan lide gyset og et filmisk mesterværk, jeg falder ikke for filmeffekter og action og alskens ussel mammon som også er i Aliens 2'eren og det bliver værre derefter...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.