5tilføjet af

Aldrig været forelsket...

Hej.
Jeg har aldrig haft en kæreste før eller haft et godt forhold til en fyr. Jeg vil gerne finde den eneste ene...Er ret træt af at være så alene. Jeg har aldrig været forelsket før.
Jeg vil så gerne finde den her "eneste ene".
Nogle god råd og hvor finder man den slags`? Hvordan bør bedst muligt være i et forhold.
Jeg er mere til den fine type...Chamererende, flot, ren, humoristisk, godt hjerte. En der tænker mere på "hvad der gemmer sig bag kviden"...Selvfølig skal personen ha et godt udseende. Jeg er 17 år.
tilføjet af

Stavefejl undskyld

Undskyld, de mange stavefejl.
tilføjet af

Fortvivl ikke!

DU er stadig ung og bør ikke tage sorgerne på forskud. Måske fokusere du for meget på at finde Den Eneste Ene.. Jeg er en mand på 28 år og Jeg har selv haft svært ved at finde kvinden i mit liv og har ikke fundet hende endnu, men hvis jeg skal give lidt hjælp, så prøv at se mennesker for det de er og ikke som potentielle eller ikke potentielle kærester.. Jeg værdsætter venskaber med det modsatte køn, mere end at være i et forhold - måske skal du prøve det samme.
JEg ved dog at man kan være ret påvirket af at veninder eller venner omkring én får kæreste efter kæreste, men istedet for at fare forvildet rundt, så ta det roligt - jeg er sikker på at det er ventetiden værd.
Jeg håber dette ku hjælpe lidt. Held og lykke til dig. Venlige hilsner
tilføjet af

Kære du

at finde den eneste ene er som at finde en nål i en høstak, og mange går gennem livet uden at finde den.
Jeg vil foreslå dig at sætte dine mål lavere, for mange gange kommer kærligheden snigende ind på en uden man egentligt lægger mærke til det, og ham der i første øjekast ikke ligner den eneste ene, kan sagtens vise sig senere hen at være det.
Ja vi er mange der drømmer om mr. right og havde jeg opskriften på at finde sådan en, så sad jeg nok ikke her lige nu ;)
En ting er jeg dog sikker på, at hvis man leder intenst kun efter ham, ja så ser man ikke skoven for bar træer.
tilføjet af

godt

Sagt. Det vil jeg gerne støtte mig til!
tilføjet af

Klovn,du tænker

kun på udseendet.Hvordan fanden tror du selv at du ser ud,siden der åbenbart ikke er nogen som interesserer sig for dig.
Nej lær og tænk lidt over hvad det er for en person du vil ha.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.