4tilføjet af

alder en hindring?

Hej!
Jeg er pige på 20, der siden jeg var omkrig 15, har tændt enormt på mænd først i 30 erne. Med årene, er muligheden for at få denne lyst tilfredsstillet øget. Min veninden søster på 16, har det lige sådan, men hun får sine lyster mere en dækket allerede nu, jeg mener et eller anden sted at det er for tidligt, men kan mere end godt sætte mig ind i hendes situation!!!
Hva mener i - målgruppen - lækre mænd der har rundet de 30!
Hilsen Mig
tilføjet af

Ingen hindring

Alderen er ingen hindring - det kan såmænd være en fordel nogen gange.
Det er min erfaring, at uanset alder, så er det vigtigt at man fortæller sin partner om man er til et romantisk og bindende forhold, eller det kun er "rå sex" det handler om.
Så kan det såmænd være helt forfriskende med en yngre eller ældre model - begge dele har sin charme efter min mening!!
Kan kun opfordre dig til at springe ud i det! Du har jo alderen til det!!
tilføjet af

Det er nok lige begge veje

Hej Lysten
Jeg tror at nogle piger tiltrækkes af ældre mænd, som unge mænd tiltrækkes af ældre kvinder. Jeg selv havde det også sådan at jeg helst ville være sammen med en meget ældre kvinde. Det er nu også sådan at ældre mænd og kvinder har en helt anden erfaring, og ikke kun tænker på sig selv og sin egen udløsning/orgasme og helt glemmer den anden part.
tilføjet af

det er sq normalt

jeg tændre også kun for små pige,, hhh ik helt små, men sådan ung,, jeg er selv 25..
hygi mygi søde
tilføjet af

alder

ja det er dejligt at læse at nogen unge piger tænder på ældre mænd så er vi jo nogle mænd der tænder på unge piger IKKE BØRN men piger fra 16-17 til 20-23 vi får jo bare at vide at vi er perværs jeg har godtnok kone og to born men det siger mig ikke ret meget men der i mod en ung pige det siger mig meget så skriv og jeg skal svare hilsen ben
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.