8tilføjet af

Affolkning i områder i Danmark,

Jeg synes at regeringen skulle gøre noget ved, de problemer der er i vise områder i Danmark, med stor arbejdsløshed og problemer med at mange flytter der fra.
Jeg tænker specielt på Lolland og Langeland,som i den grad lider under problemer med stor arbejdsløshed, og folk som flytter fra landsdelen. Jeg synes man skulle, sætte skatten ned for de folk der bor der med omkring 8%.
Personligt tror jeg det vil kunne trække en del til som ville kunne skabe noget liv på øerne og arbejdspladser.
Da øerne ligger godt med hensyn til Export til østeuropa og Tyskland. Samt tror jeg også det løse noget af Københavns boligproblem med tiden, efter hånden som der bliver skabt arbejdspladser, og der vil komme uddannelsesinstitioner til øerne.
Det er et problem i dagens samfund, at befolkning foretrækker bestemte områder at bo i. Det resultere i at områder går til grunde, da dem med overskud flytter væk, hvis der ikke er noget liv og for langt til et sted, hvor man kan få noget arbejde.
Sendest har vi set de problemer de får med deres produktion af sukker roer på grund fjernelsen af tilskud til produktionen. Øerne er jo aldrig rigtigt kommet op igen efter Nakskovskibsværft måtte lukke.
Så lad os få en skatte ned sættelse til disse øer det fortjener de, så de ikke bare bliver en glemt del af Danmark.
Mvh.
tilføjet af

Bornholm

Har bestemt også problemer, men den bliver nok aldrig landfast, i givet fald bliver det en laaang bro.
Der er også stor arbejdslødhed, men øene har en anden status fordi den er et attrattivt feriemål...og den befolkningstal bliver mere end fordoblet i sommerperioden.
Men arbejdsløsheden er også stor der, især efter fiskeri depresionen for en del år siden.
tilføjet af

Enig med dig Claes

man burde gøre noget ved det,. Men hvad?
det kan være svært at finde ud af,. men primært lave nogle små steder fabrik forretnign eller andet,. ikke stort bare det virker,. så folk kan få arbejde der.,
samt lokal købmand HEH for kolde pilsener og mad OG hvad mán ellers mangler
tilføjet af

Bornholmerne skal ikke glemmes

Hej Misse,
Jeg synes også der skal skabes bedre forhold for andre ø samfund som Bornholm og Læsø, Anholt, Samsø og andre små øer helt sikkert. Men det bliver andre erhver man må satsse på på de øer, hvor det er oplagt for det Bornholmske samfund at det tration i har inde for håndværk man må bygge vidre på. Da jeg svært at forestille mig at der fremtid for en industrivirksomhed på Bornholm samt forsat øens turisme. Men ellers må det være små selvstændige man må skabe gode betingelser for på Bornholm. Jeg der andre regionalle områder i Danmark hvor man se sig forbigået jeg tænker på Nordjylland men vi bare nød til at erkende at landet lever af vores export af vare og søger mod vores områder hvor der er mest fremgang. Problemet med København er at priserne er blevet for høje der, med det resultat øget driftomkonstninger, så en del dansker vælger at bo i Sverige. Så hvis det danske samfund ville skabe bedre betigelser for drift i andre områder, så tror jeg pris niveauet vil stabilsere sig til fordel for samfundet og befolkningen.
Mvh.
tilføjet af

Kolde øl kommer de ikke til at mangle

Hej Ironcross,
Jeg havde ikke lide så meget tænkt på kolde øl, da jeg skrev indlægget, men det er da klart vores øboer, skal have kolde øl helt sikkert. Jeg faktisk de foresående øer som områder i vores land hvor der kan komme vækst inde for erhverlivet og man ville kunne få industrivirksomheder til at slå sig ned der og det regionalle område vil sagtens kunne bære mere end fordobling af deres indbygger tal. Det meste af vores vækst i det danske samfund forgår omkring K.b.h. og midt og øst Jylland. Jeg bor selv i østjylland og ser bare et problem i dansker meget narturligt vælger at bosætte sig i disse områder, så hvis man kunne skabe vækst muligheder i en anden del af landet vil tjene os alle.
M.v.h.
tilføjet af

Der initiers også en udvikling på øerne af socialtilfældene

Ser man på Falster, så er der oprettet en eksport af sociale tabere i stort målestok til denne smukke ø. Narkomaner, og andre kriminelle fra hovedstadsområdet får et års ophold med i posen, de flytter så ind i de gamle huse der kan erhverves for 150.000 kr. hos bolighaj advokaterne
Problemet ses nu ved, at der er initieret meget kriminalitet i områderne, de lokale handlende har et stort svind i varebeholdningen, når narkomaner og andre kriminelle frekventerer forretningerne. Kommunen er nu begyndt, at opkøbe boligerne som de nedriver, da det er billigere for dem, end at være depot for advokat hajernes forretninger i handel med narkomanerne og andre kriminelle objekter.
Der kommer ikke nogen vækst for der etableres en fastforbindelse til Tyskland, indtil da vil det være et ghetto for socialt belastede kriminelle.
tilføjet af

Det ændre ved at de mennesker,

Der er mennesker der tænker på vore land, jeg snakker bare om a skabe arbejdes pladser ikke andet.
Det er et meget stort problem oi Danmark.
Mvh
tilføjet af

Hvad er ideen?

Hvilken interesse har den almindelige borger i, at befolkningen er jævnt fordelt over landets areal?
Hvorfor skal der bo folk på de små øer?
Man kunne jo udlægge dem som naturreservater!
Hvad er det katastrofale ved at have øde øer?
Påpeg venligst gevinsten ved at bruge skatteborgernes penge på at opretholde beboelse på for eksempel Lyø!
tilføjet af

Resevater,

Jeg har ikke noget imod Lyø bliver et natur reservat eller andre små øer, mit forslag går på at få gang i beskæftigelsen og skabe økonomiske grundlag for kreativitet hos igangsætter. Nu har jeg foreslået Lolland og Langeland, på grund af øernes geografiske beliggenhed. Samt kunne det måske hjælpe på de store økonomiske omkostninger, der er ved drive en virksomhed i København området. Problemet i dag er at befolkning fortrækker at slå sig ned i af grænsede områder af landet.
Det er specielt København og Århus og vise områder ved den jyske østkyst, hvis kunne få andre vækst områder i landet vil det være positivt. Vi må jo håbe på at Østeuropæiske lande får en højre levestandard og der med flere penge mellem hænderne, så de ville kunne købe flere danske produkter/vare. Derfor foreslår jeg en sænkning af skatten i disse områder, og så tror jeg små og mellem store iværksætter vil slå sig ned i området, som vil være gavn for både Lolland og Langeland og det danske samfund.
Ellers mener jeg ikke vi holde kunstig liv på vores øer og finder tanken med reservater helt ok, og det også være andre områder i landet, det vil jeg ikke være modstander af.
Mvh Claes
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.