3tilføjet af

AF en institution uden ansvar?

Er AF arbejdsformidlingen en intitution uden ansvar?
Jeg har oplevet, at min søn på 17år for første gang skulle søge arbejde og kiggede så annoncer på AF. Der fandt han en VVS i Odense SV som søgte en fuldtids arbejdsdreng.
Min søn søgte stillingen og fik den. ( detsværre !!!!) for den mester behandlede min søn og en anden ung dreng ,der var blevet anbragt i noget jobtræning fra Nyborg kommune, som det laveste der findes. Han ydmygede, nedgjorde og løj overfor disse unge (og også for mig) og han krævede, at de skulle betale for hjemsendelsesdage, varslet ved mødetidspunktet og en masse andre forhold!
Min søn kunne ikke arbejde under disse forhold og under en ugeseddelsskrivning krævede han, at få betaling for hjemsendelsestimerne (efter anvisning fra mig) og blev derved fyret.
Jeg har siden og under set, at den samme ansøgning er blevet opdateret flere gange.
Mit spørgesmål er så om AF ikke har noget ansvar over for denne job formidling? Kan det være rigtigt, at AF ikke kan nægte arbejdsgivere stillingsannoncer, selv efter at de er blevet bekendt med en arbejdsgivers ureelle virksomhed?
tilføjet af

Den lokale metal afdeling

Måske I skulle gå til den lokale Metal fagforening. De kan måske med neto jeres historie og evt. den anden arbejdsdrengs udsagn, påpege de fejl og forkerte handlinger som firmaet gør.
AF har vel ikke noget ansvar, har formentlig heller ikke midlerne til at gå ind i sådan en sag.
tilføjet af

Fagforening

Han er naturligvis medlem af en fagforening? Det er det man har dem til. De vil med stor ekspertise kunne vejlede og deres mening har også en vis vægt i forhold til AF.
tilføjet af

fagforening selvfølgelig!

Det var nu ikke for at ynke min søns situation. Det er mere for, at hjælpe andre så de ikke kommer i lignende situation. Om så AF ikke har nogen sanktionsmulighed? Tænk bare på dem, der bliver sendt i jobtræning ved sådan en idiot. De risikere at miste evt. hjælp vis de ikke bliver i sådan et tilbud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.