9tilføjet af

9 andre alvorlige tilfælde på et år!

¨
"De 3 døde er nu blevet til 5 døde + en baby på grund af Dødskørseler"!!!
9 andre alvorlige tilfælde på et år!
Dødskørseler: ... 3 andre er døde! ... Og har dermed været ofre for Dødskørseler!
Bilister amok: ... 4 bilister er blevet udsat for påkørsler udført med vilje, hvor den påkørte dernæst har været udsat for grov vold af særlig farlig karakter.
Påkørsler: ... 2 den ene Påkørt bagfra, Efter uheldet stak den 35-årige mand af fra stedet. Den anden Mand påkørt af urostiftere.
----------------------------
Alene i Vollsmose
Er der fra 1. januar 2001 og frem til i torsdags stod de otte personer samlet for 242 overtrædelser af færdselsloven. 2003
--------------------------
Hvor længe får de lov til at tyranisere og slå andre trafikanter ihjel gående såvel som kørende? Og det totalt uden samvittighed.
¨
tilføjet af

helt enig

Den danske straffe lov er simpelthen latterlig!
du vil få en hårdere straf for at stjæle en million kr. end hvis du voltog 5 personer.
5 liv ødelagte - 1 million... HVA SKA VI VÆLGE HMM==?
politikerne lytter aligevel ikke, for ikke at nævne at de ikke holder hvad de lover under en valgkamp.
de dropper mindst halvdelen af det de har lovet.
og desuden er det de forkerte ting de fokuserer på >ofte.<
tilføjet af

PS: I stedet for frem til i

¨
I stedet for frem til i Torsdags. Skal der stå frem til den 01/10/2003
¨
tilføjet af

Sol's regler

Indlægget skal være relateret til emnet (integration).
tilføjet af

I og med at det nok...

... er endnu et tåbeligt forsøg på at hævde sig ved at fremprovokere et racistisk had, som forsøgt så mange gange før idag under samme emne, så er det nok lagt her helt bevidst.
tilføjet af

Ja, det er en billig måde

¨
Ja, det er en billig måde at slå danskere ihjel på, når de kun får et par måneder i fængsel!
Det er et stort problem politikerne har skaffet sig på halsen - og ikke selv har kunnet magte i nogen af de europæiske lande.
Så når det ikke går dem som de havde forventet, så skylder de skylden på befolkningen for den dårlige integration.
Det ville være en god ting - hvis de inden de lalleglade underskriver alle de forskellige aftaler m.m. at de satte sig noget bedre ind i tingene. For Danmarks og folkets skyld. Det er derfor at vi vælger dem.
¨
tilføjet af

Det er det også

Det er det da også? Jeg mener, vi ved jo godt udemærket hvilke ikke-integrerede personer der begår denne slags overtrædelser. Der går ikke en dag hvor jeg ikke ser en af disse personer lave hjulspind, farlige overhalinger osv. i deres bmw'er.
tilføjet af

Ups

Det var ikke en udlændinge der dræbte de to kvinder og manden plus ufødte barn .... det var dansker.....Ja dansker... ja dansker
tilføjet af

var

det en dansker der kørte de unge mennesker ihjel på Frederikssundsvej?, men han var altså af tyrkisk afstamning.... 2generations altså...
tilføjet af

Kan det egentlig...

... ikke også være fucking ligemeget om det var en dansker eller 2g´er der gjorde det???
Når alt kommer til alt så er det forkert at udstyre store børn med et kørekort i den latterligt lave alder af 18. Jeg fik selv kørekort som 18 årig og lå derefter og kørte råddent. Gudskelov har jeg aldrig gjort nogen fortræd, men nu hvor jeg er blevet en mere erfaren billist kan jeg se hvor latterligt det egentlig er. En bil er måske nok det mest dødbringende våben du kan få lovligt i DK, og alle har adgang til dette våben når de bliver gamle nok.
Måske skulle man lave en lov ligesom den der gælder for MC kørekort. Hvis du tager MC kort som 18 årig så har du kun lov til at køre på en MC med et lavt antal hestekræfter og først når du er blevet ældre kan du få lov til at tage det "store" MC kort. Kunne være at det også skulle gælde biler.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.