95tilføjet af

7.500- arbejdspladser er slogt

I Danmark, cheferene fik hver 50- millioner- Kr, et skide firma i usa har købt Danisco, og samtlige arb-pladser, i usa mangler de arb-pladser, så mon ikke når de har overtager danisco og har fået hele den viden der er i det, at de så lukker lortet og starter op i usa, men amarikanske arbejder, (fanden hytter sine egne, "princippet").
7.500 arb.pladser solgt for skide 100- millioner- Kr til udlandet, 2 mand har tjent millioner på det, skide 2 mand, og tro mig, når de skal havde deres "penge" udbetalt, så er de LANGT væk fra Danmark, og Danisco bliver lukket og de "skide" 7.500 mand bliver arb-løse.
Skide smart, virkeligt smart, de skide 2 chefer skrider fra Danmark så snart de får "deres" penge, og du har betalt udviklingen af Danisco, men OK, du skal stadigt betale, nu er det bare understøttelse til 7.500 mand.
Kan i for pokker ikke se det,i/vi bliver taget ved røven.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

En overdrivelse der vil noget

Der er maksimalt 1800 ansatte i Danmark.
tilføjet af

Sikken dog

et grimt sprog du bruger. Jeg troede egentlig kun, du kunne interessere dig for
plat med forsikringen.
tilføjet af

Sikke dog et grimt sprog du bruger

Handel med virksomheder er vel ganske lovligt og almindeligt. Mine medarbejder-aktier har lige fået et ordentligt nøk opad i dag :-)
tilføjet af

Mener du ikk

slugt ?
tilføjet af

fy da for en tone

det er rigtigt Paul, det er en svinestreg overfor det danske folk, det ville aldrig være sket hvis Sovjet var blevet på Bornholm.
Hvis vi havde magt som vi har agt ver Dronning Margrethe mv. sammen med hendes søster i Englang og det smukke røde flag ville flagre over det ganske danske land.
Hvor helvede hvor jeg savner Jespersen og sømandsbossen
tilføjet af

prøv at høre her

vrede bitre mand, der kun kan beklage sig over det ene og det andet, der på ingen måde har indflydelse på dit eget liv.
Vågn op man og lyt til hvad jeg siger! Danisco er en privat virksomhed og det er de mest indflydelsesrige ejere, der i bund og grund har frihed til at bestemme hvad de vil gøre med virksomheden - om de vil brænde hele virksomheden ned eller sælger den for millioner af kroner - det er op til ejerne, for det er deres virksomhed. Det er ejerne, der har risikeret mest og derfor fortjener de også et pænt beløb.
Den økonomiske logik siger: ved større afkast er der også forbundet en større risiko, og omvendt, hvis det forventede afkast er lille, er risikoen dermed lille 😉
tilføjet af

Ja det ved jeg 635 er kursen.

Gid vide hvor glad du er om 1år når du er fyret, fordi de i usa skal bruge arb.pladserene, og nu har de jo købt din viden, dig er de da ligeglade med, så!.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ejerene ?.

De 2 chefer har hver fået 50- millioner- Kr!, aktionærene har fået 35- milliarder- Kr til deling, hvad koster det at havde 7.500 mand på understøttelse hvert år i al fremtid, fabrikken forsvinder og kommer aldrig tilbage.
Aktionærene de har tjent kassen, JA, og hvad gør de så?, de indvesterer i en anden virksomhed, og når den er penge værd, så sælger de også den, resultat, flere arbejdsløse, og ingen penge i statskassen, for husk, de rige har jo fået skattelettelser, også bliver pengene forresten væk i systemet.
Danmark er og bliver sorteper i dette spil, så længe det er de rige der bestemmer.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hvad er der nu galt med

at tjene penge.
De sælger på helt ærlig vis.
Jeg har fortalt dig det så mange gange.
Virksomhederne flytter ud af dette land,
alene fordi fagforeningerne med deres medlemmer i spidsen,
har drænet frugten, så der snart kun er en tør skal tilbage.
Danisco har valgt at sælge, medens der stadig er lidt kød på den "ben"!!
Hvad de nye ejere så gør, viser kun tiden
Dine socialistiske drømme,
holder ikke i den virkelige verden Poul!!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Der er faktisk

7.500 ansatte, dertil kommer alle underleverandører som også må lide store tab og som selvfølgeligt også lige må fyre nogle folk.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hvad rager det da

ejerne.
Ejerne, driver da ikke bistandskontor!
De driver forretning!
Det må selv du osse anerkende Poul!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Nej dog!, hvorfor tro du det

Jeg er imod al bonderfangeri, svindel og bedrag, så selvfølgeligt er jeg da også imod dette.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Det kan du havde ret i

Væk er arbejdspladserene under alle omstændigheder om Ca 1år, ædt/slugt/solgt= pist-borte.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

På en måde mangler

Virksomhedslederene vel morale eller et ansvar overfor Danmark, og det uanset den politiske farve, men dette er som du siger, noget svineri, 7.500 arbejdspladser har de rige lige solgt, arbejdspladser som forsvinder for altid, også kæfter de op om at efterlønnen skal væk, og de gamle skal arbejde længere, men hvor skal de gamle arbejde, de har jo solgt arbejdspladserene til udlandet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

100 % frihed

Hvad ejerne gør med deres fortjeneste har de 100 % frihed til at gøre hvad de vil. Sådan skal det være. 😉
Angående de ansatte, hvis nogle måske skulle blive fyret, så er det deres eget ansvar at komme videre i deres liv. Det er på ingen måde ejernes ansvar at agere far og mor over for de ansattes fremtid
tilføjet af

Dette er ikke socialismene.

Der er tale om et meget fint og tilrettelagt "selskabstømnings system"/ en Danmarkstømning, alt hvad vi har skabt bliver solgt til udlandet, for at nogle få der aldrig selv har laver/produkseret noget skal tjene på det.
Uanset hvor mange penge du har, så må du da kunne se det er galt hvis der er andre der pludseligt tager dem fra dig fordi de måske har købt den bank du har dine penge i, og de kan tjene på at lukke "din" bank, og derved tage dine penge, den er helt gal.
Alle hakker på de svage i systemet, men det er ikke de svage der tømmer systemet for penge, det er de rige der gør det, dette er kun et ekstra bevis på det, de 2 chefer får 5+- millioner Kr hver, for at sælge noget de ikke selv har skabt eller penge i, de er kun chefer for et firma, de er ansat af ledelsen/aktionærene, som kun går efter penge, arbejdspladserene raver aktionærene noget så grusomt, aktionærene er da ligeglade med de "skide" 7.500 arbejder og deres liv.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

OK!, hvordan kan det være

En forretning at fyre 7.500 folk og lukke et firma, undskyld men det har jeg godt nok svært ved at se.
At det nok kan være en fed kortsigtet forretning for de 2 chefer og aktionærene, den kan jeg sagtens få øje på, men det er samfundet Danmark der kommer til at betale prisen, F.eks i form af understøttelse til 7.500- mand i resten af deres liv.
Leg med tanken, de 2 fik 50- millioner hver, 7.500- mand der hvert år skal havde F.eks bare 100.000- Kr i understøttelse hver, er det ikke sådanne Ca 7.500 gange 100.000- Kr om året, UPS, HOVSA, det er da vist lidt mere det koster samfundet bare på 1år end de 2 chefer har fået tilsammen for de 7.500- arbejdspladser, eller hvad?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
OG PSs:, og glem ikke eksporten vi går gilp af, og husk på den import vi så bliver nød til at foretage får at få "vores" produkt igen, penge ud af statskassen, igen penge som er pistvæk.
tilføjet af

Jeg havde engang en høne

Den rendre forviret rundt og sagde PIP-PIP, den drejede jeg halsen om på, den var snot forviret, og havde ikke sans for hvad der skete omkring den.
"hvis nogle måske skulle blive fyret"?. har du tabt virkelighedssansen på gulvet, der er tale om en mellemstor by`s indbygger der midster deres job, tag F.eks Hundested, der er Ca 7.500 indbygger i Hundested, børn, mænd og kvinder, unge som gamle, de du kalder "nogle" er 7.500 ekstar menesker du vil sende på overførselsindkomst, jeg fatter det ikke, i sidste uge kæftede "du" op om det kæmpe problem de var!, nu er det helt fint at der lige kommer 7.500 ekstra, det hænger jo ikke sammen.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

stadig 100 frihed

der er skal sammenhæng på det jeg sagde. Det er et kæmpe problem at ledigheden stiger. Problemet/ansvaret ligger hos det enkelte individ.
At virksomhedsejere sælger virksomheden til højestbydende kan jeg ikke se skulle være noget problem. Ejerne har 100 % frihed til at gøre hvad de vil med det de ejer. De har ikke andre at stå til ansvar over for
tilføjet af

ØHHHEEEEe?, hva ba!??.

"ansvaret ligger hos det enkelte individ" /" De har ikke andre at stå til ansvar over for".
Hvad men ansvaret over for andre menesker/staten/Danmark/økonomien, det er en "sjov" holdning man har til "ansvaret", en minister var inde på enmet, sagde han ikke at "VI" skulle tage ansvar, for at få os (Danmark)ud af krisen, et ansvar for vores handlinger, kan det ikke tages som et udtryk for at de 2 chefer handler egoistisk og kun for egen vindning, eller var ministeren bare fuld af fup, da han sagde at "vi alle" og at han kun mente "de svage skal tage de riges ansvar på sig".
I går var alle imod de arb-løse, og at de bare skulle finde sig et arbejde, og nu er det helt OK at man samtidligt sælger arb.pladser til udlandet, det har jeg svært ved at se det fornuftige i.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Men hvad så

når det går dårligt med en selvstændig❓Er der hjælp at hente nogen steder for den der har risikeret alt på at få en virksomhed til at køre❓Det tror jeg ikke.
Nu har du kastet al din energi ind i krigen på de "rige". Hvorfor det❓Det er altså også dem der har skaffet masser af arbejdspladser igennem årene.
Prøv med nogle større sko, Poul. Og briller der ser lidt videre. Det ville klæde dig.
"Alle" har aldrig været imod de arbejdsløse. Det er noget sludder. Hvor har du det fra ?
tilføjet af

Går dårligt ?, hvor??

Helt ærligt, når de kan sælge en virksomhed og tjene 100- millioner på det, og kursen er på 635, lyder det som "dårligt"?, ikke i mine øre.
nej, det er ikke de rige der har skaffet arbejdspladser længe, det er pensionsfondtene der har indvesteret i virksomhederene.
Jo alle har netop været imod de arbejdsløse, den periode de må gå arbejdsløse i er nedsat til 2år, alle de borgelige sad og klappede i deres hænder, de kunne bare finde et job, hvor?, vestas flytter til usa, danisco er solgt til usa, og vil 100% lukke i nær fremtid, og flytte produktionen til usa, for de mangler jo også arbejdspladser i usa, sukkerfabrikkerene flytter til østlandene.
Bare Pga de 3 fabrikker mister Ca 15.000 menesker deres job, var det ikke mindre et år siden at en minister stod og sagde at vi alle måtte tage et ansvar, stå sammen og arbejde os ud af krisen, de rige gemmer penge i udlanske banker, så de ikke skal betale skat af pengene, hvem er der så tilbage af "OS", der er mellemklassen og de svage.
Det vil sige at når de 2 grupper så engang har fået Danmark på fode igen, så kommer de rige tilbage og starter forfra med at tømme landet engang til for penge, 15.000 ekstra uden job Pga 3 virksomheder, og et sted mellem 3 og 5 der har skoret kassen på det, nej det er forgalt.
Hvis du siger at de 15.000 er delt over 15.000 familier, så kan det være en katastrofe for 15.000 familier, og hvis de har 3 børn Pr familie, det vil sige at Ca 75.000 Dansker bliver berørt af at 3-5 personers handle og jagt på penge, hvis det ikke er rendyrket egoismne så ved jeg ikke hvad det er.
Måske rammer det ikke lige dig, denne gang, men du tror vel ikke det stopper her, næste gang er det måske din eller din søns, datters, din brors arbejdsplads der bliver solgt eller flyttet til udlandet for at chefen kan skore nogle hurtige penge og din skat skal stige Pga alle de arbejdsløse.
Men det gør vel stadigt ikke noget, eller gør det ?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Som sådanne kan du og jeg

Jo også være bedøvendene ligeglade, vi får vores pension, ikke😉, men jeg mødte en her i dag, så der er flere end bare dig og mig her i verden😮.
Inden jeg kom tilskade gik jeg arbejdsløs i en uge engang, jeg gik ikke på fagforeningen, det var ikke det økonomiske der generede mig, men det at jeg ikke havde et arbejde, jeg havde selv sagt op Pga mesteren var et dumt svin, så helre gå arb.løs tænkte jeg, men man mangler noget at stå op til, Ok ikke alle har det sådanne, men for nogle et det er helvedet.
Dem er der ingen der tænker på, tænk på alle dem der bliver arb.løse Pga 2 chefer (de er ikke engang ejere af firmaet, men de 2 tjener 50- millioner på handlen.
Tænk på de idioter der køber aktier i virksomheden nu til kurs 635, og når sandheden går op for folk, så styrtdykker aktien til langt under kurs 100, et er sikkert amarikanerene vil flytte produktionen til usa, de mangler arb.pladserene og varen som kan sælges i hele verden, og alle skal bruge så korn, og hvad laver de så lige på danisco.
Så hvis du har aktier i danisco, men det ved du vel, eller har du allerrede solgt dine aktier, jeg vil skyde på der går ½år, så kommer meddelsen om at de vil flytte til usa, også er aktierene intet værd, intet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

stadig stadig 100 % frihed

Ejerne har stadig 100 % frihed til at gøre hvad de vil med det, som de ejer. Staten eller andre mennesker skal på ingen måde pådutte, hvad ejerne bør gøre.
Vi har i utallige årtier set dette eksempel med at virksomheder bliver opkøbt, ikke bare i danmark, men i samtlige af lande i verden. Det er udviklingen, gamle virksomheder opkøbes og nogle nye virksomheder opstår med nogle nye arbejdspladser.
Her er lidt at tænke over: Ved du mange virksomheder fra første halvdel af 1900-tallet, der eksisterer i dag? Svar: kun 10 %.
Fordi de virksomhed bliver solgt eller lukker betyder på lang sigt ikke noget.
Hvis vi aldrig måtte lukke en virksomhed eller opkøbe havde verden nok set anderledes ud i dag. Der havde måske slet ikke været nogen SOL man kunne debattere på [s]
tilføjet af

dine forhåndsdomme

nu har du på forhånd dømt virksomheden til at afskedige over 7000 ansatte.
Jeg så lige i 22-nyhederne på tv2, at de ansatte i danisco-virksomheden ikke var bange for at risikere at blive fyret, tværtimod virkede de meget positive. Tillidsmanden for de ansatte i virksomheden udtalte at han ville vente og se tiden an, hvordan det kommer til at gå. Det lyder meget fornuftigt i stedet for at drage forhastede konklusioner.
Det er et gammelt ordsprog, der lyder: Den, der buser ud med et svar uden at have lyttet til sagens sammenhæng er en nar, der kun høster skam.
tilføjet af

Tag nu danisco F.eks

Der er det 2 chefer der hver får 50- millioner- Kr, der er tale om 2 ansatte, resten er bare penge, ejeren af danisco er penge, der er tale om spekulation, en kunstig op pumpet værdi, kun for at lokke penge ud af folk, når salget er ovre og de vil flytte fabrikken til usa, hvad tror du så der sker.
Alle aktionærene taber, alle aktierene falder fra 635- Kr pr 100- kr aktie til 0_Kr pr aktie for 100- Kr, så inden du begynder at klappe i hænderene, så prøv at undersøge hvem der har aktier i danisco, der er en lille mulighed for at DINE pensions penge står i danisco aktier, eller din bank har aktier i danisco, eller at dit firma er underleverandører til danisco.
Vi kan som Dansker ikke bare sende/tillade at virksomhederne flytter til andre lande, også samtidigt tro at vi i Danmark kan havde beskæftigelse til bare 50% af den arbejdsdygtige del af befolkningen, det er simpelthen umuligt, og da skoleundervisningen de sidste 10år er blevet så dårlig Pga besparelser, så har vi ikke en jordisk chance for at arbejde os op igen, så i og Pga "almenvel" skal der findes en løsning, og det er ikke at sælge vores juveler/viden/virksomheder til andre lande, Danmark kan ikke klare det, og slet ikke nu Pga krisen, vi er nød til at sætte landet(Danmark) over det enkle individ, der er ingen anden løsning her og nu.
Hvis du kan finde en løsning som jeg ikke kan "skyde" ned, så tager jeg saftsusemene hatten af for dig.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Var det ikke i sidste uge

At det at købe aktier ikke var et spil, det mener jeg du sagde😉, hvis jeg ikke tager fejl.
Og men, du glemmer en "lille" ting, jeg har lavet mange ting, faktisk har jeg opfundet flere ting, OK jeg har så ikke selv persontligt fået en skid ud af det, men, det har andre, de ting jeg har opfundet er Pga den undervisning jeg har fået i danmark, betalt af Dansker, så på en måde tilhører de opfindelser Danmark, at jeg så som Dansker i danmark kan bruge de af Danmark sponsoreret opfindelser til at tjene penge på, men det er langt fra OK at jeg sælger dem til udlandet, og at kun jeg tjener på dem.
Man har begrebet indstrispionage, altså man tager en andens ide og bruger den som om det var ens egen, så det er en slags Danmarksspionage ved at forærre vores viden og opfindelser væk, havde jeg et firma og en af de ansatte tog "mine" ideer oggav dem til mine konkuranter, så blev han straks fyret og sagsøgt for ALT hvad han ejede og havde, det ville du vel også gøre, og helt ærligt, jeg kan ikke se forskælden, det kan jeg ikke.
Ja!, vi har vores pension, men hvor længe, hvis de borgelig tømmer landet for virksomheder og penge, så smutter pensionen på et tidspunkt, og hele Danmark bliver et stort bistandsklientsområde hvor der intet sker.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja jeg så også nyhederene på TV2

Dengang vestas startede i Nakskov, alle klappede i deres hænder, den virksomhed købte usa ikke, den fik de lige i nakken gratis, bare ved at love vestas nogle odre og måske noget andet i nogle år.
Ja!, Jo!, jeg siger at de sagtens kan skide i deres bukser af skræk over salget, selvfølgeligt bliver det lukket, usa mangler de arb.pladser det vil give, og deres regering skal nok få lokket den fabrikation derover, det er 100% sikkert, der går ikke 1år, så skal du bare se.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du er godt nok dum at høre på

Hvis Danisco lukker ned i Danmark, skyldes det for høje skatter på de ansatte.
Fat dog, at Danmark ikke er en lille indelukket økonomi!
tilføjet af

Gu gør det da ej

Det skyldes at de i usa mangler arb.pladser, og lige nu har de købt 7.500 de skal bare lige lukke den "lille" afdeling i Danmark, også starte op i usa, det får de sikkert statstilskud til.
usa vil da skide på Danmark.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du har helt ret Poul

Det bliver samfundet der kommer til at betale arbejdsunderstøttelsen.
og det er fordi samfundet er osse de 7.500 arbejdere, du taler om.
Nu skal disse mennesker heller ikke have understøttelse hele livet!
Hvem siger det?
Der er osse noget der hedder Bissen!
Dit regnestykke er ren hjernespind og ret morsomt!
Derfor skal du tænke, som du ville gøre, hvis du var aktionær!
Hvis alle arbejderne tænkte på en lidt anden måde, nemlig tænkte fremad,
ville de være forberedte på denne situation, og havde købt medarbejder aktier,
eller almindelige tilgængelige aktier.
Så kommer de til at ligge som de selv har redt!
Blødt eller hårdt!
Derfor skal de efter min mening ikke have livslang understøttelse,
hvad de så heller ikke har.
Hvis de ikke selv gør noget for deres egen situation,
ender de på bissen.
Det er vort samfunds sikkerhedsnet,
hvilket er langt større,
end hvad du kan finde, ude i den virkelige verden!!
Vi har faktisk et godt samfund på trods af socialisterne!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Måske modsiger jeg mig selv, men!

"Det må jeg på det bestemteste afvise.
Der er ikke nogen i denne verden (tror jeg),
der starter en virksomhed, og arbejder den op,
med det ene formål, at sælge den engang.
En virksomhed er som et barn.".
Dem der holder liv og hæver aktierere i firmaer er 100% lige glade med firmaet, de går kun efter hurtige penge, så en kurs på 635 er slik for dem, dumme små folk med en lille opsparing (100-500.000- Kr) de hopper på den, der er nemme penge at tjene, også tager de Pro fat, de tømmer selskabet for alt, og så står "de små dumme folk som tabere", de har midstet alt, og de andre( de borgelige) render med sejeren/pengene, det er jo ikke en ny opfindelse, den er gammel, men "folk" glemmer jo.
Uhyggeligt nok, så kender jeg folk der har startet et firma op, kun med det formål at tømme et andet firma for penge, DFJ i Frederiksværk blev opkøbt af "TASSO", de købte DFJ og solgte det dagen efter med et tab på 5- millioner- Kr, men de havde om natten smadret alle støbeformene til "salamanderkedlen", det var det "TASSO" købte og ville af med, "salamanderkedlen" var bedre end TASSO kedlen, og hvordan vinder man en "krig", enten slår man sin modstander ihjel, eller også køber man han.
Cuba? nej er du gal, men jeg savner ansvarlighed, ikke kun fra arbejderenes side, men også fra arb.giverenes side, og det er langt fra det de viser nu, de viser kun egoismene lige nu, det ved "jeg", "jeg" kan se det.
Havde jeg aktier i danisco lige nu, så havde jeg haft solgt dem i morges, så havde jeg tjent på det, i morgen er muligheden nok væk, det ved hverken du eller jeg, men, vi kan vel regne.
"Vind og skæv med samme sind! ", det var ikke lige det du sagde i sidste uge, der er flere taber end der er vindere i det spil, vinderene er dem med penge, de har råd til Pro folk der sørge for at alt bliver handlet rigtigt, og når der er en vinder, ja så er der også en taber, det siger sig selv.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du skriver det selv

"Aktionærene de har tjent kassen, JA, og hvad gør de så?, de indvesterer i en anden virksomhed, og når den er penge værd, så sælger de også den, resultat, flere arbejdsløse, og ingen penge i statskassen" citat slut.
Og hvad er der galt i det. Pengene arbejder og skaber virksomheder og arbejdspladser. Det er det vi skal bruge. Der er ingen penge der bliver væk nogen steder.
Jerg har i et andet af dine indlæg også læst at du har fanget fidusen med pensionspengene. De liugger ikke bare og sover. De arbejder og skaber liv og arbejdspladser. Dejligft at læse at du har forstået, selvom du somme tider udtrykker dig klodset, og pænt meget usympatisk med alle dine bandeord og øgenavne.
tilføjet af

Penge tjener ikke penge

Det koster noget at tjene penge, enten sved og smerte, eller også arb.pladser.
Ved at bruge penge som et "våben" for at skaffe sig flere penge, så er der nogle der "dør".
Penge har ingen værdi i sig selv, de har kun den værdi som de repræsenterer, altså en gerning/et stykke arbejde/en tjeneste omsat i et stykke papir, det papir repræsentere den værdi at det man har tilgode, hvis du F.eks skylder mig 10æg Pga jeg har en "tjeneste tilgode hos dig, de 10æg repræsentere den værdi at min tjeneste, hvis jeg så lader en anden komme til dig for at hente de 10æg, vil du så give ham 20æg Pga han siger at min tjeneste var mindst 20æg værd, du fik jo kun en tjeneste lavet der var 10æg værd.
Det er det der er galt, det du/jeg/andre laver, værdien af det er der nogle der tjener på, uden af havde del i det, men kun Pga der er en "gæld" et uindfriet gældsbevis, værdien af det stykke papir opskriver de, og de tager overskudet, diferange mellem det du realt skylder også det de siger at du skal betale, det du så kommer til at betale er det DE siger at du skylder, men du får kun betalt det du i virkeligheden skyldte inden "de" kom ind i billedet.
"DE" har ikke noget selv i klemme, betaler du ikke det de siger du skal betale, så kommer du i RKI, de kan kun tjene på det, og du betaler, ellers"RKI".
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

hvis det nu var en pølsemand eller...

en grill ejer, ja så ville i ikke brokke jer.
En ejer har ret til at sælge "butikken" til hvem han/hun vil.
Så jeg vil og kan kun give pis-hans ret.
hvis man ejer en "butik" og kan sælge den for et STORT overskud, ja, så ville jeg også gøre det.
tilføjet af

Pensionspenge skaber arbejdspladser

fordi de bliver investeret i forskellige virksomheder. Disse virksomheder udvider og ansætter flere medarbejdere. Disse medarbejdere betaler mere i skat og skal ikke have økonomisk hjællp = flere penge i fælleskassen.
Hvor du får det vrøvl fra med at penge er et våben må du forklare nærmere. Og hvem er det der dør af at der bliver investeret i dansk erhvervsliv ?
Du bliver mere og mere vrøvlet at læse for hver dag.
Pas på dig selv Poul.
tilføjet af

Det bliver ret svært at nå

til en form for enighed,
når du hele tiden tager, de absolutte grimmeste eksempler,
og du gør dem til generelle sandhedsvidner!
En virksomhedsejer, behøver ikke at være noteret på børsen.
Det er en mulighed.
En anden er at høn er det.
Fælles for alle er, at de ønsker, at det skal gå godt,
og være en givende forretning.
Moderne virksomhedsejere m.v. ved,
at det hjælper på medarbejdernes motivation,
hvis de trives.
Det er heldigvis osse tilfældet i de fleste virksomheder!
Nu nævner du så en historie om Tasso, som jeg ikke kender til.
Den lyder bestemt ikke rar, men kan sagtens være sand.
Hvad en ny ejers hensigt med en virksomhed,
ved kommer stadig hverken dig, mig eller medarbejderne.
Lønarbejderne har fået deres løn time for time,
så den afregning er på plads.
Tilbage er der aktionærerne eller ejerne om du vil.
De har sat penge i virksomheden, for at få dem til at yngle.
Hvis vi ikke havde dem, ville du se cubanske tilstande.
Det er virkeligheden!
Vind og skæv er en gammel traditionel ordstilling fra tresserne,
heromme fra det vilde Jylland!
Har du aktier, kan du vinde eller tabe.
Det er op til den enkelte.
Dem skal du ikke begræde.
De har sat risikovillig kapital ind,
for at tilfredsstille egen, ok lad os bare kalde det, grådighed!
Det er hele ideen med at tegne aktier.
Men i sidste ende er der ingen tvang.
Det er spillets regel.
Hvilken ansvarlighed savner du?
At en virksomhed skal virke som et bistandskontor?
Den går altså ikke.
Det er at gå samfundet i bedene!
En virksomhed er en forretning,
der har der eneste formål at lave overskud!
Og når så Danisco gør det så flot,
gaffer du op!
Den holder ikke Poul!
Og nu har Stinne Bosse sagt op hos Tryg!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Nej de gør ej.

De tjener kun penge, helt ærligt, vender kursen i et firma hvor de har aktier, så sælger de med det samme, og dermed sender de virksomheden ud i frit fald.
ATP ejer 5,1% af aktierene i danisco, danisco tjener på handlen, uanset om danisco lukker eller ej, men nu når danisco lukker, så midster 7.500 deres arbejde, og det grinagtige i det er, DET ER DERES pensionsselskab der har gjort at de er blevet fyret, og at deres arbejdspladser er blevet flyttet til usa.
Når du er færdig med at grine over dette indslag, så læs det igen, for så fatter du nok indslagets alvor.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Jeg tror du misforstår mig.

Jeg er langtfra imod at virksomhedsleder og ejere tjener penge, mange penge, men ikke hvis det er når de afvikler virksomheden, for selve virksomheden er bygget op på fradragsberettiget penge, og den måde det forgår på nu, det minder lidt for meget om "hvidvaskning" af penge.
Stinne bosse?, ja nu går hun, grunden? ja!, hun nævnte nogle domme der var gået tryg imod i 2010, og nogle sager der var på vej i 2011?, MON DET ER MIN SAG, hun henviser til😃.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hvis der kan berolige dig,

giver jeg dig gerne ret i det!
Hvordan i det hede hule hevlede kan du få den tanke,
at det ligner hvidvaskning!
Du opfinder Skype sammen med en kammerat, og udvikler det,
hvorefter der kommer en amerikaner forbi med en pose penge,
og læsse 50 milliarder af til ejerne.
Det er dig og makkeren.
I har 156 ansatte og hvad vil du stille op med dem?
Du sælger virksomheden, og overlader HELE ansvaret til køberen.
De ansatte bliver fyret efter de regler der er for det,
og din fhv. virksomhed flytter til USA.
Hvad er der galt i det?
M,v,h,
Charlee
tilføjet af

Det er da ok at de sælger firmaer så længe de penge

de får fra udlandet bliver brugt herhjemme,
men hvis de bare tager pengene og sætter dem i noget i udlandet
så taber Danmark på det, men det er der sikkert love og regler om
hvordan man beskytter dansk kapital.
hvis der ikke er det er det muligvis på tide at få det lavet.
I Brasilien er der en lov om at alle brasilianske firmaer
skal ejes af to tredjedele brasilianere
og kun en tredjedel udlændinge, har vi også sådan en lov her i Danmark?
tilføjet af

Iorden og iorden?, det ved jeg ikke.

Det er jo ikke kun firmaet de sælger, altså bygningerene, det er det inden i de sælger.
Tag F.eks en "snylter", den lægger et æg i en larve, den æder larven op inden fra og lader skalden ligge tilbage, usa har købt firmaet og suger indmaden ud af det, og lader bygningen ligge tilbage, det der sker nu vil være det samme som hvis tivoli manglede penge, også de solgte gyngerene og kausellerene, det de gør nu, er at pisse i bukserene for at holde varmen.
Det er en enorm viden usa har købt, og der er et gammelt ordsprog der lyder, "viden er magt", og det er ikke firmaets viden, det er Danmarks viden, en viden som nogle har solgt som de har tjent penge på, men når vi så senere skal bruge ovres viden, så skal vi sende penge ud af landet for at få det igen.
Ja jo!, noget i retning af det de har i brasilien ville nok være godt for Danmark, så ville Danmark være sikret sin del af "kagen", ikke at det skal være en slags komonismne hvor det er staten der ejer, og dog, selve "videnen" har staten jo betalt for, så den tilhører vel staten/befolkningen os alle, på en eller anden måde.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hvidvaskning!.

Jo !, lidt, de 50- millioner de 2 får hver, er det noget de får for salget, eller er det noget de får for afståelse af deres viden og goodvill, hvis det er det sidste, så kan skat&told kikke langt efter skat&told af de penge, for så er de "hvide".
Jeg opfinder en ting, ja!, jeg "opfandt" noget så åndsvagt som kattegrus, og det er rigtigt, jeg var selvstændig og sad og drak kaffe sammen med en ven, jeg gav, jeg havde røven fuld af penge, så, men så sagde vennen, "ja man skulle være selvstændig", jeg sagde hvad forhindre dig i det?, han sagde, "ja men hvad skal man lave?, jeg sagde, noget til gamlekællingers kæledyr, de har røven fuld af penge!, han sagde, ja men hvad?, jeg sagde "kattegrus"F.eks, han sagde, ja men hvor får man det fra?, jeg sagde, tag dog og kontakt H+H+H (gasbeton fabrikken i Ølsted) og hør dem om man kan købe noget granuleret gasbeton.
Det gjore han, inden vi gik hjem havde han bestilt 40-Tons granuleret gasbeton og poser til at komme det i, jeg sagde at han skulle kontakte nogle store indkøbskæder Vedr et kundegrundlag, det gjore han også, han startede op, og det gik godt, så kom han igen, han var træt af at komme det i poser med 2 og 5 Kg i hver, så spurgde han igen, hvad kan man ellers bruge det til, jeg sagde, man kan slukke ild med det, han gloede meget dumt på mig, jeg tog en spand med olie i, og satte ild i det, da det brandte rigtigt godt, så tog jeg en håndfuld af det granuleret gasbeton og kastede det ind i ilden, og PUF, så gik den ud, han var udlært maskinarbejder hos mærsk, så han drønede straks ind til mærsk og solgte en uhyggelig masse til ham, i sække med 50-Kg i hver sæk, jeg vil væde min røv i laser på at det stadigt står i alle mærsks maskinrum som et bekæmpelsesmidel til oliebrand, 2år efter havde han 136 mand i arbejde i Roskilde, aftalen var at jeg skulle havde 1-Øre Pr Kg han solgte at det, om jeg nogensinde har set den lille skide 1-Øre.
Nej. Ideen var MIN, jeg havde lært ham det hele, jeg havde forklaret ham hvordan, hvad, hvor, og hvorfor, i teorien var jeg "Danmark" og han var min elev, jeg lærte ham det, han sugede videnen ud af mig til egen fordel, jeg "danmark" fik intet ud af det, og vi taler kun om en eneste lille bitte skide 1-Øre Pr., Kg., selvfølgeligt burdte jeg havde haft vores aftale om min 1-Øre på skrift, så ville jeg kunne havde gået i retten og havde fået min 1-Øre, og nu vil DU sikkert sige, Ja og det er din egen skyld at du ikke fik den 1-Øre.
Men bør Danmark så ikke også forlange noget for sin viden, en slags klausul på den viden som Danmark giver sin befolkning, den viden er jo vel Danmarks viden, en slags garanti for hele befolkningens velfærd, jeg ved ikke om du kan følge mig i det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Jeg kan sagtens følge dig.

Når man leger med kloge mennesker,
skal man have samme adfærd,
ellers taber man.
Hvorom alting er i din historie, så gjorde din ven det,
og du sov videre.
Søvn betales ikke med ret høj kurs.
Nu har du så givet din version af denne historie.
Jeg kunne godt tænke mig at høre,
hvad din ven siger, om det samme?
Når man laver en forretningsaftale,
eller noget der handler om penge,
gør man hevledes klogt i at lave en kontrakt,
og det lærte du så, på den hårde måde!
Mere er der ikke at sige til det!
Vdr. den fortjeneste, alle får ved salget af Danisco,
så der det skattepligtige kroner!
Hver og en.
Men du kan undgå en beskatning her og nu,
hvis du sætter pengene ud i omløb.
Det gør de fleste fornuftige mennesker.
Man betaler så skat af det man forbruger hen ad vejen.
Altså du får 50 mil. her og nu,
og hæver 500.000,00 til tant og fjas,
og sætter resten i gang med at skabe f.eks. nye arbejdspladsen,
hvor disse arbejdere så osse betaler skat,
sluttelig betaler du skat af det hævede beløb kr. 500.000,00.
Er det ikke rimeligt!
Hæver du igen penge til næste år, betaler du skat af dem,
samt skat af rentegevindsten!
Hvad er dit problem???
Hvor er der tale om hvidvaskning????
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Det er jo forkasteligt at "vinderene".

Er nogle der ikke laver noget, en kurs på 635 er en ret god kurs, og hvem vil ikke sælge til den pris, det vil alle nok, men!, nu er det ikke penge lige her og nu vi taler om, vi taler om 7.500 arbejdspladser, 7.500 arbejdspladser der fremstillede noget som vi solgte til andre lande, en "fed" forretning for hele Danmark, selvom at den ikke bliver lukket, så kommer der aldrig penge til danmark mere.
Den bliver en del af et stort firma i usa, altså kører overskudet lige så stille til usa og uden om det Danske skattesystem, hvis den skulle få lov til at "leve" så vil det eneste vi får ud af det være underskud, frimaet vil udnytte de Danske fradragsregler 100%, og den Danske viden, og overskudet vil "fise" til usa.
Det burdte være ulovligt at tjene på aktier på den måde, for er aktien høj nok, så vil aktionærene havde deres penge her og nu, også er der kun en måde at skaffe dem på, ved at sælge firmaet, skal folk med penge tjene på penge, så må de låne dem ud til en fast rente, men aktier er for farligt for samfundet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Afståelse ?.

Er skattefrit, en afståelse er en erstatning for ikke at starte samme slags virksomhed igen, så de 100- millioner bliver ikke indvesteret igen i noget, de vil blive "gemt" så skattevæsnet ikke engang skal havde skat af renterene af pengene.
Jeg har selv engang fået "afståelse", altså at jeg i handlen gik med til ikke at starte samme slags virksomhed op de næste 5år, en slags garanti på at jeg ikke løb med de kunder der kom i firmaet, for så havde køber jo tabt hele forretningen på gulvet, og det har køber i dette selvfølgeligt også forlangt, det gør alle amarikanske virksomheder.
Om aktierene er skattepligtige?, tvivler på det, de 5,1% er ikke, det ved jeg, dem ejer ATP og hvis resten ejes af fondte så er der heller ikke noget for skattevæsnet at komme efter, før der kommer en udbetaling fra fondten, med mindre der er tale om "legater".
Ja !, jeg ville også gerne tale med min ven igen, den ene lille bitte 1-Øre, den er glemt, selvfølgeligt kan jeg huske det, men jeg ærger mig ikke over det, jeg gad jo ikke selv, og slet ikke kattegrus, men "opfindelser" er nemme at lave, man skal jo bare havde en "hank" også et "glas", så tager man "hanken" og sætter på siden af "glasset" også har man pludseligt en "kop", så nemt er det, man skal selvfølgeligt bare lige finde de 2 ting også sætte dem sammen, men har man problemet, så er løsningen jo tit en opfindelse i sig selv.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

En "leg" !.

Hvis jeg havde alle Mærsk`s penge og jeg boede på Lolland og jeg så var dødhamrene træt af den høje kommuneskat, så kunne jeg F.eks tage på kommunen og få mig en snak med borgermesteren og komme med et tilbud til ham, som F.eks var.
Jeg fjerene arbejdsløsheden 100% på hele Lolland og overtager 50% af alle dem der er ansat i kommunen, mod at min og kommunens skatter bliver sat ned med 50%, det vil han nok sige ja til, vil han ikke det, så stikker jeg bare lige et operahus ind som en "trumf" også siger han ja, og hvor skal jeg så skaffe de arb.pladser fra, jo!.
Jeg tager min bil og kører en tur til Kbh, og køber nogle GODE virksomheder med et stort behov for arbejdskraft, dem flytter jeg så til Lolland, også er der arbejde til alle på Lolland, jeg sørger selvfølgeligt for der også bliver nogle beskyttet værksteder til de svage, så de kan komme igang, alt for at få kommunenskatten ned, alt virker efter min plan, men, for der er et men.
København er pludseligt blevet et slumområde, men hvad raver det mig, min skat er sat ned til det jeg vil betale, så alle på Lolland er glade, mest mig.
Det var da en sjov leg ikke, jeg syndtes det, hvad dem i København syndtes om legen raver mig´noget så grusomt, men mon ikke de er glade for det kun er en "leg".
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Bravo Poul.

Nu er du ved at være inde ved sagens kærne!
Men husk hele tiden på,
at uden vindere er der kun tabere tilbage!
Og uden et driftigt aktie marked,
får du ikke levende tænkende mennesker til at sætte penge ind på nye virksomheder!
Derfor kan du ikke afskaffe dine forhadte aktionærer,
som i virkeligheden osse er ganske almindelige mennesker med almindelige lønindkomster!
Disse mennesker drives af en trang til at forøge deres opsparing til f.eks. alderdommen,
og låner derfor frivilligt deres penge ud til nystartede virksomheder,
mod en udsigt til et udbytte.
Altså skaber de arbejdspladser, og det kan du sikkert godt lide!
Omvendt kan disse ejere nogle gange blive enige om,
at det giver et langt bedre udbytte,
at sælge hele molevitten her og nu.
Må de så ikke det for dig????????
Hvis du fik sat en stopper for denne trafik,
har du et nyt Cuba!
Kig lidt på dette stakkels forarmede dejlige smukke land.
Hvad skal vi så gøre:
Vi skal arbejde os ud af krisen og skabe betingelser for,
at andre lande finder det ønskeligt at oprette firmaer her i landet,
så vi vender strømmen af udvandrende virksomheder!
Det har jeg skrevet utallige gange, hvordan vi gør det!
Men gerne igen:
Arbejdstiden op,
lønnen ned,
skatten ned,
ferien ned.
Så kan vi begynde at tale samme sprog!
Socialisme er hamrende godt, hvis du tager fat i f.eks. en afrikansk underudviklet stamme.
Efterhånden som systemet vokser sig stor og bliver voksen,
SKAL det liberaliseres,
ellers skrumper samfundet sig tilbage til stamme livet i landsbyen.
Se dig omkring i verdenen.
Den verden du ser er dynamisk.
Følg med eller dø!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Afståelse er skattepligtig

som alt andet overskud er det!
Alt overskud beskattes.
Så enkelt er skatteloven lige her!
Hvis du glemte at betale skat af din indtægt ved afståelsen,
så skal du nok ikke lige fortælle det til Told og Skat!
Hvis du ikke betalte skat af afståelsen, kunne det osse være fordi,
du havde et underskud at kunne modregne i det!
Sådan er det!
Al overskud er skattepligtig her i landet!
Og det er ligegyldigt om det er 5,1% eller 1,5%.
Og dine opfindelser er der ikke meget opfindelse i.
Der er blot en anvisning på at bruge eksisterende materialer på en anden måde.
Det er ikke en opfindelse.
I hvert fald ikke noget du kan få patent på!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Jo!

😉
tilføjet af

"Afståelse" er ikke en indtægt

Men en erstatning, en erstatning for et afsagn, og nogle rettigheder, ikke en indtægt.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs: og det værste er, det beløb man betaler i afsagn/afståelse, det er fradragsberettiget, og så kan det vel næsten ikke blive værrer vel?.
tilføjet af

Og jeg siger

Væk med afgifterene og ned med skatten, så får folk nogle penge som de så kan sætte gang i erhvervslivet med, det er ikke fattige og forknoklet folk der køber en masse.
Det hele startede med at stoppe med indførelsen af OMSEN, og det blev ikke bedre med indførslen af MOMSEN, begge var midligertidlige sagde de dengang, men regeringerene blev forvendt med den indtægt, og begyndte at regne den ind i deres økonomi som en fast indtægt, også tog fanden ved den ofentlige sektor.
Skatten kan sagtens sættes ned, man skal bare rytte op i den ofentlige sektor, den skal langt fra privatiseres, den skal gøres mindre og mere efektiv, de tror at pengene gror på træerene, tag nu F.eks her i vinters, salt og salt, hvorfor var der ikke sat snehegn op?, dem har de sparret væk, HVOR i helvedet er de penge de har sparret?, skatten er ikke blevet mindre Pga de har sparret snehegnene væk, sådanne er det hele vejen igennem, det duer ikke.
Din løsning kan ikke bruges, der er ingen der har penge at købe for, hvad hjælper det der bliver fremstillet mere, hvis der ikke er nogle aftager til det Pga de ikke har råd til at købe det, måske kunne man havde holdt tilbage med lønnen i 80/90èrene, men ikke i dag, verden er ikke som i gamle dage, meget er forandret, at du måske har dit på det tørre, og godt ville havde varrene billigere Pga du har en fast indtægt som ikke bliver mindre Pga man skal gå ned i løn, for du taler vel kun om dem der arbejder, ikke.
Verden har ændret sig, " http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=18&conference=369&posting=2271079 " igen tager hensyn til andre, og slet ikke de rige, de vil bare havde mere, og det duer ikke at samle alle pengene et sted, man kan sammenligne en virksomhedsejer med en aktionær, han indvesterere i noget arbejde, tager han en for stor avance så midster han andele af markedet, for så har ingen råd til at købe hans ting, nej, lønnen kan han trække fra, så den spiller en mindre rolle.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja men!.

Der handler du også kun med dit eget "liv", de store virksomheder handler med andres "liv", og andres viden, omtalte virksomhed er jo "bare" et "hus", "huset" er intet værd, det er de 7.500 meneskers viden der er pengene værd, og det er dem som der er blevet handlet med.
Så velkommen til den nye slags slavehandel, de folk håber på at "deres" arbejde bliver i danmark, men det gør det ikke hvis den nye ejer kan finde nogle nye og billigere slaver der kan det samme, de kan nok ikke vidreudvikle virksomheden, men det raver også ejeren noget så grusomt, han vil bare tjene nogle hurtige penge her og nu.
venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Og hvis man ser lidt anderledes på det.

Så er amarikanerene vel ikke ligefrem dumme?, de har jo ikke giver 35- milliarder- Kr for nogle bygninger, det de har købt er 7.500 folks viden, så de 7.500 folk viden er blevet solgt, og det eneste de folk får ud af det er et spark lige i røven og helt over i arb.løshedskøen, de 2 der stod for handlen med de 7.500 folks viden, de fik hver 50- millioner- Kr.
der er jo ikke tale om en virksomhed de 2 mand har opbygget, eller bidraget til med nogen viden, kun deres sans for en hurtig handel, med 7.500 andre meneskers viden, de 7.500 mand er gjort til en slags slaver som man bare kan sælge som man vil.
I gamle dage tog de borgelige og sendte skibe til afrika for at hente slaver som de slogte til usa, i dag sælger de samme folk bare Danskere, og de samme tjener på det.
Det må du da ikke kunne nægte er rigtigt, selvfølgeligt, hvis man selv er borgelig, så kan man nok ikke se det, men du har jo arbejdet engang, så "borgelig" er du nok ikke😉.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja !.

Men det er jo det usa gør lige nu, så hvem skal være glade, ja jo, de 2 er selvfølgeligt nok glade, men de er vist da totalt lige glade med Danmark, bare de er glade, så vil de skide på alt andet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

hvor har du de informationer fra

hej. gad vide hvor du har de informationer fra at fremtiden for de 7500 mennesker skal ske i amerika❓er det noget du kan dukomentere for eller er det bare noget du gisner personligt om ?_ lige som du mener tom knutzen og ham den anden lever lykkeligt i udlandet og er ligeglade med danisco nu ?
tilføjet af

Og !.

Så kan man vel ikke komme uden om tryg og Stinne Bosse?, hvad mon den virkelige grund til at hun stoppede for var?, efter hvad jeg hørte i "Caffe-hack", så var hun ikke den slags der kunne finde på sådanne noget, godt nok er hun "næsten borgelig", men hun virkede mere ansvarlig overfor sine handlinger og ville kunne stå inde for dem.
Og tryg havde gjort ting sidste år som hun ikke ville være en del af, så selvom at hun var øverste chef, så havde hun altså ikke den magt det krævede at ændre trygs politik, og tryg er ikke i dag et forsikringsselskab, men en forretning hvor aktionærene kræver et stort afkast, og aktionærene er totalt lige glade med tryg og trygs omdømme i befolkningen og hvordan tryg behandler folk, aktionærene vil bare havde penge, mange penge.
Og jeg tror Stinne Bosse tænkte mere på trygs omdømme/skadelidte og kunderene end så mange andre, så hun blev nok trængt op i en krog, enten skulle hun stå inde for hvad tryg gjore eller også ville aktionærene fyre hende, så hun valgte vist at gå mens legen var god.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Prøv at se på det, på en anden måde.

I usa mangler de arb.pladser, mange arb.pladser, og Danisco`s produktion er en sikker produktion, den skasl bruges i fremtiden, i teorien er det underordnet hvor den ligger i verden, men mon ikke usa vil ligge et vis pres på den nye ejer for at få de 7.500 arb.pladser til usa.
Når de kan "lokke" vestas til usa, bare Pga lovning om nogle kontrakter, en dansk virksomhed, nu er Danisco jo ikke Dansk mere, den er amarikansk, så hvad skal stoppe den i at flytte, de vil måske endda få tilskud fra staten til det Pga ALLE de arb.pladser det vil skabe i usa.
De 2 chefer?, ja når virkeligheden går op for de 7.500 arbejder?, hvis det var mig der havde gjort den handle, så ville jeg godt være fri for at se de 7.500 folk i øjnene, og 50- millioner-Kr er 50- millioner- Kr uanset hvor man er i verden, så!.
Om min forudsigelse sker?, jeg håber det ikke, men, jeg er bange for det, alt andet vil være dumt, og hverken usa eller de 2 "chefer" er vel dumme, så!, men vi kan da håbe jeg tager fejl, især for de 7.500 arbejders skyld, men jeg tvivler[:*(].
Men nu får vi se, jeg tvivler på du skal vente længe på et svar.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Vi er meget enige Poul

Skatten ned: Ja.
Omsen og dens historie. Ja.
Off. sektor ned. Ja
Snehegn: Øhhh. Vi har i mange mange år ikke haft sne i Danmark, og så kommer der lige to vintre i
træk, og ødelægger planlægningen.
Hvad havde det kostet at sætte snehegn op til ingen nytte i 15 år.
Havde man gjort det, vil jeg vædde på, at det osse var blevet dømt for galt.
Ikke købe noget:
Du glemmer at hele Danmark ikke er større end London by.
Vi er som marked røv og beskidte trusser!
Vi skal produksere til os selv og sandelig til det store verdens marked,
der KAN og VIL betale for kvalitet,
samtidig med at vi skal konkurrere med den øvrige verden på dette felt!
Kineserne kan lave både billigt bras, men sandelig osse dyrere kvalivarer.
Vi kan købe for de penge, vi tjener ved at arbejde mere.
Har jeg mit på det tørre?
Nix. Jeg er helt og aldeles afhængig af min pension fra det offentlige.
Verdenen har ændret sig:
Lige præcis.
Og alle vil have mere, og alle kan få det de tjener ind til.
At det så er lettere for nogle end for andre,
skal vi fattige da ikke være misundelige over!
Dine fradrags beregninger hører ikke dette samfund til.
Alle beskattes af de kroner de forbruger og ikke af de penge de IKKE forbruger!
Og vor ven med knallerten, som du henviser til, er udsat for en forbrydelse,
nemlig en flugtbillist, hvis billisten altså er klar over,
at han har forvoldt en skade.
Hertil skal du så lægge et vidne, der oplyser en forkert nummerplade.
Så er det man har brug for en kaskoforsikring.
I virkeligheden kan det sagtens være,
at lastbilchaufføren ville være dybt ulykkelig,
hvis han vidste,
at han var smuttet fra det unge menneske,
ligesom den gamle dame der vidnede,
gjorde det så godt, som hun nu kunne.
Konklusion: Det er ikke som du ofte udlægger det,
at det er forsikringsselskaberne,
der er forbryderne.
Her er knægten bare uheldig, og lidt dum ved,
at han ikke har tegnet en kaskoforsikring!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

OK!

[f]
tilføjet af

Go´ idé

😉
tilføjet af

Ja vi skal

Produkserer os ud af krisen, men det kan vi ikke, vi sælger jo de virksomheder der kan fremstille noget vi kan sælge til udlandet, retsen flygter (de siger Pga lønnen) jeg siger Pga vores afgiftsystem, som er skyld i den højere løn, (for arbejderen har ikke mere ud af den "høje" løn), så stiger arb.løsheden, så stiger skatten/afgifterene Pga de arb.løse.
Den spiral skal vendes, men det er navivt at tro at arbejderen har råd til at gå ned i løn, det kan ham ikke Pga afgifterene, så der er kun et sted at starte og kun en måde at gøre det på, den er dyr men den virker, staten bliver nød til at optage nogle lån også fjerne nogle afgifter elller momsen, så vil lønnen ikke skulle stige, tværtimod, så vil man nok kunne overtales til en lønnedgang i en vis % sats og over noget tid, man vil på den måde hurtigt få de arb.løse i arbejde, og derved kunne bruge de penge til at fabetale på lånene med, også skal vi satse på eksport i stor stil.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du hedder ikke prins Knud vel Poul??

Ja vi skal arbejde noget mere og bruge noget mindre.
Ved at sætte lønnen 10-20% ned, og arbejde 10-20 % mere,
så er der råd til at leve igen.
Hvis vi ikke gør det,
kommer den socialistiske skattefar med sin le igen,
og så får du lønforhøjelser,
og skatten æder den plus lidt mere,
og du er til fattiggården igen!
Den træde mølle kender vi alle til hudløshed.
Det er det Helle og Villy´s intelligens rækker til!
Det er bare ikke nok!
Når vore arbejdsmiljøer igen bliver investerings venlige,
skal du se, at arbejdspladserne vender tilbagen igen!
Fortsætter vi ud af den socialistiske vej,
smutter de sidste arbejdspladser.
That´s it!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

10-20 % ?.

Ja jo, jeg kan godt se fidusen, lønnen ned med 10-20% giver 10-20 % flere tvangsaktioner, og 10-20 % længere arbejdstid giver 10-20 % flere arbejdsløse, i en tændstiksæske er der Ca 52 tændstikker, der kan ikke være flere i æsken, altså hvis du gør tændstikkerene 10-20 % længere, så ryger 10-20 % af dem ud, hvis du gør æsken 10-20 % mindre er der heller ikke plads i æsken til de 52 stk tændstikker.
Vi har "tændstikkerene", vi mangler bare nogle "æsker" til dem, og så længe vi bare sender "æsker" til udlandet, så vil det ende galt.
Når vores milijøpolitik igen bliver virksomvenligt?, det koster penge at lave en fornuftig milijøpolitik, mange penge, de penge skal ind et eller andet sted fra, og dem med penge flygter fra samfundet og ladet det stå til, og hvis eller når vi så måske har fået styr på milijøet, så kommer pengemændene igen, ja men kun for at høste vores indsats for milijøet, det er om noget så meget usocialt og noget som ingen bør finde sig i, alt produktion giver milijø-problemer, hvis vi som borger i Danmark skal klare virksomhederenes milijø-problemer økonomisk, så skal vi som dansker også havde noget økonomisk ud af det, Danmark skal ikke være en slags "tag-selv-bord" for´virksomhederene på den Alm. arbejders regning, for den Alm. arbejder har ikke penge til det i længten.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

OK!

[:|]
Du vil altså ikke anerkende,
at lønarbejderen skal gå ned i løn og op i produktion!
Det er ellers det,
der i sin grundform skal til.
Så kan man forklæde denne øvelse i alverdens forklædninger!
Men det ændrer ikke substansen!
Hvad vil du så sætte i stedet?
Din tændstik verden er rigtig flot,
men ikke særlig brugbar!
Du må til at fatte,
at dem der har pengene,
har en helt anden frihed,
end dem der ikke har nogle!
Du kan ikke sammenligne dette!
Vi er i gang med WWIII.
Det er kampen om arbejdskraft og resurser.
Alle de lande vi tidligere har omtalt som Ulande,
er på kraftig vej ud af deres fattigdomsfælde.
De vil osse være til dansen om guldkalven!
Så er spørgsmålet,
vil vi her i landet sidde på bænken og se på,
at disse ulande danser.
Det er det,
du og socialisterne advokerer for.
De fremsynede virksomheder,
så fidusen for mange mange år siden,
og har omstillet sig til en udenlandsk produktion.
Mange andre følger efter!
Du kan stille det spørgsmål:
Har Danmark almindelige løn arbejdspladser herhjemme om 20 år!
Tænk dig nu godt om Poul!
Det er alvor!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Jo vi kan godt sætte lønnen ned.

Men ikke på arbejderenes bekostning, hvis du fjerner momsen, så kan du sætte jønnen ned med 25%, men ikke mere, arbejderen har ikke selv råd til en lønnedgang, hvergang regeringen kommer med nye afgifter, så forlanger de mere i løn, det er et faktum, det er bare at se på udviklingen gennem de sidste 45år.
Regeringen er nød til at se på hvad og hvor de kan sparre, i stedet for hvad de kan lave om til indtægter, jeg tror aldrig at der i Danmark har været et højre totalt skattetryk, at det ofentliges udgifter er rendt helt løbsk, det kan vi vel godt blive enige om, det tror jeg alle ved og syndtes, men ud over at mange prøver at give andre skylden og især får kontanthjælpsmodtagerene og indvalidepensionisterene på puklen.
Men det er ikke det problemet ligger, "æbletræet", det var her i debatten engang, jeg købte et æbletræ for 150-Kr sidste år og plandtede i min have, vi "legede" med det beløb, og fandt ud af at hvis det var kommunen der skulle havde plandtet det samme træ, så ville det havde kostet Ca 600.150- Kr!, måske overdrevet, men ikke nødvendigtvis overdrevet, Pga alle de ting kommunen skulle Pga det træ og gjorde Pga det træ.
Hvis man sætter lønnen ned uden at fjerne skatter eller moms svarendene til samme %del, så vil det kun være advokaterene der tjener på det, der vil ske en eksplotion af tvangsaktioner som aldrig tidligere er set i Danmark, og det vil ingen være tjent med.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Rigtigt godt set,

og dog så mangelfuldt.
Vi er enige om at lønnen skal ned!
Men så ophører enigheden osse.
Lønnen skal ned,
vi skal alle sammen nemlig blive tilsvarende fattigere,
ellers er vi lige vidt!
Det er det hele øvelsen går ud på.
Hver gang du får sat lønnen op,
så stiger skatten tilsvarende,
og du har ikke tjent en eneste krone!
Sådan er det bare!
Men vi skal spare, og det betyder,
at samfundsfamilien Danmark,
skal gå ned i lønindkomst og i forbrug.
Med andre ord så bliver vi fattigere alle sammen,
undtagen dem der er rige.
De klarer jo sig selv på samme måde som os fattige,
men på et andet plan.
Det er da godt for dem!
Der vil altid være nogle,
der tjener mere end andre,
og sådan SKAL det være!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Jeg har tænkt meget over det!.

Hvis vi sætter lønnen ned, hvad vil der så ske?, kornen vil blive mere værd, og hvad vil det så bevirke samfundsmæssigt, priserene vil nok falde på Div produkter, de skal jo havde solgt deres varre, det vil de være nød til, ellers vil folk bare handle i andre lande Pga kronen er mere værd der, og det vil skade de danske virksomheder, som så vil flytte hen hvor der er et markedet.
Og ikke en anden nok mere væsentlig ting, skal lønnen ned, så stiger værdien på kronen, pengene bliver mere værd, det vil sige sig, at dem som har penge vil kunne få mere for deres penge, (F.eks dem der har fået en erstatning som er fastsat i Kr- beløb).
En nedsættelse af lønnen vil her og nu, gøre afstanden mellem rig og fattig meget stører, og betydeligt flere end i dag vil blive tvunget til at "vælge" arbejdet fra, da udgifterene til at gå på arbejdet ikke vil falde i samme grad som lønnen, og da den totale beskatning på 100-Kr er Ca 90% så er der ikke meget at give væk af.
Og nok så vigtigt, hvis man "bare" satte lønnen ned, så skulle det gælde for alle, ikke kun den arbejdene del af befolkningen, som det kun vil ramme nu, man kan ikke tvinge mellemlederene ned i løn, de fastsætter som regl selv deres løn, og de vil havde mulighed for ferie i udlandet, og det vil de ikke kunne uden penge, så mellemlederene vil bare hæve deres løn, også dem i det ofentlige, også vil det blive farligt, for så vil der ikke være nogen vej uden om en skattestigning, deres løn kommer jo fra skatten.
Også bliver der endnu færer penge til dem der arbejder, som så igen kun kan købe mindre, som igen bevirker at flere virksomheder flytter til andre lande.
Skulle man gøre noget smart, så skulle man lave millijø industriområder, steder som havde deres eget rensingsanlæg så de slap for vandafledningsafgifter, og de skulle havde deres eget vind/sol energi "center", som kunne levere millijø rigtig energi, så de slap for de afgifter, og de områder skulle havde deres eget affalde genindvindingssystem, så de kun skulle betale afgift af det de ikke selv kunne genbruge.
Man kunne tage en "Ø", Fyen, Lolland eller falster og lave om til et stort industriområde, som var afgiftfrit for alt hvad de kunne lave eller genbruge, så ville der ske noget i danmark igen, selvfølgeligt skulle staten holde øje med det, og der skulle være enorme bøder for millijø overtrædelser af enhver slags og enormt store krav Vedr Co2 udslip.
Virksomhederene kan sagtens klare de problemer med millijø, men de gider ikke når de ikke selv tjener noget på det, og det er vel klart nok.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Nu skal du ikke "hænge" dig i talnene.

Men er problemet ikke nogenlunde dette?.
Der er Ca 6- milliarder menesker på jorden.
der er Ca 1 milliardt der ikke laver noget, de lever af fortjenesten på andres arbejde.
Så er der Ca 5 milliarder tilbage, ud af de 5 milliarder er der kun arbejde til de Ca2½ milliardet fordi.
Når de 1 mand arbejder, så laver han Ca 3 mands arbejde, og ham vil du give mindre i løn.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Er vi nu en tur i

Eventyrland?
Jeg vil svare dig kort.
Lønnen skal ned, og flere vil komme i arbejde.
Det sparer staten understøttelse på,
og får endda skatte indtægter i stedet!
Virksomhederne kan nu komme igang,
med at eksportere deres varer igen.
Måske kommer der firmaer ude fra,
der får lyst til at investere her i landet,
eller lade firmaren blive her,
i stedet for at flytte dem udenlands!
Altså.
Der vil ske rigtigt meget,
hvis alle lønarbejderne går ned i løn.
Du vil aldrig aldrig kunne sidestille dig og mig,
med de aller rigeste,
så stop den misundelses sang!
Det hjælper intet!
Hvis vi ikke selv finder en ordning,
så gør de aller rigeste det for os.
De flytter de sidste virksomheder væk,
og vi to kan siddet tilbage,
sammen med alle de andre danskere,
der ikke vil bestille noget,
og pille i vore navler på vor sultne maver,
på samme måde,
som vi har budt ulandene det i alt for mange år!
Der raser en global kamp om jordens resurser,
og om jordens arbejdskraft.
En sulte afrikaner, vil skide på,
hvad vore overenskomstaftaler siger.
Kan han øge sin dagløn fra 5 kr. til 15 kr.
så gør han naturligvis det!
Vi lever i vild luksus alle sammen i forhold til ham!
Og der står milliarder af sådanne fattige mennesker på spring,
til at tage vore jobs for at få det daglige brød,
eller bare til en flaske rent vand.
Poul:
Rejs lidt ud i den store verden og se dig omkring.
Du vil blive forbavset over at se,
hvor fattige mennesker er derude!
Det er fattigdom, der er så hamrende uretfærdig.
at det gør ondt!
Det er med disse menneskers livs historier i hukommelsen,
jeg gaffer løs om, at vi skal tage os sammen!
Det er bestemt ikke for egen vindings skyld.

M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Hvis vi satte lønnen ned!.

Så ville virksomhedsejerene tjene mere, måske, fordi, som det er i dag, (ikke der hvor du er nu kan jeg regne ud😉), 1 Dansk arbejder fremstiller betydeligt mere i timen end han selv kan bruge, det gør de ikke i andre lande, så derfor er der arbejde til alle.
Men!, ned med lønnen!, og hvad så,?, flere i arbejde?, hvad skal de så lige lave?, man går jo ikke på arbejdet bare for at lave noget, man går på arbejdet for at følge med efterspørgelsen på det man laver, og!, når man så har sat lønnen ned!, så har ingen råd til at købe noget, alrså vil efterspørgelsen på det man laver forsvinde.
OK!, det er de rige der ejer produktionenen her i Danmark, men hvis de kun skal produksere for at stable det hele op i store lagerbygninger så tror jeg de vil stoppe deres produktioner.
Og skatten?, hvis der kom flere i arbejde uden at de hævede produktionen men og de bare var flere om at dele den samme løn, så ville staten jo tabe på det, der ville ikke være flere penge der skulle beskattes, men kun flere transportudgifter der kunne trækkes fra i skat.
Den løn vi får i Danmark er "fiktiv" og har intet med prisen på produktet at gøre, den udgører så lille en andel at prisen Pga vi arbejder så hurtigt og laver så meget i timen, det er skatter og afgifter der bremser udviklingen og produktionen og som selvfølgeligt er med til at presse lønnen op, arbejderen skal jo havde penge til at betale sine afgifter/skatten.
Hvis de fjernede skatten på arbejde også lagde skatten over på penge, så ville flere komme i arbejde, for så ville de rige kunne se en fordel i at fremstille noget, og ikke kun i at tjene noget mere.
Ude i verden?, ja jo!, måske engang, du ved mine børn Osv, men jeg har billeder som min mormor har taget i alle muglige lande, også fra lande som du ikke kan komme ind i i dag, jo der er fattigdom, men, så se på deres kriker, regeringsbygninger, palæer, kæmpe villaer til regeringsmedlemmer, så er der jo pludseligt ikke tale om fattigdom, bare om en forkert fordeling af pengene, de rige har alt, de fattige (arbejderene) har intet, og er det ikke derhen du vil havde Danmark, de rige skal havde mere, og arbejderen skal arbejde mere for mindre, lige pludseligt har de "fattige"/arbejderen så lidt ud af at gå på arbejde at "han" ikke gider lave noget.
Jeg var på stålvalseværket, der gav værket 1 øl og en cigar til alle i produktionen hver gang vi lavede mere end 200 plader på en vagt, en eneste gang nåede vi op på 206 plader, vi lå vandrette i 8 timer, men så stoppede værket med at ville give 1 øl og 1 cigar når vi passerede de 200 plader, og mærkeligt nok, så blev der aldrig lavet over 200 plader på en vagt, det havde intet med antallet af arbejder at gøre, men om sammenholdet imellem arbejderene og hvordan de kunne arbejde sammen, selv japanerene kunne ikke arbejde som os, de havde en valse magen til, men de belønnede ikke deres arbejder for at lave mere, de fik kun løn for at være på arbejdet.
Og hvorfor stoppede værket så med at give den øl og cigar?, jo chefen ville sparre penge, også kunne produktionen ikke følge med, så blev vi indkaldt til ekstravagter til 100% timeløn`s tillæg, hver jernplade vejede 18- Tons, og det var aftager nok til alt hvad der blev lavet, og mere til.
Du bliver ved med at "vi skal tage os sammen"?, hvad skal virksomhedsejerene og de rige?, skal de bare havde mere uden at lave noget for det!, hvis man straffede dem når arb-løsheden steg, så ville de måske gøre noget for at bringe arb-løsheden ned og ikke bare lade stå til, noget for noget, det har altid virket, og det gør det endnu.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ikke mere plads i tråden oven for.

Hvis vi satte lønnen ned!.
Skrevet af pouljoergensen - Kl 08:01, 28.jan.2011
Så ville virksomhedsejerene tjene mere, måske, fordi,....................
Ja og der ville komme flere i arbejde.
Den gevinst som virksomheds ejeren evt. får,
bliver geninvesteret i flere nye arbejdspladser,
og staten sparer på bissen,
og arbejdsløshedskasserne,
og får flere skattekroner i kassen.
Det er en Win win situation.
pouljoergensen:
Men!, ned med lønnen!, og hvad så,?, flere i arbejde?, hvad skal de så lige lave?,..............
Se ovenfor.
pouljoergensen:
OK!, det er de rige der ejer produktionenen her i Danmark,................
Er det det?
Hvad med alle de i tusindevis af småsparere,
der har aktier i diverse virksomheder.
Vi har kun en lille håndfuld rige mennesker,
der har arvet deres virksomheder fra familien,
og meget få som Lars Larsen.
Ja kvæl du ham, og se hvor mange arbejdsløse,
du så får ud af det?
pouljoergensen:
men hvis de kun skal produksere for at stable det hele op i store lagerbygninger så tror jeg de vil stoppe deres produktioner...............
Det er der ingen, der gør!
Lad være med at antage,
at alle andre mennesker end lønarbejdere,
er idioter!
pouljoergensen:
Og skatten?, hvis der kom flere i arbejde uden at de hævede produktionen men og de bare var flere om at dele den samme løn, så ville staten jo tabe på det, der ville ikke være flere penge der skulle beskattes, men kun flere transportudgifter der kunne trækkes fra i skat......................
Transportudgifterne er dine personlige problemer.
Med flere i arbejde,
vil staten spare på overførsels indkomsterne,
og det er mange mia. kroner hvert år.
pouljoergensen:
Den løn vi får i Danmark er "fiktiv" og har intet med prisen på produktet at gøre, den udgører så lille en andel at prisen Pga vi arbejder så hurtigt og laver så meget i timen,.......
Det var dengang omme i forrige århundrede.
Ude i den store verden,
kan de idag arbejde lige så hurtigt
og endda hurtigere!
pouljoergensen:
det er skatter og afgifter der bremser udviklingen og produktionen og som selvfølgeligt er med til at presse lønnen op,...................
Nej nej Poul.
Det er et redskab til at holde forbruget nede,
så vi ikke overopheder økonomien!
pouljoergensen:
arbejderen skal jo havde penge til at betale sine afgifter/skatten...........
Ikke nødvendigvis.
Hvis du hele tiden kompenserer for alt,
har skatterne og afgifterne ingen virkning.
Så er det den sædvanlige skrue uden ende,
som socialdemokratiet elsker.

pouljoergensen:
Hvis de fjernede skatten på arbejde også lagde skatten over på penge, så ville flere komme i arbejde,........................
Præcis det modsatte,
og vi vil ikke have flere arbejdspladser herhjemme,
andet end det offentlige!
Det er det rene selvmord!
pouljoergensen:
Ude i verden?, ja jo!, ..............
De rige skal have mere, for at de fattige kan få noget!
Det er en naturlov.
Hvis du afskaffer de rige,
kan du kigge på Cuba og lignende diktaturer,
hvor de rige er den kriminelle korrupte overklasse,
og den fattige er den almindelige borger.
Er det sådan et samfund, du vil have?
pouljoergensen:
Jeg var på stålvalseværket, ...................
Intern historie, som jeg ikke kan kommentere!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Du modsiger dig selv!.

Du vil havde flere i arbejdet!, også godt nok, men hvad skal de lave, og hvorfor skal de lave det?, hvis du sætter deres løn ned, så har ingen jo råd til at købe det de laver.
Vi kan tage stålvalseværket!, det er et godt Eks., det lukkede Pga der ikke var brug for deres varre Pga en økonomisk nedgang, jeg har svært ved at se hvordan de ville havde kunne klare det ved at betale folkene mindre også ansætte nogle flere folk, når dem der var der sagtens kunne lave det der var brug for, problemet var at afsætte varrene Pga dem der skulle bruge varrene ikke havde nogle penge, Pga dem som de skulle lave noget for ikke havde nogle penge.
Hvis de havde haft penge, så havde de bestilt noget på den "lokale" virksomhed, som så skulle bruge nogle jernplader, som så kunne laves på stålvalseværket, som så måske kunne ansætte nogle flere folk, man kan ikke gøre det modsat.
man giver de "svage" (arbejderen) ansvaret for krisen, på en måde kan det også være rigtigt, de skal jo bare købe noget, så starter produktionen igen, men de "svage" har jo bare ingen penge at købe for, pengene har de rige, og de har det de skal bruge, så de starter ingenting, ved at sænke lønnen gør man bare det hele meget værrer, for så har ingen noget at starte noget med.
Vi skal arbejde os ud af krisen, ja!, men kun for at tjene flere penge som "vi" så kan bruge, vi skal havde et forbrug sat igang, og det kan man altså ikke uden penge i befolkningen.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du ser hele problemet i et for snævert

perspektiv.
Vi skal ikke handle med os selv.
Det svarer til at,
vi begynder at barbere hinanden,
og det kan man ikke leve af.
Det er det,
Helle og Villy vil gøre,
og endda med lånte penge!
Hvor mange danskere,
står lige og mangler en stålplade på 12 tons?
Så dit eksempel er ikke ret så anvendeligt.
Vi skal se på det kæmpe store eksport marked.
Det marked,
der osse består af fattige mennesker.
Disse mennesker,
skal kunne have råd til at købe vore produkter!
Det kan de kun,
hvis vi kan konkurrere,
med alle de andre derude.
Derfor skal vore løn omkostninger ned.
Langt ned!
Ellers køber disse mennesker f.eks,
kun kinesiske varer!
OS????
Vi skal sgu ikke købe noget,
tvært imod.
Vi har rigeligt af alt.
Vi er snot hamrende forkælede,
i forhold til den øvrige verden!
Det er osse derfor.
vi er så populære at flygte til!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Vi barber jo ingen!.

Ingen har råd til at gå til barberen, så "barberen" må lukke Pga han`s "kunder" ikke har nogle penge til at betale ham med, også kan "barberen" ikke bestille en "rejse" til et andet land, eller et nyt køkkenet eller noget andet.
Uanset hvordan du vender og drejer det, så "lever" alle de rige af et de "fattige" har penge, for de fattige bruger deres penge, det gør de rige ikke, det er jo klart, ellers var de jo ikke rige.
Og uanset hvor mange penge du/man kan tjene på at havde "aktier" eller andet i et eller andet, så skaber det ingen arb-pladser, kun en fortjeneste til "indskyderen" af pengene, og igen så tømmer de virksomhederene for penge når DE tager deres penge ud af virksomheden.
Du har en erstatning!, Ok! en eller anden opkøber det selskab som du har dine penge i, også tømmer de selskabet for alt af værdi, Inc dine penge, de kan gøre det, ("det ved jeg du ved"), og hvad så?, de kan i morgen tømme alle pensionsfondtene/selskaberene, det er set tidligere, nogle har pengene, men hvem?, det er ikke de svage/arbejderene/pensionisterene/eller dem som har indbetalt pengene, nix, det er de rige/spekulanterene der løber med det hele, og hvem griner så?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Dette er den skindbarelige sandhed.

Jeg købte engang en "lille bondegård" i sandager på Lolland, jeg havde 30 små søde høns og en hane som jeg tog med, nede på den gård jeg købte var der et MEGET stort hønsehus, så mine 30 høns fik et fint sted at bo.
Mine 30 høns fik hver dag 20 skefulde korn (økologisk selvfølgeligt) og en meget stor eng at løbe rundt på, de 30 høns lagde hver dag Ca 30 æg, men Pga det var nogle søde høns, så var jeg god ved dem, jeg gav dem 25 skefulde korn i stedet for de 20 skefulde korn.
Og pludseligt( og det er rigtigt) så fik jeg 32 æg om dagen, hver dag, !, FEDT tænkte jeg, jeg skaffede mig selvfølgeligt straks nogle ekstra høns, kun 100 stk, for så ville jeg jo kunne sælge æg i stor stil, nu var der jo tale om vaske ægte økologiske æg fra frit gå-endene høns, så nu havde jeg jo så 130 høns.
Hønsehuset var stadigt det samme, fodret?, nogenlunde det samme, resten kunne de jo bare finde på engen, men fanden tog ved det, pludseligt fik jeg kun 20 æg om dagen, jeg skaffede selvfølgeligt straks nogle flere høns, denne gang ville jeg være sikker, så jeg fil fat i 200 ekstra høns, hønsehuset var det samme, fodret hævede jeg selvfølgeligt LIDT, men, nu fik jeg så kun 5 æg om dagen.
Jeg opgav selvfølgeligt at levere æg til SAS, jeg skulle kunne levere 1.000 økologiske æg om dagen, jeg ville kunne få 4.50-Kr Pr stk i 1991 for dem, en ret FED pris dengang, men.
Foder og leveringsevne hænger sammen, om det er penge eller foder er underordnet, du har selv været inde på det, du får hvad du betaler for og ikke andet, om det er korn eller penge er sagen underordnet, om det er høns eller arbejder, du får stadigt kun hvad du betaler for.
Den med de 30 høns er sandt, det kan min bror bevidne.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs: vinbjergsnegle har jeg også haft, men tro det eller ej, de kan "løbe" hurtigt, meget hurtigt, og især når man har 7.500 af dem i en stald, de "løber" 7½ til 14 meter i timen i vådt og fugtigt føre, alle grinede af mig når jeg jagtede mine snegle ude på engen, men der var PENGE i det, fransmændene var vilde med dem, PUHA da bad, jeg ville ikke prøve at spise dem, men sælge dem😃, det kunne jeg, der var penge i det.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ret sjovt indlæg Poul.

Du beskriver konen med æggene,
om i gen i forskellige forklædninger!
Og du beviser,
at det er hamrende svært,
at lave en overskuds forretning,
og og ret så umuligt,
hvis man ikke har,
den rigtige uddannelse!
Vdr. Vinbjergsneglene,
er det noget med at bruge elhegn,
for at holde dem inde!
Se det ved jeg dog,
selv om jeg ikke er bonderøv!
Men lad os så lige blive ved dine projekter.
Nu skal du ansætte 1, bare èn eneste medarbejder,
i hver produktion.
Hvad vil du starte med at se på?
Husk han skal have en overenskomst løn,
og du skal lige lære ham op,
og du kan ikke bare sådan lige fyre ham!
Tør du det?
Lad mig høre.
Hvad bliver din egen fortjeneste?
Tror du der bliver nogen,
og hvad hvis der ikke gør?
Nu er du ved at se,
hvad den virkelige verden byder på,
for små selvstændige erhvervsdrivende!

I øvrigt var det mange ord du skulle bruge,
på dine historier.
Det gør ikke noget,
for det er gode historier!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Bare det var en historie

😉 Men det er det ikke, jeg havde lavet en aftale med SAS om at hvis jeg kunne levere 1.000 æg om dagen, at jeg så ville få 4.25 for hvert æg, og sneglene og et elhejn, jo tak det havde jeg, men det krævede jo bare at der var strøm i det hele tiden, og det var mere end seas kunne klare, selvfølgeligt fik jeg oven på den oplevelse lavet et nødstrømsanlæg, men at skulle finde 7.500 snegle, de var inde i et stor stald, så fodret skulle transpoteres ind til dem, og ved gud hvor æder 7.500 snegle meget, nu taler vi om flere trillebøre grønt hver eneste dag, så efter et årstid satte jeg dem alle fri og tømte stalden for jord, året efter havde jeg nok 100.000 små vinbjergssnegle ude i haven, de havde lagt millioner af æg i jorden😮.
Tilbage til selve emnet, hvis jeg havde en virksomhed, så ville jeg havde de folk jeg skulle bruge, til at følge med efterspørgelsen, hvis jeg ansatte en mand ekstra, så ville det han fremstillede/lavede jo bare skulle smides ud, så uanset hvad han skulle havde i løn, så ville det være tilsætning, de ting han lavede kostede jo noget at fremstille, og det skulle han vel ikke også selv betale.
Du kan da bare tage et fly, der er X-antal pladser, og der kan være X-antal menesker i det, du kan ikke bare proppe nogle ekstra menesker ind i flyet, og omvendt, har du folk nok til at fylde en DC3 på en rute hver dag, så kommer der ikke ekstra folk fordi du skifter flyet ud med en 747, der skal være en efterspørgelse på ruten der er stører end dem der kan være i DC3èn før du skaffer et 747, og folk rejser ingen steder før de har penge til det, måske kan du "lokke" nogle med ved at gøre turen billigere, men så tjener du ikke nok til at skaffe dig en 747.
Min "fortjeneste"😃, jeg satte alle sneglene fri, hønsene slagtede jeg og gav dem væk, altså dem som ørnen ikke tog, der var en kongeørn der kom hver anden dag og tog en høne ude på marken, men så fik den da noget ud af min fiasko.
Jeg havde 10 tønder eng jeg kunne bruge, så jeg fik nogle muskosænder, bare 6 hunner og een drage, se det var noget der ville noget, de rendte og passede sig selv, de skulle bare havde lidt korn engang imellem, og efter 3 år var der 250 af dem, og dem ville folk gerne betale for, det gav bedre end at "lave" grise, du får svært ved at finde nogle folk der vil give 150-Kr Pr Kg gris, men ænder vil folk godt give 150-Kr Pr Kg for, men det måtte jeg stoppe med Pga noget helt andet.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Igen "hvis" vi satte lønnen ned

Og der så kom flere i arbejdet, men, hvis vi satte lønnen ned så ville staten få mindre ind i skat, OK de ville så selvfølgeligt sparre understøttelsen, men, de ville stadigt få mindre ind i skatter, mange ville ikke tjene mere end deres personfradrag, og hvad så?.
Staten skal bruge X-antal Kr, tag bare her i år, hvor mange penge er der ikke brugt på salt, der er penge der skal ud af landet, og de vil ikke gå ned i pris Pga vi sænker vores løn, så staten vil være nød til at hæve skatten hvis vi sætter lønnen ned, det hele vil ende i ravnerock eller i en revolution hvor alle de rige vil blive halshugget og deres formuer fordelt mellem folket, man kan sparke en hund mange gange, men pludseligt så bider den altså.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Historien fortsat!

Er du helt sikke på,
at SAS virkelig ville give dig 4,25 pr. æg,
du kunne produksere?
Og at de ville aftage 1000 æg pr. dag.
Altså ser regnskabet således ud:
365 dage
4,25 x 1000 = 1.551.250,00kr.
Havde du i virkeligheden en kontrakt dette beløb?
Så kan jeg sagtens forstå,
at SAS aktien i den periode var dårlig at handle!
Den reelle pris for 15 år siden,
ville højest være på 328.500,00kr.
Vi taler om en pris fra produkcent direkte til grossisten (SAS).
Dit æg til 4,25kr ville ude i handlen koste omkring 8kr.
Kan det passe Poul,
eller hvor regner min maskine forkert?
Jeg skulle den anden søndag ud og skaffe æg til fruen,
og kørte ind på den nærmeste tank,
hvor jeg bor.
Her kostede 6 æg kr. 25,00. (stk. 4,16kr)
Dem lod jeg stå,
og fortalte den stakkels uskyldige ekspedient,
at det var en røver hule.
Jeg kørte 500 m længere væk,
og købte de samme æg til 15 kr. for 6 stk. (stk. 2,50kr.)
Og det var i begge til fælle på en servicetank.
I Alta/Netto,Bilka, o.s.v. ville de samme æg koste kr. 1,66.
Hvordan i det hede hule helvede,
kam SAS så finde på,
at give dig en pris,
der er 2,56 gange større end markedsprisen i udsalgs ledet?
Det var en kæmpe guldfugl,
du der havde fat i!
Vdr. flyindustrien, så er det mange år siden,
at man ændrede kraftigt på benpladsen i røret!
De fleste selskaber i oversøisk rute,
har sat mindst 6 rækker mere ind i de samme fly,
hvilket betyder i gennemsnit min. 30 betalende passager mere!
Selskaberne har forskellige størrelse på fly,
til forskellige behov.
Her køres der med 105% belægning konstant,
idet der er en konstant i udeblivelser.
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Så er den gal med pladsen igen!

Igen "hvis" vi satte lønnen ned
Skrevet af pouljoergensen: - Kl 05:17, 31.jan.2011
Og der så kom flere i arbejdet, men, hvis vi satte lønnen ned så ville staten få mindre ind i skat, OK de ville så selvfølgeligt sparre understøttelsen, men, de ville stadigt få mindre ind i skatter,..............
Kan du ikke sige mange flere i arbejde?
Og mange flere i arbejde giver osse meget mere i skatte provenu,
og i tillæg hertil spares der på off. forsørgelse!
pouljoergensen:
mange ville ikke tjene mere end deres personfradrag, og hvad så?..............
Se det er en påstand!
Hvis man arbejder lidt nok, har du måske ret,
men du glemmer,
at vi skal arbejde,
op til måske 11 timer mere pr. uge,
så vi igen har en 48 timers arbejdsuge,
som vi havde i min ungdom.
11 timelønninger mere om ugen vil give en større indkomst,
selv ved en 20-30 % lønnedgang.
Der vil blive mindre tid til at sidde på værtshuset,
og forsumpe.
Det er osse en besparelse.
Og sygehusene,
vil have færre ryge og druk relaterede sygdomme,
at behandle.
Udenlandske investorer vil finde det lukreativt,
at befæste sig her!
Igen flere arbejdspladser!
pouljoergensen:
Staten skal bruge X-antal Kr, tag bare her i år, hvor mange penge er der ikke brugt på salt, der er penge der skal ud af landet, og de vil ikke gå ned i pris Pga vi sænker vores løn, så staten vil være nød til at hæve skatten hvis vi sætter lønnen ned, det hele vil ende i ravnerock eller i en revolution hvor alle de rige vil blive halshugget og deres formuer fordelt mellem folket, man kan sparke en hund mange gange, men pludseligt så bider den altså................
Du glemmer, at man skyder gale hunde!
Det gør man,
i ihvertfald ude i de lande,
vi skal konkurrere med!
Det skal vi nu ikke i gang med, vel?
Men hvis du læser ovenstående afsnit igen,
vil du se, at der er skaffet flere penge i kassen,
og hvad er prisen?
Den at arbejderen har arbejdet noget mere,
og er det ikke osse i orden,
da det er denne klasse, der mangler pengene,
og samme klasse der vil bruge dem.
De rige skal du ikke bekymre dig om,
de kan bare smutte i skattely,
hvis de ikke allerede er det!
Som du ser,
er den røde tanke,
for længst spillet fallit på vore GPS koordinater!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Jeg kan se at

Flere skal dele den mængte penge der er afsat til lønninger, selvfølgeligt vil staten sparre nogle penge til understøttelser, men!, jeg kan også se nogle flere arbejder der kan trække en masse fradrag fra i skat, og problemet er der stadigt?.
Hvad vil du gøre ved de ting der bliver fremstillet, ingen har rådt til at købe de ting, og lige frem at overbevise arb-giverene om der smarte i at fremstille en masse også bare køre det hele på et lager på ubestemt tid, det tror jeg ikke du kan.
Vi er 100% enige i at flere skal i arbejdet, det kræver bare en efterspørgelse, så skal arb-giverene nok skaffe de arb-pladser, og hvorfor er der så ingen efterspørgelse nu?, folk har ingen penge at købe for.
Hvis vi fjernede momsen i morgen, så ville folk få 25% flere penge til forbrug, selvfølgeligt ville staten midste den indtægt her og nu, men inden en månedet ville der være 25% flere i arbejde Pga det øget forbrug.
Man skal bare lige huske en ting, man skal samtidligt fjerne fradraget på selvpensioner, pengene skal bruges, ikke gemmes, for så ender vi igen på "min Ø", (den med de 200 menesker og de 200-Kr), hver gang man fjerner penge fra systemet går systemet det antal-Kr ned i beskæftigelse i %èr, det har det altid gjort og det vil det forsætte med at gøre.
Det hjælper ikke at lave nogle menesker der er rige når de går på pension, hvad skal de bruge pengene til?, jo nogle tager jo syd på og lever livet, men hvad hjælper det Danmark, du kan prøve at lege/regne på hvor mange penge der hvert år rejser på ferie og som aldrig kommer tilbage i systemet.
Tag F.eks Spis, han tjente 1- milliardt- Kr på det, han var den billigeste at rejse med dengang, han tjente kun lidt på hver rejse, så hvor mange milliarder mon ikke han sendte ud af Danmark, det tvivler jeg på noget system/land kan holde til i længten, der er tale om mange "super sygehuse" hvert år.
Jeg ved det, folk skal havde lov til at se verden, og de skal havde lov til at rejse, men prisen er det vi har nu, et økonomisk kaos, og med private pensioner der kan trækkes fra i skat, så er det staten der betaler rejsen i sidste ende, hvis pensionerene ikke kunne trækkes fra i skat, så ville folk nok ikke "gemme" pengene til de blev gamle, de ville bruge dem og på den måde skabe en efterspørgelse, som så ville skabe arbejde til en masse, som så ville betale skat.
Det vi gør nu er det modsatte, vi ser problemet, og vi afhjælper de følger ved det, vi gør bare ikke noget ved selve problemet, vi drøner derudaf med afgifter/skatter/moms/Osv men ingen får penge ud af det til at starte et forbrug, og tænk på alle de udgifter der er ved at opkræve alle de afgifter, det er penge man slet ikke får noget for.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Der var tale

Om 110% super Økologiske æg, de måtte overhovedet ikke få nogle tilsætningsstoffer, og jo prisen var god-nok, men sikke et arbejde det ville blive, bare at skulle samle 1.000 æg sammen over 10 tønder land hver eneste dag og gøre dem klar til afhæntning, de ville komme på uanmeldt kontrolbesøg Ca 1 gang om måneden, det var til nogle hoteller de havde.
Så jeg skulle havde haft over 2.000 høns, så prisen på hvert æg var ikke for høj.
Det med pladsen i fly, det vidste jeg godt, men nu var det jo også kun et Eks😉.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Du kører i samme rille igen Poul.

Hvem sige, at vi skal dele pengene.
Det er kun,
i den kommunistiske verden,
man siger sådan.
Jeg skal nok holde mig til,
når du får din erstatning,
for så deler du med mig, ikke?
Vi skal vel ikke dele lige over?
Lidt til dig og rigtigt meget til alle os andre.
Vi kalder det bare skat!
Så er du på hjemmebane!
Du overser hele tiden,
at lille Danmark ikke er noget marked!
Vi er ikke større en London by,
og London er bare en lille plet omme i England!
Der er masser af ledig kapital ude i den store verden,
til at købe vore varer,
HVIS DEM DERUDE,
FINDER VORE VARE ATTRAKTIVE!
Men det gør de ikke.
fordi de kan købe,
tilsvarende varer meget billigere fra andre udbydere!
Udbydere med meget lavere omkostninger!
Derfor kan vi kun produksere til lager,
eller lukke butikken!
Det er så det vi er i gang med lige nu,
p.gr.a. de alt for store lønninger.
Vi siger tak til fagforeningerne,
der har sejret helt ad helvede til!
Sætter vi lønne ned,
vil vi få et mega marked at produksere til,
og vi vil få gang i økonomien igen.
Det du advokerer for,
ar at vi skal barbere os selv,
og kun os selv!
Den går ikke Poul!
Og det er netop forskellen,
på Rød og Blå stue´s politik.
Din teori med at forbruge
i stedet for at spare op,
er useriøs.
Du glemmer nemlig,
at opsparede midler,
sættes ud og arbejde i f.eks. industrien.
Når du får din kæmpe store erstatning,
med renter og renters renter,
vil du da gøre klogest i,
at sætte dine penge i noget produktivt,
således de kan yngle,
og give dig et afkast,
du kan leve af,
resten af dit liv,
uden at bruge hoved stolen.
På den måde,
kan du medvirke til,
at løfte dine børn,
og deres familie op i en rigere klasse,
hvis du spiller,
dine kort rigtigt!
Det er det,
mange af de nuværende rige har gjort!
Er der noget forkert i det Poul!
Jeg synes
det vil være særdeles godt for Jer,
og Jeres fremtid!
Vdr. Spies,
så hander den globale verdens handel om ,
at handle begge veje.
Du vil åbenbart kun udplyndre,
de fattige lande.
Ved at rejse ud,
tjener disse lande osse penge.
Penge de kan købe vore varer for.
Det holder gang i hjulene.
Tror du at salige Simon,
tog sine millioner med sig op i hans himmel!
Næ, de arbejder stadig her på vor jord!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Dette SAS eventyr

forklarer så,
hvorfor SAS aktien er i bund!
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Om jeg kører i samme rille?.

Ja jo det gør jeg nok, men det gør du også, du ser kun på den ene person, (den rige) jeg ser på dem alle, ja jo, jeg kan når jeg får min erstatning sætte den i noget som får den til at vokse, men hvor kommer de penge fra, de vil blive trukket ud af systemet, selvfølgeligt kan det rave mig persontligt noget så grusomt, jeg vil jo få mere, men.
Det jeg vil få mere kommer ikke fra de rige, det vil komme på bekostning af nogle arb-pladser, for dem som skal få min formue til at vokse er totalt lige glade med hvem der midster deres job Pga det, de skal bare havde pengene til at blive til flere, og det kan kun ske på bekostning af et eller andet.
Tag nu F.eks england, de har hævet topskatten og hævet personfradraget, om det er galt?, nej!, fordi hvis de F.eks har hævet topskatten med (lad os sige 10%), så vil de rige komme til at betale 10% mere i skat, men, de fattige (for nu at bruge det ord) de vil få flere penge, og dem vil de bruge, altså starter der en efterspørgelse på ting, også starter produktionen op igen, også vil de rige tjene flere penge, måske 1% mere end det de skal betale ekstra i topskat, også er alt jo godt igen.
De rige kommer bare til at lave noget mere for at tjene det samme, også er det vel kun godt, hvem siger at det kun er de fattige der skal arbejde 12- minutter mere om dagen, hvorfor skal de rige ikke også det, og tilmed gå ned i løn.
Det duer ikke at nogle F.eks skal havde 150- milliarder- Kr som ikke bliver brugt til andet end at "vokse", for det vil altid ske på bekostning af noget andet, tag et træ, det skal havde X-antal plads jord at gro i, du vil gøre træet`s jord mindre og sætte flere træer på samme stykke jord, det kan ikke lade sig gøre, træet vil dø.
Kapitalismen går ud på at man skal kunne tjene penge, det kræver at der er nogle penge at tjene, og nogen at tjene dem på, hvis du samler alle pengene et sted, så er kapitalismen død, og det gør man hvis man fjerner pengene fra de fattige, de fattige er ikke samfundsgavnlige, og ved at sænke lønnen gør man de fattige til uhyggeligt mange flere.
Og i et demokrati er det flertallet der bestemmer, og er der pludseligt nok fattige, så tager de magten, og hvad tror du så der vil ske?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Ja jo det gør jeg nok,..............

Pollemand, den er helt gal med dine teorier.
Jeg ser nemlig meget på den fattige i denne verden.
Jeg ser ikke kun på den herboende,
men osse på ham omme i Asien.
Jeg ser på den globale situation,
medens du ser på vore hjemlige fagforeningers medlemmer!
Du skal se på penge,
som et betalingsmiddel og intet andet.
Penge er penge,
og kan kun det,
vi som mennesker,
lægger i disse papir lapper!
Uden kapitalens drivende kraft,
har du ingen vækst og dermed ingen arbejdspladser!
Selv din kommende erstatning,
vil have en betydning på arbejdsmarkedet,
hvad enten du vil eller ej!
Den kan medvirke i positiv eller negativ retning,
men medvirke kommer den til.
Så er der topskatten.
Med din teori,
driver du kapitalen ud af landet,
som du ser,
det sker i disse alvorlige tider.
Kapitalen har det som rotter på et synkende skib!
Skal rotterne tilbage,
må du få repareret skibet.
For at få kapitalen til at virke herhjemme igen,
skal topskatten ned sammen med det generelle skat.
Det er en af de virknings fulde veje til vækst!
Sat ned på forståeligt dansk:
Hvis du har et arbejde,
hvor du brandbeskattes af den sidste krone,
vil din motivation til at arbejde over,
eller gøre en ekstra indsats,
eller tage en større uddannelse o.s.v.
være minimeret!
Hvordan i det hede hule hevlede,
skal vi så komme i omdrejninger?
Du skal ikke bekymre dig om,
hvad de rige skal eller ikke skal.
De er rige,
alene fordi de kan noget,
vi fattige ikke kan!
Og hvis du gør livet for surt for dem,
flytter de med et pennestrøg deres adresse til f.eks. England,
og vi mister igen skatteindtægter.
Jeg kan sige dig,
at de 100 rigeste herhjemme,
betaler i gennemsnit det samme som 500 politibetjente,
tømrer, maskinarbejdere o.s.v.
Hvis bare en sådan smutter,
kender du selv regningen på denne katastrofe!
Hertil kommer alle dem,
der er næst rigest o.s.v.
Jeg tror ikke du har taget dette i ed!
Med din teori,
vil alle vi fattige,
lige med undtagelse af mig,
for jeg er smuttet,
sidde tilbage og pille i en tom statskasse.
Jeg overvejer da helt seriøst,
at flytte alle mine penge ud af landet,
når jeg engang får solgt mit hus,
til den rigtige pris.
Så vil vi gerne købe et hus i Florida,
eller et andet rart sted,
med en hurtig flyveforbindelse hjem til,
og så sutte alt det i statskassen,
som vi kan,
lige som alle andre gør det lige nu.
Jeg vil bare opføre mig som en socialist,
på mine gamle dage. 😃
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Det vil sige sig at

Alle de engelske firmaer flytter til Danmark nu, for i england har de hævet topskatten og hævet personfradraget, i Danmark vil man gøre det modsatte.
Og hvorfor vil du havde folk skal arbejde over?, det eneste man får ud af det er at de tager arb-pladser fra andre, det er Ok med overarbejde, men først når der er fuld beskæftigelse, dem der arbejder over inden da, de skulle tvinges til at betale 95% af det til statskassen, Pga de tager arbejde fra andre.
Vi skal havde nogle arb-pladser, men for at få nogle arb-pladser skal der være nogle der vil/kan købe det der bliver lavet på de arb-pladser, og hvordan havde du tænkt dig at nogle skulle kunne købe noget uden penge.
Havde de "fattige" nogle penge, så ville de bruge dem, og derved skabe en efterspørgelse og nogle arb-pladser.
"Du skal se på penge, som et betalingsmiddel og intet andet", ja nemlig, men nogle bruger det som et samleobjekt også fjerner de værdien af pengene fra pengene i bred alm.hed til skade for hele samfundet, når en person har så mange penge at han/hun aldrig kan bruge dem i hele sit liv, også at han/hun bliver ved med at "samle" i bunke, så er den gal, de tømmer samfundet for penge.
Tag nu F.eks det hul de vil lave i vandet fra Lolland til tyskland, de blabre op og ned om pengene til det hul, det er et KÆMPE problem at skaffe pengene for staten Danmark, men Mærsk kunne bare lige fise ned og hente de "småøre" i banken, uden han aligevellet kom til nogensinde at gå sulten i seng af den grund.
Der er Ca 16-Km til tyskland fra Rødby, de vil lave en 2-3 spros motorvej under vandet, det vil sige et sted mellem 64 og 96-Km vejbaner under vandet, hvor mange biler kan der være på så meget vej?, har de overvejet muligheden for terro, bare to lastbiler der smadre sammen med 2 forskellige slags kemikalier, også er hullet fyldt med vand, en uhyggelig tanke!, jeg skal aldrig ned i det hul, ja de to lastbiler kan selvfølgeligt også støde sammen på en bro, men det styrter hele broen ikke sammen af, så der har man èn chanse for at overleve.
Og nej!, det ville du ikke😉,
"Så vil vi gerne købe et hus i Florida,
eller et andet rart sted,
med en hurtig flyveforbindelse hjem"
Du kan ikke tåle at flyve i trykkabine, og jeg tvivler på du vil for langt væk fra det Danske sundhedsvæsen😉, vi nærmer os den tid hvor der skal repererres på os[:*(].
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Hvor skal jeg begynde og hvor

ender det?
Du er snart en tro kopi af Rodvad.
Overarbejde:
Hvis du har en virksomhed,
og du har en order,
der kræver lidt flere medarbejdere i 2 - 3dage,
1) vil du så ansætte dem?
2) Eller lade dine nuværende folk arbejde over?
Hvis du vælger 1,
så har du et problem,
med at komme af med dem igen,
2) de nuværende gider ikke arbejde over,
de vil ikke betale pengene i overskat.
De vil have fritid.
Derfor sker der ikke en skid.
Vi er gået i hi!
Så skal du tænke længere væk,
end til Lolland og omegn.
Det er store u anede markeder derude i virkeligheden,
for dem der kan konkurrere på det globale marked.
Pengen er penge uanset hvem der ejer dem.
Men Mærsk og andre med store formuer,
lægger ikke deres penge i en Joakim von And tank,
og tager morgen bad i dem.
Næ næ Poul, disse penge arbejder i hele verdenen.
Det må de se at får lært!
Tunnellen til Tyskland,
er en rigtig god ide.
Det vil skabe arbejdspladser i din region i fremtiden,
både før under og efter et byggeri.
Her kommer de riges penge på arbejde,
og skaffer arbejdspladser til dig.
Det er et bragende godt eksempel for dig.
Og hvis du ikke vil køre igennem tunnellen,
så kører du da bare uden om.
Florida:
Jeg kan sagtens flyve,
hvis det er på 1. klasse.
Det er ikke noget problem,
andet end at det er pisse dyrt.
Det koster mellem 2-2,5 gange prisen i røret!
Det der med sundhedsvæsenet,
er da et problem,
der må indrettes i vore ture hjemover!
Alt kan lade sig gøre,
hvis der er en vilje.
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Folk vil ikke havde fritid.

De vil havde penge, det hjælper ikke med fritid hvis du ikke har råd til at holde fri.
Men fordelen ved dit punkt 1. er, nu hvor der er så mange arb.løse, så kunne man sagtens havde et "korps" af "daglejere", de skulle så ikke som nu straffes med 10.000 sindsyge regler om X-antal arb.timer Osv, eller Pga de nu tjente nogle ekstra penge i nogle dage.
Ulempen ved dit punkt 2. er, man deler befolkningen op i 2 grupper, dem der har arbejde og dem der ingen har, og hvis man går arb.løs for længe så mister man kontakten til arb.markedet totalt, og staten vil jo også tjene på punkt 1., de skal jo ikke havde understøttelse i de dage de arbejder.
Nu det med "hullet" mellem Lolland og tysken!, de har vist dummet sig lidt rigeligt denne gang, hullet skal jo nok laves af fremmedet fagfolk, men ikke nok med det, hvad i helvedet skal de lave "rørene" af, vi har ikke materialer nok i Danmark til det, så "rørene" bliver nok lavet i tyskland eller i polen, så det vil heller ikke give noget arbejde i Danmark.
Nåhe!, jeg troede du slet ikke kunne tåle trykkabiner, men jeg ville nu nok ikke vælge Florida, jeg kan ikke give dig en grund, bare noget jeg har på "fornemmeren", yellowstone Måske?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Folk vil havde fritid!

Fordi fritid beskattes ens,
hvad enten du er rig eller fattig.
der er forskel på at være os,
og have fri hele tiden,
og så være en hårdt arbejdende person,
der bliver pålagt 2-4 timers ekstra arbejde,
for højt beskattede kroner.
Det er der ikke mange,
der gør frivilligt.
Du kan ikke have et korps af daglejere.
Det har fagforeningerne sørget for.
Se på de polske arbejdere,
der arbejder herhjemme,
til en kokurensesdygtig lav pris,
for os forbrugere.
Fattige mennesker,
der ikke må tjene til livets ophold!
FLOT!!!!!
Nu sker der bare det,
at der er en gruppe andre mennesker,
der flytter ud til disse fattige mennesker,
og lader dem betjene dem på hjemmebanen!
Punkt 2.
Vi mennesker er ikke ens.
Det bliver vi aldrig.
Hullet:
Hvis ikke vi kommer til at arbejde med hullet,
så kommer der i hvert fald butikker og industri i området.
Men hvorfor kan en dansk arbejder ikke tage arbejde i hullet?
Nå nej,
han kræver meget mere end den tyske arbejder,
så han kan forblive arbejdsløs.
Så enkelt er det,
og det er derfor Tyskland har godt gang i opsvinget.
Trykkabine:
Det er ikke trykket,
den er galt med,
men det lave ilt indhold.
Jo længere fremme i flyet du befinder dig,
jo bedre er luften.
Ude i kontoret er luften næsten som ved jorden,
og bagest i flyet,
hvor rygerne i gamle dage sad,
er luft kvaliteten helt ned til 33% af kontorets.
Det har betydning.
Trykket bliver normalvis sat til det,
der svarer til en højde af 8-8500´
svarende til ca. 2500 m.
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

Frivilligt ?.

Vil du ikke tvinge dem til det?, vil du ikke havde arb-ugen længere og lønnen ned?, det må da være det samme.
I gamle dage ville folk havde fritid, men der havde de jo også penge nok til friheden, i dag har folk ingen penge, hvad er friheden værd hvis man ikke kan bruge den til noget fornuftigt, friheden kan godt blive et fængsle, hvis du ikke har råd til noget andet end at sidde og kikke ind i en væg.
De Danske arbejder der var på tunnellen fra København og til sverige var kun "oprytningsfolk", de havde som sådanne ikke ret meget med selve tunnellen at gøre, og på Lolland vil der jo nok komme lidt gang i service arbejderene på land, men det er en stakkels frist, når tunnellen er færdig så susser folk bare lige over Lolland og vidre til sverige.
Venlig Hilsen Poul jørgensen
tilføjet af

Svar: Frivillig på straffeøen Lolland.

Jeg forstår ikke, hvad du mener her:
Vil du ikke tvinge dem til det?, vil du ikke havde arb-ugen længere og lønnen ned?, det må da være det samme. Citat slut.
Vi taler ikke om i morgen, men omkring 2015 og fremad.
så mangler vi arbejdskraft,
og vi har gang i opsvinget.
Det skal vi være klare til.
Det er bestemt ikke alle folk,
der har din indstilling til fritid.
For os to, der har fritid i rigelige mængder,
stiller virkeligheden sig anderledes,
end dem der skal arbejde over!
De er jo netop i arbejde,
og mangler ikke noget,
og slet ikke penge.
Det var nu ikke alle danskere,
der var oprydnings arbejdere.
Min nabo var elektriker på broerne.
Men hvis vi ikke kan stille med andre end oprydnings folk,
så er det på tide vi får vor ungdom ud og lære noget mere,
end kostens glæder.
Hvis I ikke har noget andet at byde på en sukkerroer,
så ville jeg nok heller ikke gøre de store ophold på Lolland.
Men jeg kan trøste dig Poul.
Inden broen er færdig,
har en masse borgerlige fra blå stue,
sat en hel ny udvikling i gang på Lolland,
for nogle af de penge som Mærsk og andre,
har lagt til side.
Det vil betyde nye arbejdspladser,
som blå stue kan tjene endnu flere penge på,
og rød legestue´s medlemmer har fået beskæftigelse,
så osse de kan få det daglige brød.
Det er lige efter bogen,
som jeg har fortalt dig om utallige gange.
Lolland vil få et enormt opsving og løft.
Faktisk vil Lolland blive meget attraktiv.
Du kan se frem til en lys fremtid.
M.v.h.
Charlee
tilføjet af

2015 og fremad????.

I 2015 er der ikke flere arb.pladser end i dag, hvis ikke de "fattige" får flere penge, vi er nød til at hæve topskatten og hæve personfradraget, der skal gang i produktionen og det kræver en efterspørgelse, og den er der kun en der kan skaffe, men de mangler penge til det.
Pga "grønne afgifter" forbruger afgifter, momsen Osv, den har de fattet i england, men gud-hjælpene også i usa, det er kun danmarks lille snottedet regering der tror de kan gøre det modsat, det eneste de rige vil havde er penge, og når de "fattige" ikke har nogle penge, så flytter virksomhederene til andre lande hvor folk har penge.
Når hullet engang er færdigt, så bliver Lolland bare et lille "bump" på vejen fra tyskland til sverige for tysken, de stopper da ikke i Danmark, og man forstår dem faktisk godt, der er ikke meget at grine af her.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Gider ikke.

Jeg har mere eller mindre midstet troen på samfundet, ikke på meneskene, de vælter bare rundt med lukket øjne og ser intet.
PSs: Jeg tror jeg vil prøve at gå over til Henrik Høg med mine papire, han ved hvor længe jeg har boet her, og vi har talt sammen om min sag imod tryg, det er da også "underligt" at der pludseligt "dukker" sådanne nogle breve og Mail: op, også at alle er sendt til andre adresser end der hvor jeg bor, bare Dommerene i Højesteret opdager det, så bliver de SGU nok meget sure på tryg, tror jeg?.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.