10tilføjet af

400.000 - Prisen for ny kræftmedicin !!

Her er en af grundene til, at de offentlige udgifter løber grassat.
Avastin hedder en kræftmedicin, som gives til lungekræftpatienter. Den kan ikke helbrede, men forlænger livet med 2 måneder i gennemsnit.
Pris - 400.000 kr.
Dette kan simpelthen ikke fortsætte. Udgifterne løber løbsk til dyr medicin til patienter der alligevel skal dø og som ikke kan helbredes. Samfundet har ganske enkelt ikke holde til den slags og der må derfor prioriteres langt skarpere for fremtiden!
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/03/04/111646.htm?rss=true
tilføjet af

Hvad siger du til

at vi fravælger denne dyre medicin og istedet indfører medicinsk cannabis, som erstatning til alvorligt syge patienter?
Det vil til sammenligning koste under 1.000 kr for HELE behandlingen og vil i bedste fald helbrede uhelbredeligt syge, som lægerne udtrykker det.?
For jeg er enig. Den medicin er ikke pengene værd og patienten får ikke et bedre liv den sidste tid.
tilføjet af

Liberal Arrogance.

Her en anden løsning på alle problemerne! http://www.youtube.com/watch?v=Vf9abHAOflY
tilføjet af

Vel et ganske regulært spørgsmål fra trådstarter

Vil du øge din skatteindbetaling med 10% så medicinalindustrien kan score kassen på dødeligt syge mennesker?
Hvad fanden har Heinrich Himmler med den sag at gøre ??
Medicinalindustrien skovler penge ind på alle vores lidelser. Det er ulækkert og vi bør gå nye veje i behandlingstilbud.
Jeg foreslår vi straks tager medicinsk cannabis i brug. Det er noget nær gratis og kan øge livskvaliteten betragteligt blandt alvorligt syge patienter.
Det vil også øge glæden blandt skatteydere når udgifter til medicin reduceres med milliarder af kroner over en kort årrække. Tænk hvad alle de penge kan bruges til :o)
tilføjet af

Himmerrige

Jeg kan godt nøjes med for 200.000 kr. canabis. Havde tænkt mig at bruge det forebyggende.
tilføjet af

Måske har Liberal Arrogances kernevælgere.

Ikke forstand nok til at forstå sammenhængen mellem Heinrich Himmler's endløsung, og Liberal Arrogances partiprogram, men der er ingen forskel!......... deres program handler ikke engang om frihed, for uden tryghed er frihed en kold fisk!
Jeg er helt sikker på at despoten Anders Samuelsen var den første til at klynke og kræve, hvis han selv blev ramt af en livstruende sygdom! men han kunne tjene så meget selv og mon han havde lagt så meget til side, at han kunne betale selv?... selv om han fik indført den skattepolitik han råber om!........ Vorherre bevares for en samling nulbonner!
tilføjet af

Ps:

Og din forherligelse af cannabis viser vel årsagen til din fjerne virkeligheds opfattelse!
tilføjet af

Det er ikke i orden,

hvis det kun forlænger livet et par måneder eller tre. Jeg ville aldrig selv tage imod den medicin. Naturligvis ville jeg være bange for at dø, hvem ville ikke det. Men fortsætte lidelserne, fordi nogen skal blive endnu rigere på medicinen ville jeg ikke.
Det jeg frygter mest er smerter. Ikke alle læger ved hvor meget smertestillende der skal til for at tage de værste smerter. Det ved jeg, desværre.
tilføjet af

Medicinalfirmaerne scorer kassen

på sygdom ligesom læger.
tilføjet af

Du er da et pjevs

Hvornår har nationalsocialisme taget udgangspunkt i liberalisme?
Kan du ikke starte med at forklare dine vrangforestillinger om liberalisme kontra nationalsocialisme. Jeg sidder spændt og venter.
Mig bekendt har Anders Samuelsen aldrig talt for total afvikling af medmenneskelighed. Men du har hermed konstateret at også Thyra Frank i virkeligheden er skabsnazist og dræber sine beboere? Du er vist på stoffer Mjølner. Lægeordinerede stoffer. For ellers kan ingen lukke så meget lort ud på så kort tid.
Er 40% i skat det samme som stakkels Møjlner må til tiggergården hvis livet går ham imod?
Du hører det du vil høre. Du er uegnet til debat om nogetsomhelst. Ser dig mere som et komisk indslag a lá pausefiskene i en ellers interessant debat for voksne. :o)
tilføjet af

Elsker at debattere med voksne

hvis de har sat sig ind i tingene.
Men dit sprøgsmål afslører jo blot din uvidenhed om emnet. Spænd hjelmen kære Mjølner og smid pillerne ud. De hæmmer din indlæringsevne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.