12tilføjet af

Linkin Park/Evanescence eller Britney???

Hallo? Hvad synes I om Linkin Park og Evanescence, fx. i forhold til Britney Spears???
Lunge*
tilføjet af

Mening

Personlight er jeg en britney hader.. hendes musik siger intet, det er bare det typiske jeg er for elsket eller hjerte sorg..
Mange unge mennesker bruger det some en slags plaster..
Jeg selv 23 er vild med linkin og evan for de har mange følelser jeg kan nikke genkende til, livet er ikke en dans på roser som man siger..
Og jeg er træt af sange der siger det samme.. en god sang giver kuldegysninger og rør noget i dig.. at britney ikke er en kvinde men ikke en pige siger mig NADA..
Kan folk lide britney så må de da gerne det, jeg er ret lige glad, så længe folk lader mig høre hvad jeg vil..
Vi er alle forskellige og derfor kan vi lide forskellig musik.
Jeg mener også at kan man ikke lide en slags musik, jamen så lad være at lytte til den.. hvad gavn gør det at skabbe sig tosset over at andre kan lide hvad du ikke kan?
Sikke en kedelig verden hvis all kunne lide det samme.
Men personligt siger pop musik mig ikke en skid.
Linkin,evan, stained, moonspell osv er det jeg lytter til..
tilføjet af

Linkin Park og Evanescence :-)

Personligt er linkin park og evanescence, to af mine absolutte yndlingsbands. Næsten alle af Evanescences sange har en dybde, som Britneys sange aldrig får. Desuden er de fleste af Britneys sange computermanipuleret, for lad os indse det, hun kan ikke ramme de rigtig høje toner, ligesom Amy Lee fra Evanescence kan. Fint nok at andre hører Britney, jeg gider bare ikke. Desværre har jeg en tendens til at få Toxic i hovedet hele tiden, skide irriterende faktisk. Linkin Park synes jeg også er utrolig fede🙂Jeg synes teksterne til Evanescences sange er utrolig gode.
tilføjet af

De styrer for vildt i forhold til Britney

Jeg synes de styrer for vildt i forhold til Britney.
Men okay, jeg er osse til TECHNO.
Det er det eneste musik man kan danse Crazy til..
Love you Musse og Saariyah El Diamond.
tilføjet af

Min mening

Hejza!
Jeg synes klart at det er Evanescence og Linkin Park ---> Du har 100 procent ret, Elena (?)
tilføjet af

Linking Park/Evanescence

Helt klart Linking park og evanescence, for britny er bare en pop tøs og dem kan jeg ik fordræve..... men ok hun er køn med det er det eneste he he...
tilføjet af

til: stykraa(?)

Jeg synes slet ikke hun er pæn ---> nærmest bare overpyntet, men jeg giver dig 100% ret i det med at hun bare er en poptøs!!!
Anyway...
Lunge*
tilføjet af

Det er stort set det samme

LP og E bryster sig jo selvfølgeligt med at være "rock" men det er sgu ikke andet end boybands med en smule mudret guitar i baggrunden. Britney Spears er mindst lige så "rå" som dem, hvilket ikke siger så meget.
tilføjet af

Fuldstændig enig!!!!

Jeg kan ikke være mere enig med dig.
Mht. Linkin Park er de i bund og grund et boyband som pladeselskabet markedsfører lige så hårdt som Britney f.eks. Der var en ovenfor som nævnte, at Linkin Park ikke var computermanipuleret. Dette er decideret forkert. Al deres musik er lavet på computere. Alle instrumenter bliver optaget ned på en computer og herfra bygges numrene op. Her er der altså ingen forskel. Indholdsmæssigt er jeg ikke imponeret af Linkin Parks musik. Der er ikke mere originalitet her end der er hund i hundekiks! Bandfotos af LP og Back Street Boys f.eks. har en slående lighed. Musikken er ligeså hul. Fordi man tilfører det lidt guitar ændrer det ikke på det faktum at Linkin Park er designet for de 13-19 årige. Ydermere tyder det på, at LP er et veltilrettelagt kommercielt konceptband. Hvilke andre bands udgiver et remix-album efter blot et album?!? Derudover skynder de sig efterfølgende at udgive en masse gammelt materiale fra dengang de ikke var kendte. Dette gøres selvfølgelig for at ride med på bølgen som de har i øjeblikket. Men hvorom alting er, synes jeg folk skal have lov til at lytte til hvad de har lyst til. Hvis folk vil lytte til Linkin Park er det fint og Britney ligeså. Jeg kan bare ikke lade være med at smile når jeg engang imellem høre nogen sige at LP bare er så fede... ! Det er OK, men derfor behøver man altså ikke nedgøre dem der derimod lytter til Britney Spears eller lignende. Summa summarum: Linkin Park og Britney er lige dele pop. Mere skal der ikke lægges i det.... :)
(hvis nogen skulle være i tvivl er jeg altså heller ikke begejstret for Britney)
tilføjet af

Hmmm

Det er jeg nu ikke helt enig i. Noget af det har du ret i, men at Linkin Park er et boyband er ikke helt rigtigt.
Boybands are jo dukkedrenge som synger pop, hvilket Linkin Park jo ikke gør, det er jo rock og rap blandet sammen. Men du har ret i at Linkin Park jo for det meste er designet til 13-19 årige.
Personligt har jeg et problem med Britney, fordi det alt sammen bliver så goody good/sukkersødt. Fint nok at andre hører Britney eller andet pop, har slet ikke noget problem med det.
Evanescence derimod er et af det bedste bands der er. Især fordi der er også er stille sange på deres cd "Fallen". Og deres sange fortæller at livet ikke altid er let. Og så skriver de deres egne sange. Jeg synes at det er fedt når bands/sangere skriver deres egne sange.
tilføjet af

ret meget samme koncept

Jeg synes det er lidt pudsigt, at det er mere 'sejt' eller hvad det nu er, at høre musik om hvor hårdt det hele er. Britney giver jo også udtryk for at det hele ikke er så goody-goody, men hendes stil er bare anderledes. Personligt er jeg helt klart også mere til LP ect, men jeg er enig i, at de er lige så meget et boyband, som westlife o.l, LP spiller bare rock.
Det lyder lidt som om der er flere der mener at LP er dybere i deres tekster og det er jeg sgu ikke enig i, det handler i bund grund om det samme, bare udtrykt lidt forskelligt.
tilføjet af

Ej....

Det er jeg nu ikke lige så enig i. Boybands some westlife, boyzone osv. synger altid om en eller anden pige, eller om hvor knust deres hjerter er. Det er de samme sukkersøde sange alle boybands synger. Så jeg synes ikke at Linkin Park er et boyband.
tilføjet af

linkin park frem for alle!

jeg kan ikk tage britney... she suck.... linkin park 4-ever!!!!!!!!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.