5tilføjet af

40, fed og færdig....

Hvorfor ikke 40, flot og fantastisk?
Helt ærligt, hvad er der dog galt med jer kvinder, der finder tallet 40(+) så skræmmende, at I nærmest går i panik, når 30'erne lakker mod enden? Har I ikke nået det i livet, I satte jer for, og tror I det er sidste chance som 39-årig?
Mange kvinder svarede Hr. Ingen i indlægget "Er mænd over 45+ yt?"
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16;conference=171;posting=69759
og en del af svarene var negative med generaliserende ytringer om, at mænd 45+ ikke var attraktive for selv JÆVNALDRENDE kvinder, der nærmest stolt henviste til deres evner til at finde yngre mænd.
Hvad med jer selv? Hvis mænd på 45+ er nogle gamle "stoddere", hvad er I så, når i når den alder? Nogle gamle "kællinger", der lige pludselig har mistet enhver attraktiv evne, fordi fødselsattesten rykkede jer en tand op i rækken?
En på 40 udtrykte endda, at manden ikke måtte være over 45 for at have hendes interesse. Hallo derude, vi taler om en forskel på sølle 5 år. Vil det sige, at det ikke længere er nok, at kemien er der; hvis han liiige er eet år for gammel, så ryger han igen?
Jeg fatter altså ikke jer kvinder, der har det sådan. Det kan sgu da være ravnende ligegyldigt, om dåbsattesten siger 42 eller 45, hvis følelserne ellers er der. Hvad i alverden gør I selv, den dag I når derop - for det gør i uomtvisteligt, medmindre I dør først - burer jer inde, smadrer alle spejle og dropper kærligheden? Eller er der andre regler for jer?
Jeg er selv 35 år, har det rigtig fint med det, for jeg har meget mere ro på og tillid til mine egne evner, end jeg havde for bare 5-10 år siden. Sure, jeg er ikke så stram om øjnene, som jeg var før, og der titter et enkelt gråt hår frem hist og her, men alligevel ville jeg faktisk ikke ønske mig tilbage i tyverne. Jeg nyder livet meget mere nu, end jeg gjorde dengang, og formoder at jeg også vil gøre det om 5 år, om 10 år, ja selv når jeg runder de 50.
Livet er da, hvad vi gør det til, og det samme gælder kærligheden og vores alder. Så hvorfor gøre det så svært for jer selv? Jeg spørger bare....!
Hilsen snart 40
tilføjet af

Hvis du

....som 35-årig har dejlige livsindstilling, så prøv for Guds skyld at beholde den. Hvis du så stædig har den når du er 45-årig, se dig selv som heldig. Livet kan give mange knubs så man mister lidt af glæden, men i det hele taget er det ret så fedt at være 45. Tro mig, det bliver jeg om ikke så længe. Så smil og nyd livet, der venter meget endnu. 80)
tilføjet af

Ikke færdig som 50 årig

Hi hi hi
Hvor morsomt at se, hvor man hidser sig op over dette med alder.
Kære alle, jeg er over 50 og har en veninde der er 20 år yngre og vi har det bare så godt sammen. Godt nok har hun ikke oplevet årtiet hvor den gode musik blev frembragt, men for hulen hvor er hun dejlig........
Jeg vil også sige, at pigerne/damerne på samme alder er yderst atråværdige, vågn dog op, alder er ingen hindring, det er kun indivierne der gør det til noget forskruet..........
Hilsen en meget glad mand på godt 50.
tilføjet af

delige kvinde

Æ tyns kvinder over 40 år æ delige, lidt til gården å gaden, hva mer ka man forlange, æ fylder selv 95 te næst år, så kommer kneiten å få kaffe, ha lige fylt 76 år.
tilføjet af

Dejlige modne mænd.

Hejsa.
Nej det er ikke alle der har det sådan.
Jeg er selv 42 og har det udemærket med det.
Men jeg kender ret mange mennesker, både mænd og kvinder, der hysterisk går op i deres alder, udseende og evt. små rynker. De er så bange for at blive gamle at der for mig at se, nærmest er lidt sygt.
Man er nød til at forholde sig til sin alder.
Ellers bliver man jo aldrig helt tilfreds med sig selv..
Jeg har en kæreste der går meget op i, at den og den kvinde holder sig godt, i forholdet til sin alder!
Det er der vist mange mænd der gør?
Men det og så alle reklamefilm og reklamebladene, bom-badere os med de smukke, slanke, unge, faste, ideeal modeller.
Så måske derfor skal mange kvinder forsøge at score unge mænd, så de kan føle sig og overbevise andre om, at de stadig ser unge og lækre ud ?
Ja eller omvendt. mænd der score yngre piger.
I rigtig mange kontakt annoncer står der også, at de søger en slank, eller ikke for kraftig partner!
Selv syntes jeg at en mand ser dejligst ud, når man kan se han har levet. Mænd der pumper sig op med jern, for at få muskler, så de kan se stor og bred ud, de er jo ikke naturlige. Tror du ikke også de må ha` et selvværds problem? (Ja jeg tænder helt af på det.)
Jeg har ikke læst indslaget "Er mænd over 45+ yt" men jeg kan fortælle, at jeg aldrig har set noget særligt i yngre mænd. Jeg har altid fundet mænd der var ældre end mig selv, MEGET tiltrækkende.
Nej gi` mig en moden mand der udstråler ro og selvtillid, og som har overskud til andet end sig selv.

Så der findes altså kvinder der ret godt kan lide modne, let gråsprængte herre.
Knus til jer dejlige gråsprængte mænd.
tilføjet af

*smiler*

Jamen er der da så mange der går op i det ?
Er det ikke fordi der lige debatteres om det her?
Jeg er 44 og har det dejligt med det. Jeg er ikke fed, af den simple grund, at jeg gerne vil holde mit korpus og dermed min ryg iorden - Så den med at forfalde synes jeg ikke er generel.
Rynker - ja de kommer jo og de vidner om det man har gennemgået i sit liv *s*
Jeg synes mange unge piger er flotte, har selv et par pragteksemplarer af to svigerdøtre *s' - men der skal meget til før de får den "patina" som fx min mors ansigt har - og som er noget smukt og unikt, der kommer med alderen.
Jeg tror på at man føler sig smuk udvendig hvis man føler sig smuk indvendig, at man er i balance med sig selv (og sin alder), og hvis man prøver at bibeholde sin ungdommelige nysgerrig på livet *s*
OG så er alderen fuldstændig ligegyldig.
Min kæreste er 9 år yngre end jeg selv, men på mange områder er han da ældre indeni end jeg er - det er ikke det ydre der tæller men det der er indeni.
knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.