6tilføjet af

32 år og enlig

Jeg er 34 år og er enlig. ikke fordi jeg vil være enlig, men har bare ikke fundet manden endnu. er bange for at tiden skal løbe fra mig og har overvejet fertilitetsklinik. Er det helt tosset?
tilføjet af

Kan man det...

Hej Soles, for det første syntes jeg ikke at du har nogen som helst grund til at gå i panik. Du kan da stadig nå at finde "din mand" og få et barn..uanset om du er 32 eller 34. Det blir' vistnok mer' og mer' in at få børn i en rimelig sen alder...så fat mod. :O)
Mener iøvrigt ikke at man som enlig kan få hjælp på en fertilitetsklinik...måske tar' jeg fejl. Hvis du kan, og vælger det, hvorfor så ikke finde en mand som du kan se, tale med, vurdere hans intelligens, udseende...og så få en "naturlig donor"...uden at han skal stille op som din mand...?? Så har du da i det mindste et ansigt på dit barn far.
tilføjet af

Tag den med ro

Hej !
Tag den nu lige lidt med ro .... 32 år og uden en partner er IKKE nogen katastrofe. Du bør nyde din tilværelse - en masse ting er lettere når man ikke har en partner og/eller bor sammen med nogen. Det lyder måske afstumpet, men sådan skal det ikke opfattes, slet ikke. Jeg forstår bare ikke at nogen kan panikke over at de ikke har fundet manden - eller kvinden for den sags skyld - i deres liv i en alder af blot 32 år.
Du har garanteret en masse vendinder som er gift og har børn .... Kig på dem - er de lykkelige❓Er alt fryd og gammen❓Det perfekte forhold baseret på usigelig lykke er noget man har rendyret i reklamebranchen for at kunne sælge så mange ting til lykkelige børnefamilier som muligt.
Tænk på hvilke friheder du har som single ... du kan rejse helt frit, hvis du har råd ;-) Og kan se verden inden du - måske - finder Mr. Perfekt - og får børn, hvorefter dit liv i 20 år ligger i faste og meget stramme - økonomisk, socialt og tidsmæssigt.
Og lad være med at vente på en enorm flot, macho-fyr som kommer anstigende på en hvid ganger .... det er et glansbillede som er fremavlet i skyggerne af en lægeroman.
Jeg har en kæreste som jeg mødte for fire år siden på et website, men vi bor ikke sammen, hvilket vi begge er helt klare på. Da jeg datede på nettet måtte jeg erfare hvor chokerende naive og uden kritisk sans folk er i det forum. Folk som i deres profiler stiller nogle krav som er hinsides al fornuft, bliver kun en ting: skuffet - i stor grad.
Så, slå lidt koldt vand i blodet og se tiden an. Når det fleste har en kæreste fristes jeg til at spørge om de fleste er de bedste eller bare de fleste. Du skal nok finde dit match - men det er ikke sikkert det bliver i løbet af den næste time ....
God sommer !
tilføjet af

Til Soulmate

Soulmate,..håber at du ingen børn har selv, når du kan fyre sådan en gang fis af!
Hvis man synes at børn er så besværlige at have og alt det der følger med ved at have børn,.. ja så skal man nok ikke få børn!
tilføjet af

Læs debatindlægget

Hvorfor læser i dumme kvinder ikke indlægget inden i braldre op og viser hvor lidt intelligente i er.
Den stakkel dame ved ikke havd det indbærer at have børn, hun tror det bare drejer sig om køre rundt med en barnevogn og se dejlig ud.
Hvis man skal have børn idag, så kræver det at man ofre sig selv og sit liv, at man opgiver alt det man før syntes var sjovt.
tilføjet af

Jamen

hvor svært har du ved at finde en mand og hvorfor?
Kan du heller ikke bare finde en, du bare kan bruge som far?
tilføjet af

Fertiliteten er stærkt faldene efter de 35

Hejsa.
Jeg selv er i fertilitetsbehandling (ivf) reagensglasbehandling. Det går stærkt nedad med fertiliteten i 30 erne så det passer ikke med at der er så god tid for det er der ikke. Vidste du at på Rigshospitalet alene bliver der hver dag startet 3 par op der skal have hjælp til at få børn. Vrøvl...Du har bestemt ikke god tid når du er i 30 erne....
Marlena
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.