10tilføjet af

30 år i mellem os!

Vi har kendt hinanden i månedesvis, alt dufter af ren lykke og lyserøde skyer, men det eneste problem er kun, at der er 30 år i mellem os!
Eller, det er ikke et problem, hverken for ham eller for mig, men hvis, alle i min omgangskreds og min familie, finder ud af dette, vil de alle sammen ikke synes det er særlig smart og have en så meget ældre kæreste!
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre! Han får mig til og føle så fantastisk godt, han er kærlig og dejlig, han er alt det, min drømmefyr har i mine drømme! Men alderen, holder mig tilbage, fra og gøre det mit hjerte virkelig gerne vil, så derfor håber jeg på, at høre hvad andres meninger er om dette!
Elsker ham, men ved ikke hvad jeg skal gøre! Men ved, jeg ikke kan blive ved, med og skjule det vi har, for omverden!
SÅ hjælp mig! Tak!
tilføjet af

Hej

Hvor gammel er du og din "ven"?
tilføjet af

Næsten 30 År!

23 og 52
tilføjet af

Følg dit hjerte

Kære Forvirrede
Kærlighed har intet med alder at gøre. Hvis han gør dig luýkkelig synes jeg du skal holde fast i ham. Vær ligeglad med andres holdninger. Det kan være svært for familie og venner at forholde sig til store aldersforskelle, men de bør som det midste være glad for at du er lykkelig. Det er jo det det hele handler om. Hvis de elsker dig bør de også respekterer dig og de valg du end må træffe her i livet. Følg dit hjerte.
Knus
Pige 27
tilføjet af

Min historie..

kære `forvirret sjæl`.
Jeg forstår godt dit problem..
Jeg er selv i et forhold, med mange års forskel..
Jeg var også nervøs for at fortælle mine venner, familie og omgangskreds om os.. Hvad vil de ikke sige og tænke??
Jeg valgte så, at følge mit hjerte og fortælle min familie om ham.. Jeg sagde at de skulle give ham en chance og lærer ham at kende, før de skulle sige noget..
vi har nu været sammen i snart to år, og der har ikke været nogen problemer.. Hele familien er vild med ham, de mener alle han er perfekt for mig..
De kan ikke forbyde dig at være forelsket..
Det er ikke alderen der betyder noget, bare man har det godt og elsker personen..
Håber du kunne bruge mit "råd", og at din familie vil acceptere dig og din kærestes valg..
Held og lykke frem over..
tilføjet af

Hej

Okay... 30 år er selvfølgelig meget... men følg dit hjerte! Det ville jeg have gjort.
tilføjet af

i samme båd

Jeg har selv den glæde at være sammen med en med stor aldersforskel. Min kæreste er 12 år yngre, og er gået fint ind i rorholdet med to børn med hver deres far. Vi valgte begge at følge hjertet og har været sammen i 1 1/2 år. Han er accepteret af familie og venner. Det eneste problem er hans venner, der lige synker den en ekstra gang og som jeg iøvrigt slet ikk har været sammen med, da min kæreste mener jeg vil kede mig i deres selskab. Så vælg hvad dit hjerte siger, og nyd livet. Vi har det kun en gang.
tilføjet af

tænk en ekstra gang...

30... ja man burde jo sige at kærlighed ingen grænser har, men men men...tænk lige en ekstra gang, han kunne være din far, og hvis du gerne vil have børn, ville jeg syntes at det var synd for dem, at de havde sådan en gammel far, som ikke engang kunne sætte sig ned på gulvet og lege med dem, for han inden de er blevet ret gamle har fåer sit første hjetestop, og når dine børn så bliver uafhængig af dig, og du endelig tror at du skal hygge dig med din mand, som da i var nyforelskede, så er det forsent, for han er blevet impotent, og så begynder han at savle, pga hans lammelse efter et par hjertestop, og du får nu et nyt barn, og nermest blive alenemor, og du bliver nødtil at gå på førtidspention, for at blive hjemme og passe dit andet barn, og her slutter så alt din kontakt med omverdtnen... det jeg gerne vil sige er, at dit liv er slut inden du bliver 40. jeg ved godt at jeg måske overdriver lidt, men det kunne jo teoretisk set godt ske, så tænk en ekstra gang...
tilføjet af

"alder?"

I et forhold gælder det om at man har fælles interesser "gamens"
For når forelskelsens rus er dampet af og virkelighedens lys ruller gardinet op,ja så er det de små daglige tosserier og interesser der skal holde gryden i kog.
En stor aldersforskel fylder meget i starten af et forhold og levende kan jeg
Selv lever jeg i et forhold på 25 år, hvor mine forældres modstand mod min elskede var det der i starten bandt os sammen - og det er for lidt-suk!.
Nu er børnene ved at være "flyvende" og så melder sandhedens time sig - Hvad vil vi nu?
Vi lever kun en gang og da erfaring er ikke det vi mennesker gør mest i - så et godt råd. Husk og tænk-Lupe
tilføjet af

Hmm?

Jeg er faktisk også forelsket i en fyr der er 15 år ældre end mig. Ved ikke om jeg vil fortsætte med det vi har gang i, når alders forskellen er så stor. Men når der er 30 år mellem jer, så kan jeg da også godt være sammen med en der er 15 år ældre end mig:-)
Knus Sophie
tilføjet af

At ville..

Hvis du ikke kan sætte dig ud over hvad andre mener..så er du for ung og umoden...dem der ikke vil acceptere dit valg, har ikke fortjent dig som ven eller veninde...vis hvem du er, og stå ved dit hjerte.
jeg håber du har det fornødne mod.
Alt godt for dig :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.