5tilføjet af

15 år og (meget) FORVIRRET

Hej allesammen.. Jeg er en pige, på 15 år... Jeg har et MEGET stort problem, som jeg håber i kan/vil hjælpe mig med..
Jeg har i nogen tid gået rundt og været (meget) vild med en fyr, som jeg kener ret godt. Vi har indtil videre bare været venner..
Men så begyndte jeg at falde mere og mere for ham.. Det skal nok lige siges, at han er 17 år, og fylder 18 år i Maj måned. Jeg derimod er kun lige netop fyldt 15 år, her i slutningen af Februar...
Jeg er jumfru, det er han IKKE.. Men nu har han ihvertfald spurgt, om jeg havde lyst til at komme sammen med ham.. Jeg har for ikke så lang tid siden spurgt ham om han troede at der måske kunne blive noget mellem os. Til det svarede han bare, at han holdt meget af mig, men at han ikke havde tid til en kæreste lige for tiden, fordi han skal starte i lære som mekaniker, og så bruger han og meget tid, på sin knallert.
MEN så idag, da jeg sad og skrev sammen med ham, spurgte han så om vi skulle komme sammen.. men hvad skal jeg dog svare??? Jeg har selvfølgelig UTROLIG meget lyst til at være sammen med ham, men hvor fedt er det, når jeg egentlig først var blevet afvist???? Et andet problem er, skal jeg have SEX med ham???? Han har prøvet det før, og har meget erfaring, men jeg er JUMFRU...
Jeg har lyst til at have SEX med ham, men hvor lang tid skal jeg vente??? Og hvordan skal jeg gøre mig klar til det?????
Jeg ved i nok har andre og MEGET større problemer end dette, men jeg håber alligvel at i har lyst til at prøve at hjælpe mig..
PÅ FORHÅND 1000 TAK, for hjølpen... A.S
tilføjet af

er du forelsket

hvis du er forelsket, så giv det en chance, Ang. sex så vent til du føler dig moden til at "miste" din jomfu-status.
I kan vel godt hygge jer uden at du mister dén,,,
tilføjet af

Hmmm.....

Hvis du har lyst til at komme sammen med ham, så synes jeg da, at du skal gøre det. Det kan jo godt være at han lige skulle overveje situationen først, og derfor sagde nej den første gang. Prøv da. Det værste der kan ske er, at I ikke passer sammen alligevel, og det går i stykker efter kort tid.
M.h.t. sex, så skal du ikke indlade dig på noget du ikke vil/har lyst til/tør. Hvis han er så fantastisk erfaren (og det er vel begrænset hvor meget han har prøvet, når han trods alt kun er 17) så respekterer han dig og presser dig ikke til noget. Man kan sagtens hygge sig sammen, uden at dyrke sex. Og man kan sagtens dyrke mild sex (kæle, slikke, fælles onani, o.s.v.) uden at have samleje. Lad det komme stille og roligt, og i et naturligt tempo, hvor I begge kan følge med. Og husk så beskyttelsen,. Det er BEGGES ansvar!!!
Og til sidst: Dit problem er stort. Det betyder ikke noget, hvilke problemer VI har. For dig er det et stort problem, og det er DET, der betyder noget.
Held og lykke
tilføjet af

Du har allerede valgt

Det lyder jo som om du er meget glad for ham, så du bør sige ja til tilbudet, andet ville være imod din egen vilje. Hvad angår det seksuelle, så bør du ikke være så bange. Det er ganske normalt for en 15-årig at være jomfru, og hvis han holder af dig, så vil det nok ikke føles som noget forkert.
Jeg er imidlertid bange for, at det valg, du allerede har foretaget, vil føre nogle problemer med sig. Ærligt talt, har ikke tid til at have en kæreste fordi han skal fedte med sin knallert. Du må regne med, at jeres forhold vil gå i stå, hver gang, der skal skiftes tændrør.
Det vil sandsynligvis give dig problemer, og forvolde dig smerte, men sådan er spillets regler, og du må tage det som det kommer.
tilføjet af

15år og meget

hej du søde pige jeg bor på østerbro vi du komme sommen mighar mobil 29 76 11 10
tilføjet af

til ham fjolset og hende der bare skal gøre det

til 15 år og meget: drop dog det der! det får du ikke noget ud af alligevel!
til 15 år og (meget) forvirret: du er jo skudt i ham! tag ham dog! det der med sex skal nok komme når du engang er parat, hvis han presser dig så skal du sige fra, du skal gøre udspillet. og vær ikke nervøs, det kommer helt af sig selv. da jeg første gang var sammen med en pige, var det med min kæreste og selvom der gik 1½ måned inden vi rigtigt var sammen (you know..) så betød det da ikke at vi ikke havde "pillet" inden da.. ;)
bare vent, det kommer nok.. indtil da skal du bare elske ham, og du vil senere finde ud af at sex ikke er nær så vigtigt som du måske tror..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.