1tilføjet af

14.000 flygtninge til Danmark pr. år?

14.000 flygtninge til Danmark pr. år?
http://nyhederne.tv2.dk/udland/2014-09-28-nye-tal-historisk-mange-flygtninge
"Også her i landet kan den historisk store flygtningestrøm mærkes. Ifølge TV 2’s oplysninger vil der ved årets udgang være kommet 14.000 ansøgninger om asyl i Danmark. Det er næsten en fordobling i forhold til sidste år.
Hovedparten af dem er fra Syrien, og det er konflikten her, der er skyld i stigning. Ud over Syrien er også Somalia og Eritrea storleverandører. I det nordafrikanske land Eritrea er der formelt set fred, men folk flygter, fordi de bliver undertrykt af landets militærdiktatur. Også statsløse palæstinensere, iranere og russere fylder i statistikken."
Vi er her i Danmark kendt for i udlandet, at modtage og behandle flygtninge på en god og human måde!
Men dem der der flygter til Danmark, er også bekendt med de åbne danske socialkasser her i landet - beløb som de kun kan drømme om i andre lande!
Er dette et problem for os?
Hvad mener du?
tilføjet af

14.000 flygtninge til Danmark pr. år?

Det er et kæmpeproblem for os, ja. Og for Vesteuropa. Det handler for så vidt om - i vores tilfælde - det danske folks eksistens.
Så i aften et indslag på TV2News, som har en journalist gående i Italien, hvor kun et lille mindretal overhovedet bliver registreret af politiet, fordi presset er så stort, at de har opgivet det p.t.
Den danske journalist spurgte forskellige af disse i øvrigt velklædte velfærdsturister, hvor de helst ville hen.
- Denmark, Norway, Sweden. De nordiske lande blev nævnt hele tiden, ikke så gerne Tyskland og Schweiz. Som du skriver, de er godt orienteret om "smørhullet".
Så spurgte han en mand, som var på jagt efter en bil at køre nord på i. - Hvordan går det?
Jo, sagde manden, det er ikke lykkedes endnu, men jeg skal nok få den; prisen er underordnet, pengene spiller ingen rolle.
[!]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.