9tilføjet af

13 års forskel...

Man hører tit om mænd, der har en meget yngre kæreste, men hvad med den anden vej rundt! Jeg er 35 og har forelsket mig i en fyr på 22... Det har jeg selv ret svært ved at accepterer, bl.a. fordi vi er to forskellige steder her i livet - han læser og har all the time in the world, mens jeg har knald på karrieren og er begyndt at tænke på at få børn... Udover det kan jeg da godt mærke, at han er ret ung ind i mellem. Har ikke sagt noget til familien, og kan heller ikke forestille mig at præsenterer ham for dem.... Har andre været i en lignende situation????
tilføjet af

Tænk dig godt om

Først et stort tillykke med din forelskelse! Jeg selv har en kæreste der er 9 år yngre end mig, vi har været sammen lidt over 1 år og flyttede sammen efter ½ år, ja det går bare rigtig godt! :-)
Men grunden til at det går os godt er måske i høj grad fordi vi føler, vi er lige langt i livet, jovist har vi også talt om børn, men ikke sådan lige med det samme, jeg kan sagtens vente til hun er færdig med sin uddannelse, også selvom det nok tager minimum 5 år endnu.
Men nu er jeg jo også heldig, jeg er ikke en kvinde med et tikkende biologisk ur under mig. Det er du derimod, du har måske ikke mange år endnu til at få børn i. Netop derfor synes jeg du simpelthen skal konfrontere ham med det. På den måde får du mere klarhed over situationen, og alt er ikke bare gisninger oppe i dit hovede, sådan noget kan tappe én hurtigt for kræfter!
Jeg synes det er lidt spøjst at du ikke vil fortælle din familie noget om din kæreste, jeg selv fortalte ret hurtigt mine forældre om min kæreste, netop da jeg vidste de ville blive glade for at høre at jeg havde fundet én jeg var meget glad for. Derimod havde jeg langt større problemer med at fortælle mine venner om det, der gik faktisk næsten 4 måneder før de så hende! Men du har måske allerede fortalt dine venner og veninder om ham? hvordan reagerer de? I mit tilfælde kommer både jeg og min kæreste rigtig godt ud af det i begge vores venne/venindekredse, sådan noget styrker forholdet på en dejlig måde, jeg håber også det vil blive sådan for dig :-)
Men se at få skabt klarhed, held & lykke :-)
Hilsen M31
tilføjet af

hør nu her

jeg kender det... jeg havde også lidt problemer me at forklare mine venner hvad jeg lavede med en 5 årig da jeg selv gik i 10.
tilføjet af

10 klasse?

Hallo Annonyme
Jeg tror sgu ikke på at du har gået i tiende klasse endnu. Dit skriveri tyder på, at du ikke er mere end højst 14 år gammel.Du er sguda en spade at høre på - og hvis du ikke kan finde ud af at skrive andet end det lort du lukker ud, så tag dog og skrid ind på en børneside, for det er vist der du hører til.
tilføjet af

Tænk..

Hej..
Du r 35..
13 år r måske lidt meget..
Men lyt til dit hjerte..
Kyss fra os..
tilføjet af

???

Hej Anonyme..
R du pædofil.. Intet normalt menneske vil kunne li en 5år.. Eller jo, hvis man r under 9, men 10kl. brug dog hovedet..
PÆDOFILE STODDER..
tilføjet af

Helt ok.

Det er selvfølgelig både svært for dig, din familie og dine venner at acceptere, men inderst inde vil du sikkert fortryde det, hvis du ikke giver det chancen. Har selv haft en kæreste der var 7 år ældre end mig selv, og mødte egentligt kun negative meninger omkring det, men hvis i er stærke nok kan det helt sikkert blive godt alligevel. :)
Alt held og lykke herfra
Tylle...
tilføjet af

Kærlighed har ingen alder

Hejsa!!!!
Du skal ikke tænke så meget over det med alderen, jeg plejer altid at sige at kærlighed har ikke noegn alder!!! Der er mange som har en kæreste der er yngre end en selv og det funker fint nok!!!
Tag feks. Demi Moore, hun har jo været sammen med Asthon Kutcher i langt tid nu og det ser ud til at virke!!!
Jeg har også selv haft en kæreste som var ca. 9 år ældre end mig. Vores problem var bare at han ikke opførete sig som en på 27, men i stedet som en på 12!!!
Hvis du virkelig elsker ham gutten der, så vis det for omverden og snak med ham om de ting du har på hjertet. Lad ham være med til at afgøre jeres fremtid.
tilføjet af

Elsk ham

Altså det vil jeg sige dig, hvis du ikke følger dit hjerte og pakker hovedet ind, så begår du måske dit livs fejltagelse.
I er vilde med hinanden, hvad mere kan du ønske dig? Faren ved "unormale" forhold er, at man ofte selv er problemskaberen for: Hvad tænker andre?
Mennesker er forskellige, vi har forskellige kriterier, ønsker, forventninger, smag og behag. Hvem har fortalt os modne kvinder med yngre kærester, at vores forhold ikke er acceptable?
Samfundet er åbent omkring mange ting, men altid vil nogle smålige mennesker stikke deres grimme fjæs frem og pege fingre ad os, ad bøsser, lesbiske, muslimer, buddister, kristne, negre, kinesere...
Vi kan og skal under INGEN omstændigheder leve efter hvad andre mennerske mener.
Vi må hører på ignorante bemærkninger som: Han/hun kunne nok ikke finde en ligeværdig... Han/hun er kun sammen pga sex... Han/hun holder ALDRIG... DET er for latterligt... osv, osv
De mennesker som elsker at blande sig, de må sgu da leve et sørgeligt liv.
Vi må erkende at stor aldersforskel kvinde/mand imellem, bliver mere og mere normalt, fordi folk nu tør at stå ved deres kærlighed uanset alder.
Jeg er 37, min kæreste 25 og for pokker vi har det fedt på alle områder. Vi supplerer hinanden, for hvad jeg ikke kan, det kan han.
Problemer har vi haft et hav af, specielt omkring vores alder!!! Vi var vores egne fjender og familien var vores fjende. Det voksede mig over hovedet og jeg sluttede vores forhold, men klog som min kæreste er, fik han mig til at indse, at det da for fanden er fuldkommen idiotisk at stoppe fordi andre mennesker havde den frækhed at blande sig.
Vi har nu efter over 1 år fundet en balance sammen. Vi har slebet kanter, skændtes, disskuteret, grædt, grinet og givet hele byen fingeren. (To sygdomme kommer vi aldrig til livs: misundelse og sladder...)
Jeg ønsker dig held og lykke.
Lad ikke andre bestemme din lykke, lad ikke dig selv ødelægge forholdet med tossede tanker og frygt for fremtiden.
Tag en dag ad gangen og pak dig ind i den forelskelse du føler lige nu.
Tiden vil vise om det skal være jer to, og indtil da, kys livet og lev det.
Stort knus fra mig
tilføjet af

ved det er forkert!

men LaLeonesa jeg leder faktisk efter dig!!!!!!! :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.