2tilføjet af

Cykling er politik

Har bare lige lyst til at fortælle om cykelsportens metoder.
Min farfar (er desværre ikke blandt os mere))var en meget god cykelrytter da han var ung.
Han var med i flere løb. Han var godt nok amatør (ved ikke om der var prof. cykelryttere dengang i ´30´ne). Han kørte som sagt med i mange løb og blev så god at han også kunne vinde. Ved et af disse løb fik han af vide "ovenfra" at han ikke måtte vinde dette løb men skulle lade en bestemt person vinde. Men han syntes at cykelløb er sport og ikke politik så han kørte som det passede ham.....og vandt.
Dette blev meget ilde set og han havde en masse på nakken - og det var dengang.
Hvad så nu. Michael Rasmussen var ikke engang favorit til at vinde, går så hen og ligner en vinder. Så må man jo finde på en undskyldning til at han kan forsvinde.
Ok, hvis han har løjet + hans advarsler, er det ikke så godt. Men hvorfor skal det komme frem når han ligner en vinder. De kunne have gjort noget inden touren. Men de regnede jo ikke med han kunne vinde.
Vedr. doping, han er blevet testet negativ hver gang (tror dog også at mange tager et eller andet, men må forholde mig til at det er testet negativ).
Tourens maneger har trukket sig vildt meget i håret får at få MR ud af løbet, og må herefter ty til ufine metoder. Det ligner en form for propaganda.
Næ, jeg tænker meget på min farfar´s historie og der bliver mere og mere da der kommer flere og flere penge ind i sporten.
tilføjet af

måske ikke helt forkert....

Ved du om ham som har den gule trøje nu er franskmand? De har jo ikke haft en vinder af deres eget løb i mange år!
Eller Italiener, ligesom ham der startede de falske rygter?
tilføjet af

Kunne lige passe

Nej, det ved jeg faktisk ikke. Men det kunne lige passe.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.