83tilføjet af

Øv, han har ikke svaret :(

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=21&conference=245&posting=781818
Hvorfor løber jeg bare ind i mænd der ikke svarer ?? Always the same story :-/ Har gået og glædet mig hele dagen til jeg kom hjem og så er der intet svar på den mail jeg sendte ham i går aftes🙁Mine venner siger, at det er det kritiske ved at sende på mail, da der tit går lidt længere tid inden man ser sin mail fremfor sin telefon, men alligevel.... :-/
Jeg føler mig som en på 12 år nu - og lidt til grin :-(
Måske var min mail for neutral til at han kan se at jeg er interesseret. Hvad mener I? Hvis han ikke har svaret i morgen, skal jeg så gå mere direkte til sagen og sms ham og spørge om en reel date og sige at jeg sendte ham en mail ?? Ej jeg er så dårlig til sådan noget...damn it
tilføjet af

Ro på

Jeg ser nu heller ikke min mail hver dag. Vent lige til engang i weekenden eller noget, hvor folk plejer at have mere tid. Og har han ikke svaret, ja så send ham en sms men så skal du også være direkte omkring hvad du vil, ellers er det ikke sikkert den suser ind
tilføjet af

take it easy

han svarer da også. Han har enten ikke tjekket sin mail eller har bare meget travlt lige nu og man vil da også gerne lige skrive en ordentlig mail. 98% af os mænd kan godt finde ud af at svare på en mail, så selvfølgelig svarer han da. Kvinder !! ;0)
tilføjet af

I er så utålmodige...

:0) Du sendte den i går aftes? Man kan lave meget på en dag. Studie, arbejde, venner etc. Måske får han først set den i morgen.
Ellers ja, så send en sms og hør ham ad. Hvis han ikke svarer på en uskyldig lille mail eller sms, så er det altså ham der er et fjols
tilføjet af

rooolig

som andre har sagt er det jo ikke sikekrt at han tjekker sin mail hver dag.. eller også har du været for neutral..
mht at sende ham en sms og fiske efter en reel date, så er tanken ikke helt skidt, men jeg synes du skal vente. du sendte ham en mail i går, og hvis du skrider for hurtigt til værks risikerer du at virke desperat/påtrængende, og tror at hverken det ene eller det andet er noget der trækker en fyr til.. så giv det lidt tid..
vent en uges tid. og gør dit for ikke at sende en mail/sms i ren "affekt", det ender for det meste som noget plidder-pladder.
tilføjet af

måske ikke en uge

- men er helt enig med dig. Jeg ville lige vente til weekenden havde lagt sig og så ringe op og bare høre stille og roligt om han havde tid til at forklare lidt om jobbet en dag. Når I så mødes, så kan du jo udvide repetoiret :0) Men han skal nu nok svare. Det lyder ikke som om du har sendt den vilde afskrækkende besked.
Jeg ville da kun blive smigret over at få sådan en lille mail, det kunne ikke skræmme mig væk og jeg er kun 19 :0) Gætter på at han er noget ældre...
tilføjet af

Milde himmel

Det var da en "voldsom" reaktion ;0) Vi skrev jo netop i dit andet indlæg at man skal væbne sig med tålmodighed når det har med mails at gøre :0) Du må lige give ham nogle dage, da det faktisk er meget normalt, at man ikke tjekker email hver dag :0)
tilføjet af

ok giver mening

det med at vi er to forskellige steder og at han jo ikke ved hvad jeg har gang i, men at jeg har sat mig op til det her i et stykke tid. Makes sence :0)
Jeg vil så vente nogle dage inden jeg giver ham et ring :-) Skal nok spørge administrationen om de ved om han er single eller ej ;0)
tilføjet af

Jøsses pigebarn

Du er da hverken til grin eller noget. Du skal da bare lige vente lidt tid. Giv ham nogle dage som de andre forslår. I perioder er jeg meget på min mail og i andre perioder går der noget tid inden jeg tjekker den. Det er jo meget forskelligt, så du skal bare være tålmodig nogle dage endnu. Han er da ikke så umoden at han ikke ville svare dig selvom det måske skulle vise sig at han ikke var interesseret :0)
tilføjet af

Nej...

hvor jeg kender den sindstilstand du er i i disse dage, smiler.... Hårdt for dig, jeg hader også bare ventetid.
Pøj pøj, mænd er mere langsomme end kvinder til at få svaret på både sms og mail synes jeg, de synes ikke det er så vigtigt.
Han skal nok svare dig, nu kommer det du ikke så gerne vil høre: Bare vent..... :-)
Tanker og knus til dig.
tilføjet af

Vær SÅ tålmodig

Gi ham lige en chance den stakkels mand.
Selvfølgelig svarer han da. EN sød pige skriver til ham og så skulle han ikke svare ??? Nej vent du bare et par dage så skal du se, så er der bid :0) Du skal nok komme på date med ham :0)
tilføjet af

åh hvor er jeg glad

for at jeg har en ligesindet :0) Kan godt se at Rotte har ret. Jeg har gearet mig selv op til det her et stykke tid og bliver jo naturligvis møgskuffet når jeg ikke får nogen respons, hvor han måske ikke engang har set mailen endnu. Jeg hader den her sindstilstand. Rart at kunne dele den med nogen :0)
Tak for din´t indlæg, det hjalp meget + de andres beroligende indlæg :0)
Så må jeg vente og ikke skrive noget i morgen
tilføjet af

KONKLUSION:

NO WORRIES, at all. Du skal bare vente som de andre siger. Det er møgsvært men det kan godt lade sig gøre :0) Du ved jo ikke hvad han laver lige nu. Sidder måske med en aflevering eller flere ?? Vent du bare nogle dage og ellers ja, så ring eller sms som de andre siger. OM NOGLE DAGE :0)
God vind
tilføjet af

måske han ikke checker sin mail hver dag

jeg gør nemlig ikke.. så hvis der ligger noget uventet...så kan det være der lige gå et par dage inden jeg opdager det :-)
vh anonym
he he min kæreste sender en sms, at han har sent en mail :-)
tilføjet af

Han har stadig ikke svaret

:-( :-( Jeg er SÅ dårlig til at vente. Men jeg ved fra min chef at han har skide travlt altid, så måske har han ikke fået set sin mail eller fundet ud af hvornår han rent faktisk har tid til at mødes. Tankerne er mange og jeg bliver mere modløs selvom jeg ved at jeg måske ikke burde :-/
Nå, jeg må vente.
Hvis ikke der er noget på mandag så må jeg ringe der. Det må være planen.
Tak for dit svar :0)
tilføjet af

Han skal nok svare - RO på

:0) Du må ikke være så utålmodig selvom det er svært lige nu. Og det er også svært at tro på at det bliver til noget, når man nu sidder og venter og der ikke sker noget sådan lige med det samme. Det er to dage siden du har sendt mailen. Han skal lige tjekke mail eller lige finde ud af hvornår han kan mødes. Og måske tjekker han ikke ret tit mail og så må du jo bare kontakte ham på mandag :0) Sådan er det.
Tror ikke han er så underlig at han bare ville undlade at svare - don´t worry :0)
tilføjet af

Føljeton

Hej hej
Ved ikke hvad du skal skrive i din sms, syntes personligt hellere du skulle ringe på mandag.
Men krydser virkelig fingre for dig, kende godt til det med at vente på svar, det er ulideligt!!
Men vil du ikke skrive hvad der sker mellem jer, tror der er mange der gerne vil vide fortsættelsen herinde:-)
tilføjet af

dejligt med folk herinde

der skriver til mig. Det giver mig lidt mere ro. Jeg lover dig for, at det med ventetiden er ulideligt af flere årsager. Dels fordi jeg er utålmodig men især fordi jeg har fået nogle ret grumme knubs på det område mht mænd der ikke svarer eller overholder deres aftaler og bare ikke møder op. Det sårer meget. Har været sammen med for mange sydeuropæere og det sætter dybe spor, så jeg bliver helt skør i hovedet af den her venten. Tror at han slet ikke gider svare eller er interesseret på nogen måde. Suuuuk :-/
Jeg håber inderligt at der sker noget mellem os og så skal jeg nok rapportere :0)
Tak for indlægget
tilføjet af

jeg er bange for

at jeg bare bliver harmdirrende nervøs hvis jeg skal ringe på mandag og alt tyder på at det bliver udfaldet :-/ Er bange for at virke for anmasende ved at ringe, hvis du forstår?
Nå nu må jeg sgu også snart tage mig sammen - men det er godt nok ikke ret nemt :-/
Tak for svar :0)
tilføjet af

For dårligt at han ikke har svaret

helt ærlig, er man interesseret eller ikke interesseret... ??? Nu må han da lige komme ind i kampen
tilføjet af

Åh hvor er han da langsom....

Tror vi alle glæder os sammen med dig....
Krydser fingre og venter og venter og venter :-) på fortsættelsen.
God weekend, selv om den bliver laaaaang.
tilføjet af

Hvis du ikke spørger direkte...

...så får du heller ikke et direkte svar og du bliver netop tørret af alt for mange gange, fordi det ikke fremgår, hvad du forventer.
Jeg ved ikke om det er for sent at komme med lidt råd?
Det værste der kan ske, er at manden siger nej og så står du med det sammen som før du spurgte. Man kan ikke miste noget ved at spørge...
Er du god til at bede om noget i anden sammenhæng? På jobbet? Over for familie/venner? Ellers skulle du måske starte med at øve dig der...?
For at vinde må man gå efter målet ...mee
tilføjet af

Gi ham lige en chance

Jeg er altså ikke ret tit inde på min mail selvom jeg har en travlt hverdag og burde. Men enten har jeg ikke tid eller også orker jeg ikke. Det er feks 4 dage siden jeg sidst har været derinde.
Jeg synes hun skal spørge ham direkte på mandag hvis ikke hun hører noget inden. Måske har han ikke opfattet hvad det er hun inviterer ham ud til :0)
tilføjet af

det tror jeg du har ret i

Jeg tror simpelthen hun skal ringe eller sms på mandag og spørge manden direkte. Der er vist ikke andet for. Vi andre har også måtte kravle ud af vores skind for at kæmpe kærlighedens sag :0)
Jeg synes da det lyder til, at han ikke ville have noget imod at gå med hende ud, så det er da bare med at slå til :0) Ellers sker der jo ikke noget..
tilføjet af

mail er en dårlig ting...

man skal være mere direkte. Ikke fro at virke bagklog, men mails kan også virke upersonligt på den der får dem og vhis du bare har spurgt efter om han vil fortælle lidt om et eller andet i dit firma så jaah, hmmm. Der skal andre boller på suppen. Nu har han haft to dage til at svare i, sådan ca. Men det er sådan set normalt nok at man ikke får tjekket sin mail, da vigtig info som regel kommer over telefonen.
Så du må have fat i din telefon :0)

Der er heller ingen idé i at udsætte sig for ventetid for så mister man bare modet og tror alt muligt, hvor han imens slet ikke aner hvad der foregår. Sådan kan man gå forbi hinanden mange gange :0)
tilføjet af

Ok - hør her søster lystig

;0)
Nu tager du det roligt og stoler på hvad resten af os der har svaret siger. Indtil videre er det kun dig der er pessimist, men vi andre er optimister. Hvis han ikke er på sin mail i weekenden elelr fatter hvad det er du vil, så ringer du mandag og spørger ham direkte "excuse me sir, jeg har skrevet en mail og jeg vil gerne mødes mig dig til en øl, har du lyst ??" Eller hvis modet svigter helt så kan du skrive en sms.
Du piner dig selv ved at vente og tænke og så bagefter finde ud af, at i hans liv er i virkeligheden foregået noget andet. Han har måske siddet i gruppearbejde og arbejdet og når han har været hjemme vil han bare gerne ud med vennerne. Du ved ikke vhad hans "forhold" til han mail er :0) Sandsynligvis ikke det samme som dit disse dage ;0)
Så du griber knoglen (drik et par øl inden hvis det er) og så får du inviteret ham ud. Det kan være det viser sig at I ikke passer sammen men man plejer da ihvertfald godt lige at kunne gå ud på en enkelt date. Og helt ærlig, det lyder da som om han synes du er rigtig sød og det må du jo bare ahve udviklet. Det kan du bare ikke før I har mødtes jo ;0) ;0) You know what I mean.
På mandag unge dame, your day !!!
tilføjet af

Jep jep

nu tror jeg efterhånden vi alle har skrevet det samme, så der er vist ingen vej udenom for hende ;0)
Sms fremfor mail, så har vi fået slået det på plads :0)
Måske har han en anden mail han tjekker mere jævnligt, men man må formode at administrationen har den "rigtige" :0)
tilføjet af

det tror jeg også

Det er også mit råd, at man må gå direkte efter målet. Jeg er heller ikke sikker på at jeg havde opfattet hvis der var nogen der bare havde spurgt mig om jeg ville forklare noget ang firmaet. Men det er selvfølgelig meget afhængig af alt muligt der har været forinden :0)
Jeg synes som mange ander at hun skal ringe eller sms på mandag. Og spørge ham direkte om han vil med ud. Så er der ikke noget at være i tvivl om :0)
tilføjet af

Det er ikke for sent

at komme med råd. Vi fortsætter til på mandag :0) Det bliver nok bare det samme råd. Vær mere direkte - ring eller skriv på sms, så han ved hvad det her egentlig går ud på :0)
tilføjet af

siger det samme som de andre

vent til på mandag og så sender du ham en sms hvor du spørger direkte eller ringer til ham. Altså, det er jo det mænd også gør og hvis selv DE kan finde ud af det ;0) så er det vist også i orden at du gør det :0) Så du må gøre op med dig selv om du vil ringe eller skrive på mandag og hvad du vil sige. Det er vist det det handler mest om nu :0)
Det kan være de andre har en idé til hvad der vil være bedst. Ringe eller sms´e.
Det skal nok gå, don´t worry. Kom igang :0)
tilføjet af

JAMEN JAMEN

Du skal da kæmpe lidt for det. Der er da ikke noget så dejligt som en pige der gider kæmpe lidt for én, så siger man da ja tak til en invitation. Så kan man jo derfra se om det er noget. Du må være lidt mere kontant. Hvis han ikke kender dig så godt, så duer det andet måske ikke rigtigt.
På med vanten, du skal ud og vise hvem du er og hvad du vil !!
tilføjet af

det er bare så svært

at overbevise síg selv om, at lige netop HAM her skulle være ekstra lang tid om at tjekke sin mail. Jeg må indrømme at jeg er ikke overbevist. Men der er måske flere grunde til at han ikke har svaret mig.
Jeg er så dårlig til at være direkte, da jeg ikke vil virke anmasende og ville føle mig helt til grin hvis jeg fik et nej eller hvis han allerede ser en anden. Min selvtillid har det ganske rigtigt ikke ret godt på det her punkt :-/ Jeg prøver at arbejde med det, men det er svært når jeg står i situationen og det er enten eller...
Havde bedre kunne klare at mødes helt uformelt med ham til en snak om arbejdet og så arbejde videre derfra. Jeg tænker hvad jeg vil gøre på mandag for har regnet ud, at jeg ikke får svar på mail. Som sædvanelig
Tak for svaret :0)
tilføjet af

hvor er du sød :0)

I er allesammen så optimistiske og lægger ører(øjne) til mit dårlige selvværd på mandeområdet :0) Og det har det virkelig skidt. Kunne være rart at støde ind i en mand der bare svarede og sagde "ja tak" :0) Men sådan er det stort set aldrig, så muligvis har Miss Mee (og de andre) ret i, at jeg nok ikke beder tydeligt nok om det jeg vil have.
Glad for at I venter med mig og at jeg kan komme herind og få lidt luft for mine ynkelige frustrationer :0)
Tak for indlægget
tilføjet af

tror nu nok

at administrationen har den rigtige mail :0) Den han bruger mest, hvis han overhovedet har flere af slagsen.
Tror godt jeg kan skyde en hvid pind efter at få svar fra ham og i stedet gøre det jeg mest frygter at gøre, nemlig at ringe elelr bare spørge ham direkte på mandag :-/
Er du klar over hvor meget af mit mod det kræver. Jeg hører til den meget modige type på mange andre områder men absolut ikke her ;-/
Tak Laddy :0)
tilføjet af

Sikke meget positivt :0)

Det var et dejligt indlæg. Nu er jeg lige ved at trp på at det kan lykkes selv. Bare man kunne købe en sprøjte med optimisme og selvtillid - ha ha, så ville jeg blive stiknarkoman lynhurtigt ;0)
Jeg tror jeg køber en flaske whiskey og tager et glas inden jeg ringer, så min stemme i det mindste ikke ryster ;0)
Sjovt nok, når jeg så først har fået en date i hus er jeg ikke ret nervøs, det er fasen inden der kan tage livet af mig, seriøst ;0)
tilføjet af

ryste ryste

I know - got the point ;0) Jeg ryster bare ved tanken. Jeg skal virkelig have fat i den flaske whiskey. Hvor galt at det er nået derud at jeg må have beroligende :-( Håber at en mand en dag kan ændre på mine dårlige nerver. Sidder næsten og griner af det nu :0) Men jeg er også i bedre humør nu efter at have læst jeres indlæg. Hvor er I søde at I skriver herind til mig. Hatten af for jer :0)
Tak for dit svar :0)
tilføjet af

stadig intet svar

...jeg skrev onsdag aften - helt ærlig. Han HAR da set sin mail nu. Nu bliver det snart for ynkeligt. Bør jeg overhovedet kontakte ham på mandag ?? Er det ikke for ynkeligt ?
Undskyld I skal høre på det her, men jeg er bare alt for træt af at det er den slags mænd jeg altid løber ind i. SUk suk suk. Ikke lige hvad jeg havde brug for til at hive mig lidt op.
Hvorfor alt for mange andre deres kærester så nemt serveret ?? :-/
Sorry bitterheden, er meget glad for jeres svar :0)
tilføjet af

ingen panik

vil give dig ret i, at det er mærkelig at han endnu ikke har svaret. Men det er mærkeligt fordi vi tit er på vores mails og vi ved ikke hvad han render og laver. Måske har han megatravlt og er møgstresset. Men det kan du jo ikke vide. Derfor er det med mails så røvirriterende. Men jeg tror nu ikke det er fordi han ikke vil svare. Du siger I er i 20´erne ikke? Så er man altså virkelig en lousy kat hvis man ikke kan svare på en simpel mail. Så det tror jeg altså ikke på. Skriv dog på mandag. Altså på telefon. Hvis ikke han svarer på den, SÅ kan du godt gå ud og sparke ham :0)
Vil give de andre ret i, at mail er lidt upersonligt hvis man vil opnå noget og det slører vigtigheden af budskabet. Såeh ja, vejen er stadig sms/ring på mandag. Og det er ikke patetisk. Det kan jo sagtens være at han ikke har set sin mail, seriøst
tilføjet af

Jamen, du skal ud af busken

hvordan skal han vide hvad du vil hvis du skriver en mail om arbejdet ??? Hmmm. Du må skrive ham en sms som de andre siger. Fluks i morgen ryger der en sms afsted og så inviterer du ham ud. En sms ser han da, det ved man og jeg satser på, at administrationen har hans rigtige nummer :0) Hvis ikke han svarer på den så er det ham der er streng og underlig og så er han nok ikke lige din type :0)
Men i morgen skal du skrive til ham og så skal du invitere ham ud. Det kan godt være du får et nej, men så har du da afsluttet projektet og kan komme videre. Men mon han dog giver et nej❓Hvem siger nej til at blive inviteret ud af en der synes man er sød ?? Så er man da underlig. Og det er jo ikke ligefrem fordi du er særlig påtrængende, så det bliver heller ikke problem.
God vind med daten :0)
tilføjet af

jamen ud af busken ja

det kan der jo ikke ske noget ved, kom bare frem og fortæl ham hvad det er du gerne vil. Så kan han jo tage stilling derfra. Hvis du er bange for at ringe, så sender du bare en sms. Det kan jo også ske at han ikke tager telefonen, hvis han har meget travlt som du siger og så kan du jo ellers ringe løs. Send en sms, så giver du ham også tid til at give et velovervejet svar, det er en god gestus :0)
Jeg synes virkelig også at du skal gøre det. Du skal jo starte et sted med at få bugt med det dårlige selvværd, så dette er et godt sted og det kan jo sagtens være at det ender godt, har du tænkt over det ?? :0)
tilføjet af

Ralph - det var et fedt svar

jeg er afklaret. Jeg vil gerne have afsluttet dette projekt. Forhåbentlig på en god og anstændig måde. Gider ikke have at alle ved det ude på arbejdet, så jeg håber han holder tæt, ham fyren. Jeg sender en sms og inviterer ham. Til en øl eller kaffe. Så ser vi. Siger han ja er det fedt, siger han nej er det ufedt og jeg vil nok føle mig lidt til grin, men så bliver det afsluttet og jeg kan komme lidt videre.
Nogle af mine venner har ikke fået de mails jeg har sendt ud ang. et arrangement jeg holder med nogle andre, så en anden ting er, at han slet ikke har fået min mail. Selvom det er ikke den undskyldning jeg hælder mest til :-)
tilføjet af

Tak for virkelig godt indlæg

Det var meget dejligt at læse. Har hørt fra andre at de ikke altid får min mail, så måske er det også det der kan være i vejen. Men tør ikke satse på den undskyldning. Så i morgen kommer jeg til at gøre noget af det vildeste jeg har gjort på det område (føler jeg lige nu hvertfald). Inviterer en "stranger" ud og venter på svar igen. Jeg bliver nødt til at drikke mig lidt fuld så ikke jeg dør af dårlige nerver !!! Hvor er jeg langt ude, hvad sker der med mig ;0)
tilføjet af

Kan godt huske det

...man er på nippet til at få en hjerneblødning føler man ;0)
Sådan kan jeg endda have det hvis jeg skal snakke noget alvor med min kæreste, fordi det tit er mig der må tage initiativet til den slags. Orker det ikke altid og orker ikke at skulle diskutere frem og tilbage og frem og tilbage. Det sker heldigvis ikke ret tit men NÅR det sker...Gud fri mig vel !! Er på nippet til at ty til rottegift, mere human "aflivning" ;0)
Hvis du er bange for at ringe i morgen, så skriver du bare en sms og inviterer ham direkte. Du skal ud af busken og turde nogen ting nu. Det er jeg bestemt enig med Ralph i. Måske han giver gevinst, det kan jo ligeså godt være han siger ja som at han siger nej, som du sikkert tænker lige nu :-D
Jeg tror mænd har en svaghed for piger der synes de er søde og viæ invitere dem ud, mig bekendt, så skru charmen en lille smule på :0) Bare lige lidt...you know ;0)
Du kan jo sende ha, en besked engang i morgen aften hvor han nok er hjemme og læse eller noget. Så kan han ligge og tænke over det om natten ha ha :0)
tilføjet af

Så er det i dag

du skal kontakte ham :0)
Glæder mig til at høre hvad han siger eller svarer tilbage :0)Har fulgt tråden lidt på sidelinjen
tilføjet af

hæhæ tak :0)

Jeg ringer ikke. Det kan jeg ikke. Det bliver bare akavet for mig. Jeg tror jeg vil følge Rottes eksempel og sende en sms i AFTEN, når han evt sidder hjemme i et roligt øjeblik og kan overveje svaret.
Uuuh, bare jeg dog kunne tro på at han sagde ja. Ville ønske at min intuition sagde noget positivt til mig. Det ville være fedt og gøre det lidt nemmere for mig. Men jeg skal ihvertfald have lidt at drikke i aften, bare lige til at tage det værste :0) Im a freak !! :-/
tilføjet af

hjerneblødning er ordet

jep, nogenlunde sådan har jeg det. Og jeg kan ikke koncentrere mig om noget andet, det er ikke ret fedt. Jeg er interesseret i ham men jeg er ikke forelsket, så jeg ved ikke lige hvad det er mit hoved har gang i...hm hm hm hm
tilføjet af

ha ha....

nu har jeg glædet mig til middagspausen så jeg kunne tjekke hvordan alting var gået :-) Tror vi er mange der går og følger dig her.
Held og lykke i aften - endnu engang.
tilføjet af

ja pinen bliver trukket ud

noget endnu. Men rart at have folk med på sidelinjen. Både til hvis det skulle gå den ene eller den anden vej :0)
Har købt en flaske hvidvin til nerverne. Spørger hele tiden mig selv hvorfor det lige er mine dårlige nerver der skal rende ind i sådan et projekt der ikke svarer. Men sådan skal det nu engang være åbenbart.
Glad for dit indlæg kan du tro :0)
tilføjet af

Tinne - prøv at se her

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16;conference=28;posting=788681
Måske han reagerer på denne måde når du skriver til ham :0)
tilføjet af

tak for indlægget

Jeg håber da også at han tænker lidt i den retning når han får min besked. Nu må vi se om han overhovedet svarer på min sms. Er jo skeptisk :0) Sender en sms kl.22.30 og drikker lidt vin inden og vil så ikke se mere på min telefon før i morgen, hvad siger I til den plan ??
tilføjet af

Den der rottegift ik´?...

ku man tigge lidt af den evt ;0)
tilføjet af

øh unge dame

er du kar over hvad det er du beder om ??? Rottegift er stærke sager. Man skal ligesom være lidt hårdfør. Jeg venter lige og ser hvor desperat du bliver :0) Ha ha :0)
Har du fået sendt ham beskeden ??
tilføjet af

Jeg er desperat

Jeg har lige fået to beskeder. Håber bare det er fra mine veninder, men ahr ikke turde læse dem endnu. Det er lidt for hurtigt efter synes jeg nok... PANIK !! Hvor meget kst to gram rottegift ?? Rotte du må hjælpe mig...
tilføjet af

er vi ude i et misbrug mon???

Jeg synes du skal tjekke dine beskeder. De er nok ikke fra ham allerede. Det ville være lidt for tøset hvis han allerede havde svaret ;0)
Du får ikke noget rottegift før du har tjekket dine beskeder min gode dame. Afsti afsted med dig...
tilføjet af

Venter spændt

Hvad så nu?? Det er så spændende det her:-) Har han skrevet?
tilføjet af

Tinne, hvad sker der?

Har han svaret eller hvad??? Her er vi mange der venter på det videre forløb.....
Skynd dig og give os opdateringerne.
De krydsede tommelfingre får snart krampe!!
tilføjet af

hæ - nåh hvor er I søde - Men desværre ...!!

Han har svaret men han ser en anden. Han skrev at han gerne ville mødes med mig, men at han lige er begyndt i et forhold, så det må blive på venskabelig vis. Det har jeg sagt ja til, da det kunne vræe meget hyggeligt. Vi har sms et en del sammen i dag og virker til at vi er på bølgelængde.
Sagde at jeg ville vende tilbage senere men ved ikke lige hvad jeg skal skrive eller sige. Spørge hvornår vi kan mødes? Vil jo ikke virke påtrængende hvis han ser en anden. Kan også bare lige vente nogle dage selvfølgelig. Det er nok det bedste.
Hvad siger I?
tilføjet af

I er på bølgelængde ??

Alt sammen gode tegn :-D Hm hm hm hm :0)
Nå, du kan se hvad jeg har svarer i den tråd jeg oprettede i gpr til ære for dig :0)
tilføjet af

Øv altså

Øv nu håbede jeg ellers på det bedste...
Men syntes det er sødt af ham, at svarer på en ordentlig måde og at blive ved med at skrive til dig.
Viser bare at der ikke kan se noget ved at være frisk og tage initiativ.
tilføjet af

Ja - det er sgu meget fedt

at han skriver tilbage. Han har da rygrad og virker vildt sød. Hvem ved, når de nu er kollegaer og mødes privat, kan det være at sød musik opstår, når de nu alligevel taler så godt sammen :0) :0)
Nå, taler også kun om egne erfaringer. Jeg har aldrig bevist erobret mænd fra andre kvinder, men nogen af dem er kommet af sig selv efter at vi har haft nogle gode møder og har grinet og snakket godt.
Nå, lad os nu se. Tinne, du skal skrive til ham i morgen aften og skrive noget i retning af at du ville have skrevet til ham her til aften men at du kom væk fra det og så spørg hvornår han kan ses ?? Evt vente til onsdag, men så virker du bare rigtig senil, ikke noget der tænder op under nogen ;0)
tilføjet af

tak Rotte

Jeg må da sige at jeg er lidt beæret over at blive kaldt søde og at han huske om mig og at vi har sms ´et så meget sammen. Så måske opstår der sød musik og måske ikke.
Øh det er faktisk ikke første gang jeg hører i dag at jeg ikke skal gå efter at score ham direkte men at jeg da ihvertfald ikke skal udelukke ham som en mulighed. Hvordan man end gør det. Nu mødes jeg med ham og så ser vi. Tror du at jeg skal skrive allerede i morgen ??
Hvad siger I andre??
tilføjet af

Hmmm

Syntes ikke du skal gå for hårdt til den og måske vente lidt med at skrive igen.
Han har jo gjort det klart at han ser en anden og derfor kun vil være venner. Så syntes bare du skal holde det meget venskabeliget over sms. Så kan han jo altid tage initiativet senere til at invitere dig ud hvis det ikke går med hende den anden.
Men syntes da godt I kan fortsætte med at snakke over sms, når det nu går så godt. Kan jo være han bliver lidt mere interesseret:-) Bare lige have i tankerne at han er optaget!
tilføjet af

Lige præcis

man skal ikke decideret gå efter ham, men man skal ihvertfald sørge for at være der, så det kan det jo være som du siger, at han bliver mør med tiden :0) Han synes jo hun er sød hæhæ. Ikke engang jeg havde været så kommunikativ i den situation og jeg er da ellers meget åben.
Tinne, find et andet projekt og lad ham stå å hold lidt, så kan det være han egentlig synes du er meget sødere, you never know :0)
tilføjet af

MEN

man kan jo stadig godt ses til en kop kaffe :0) Jeg mener, nu har de jo begge indvilliget i det og om ikke andet er det altid rart at møde gode kollegaer... hæhæ :0)
Hmmmm - men hvornår hun så skal skrive ved jeg ikke....
tilføjet af

Ind i kampen søster

:0)
Ja, han er jo ikke uinteresseret selvom han er med en anden lige nu.
Nå men ikke så meget pjat. Skriv til ham om et par dage og sig at nu har du mere tid og spørg hvornår han er frisk på en kaffe eller noget. Så mødes I og så tager I den stille og roligt derfra og så melder du lige tilbage.
Hvis I ikke kender hinanden så godt og han har ist interesse for dig før OG nu gerne vil lære dig at kende - det er skam ikke for dine blå øjnes skyld.
Afsted med dig. Du melder tilbage når I har fundet en dato :0) Og også når I HAR været ude :0)
tilføjet af

historien tager en drejning

må jeg sige :0) Jeg hører samme melding fra flere nu. Ok ved I hvad, nu har jeg kastet bolden op og agter at forfølge den. Han er i et nyt forhold, han vil gerne mødes med mig på venskabelig vis. Vi tager den derfra. Jeg vil ikke være scoreagtig, jeg vil ikke være pågående, men jeg skal nok være der ;0) Må prøve at forfølge et ønske for en gangs skyld...
tilføjet af

Den SKAL tage en drejning

NU må det være dig der skal lidt på banen og ud og "kæmpe". Det er jo hans valg i sidste ende hvis han tager dig i stedet :-D
Det ville jo ikke være første gang det var sket og én af mine venner gjorde det og er sammen med sin kæreste i dag. Det er da meget sødt :0)
tilføjet af

Bestemt

Nu er der jo bare det, at han sikkert ser hende den anden så meget mere, at jeg hurtigt kan nå at blive slået af banen. Men jeg vil da prøve mig lidt frem :0)
Har lige netop her til morgen fået en lang mail fra en gammel flamme, om man så må sige. Så nu er der 3 fyre inde i billedet. Det begynder at blive avanceret - det har jeg ikke jongleret med før.
Gud bedre det :-D
Nå, jeg sender manden en sms i morgen aften engang. Så må vi se. Nu er det ihvertfald blevet bevist at han kan svare :0)
tilføjet af

jep meeen

alligevel...hvis der er kemi, hvis han stadig gerne vil mødes med dig og lære dig at kende på baggrund af, at I alligvel ikke kender hinanden så godt, så kunne det tyde på at der ikke skal så meget til før du alligevel kunne blive et mål. Jeg henviser stadig til min ven, der havde et godt øje til en pige der lige var startet i et andet forhold (og piger er sgu sværere at fravriste deres dates). De mødtes ikke så meget faktisk, men en dag så skrev hun selv og spurgte om de skulle mødes og jah, så kyssede de en dag og nu er de sammen. Ja, det kan jo sagtens lade sig gøre. Men som du selv siger, så skal man ikke være scoreagtig, man skal bare være der og du skal bare være sød og dig selv, som han kan lide dig :0)
Kom nu, du kan godt. Nu skal du ud af busken :0)
Men kan forstå du har nogle projekter kørende sideløbende med ha ha :0) Eller at de har noget kørende med dig :-D
tilføjet af

Hmm...

Det er ikke for at være en lyseslukker. Men jeg bruger selv det trick, når en fyr er interesseret i mig, og jeg ikke er interesseret i ham.
Siger at jeg lige har mødt en anden.
Så er man nemt over den.
Jeg ville nok være lidt tilbageholdende, hvis jeg var dig. Hvis han virkelig er interesseret i dig, skal han nok kontakte dig. Han ved jo du er interesseret.
tilføjet af

Han er ikke den type

Det er jeg 100% sikker på. Jeg tror skam at han har mødt en anden. Nu ser vi hvad der sker. Enten finder han ud af hvor sød jeg er hæhæ eller også bliver vi bare gode kollegaer :0) Men han tager ikke bare nemme løsninger for at blive fri for én det er jeg temmelig sikker på.
tilføjet af

næppe ebbe

Ja NU ved han at hun er interesseret. Men hun har ikke været all over him på nogen måde og holder stadig fin afstand ved ikke at skrive til ham med det samme. Desuden, hvis han absolut ikke havde interesse i hende, så havde hen ikke ville mødes med hende og skrive beskeder til hende og sådan.
Mænd vejrer situationerne, sådan er det bare. Må den bedste høne vinde Tinne. Det er DIG vi taler om. Skriv i morgen aften engang
tilføjet af

Hej igen.

Ærgeligt at du ikke kom før hende han har lidt gang i.....
Nå men godt han svarede dig, det har været nogle lange dage for dig og spændende for os :-)
Jeg synes det er en fin indstilling du der har, med at lære ham at kende og være med på sidelinjen. Der lærer han dig godt at kende og måske slår du simpelthen benene væk under ham!!!
HVIS det i så fald ikke sker så husk altid:
Hellere en god ven for altid end en lille flirt og så over and out forever, når du nu er lidt lun på ham....
Good luck og tak for at vi måtte følge dig. :-)
tilføjet af

Hej Lene

Glad for at høre at du støtter min plan. Vil jo ikke være pågående, men bare sørge for at være der, så hvem ved hvad der kan ske :0)
Tak fordi du har været med. Jeg skal nok skrive herind og fylde på til sæbeoperaen som én kaldte det :0)
tilføjet af

så skal vi mødes

i næste uge, nok på tirsdag. Jeg kan desværre ikke før da mit program for denne uge ligner jeg ved ikke hvad. Har dårligt tid til at sove. Men jeg ser ham næste uge og det bliver nu hyggeligt :0) Han er sød og svarer tilbage med det samme på mine beskeder, det er da meget sejt :0)
tilføjet af

Jeg kan godt lide den detalje

at det er DIG der har travlt og først kan i næste uge :-D Du skal ihvertfald ikke være bange for at virke pågående med den stil du lægger for dagen :0)
Men er positiv over at han svarer dig så hurtigt og at han rent faktisk gerne vil mødes.
Jeg venter spændt på fortsættelserne :-)
tilføjet af

sådaaaan :0)

Nåååeh han er da sød at han svarer så hurtigt:0) Og ja, det er da en meget underholdende detalje at det er dig der ikke har tid :0)
Ja så virker du da ihvertfald ikke alt for ivrig, det er meget fint. Så skal vi bare håbe på at han ikke læser denne tråd ha ha :0)
Nå, go get him girl !!
tilføjet af

YES - I like

Det er sådan det skal være :0)
Så må du bare skrue charmen på og sørge for at være dig selv og udhvilet inden. Duer ikke at komme efter flere dages søvnunderskud - tro mig :-D
Jeg støtter det her foretagende med hud og hår og hale.
tilføjet af

I tror det ikke men...

jeg har mødtes med ham til en kaffe og han er godt nok slet ikke som jeg regnede med. Det var meget hyggeligt men det var mest, af en eller anden grund, ham der var mest anspændt. Jeg var ikke nervøs,jeg var faktisk fuldstændig afslappet og grinede og snakkede en del.
Nu sidder jeg tilbage med en "nå" fornemmelse. Hmmm, tror jagten stopper her. Men nu ser vi. Han er jo sød nok, så vi kan blive gode kollegaer, men jeg er nu lidt overrasket over, at have været så betaget af ham og så komme ud på den anden side allerede nu og tænke "WHAT"❓Hvad var det jeg så ?? Altså udover det faktum at han er en sød fyr.
Det er underligt
tilføjet af

Den er god med diiiig

...I er allerede begyndt at spille "spillet" !!
Glæder mig til at høre mere :0)
tilføjet af

Ha ha ja

det plejer vist lidt at starte sådan :0)
Eller også håber jeg bare på en god historie :0)
tilføjet af

ok ok ja

han skrev til mig mens jeg var på arbejde i går, da han også var på arbejde og kom over og sagde hej senere. Det var jeg da smigret over :0) Var lidt overrasket over at han sådan kom over, så jeg var desværre ikke ret kæk og havde lige en del havde lige en masse tråde i hovedet jeg skulle have styr på !! ÆV !! Det gik da så godt sidst ellers :0)
Ok ja Rotte, det er nok spillet vi er ude i nu. Meget godt spottet :-D
tilføjet af

Det er skam spændende

at han skriver mens du er på arbejde og kommer over og hilser...han er da sød hva´? :0) Han synes vist også du er meget sød :0)
Glæder mig til at høre fortsættelsen også :0)
tilføjet af

Hej

Faldt lige over denne Soap tråd :)
Hvad er der sket siden sidst?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.