4tilføjet af

webcam-opløsning..

Hej!
Er der nogen af jer derude, der har et webcam der hedder: Typhoon EasyCam USB VGA 330K?
Min opløsning er total dårlig.
Har lige købt det idag, men kæreste har den samme, og vi har bøjagtigt de samme indstillinger, men der er fuld af grums på min. Har prøvet at dreje på linsen og været inde i indstillinger med farve, kontrast osv..
Er der noget jeg har glemt? Min kæreste's er helt klart uden grums? Han siger det bare var der en dag, men kan det være hans bror der har været inde at indstille noget?
- Mange knus Tanja..
Ps. Håber der er nogen der vil hjælpe. :)
tilføjet af

belysning?

Jeg kender ikke det WebCam, og jeg har egentlig ikke så meget erfaring med webcams overhoved..
Mit eget webcam, bliver grumset, hvis jeg har lav belysning i rummet, og hvis 'lav belysning' eller 'nightvision' eller noget underligt i den retning, er slået til, under instillinger.
Det kan også være oplæsningen. En 640x480 er tydeligvis mere skarp end 320x240, men er også langsommere.
Jeg ville prøve at se på hvilket lys der er i jeres værelser, hvor skarp det er, og hvor lampen er placeret i forhold til cammet. Det kunne være det, og så 'natte-' og/eller 'lavlys-' instillingerne af cammet.
Held og lykke
tilføjet af

Lyset..

Mit lys i værelset er 3x50 watts spotpære, men mit værelse er rødt, kan det have nogen virkning? Kan ikke rigtig finde det du snakker om, nat- og lavlys indstillinger?
Der er vist ikke så mange indstillinger til det herwebcam, kun kontrasten, farven og så videre.. Eller er det bare mig der er gået ind under noget helt forkert?
Knus Tanja.. :)
tilføjet af

3x50 watts spotpære

tja.. nu er jeg ikke elektrikker, og har abelut intet forstand på lys :D
Det siger mig egentlig ikke noget om det skulle være for meget eller for lidt, eller om farven på væggene skulle have nogle betyding, så jeg kan desværre ikke rigtig hjælpe dig dér :/
Prøv eventuelt at spørge din kæreste, eller hans bror, og de har ændret noget. Eller sammenlign kæresten lys med dit eget.
Med hensyn til indstillingerne, kan der være flere stedder at sætte indstillingerne. Mit WebCam har for et eksempel dens egne indstillinger, i dens eget program, som fulgte med da jeg købte det, og installerede driverne. Hvis jeg så bruger det via MSN, har MSN også nogle indstillinger for det, som man kan lege med. Prøv at rod lidt rundt med programerne, og se, om der ikke skulle dukke nogle ting op, som du ikke havde lagt mærke til før.
Igen, held og lykke
tilføjet af

Okay..

Tak, jeg prøver at kigge lidt rundt.. (c;
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.