13tilføjet af

Wauw....

Hej,
Mødte den her fyr til en fest i weekenden. Han var interesseret i at vide om jeg var single og det sagde jeg, at jeg ikke var, men dog på vej ud af et forhold, da jeg foretrækker ærlighed fremfor alt. Men har så pokkers meget lyst til at kontakte ham, men hvordan? Tænker på at sende ham en anonym hilsen og flaske vin med et tak for sidst, superhyggeligt at møde ham - måske kunne vi dele den senere??? Eller....??? Skal på den anden side passe på, da den her fyr er ven med en af dem, som jeg var i byen med og ønsker sådan set kun at det bliver mellem mig og ham, og ikke andre indtil videre, og ved at der hurtigt kan blive "noget" hvis den her ven blandes ind i det allerede nu... Hvad gør jeg?
tilføjet af

Wauwwwwww

Send ham en sms og inviter på ham på noget uforpligtende sex, for det er jo det du gerne vil i bund og grund. Så skal du se ham komme løbende.😉 Held og lykke med det der
tilføjet af

:-(

Kan ikke finde hans mobilnummer...:-(
tilføjet af

Jeg kan godt forstå I mænd har det svært

Min dybeste medfølelse.
tilføjet af

Frisk idé

og næsten uprøvet, så den spiller helt sikkert.
Forventer du, han farer ud og "praler"? Bed ham være lidt diskret, men send den ikke anonymt.
tilføjet af

Gør det som pigerne på landet uden omsvøb

Det giver respekt.
tilføjet af

I vores Kultur

har vi lidt respekt for kvinder, som tager initiativet først . Især dem som er desperate. Hvis vi ser en kvinde, og ved at hun den rigtige, så går vi bare også til den.
Lad ham dog komme til dig, hvis han virkelig følte at du var noget for ham. Ellers holder det alligevel ik, jo, ikke sandt? ;)
tilføjet af

Tak ;o)))

Tak for det ;o)
tilføjet af

tjaaa...

Tjaaa... forventer nok lidt han praler overfor vennen, som jeg kender. OK - sender den i hvert fald ikke anonymt, men nok gået helt fra idéen.... Du ser, jeg er på vej ud af et forhold, men er bange for at blive upopulær i slænget, som vi (ham her den vildt søde/lækre, hans ven og jeg) festede med i weekenden. Hans ven har ikke det bedste ry, da han har en samboende og alligevel spiller på flere heste, og æblet falder ikke langt fra stammen.... Ved de går meget i byen sammen.... Faktisk hver weekend...[:|]
tilføjet af

Gør det som pigerne på landet uden omsvøb

Og hvad er det lige jeg så skal gøre...???
tilføjet af

I vores Kultur

Jeg blev via 2 af de deltagende spurgt om jeg var single, da han og vennen havde spurgt dem. Problemet er, at jeg - denne aften - meldte ud, at jeg ikke var single. Jeg orkede ikke snakke om bruddet med min ex med nogle, som ikke er så tæt på i det daglige og når det ikke er længere siden beslutningen blev taget. Ligeledes var en ven til min ex på stedet, så det var ikke det smarteste at rode sig ud i lige den aften. Heller ikke at forglemme, at det var første gang jeg var inviteret med dette slæng i byen og gerne ville tage det stille og roligt. Så derfor tog han nok ikke initiativ.
Har nu kun flg. muligheder tilbage;
- at tage kontakt via Facebook
- at tage kontakt via vores fælles ven
- at sende ham en mail - har kun hans mailadr. på job...
- eller at sende den der flaske vin, som tidligere nævnt.
tilføjet af

Få styr på det, du er på vej ud af

Det giver nogle færre problemer
tilføjet af

Gå kommando-vejen i stedet for udenom busken.

Ikke?
tilføjet af

Hvad med

brevduer?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.