15tilføjet af

Ville I leje hos leasy?

Jeg overvejer at leje en bærbar computer hos leasy.dk da min egen er enormt ustabil og irriterende.
Men er der nogle af jer derude der har nogle erfaringer med at leje hos leasy.dk? Så vil jeg meget gerne høre om dem - både positive og negative.
tilføjet af

Ja, men dyrt

Hejsa -
Leasy er et fint og stabilt sted efter min mening, jeg er kunde der og glad for det. Man skal bare huske at det er dyrt.
tilføjet af

nej aldrig

Efter at have lejet hos dem i 5 år kunne man have købt det lejede 3 gange - så det kan jo slet ikke betale sig!
tilføjet af

har

lejet vaskemaskine hos dem og købt fjernsyn osv
ingen problemer flinke folk
tilføjet af

aldrig .........

regn lige prisen ud mit gæt 18%rente
tilføjet af

Jeg har

selv lejet en computerfladskærm hos dem for 2 år siden. Den er løbet op i at komme mig til at koste ca 7000 kr med renter.. Så den er blevet dyr
tilføjet af

Jeg kan kun anbefale dem.

Nu kan man også låne penge ved dem , op til 20.000,-kr..
Renterne trækker jeg fra på selvangivelsen.
tilføjet af

leasy

glem dem du betaler 28.5% i rente hver måned pg i den sidste ende har du købt 3 computere.
tilføjet af

Hold dig langt væk fra dem!

Ganske enkelt... Overskriften siger det hele!
Jeg har (troede jeg!) lejet en DVD optager for nogle år tilbage, og da jeg så kontaktede dem for 4 måneder siden og bad dem hente udstyret igen, så fik jeg at vide, at jeg ikke havde LEJET det men købt det på AFBETALING! Det var ikke det, jeg blev orienteret om ved oprettelsen af aftalen og ved levering af varen. På kontrakten, som jeg fandt frem igen, står der desværre hverken noget om LEJE eller KØB PÅ AFBETALING, så jeg er bundet på hænder og fødder!
L'Easy SUCKS!
tilføjet af

GOD ERFARING!

Jeg har lejet hos dem og har rigtig god erfaring. Hvis min ting gik i stykker, ringede jeg til dem og fik en ny. Nu ved jeg bare tilfældigvis at man IKKE kan LEJE en com/bærbar hos dem, men man kan købe dem på afbetaling.... (Det samme som at leje i pris, men man køber den istedet for) Problemet er bare at det er BILLIGERE at tage et lån i banken og købe den. Ellers så vil jeg anbefale at I lejer vaskemaskiner/opvaskere og andre hvidevarer hos dem... Nok betaler man penge hver måned, men tilgengæld, går det i stykker, så får man en ny og skal ikke selv til at hoppe ud og lede....
Mvh: Maggie22
tilføjet af

Leasy

er ok.
Det siger jeg af erfaring.
tilføjet af

leje hos leasy

kan kun anbefalde det, vi fik super service og får det stadig. vi lejede/købte en bærbar og de holdt hvad de lovede. En enkelt gang har der været problemer med computeren - jeg ringede dem op fik vejledning og service til coputeren duede igen.
tilføjet af

Står der ikke købekontrakt i hjørnet.

hej,
Står der ikke købekontrakt i hjørnet..
tilføjet af

Pås på og lyt

Hør efter hvad sælgeren siger og protesterer hvis der er noget du ikke fatter. Pas på når sælgeren forsøger at prakke dig andre produkter på, Han/hun lytter intens til alt hvad du siger og fanger hvert et ord.
tilføjet af

ren tyveri, og desværre er det lovligt............

Skal bruge et digital camera og kiggede på canon.... vil gerne købe det kontant.
kamera koster 4.999 hos leasy, og når man så kigger på andre butikker kan man få det til 2500-3500.... helt vildt. vælger man så at købe det på afbetaling ender du med at betale det samme som 3 kameraer. Desværre ulovligt. Det er typisk folk der ingen penge har der lejer eller køber på afbetaling hos leasy. Ren gældsfælde....
knap 5.000 for en wii spilpakke som kan erhverves andre steder for max 2.500.
vælger du afbetaling vil total pris ende på 9.000,-......
dette burde ganske enkelt forbydes. Føj siger jeg.......
tilføjet af

NEJ

Vi blev overtalt til at købe en "næsten helt ny" vaskemaskine til samme fordelagtige pris som man kunne leje den for. Og da vi jo er handelsmænd fik jeg en aftale om at der ikke skulle gebyrer for oprettelse på hverken afbetalingsordningen eller serviceaftalen.
MEN - idag jeg har ingen serviceaftale fordi kontrakten på den hed 495 i oprettelse og en 2 år gammel defekt vaskemaskine som er lige til at smide ud . . . .
OG en restgæld der løber over endnu 4 år . . . . . og det eneste Leasy kan tilbyde er at give mig en ny vaskemaskine på en ny kontrakt hvor restbeløbet fra den defekte lægges oveni . . . . og det til en årlig omkostning på ca. 28% IKKE anbefalelsesværdigt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.