20tilføjet af

ADVARSEL...... Tilmeld jer ALDRIG MYM. Meet your messenger...

Syntes lige jeg ville advare andre som havde tænkt sig at tilmelde sig MYM. Eller måske bare fandt siden interresant en dag.
For det første, kan man ikke bruge den til en pind, man kan nemlig ikke søge og finde alle andre der bruger MSN. Messenger. Men kun andre stakler som tilmelder sig MYM.
Jeg tilmeldte mig i januar måned MYM, for at se om man måske kunne finde frem til gamle venner, klassekammerater osv. Men fandt ganske hurtigt ud af, at jeg ikke kunne bruge siden til noget.
Jeg forsøgte forgæves at framelde mig igen, men kunne ikke finde frem til formularen eller sågar bare kundeservice. Det var legene let at tilmelde sig, men temmelig snørklet at slippe fri igen. Langt om længe fandt jeg et sted jeg kunne skrive til, godt nok på engelsk, lidt underligt, når firmaet ligger i jylland. Jeg skrev men fik aldrig noget svar.
Efter vistnok 4 ugers prøvetid, trak de så 180kr automatisk på min konto (jeg havde været så dum at opgive mit kortnummer)
Jeg blev lidt ærgelig, men tænkte bare at jeg måske havde henvendt mig til dem på den forkerte måde. Jeg forsøgte igen, og fandt rent faktisk frem til et sted hor man kunne udfylde en opsigelses formular, udfyldte den korrekt,men fik aldrig noget svar. Gik dog bare ud fra at de havde modtaget den. men jeg tog meget fejl, for efter 3 måneder, hævede de sku igen 180kr for en 3 måneders periode. Så var det at jeg blev gal, jeg skrev straks til en mail de kaldte "kundeservice" at nu ville jeg ikke finde mig i mere, at jeg havde prøvet at opsige mit abonnement hos dem flere gange og ville have mine penge tilbage. De har nu efter 3 uger selvfølgelig ikke reageret.

Så jeg har nu måttet i banken og få lavet et nyt visa/dankort, for de kunne ikke stoppe dem i at hæve på min konto, når jeg selv havde opgivet mit kortnummer.
Så jeg har lært lektien nu, men skal virkelig passe på med at give sit kortnummer, til nogle hjemmesider man ikke er 100% sikker på.
For man risikere at havne i kløerne på fupmagere som Meetyourmessenger.... 🙁
Håber virkelig at alle som læser dette, vil advare dem de kender mod at have i kløerne på MYM.
tilføjet af

tak for advarslen...

der tilmelder jeg mig helt sikkert ikke...
Ærgeligt med dine penge, men godt du endelig er sluppet ud... 🙂
tilføjet af

øhh

forstå ikke rigtig problemet..jeg har lige logget mig ind på MYM gået ind under "min profil" der er en lille rød "knap" hvor der står slet profil og når jeg tykker på den og siger ok så min profil slettet..det mener jeg da ikke er så svært..
Hvad er problemet så lige. Godt nok at jeg ikke betalene på MYM... men går da ud fra at det forgå på samme måde med at slette profil uanset om man betaler eller ikke.
Har da heller ikke hørt noget fra min veninde om at hun har haft problemer med at slette profil og hun betalte da for at være der
[s]
tilføjet af

Måske har de lavet det om

recently?
tilføjet af

Det har jeg skam set...

Tro mig, det var det første jeg gjorde.

Men når først du har tilmeldt dig betalene, afmelder du ikke dit abonnement på samme måde. Du kan jo sige dig selv at det er nemt nok at opsige et abonnement de ingenting tjener på. Men så snart de har dit kortnummer, tror de det er en blanko check de bare kan hæve på.
Så skal du udfylde en formular for at opsige det, og tro mig, det har jeg prøvet 3 gange, uden en eneste gang at få svar fra dem.
Selv den sidste gang jeg skrev direkte til deres såkaldte "kundeservice" hørte jeg INGENTING overhovedet. Så eneste mulighed for at slippe for og betale igen, var et nyt visa/dankort.... sørgeligt.
Kan kun sige en ting, meld jer IKKE til MYM...
tilføjet af

skriv til Ekstrabladet

Så undersøger de vel hvor svært det er og giver Microsoft dem en sviner.
tilføjet af

ENDNU EN STOR ADVARSEL vedr, Meet Your Messenger!!!!

Jeg har været inde på Meet Your Messenger i en uges tid. Når man har skrevet et par breve til en person, så bliver man blokeret. Så er man nød til at skrive i gæstebogen, det kan alle og enhver læse, det er ikke særligt betrykkende. Men samtidig nævner administrator, at betaler man, kan man skrive hvad man har lyst til. Der må findes et sted hvor man kan klage over den uforskammede måde de behandler deres brugere på.
Jeg vil på det kraftigeste advarer folk om at lade være med at benytte Meet Your Messenger.
Er der folk der har prøvet det samme som jeg så skriv endeli her på siden.
tilføjet af

Kontakt mig

Hejsa
Jeg kender en journalist som gerne vil lave nogle historier om Meet Your Messenger. Kontakt min mail hvis du vil hjælpe til.
Henrik2madsen@live.dk
//Henrik
tilføjet af

Latterlig anklage

Din klage har overhovedet intet indhold, som udgangspunkt koster MYM intet.. Derfor virker din anklage fuldstændig absurd.. Herefter kommer at sitet virkelig er et fantastisk godt networking site..
tilføjet af

mym

et svar til hende der skrev til siden her om meet y m. jeg har fået en mail derfra men har aldrig tilmeldt mig siden...så hvor har de så mail adresse fra? slettede den bare.. fint nok... men ubehageligt.
tilføjet af

Advarslen kan ikke blive stor nok

Jeg var ny på kontoret og blev inviteret af en kollega og sagde ja. Jeg har på min maskine ikke installeret messenger og bruger det derfor ikke, men alligevel kunne de finde nogle af mine andre kolleger og invitere dem på mine vegne. Lidt klamt, hvor fandt de dem?? Registreringsdatabasen? Exchange? Har Microsoft et problem? Jeg har, for det viste sig nemlig at den kollega der inviterede mig havde været frameldt i meget lang tid. Så selvom jeg er frameldt nu, men hvor lang tid bliver de så ved med at sende invitationer ud på mine vegne?
tilføjet af

mym KLAGE

Jeg er fuldstændig enig. jeg fik dog mine penge tilbage! hældigvis. jeg fik min far som kender nogle af redaktørene til at sige det til dem. Og han sagde så vidre til mig at alle der har sendt klager har fået pengene tilbage.. men det er jeg nu ikke så sikker på.!!! men jeg er fanmer også træt af den side.!! 🙁. hvis problemet ikke stopper snart. så skriv til mig på nik_drengen@hotmail.com. så skal jeg nok få det ordnet.
tilføjet af

Mym

Jeg har også været udsat for det samme som jer hvor jeg blev smidt ud da jeg havde skrevet sammen med en af mine venner tre gange så blev jeg blokeret og kunne ikke skrive sammen med ham mere
tilføjet af

shit

hey jeg har haft meet yourmessenger lidt længe nu .. der var noget som vi skulle opne som hed vip så jeg kunne se breve jeg fik .. vi betalte over min mors kærestes kort da hun ikk finder det nøttigt.. kan det samme ske med mig tror du 😕
tilføjet af

Sletning af profil på MYM er næsten UMULIGT

Jeg har gennem en periode haft en VIP profil, men da jeg er flyttet til udlandet og ikke rigtg bryge MYM længere har jeg prøvet på at få den slettet, der er nu gået 6 mdr og den er endnu ikke blevet slettet.. Nogen der ved hvordan man skal forholde sig til den slags?[sol]
tilføjet af

OBS!!!!pas på MYM!!!!

Jeg ønsker også at advare folk. Jeg har lige opdaget at penge er blevt trukket på mit konto, selvom jeg aldrig har ønsket at købe en vip profil( ihvert fald ikke bevidst).Jeg har en enkelt gang betalt 1 kr for at læse en mail og siden da går det gelt. Hvis der er nogen,som kan hjælpe mig og give et godt råd, hvad jeg kan gøre og får mine penge tilbage...så vil jeg være meget taknemmelig...
På forhånd tak...
tilføjet af

naivitet

Efter at have læst indlæg må jeg bare konstatere at hvor er folk bare naive. I indlæg snakkes der om "Microsoft" og "Jeg har da ikke installeret Messenger, og alligevel havde de min mail-adresse". Fatter I ikke at MYM absolut intet har med Microsoft at gøre! Det har heller intet med Messenger at gøre! Det er en spam-site - fat det!
Forsiden er prydet med et ikon, som minder om Live Messenger fra Microsoft og det er dette ikon som tiltrækker folk... og ja, det er netop derfor de har lavet det sådan, fordi de lukrerer på Microsoft omdømme! Hvordan kan folk være så himmelråbende dumme? Nå MYM har folks mail-adresse er det fordi de på ulovlig vis erhverver sig disse enten ved at købe dem eller andet. Så lokker de folk til at betale for noget der ellers har været gratis alle andre steder siden internettets begyndelse, og selvfølgelig har de lavet det svært at komme ud af.... Og tror I virkelig at de sletter oplysninger når det lykkedes at nedlægge en profil?? Tro om igen, den bliver gemt til en anden god gang, eller sælges videre til andre personer med samme intentioner. Så ved at tilmelde jer MYM har I sikret jer livslang spam fra forskellige sites.
Have a nice day.
tilføjet af

http://sikkerhed.tdconline.dk/publish.php?id=22151

tilføjet af

Ja hold jer laaaangt væk

Jeg kan kun tilføje mig denne advarsel.
Jeg har ligeledes været dum at tilmelde mig engang i januar md da en af mine venner havde meldt sig til at begyndte at sende mig beskeder.
Siden d 29 januar 2009 har de hver md trukket 74.90 kr fra mig for at være medlem.
Som trådstarter skriver kan man ikke bare melde sig ud.
Min bank kan heller ikke lukke det inde fra da jeg selv har oplyst mine kort oplysninger.
Så mit vis/dankort er hermed spærret og jeg har bestilt et nyt.
HOLD JER LAAANGT VÆK FRA meetyourmessenger 🙁
tilføjet af

Mym

Ja, alle hold jer langt væk fra meet your messenger.
Et eller andet dumt svin i spanien sidder og lever fedt på at narre os der bare betaler en krone for at tjekke en enkelt mail. Har selv betalt 74,90 kr et par gange nu og skal ind og ha´lavet nyt visa kort- rimeligt træls🙁
tilføjet af

afmelding

JEG HAR OGSÅ SENT EN MAIL TIL DEM MEN DE HAR IKKE SLETTET MINE OPLYSNINGER OG JEG KAN IKKE AFMELDE MIG MAN BLIVER RIGTIG SNYDT AF DEN SIDE!!!!!!!!!!!!!!! DET ER TRÆLS OG DER ER INGEN ADRESSE I DANMARK
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.