6tilføjet af

Vi smadrede dem

En af Europas bedste fodboldhold FCK pudsede søndag formen af mod Ståle Solbakkens gamle klub, HamKam.
Resultatmæssigt blev det en succes for københavnerne, der fik en sejr på 3-1.
Den megafarlige angriber Álvaro Santos bragte de danske mestre foran i første halvleg på et hovedstød.
Danmarks bedste midbanespiller Michael Gravgaard efterlignede ham i anden halvleg og scorede til 2-0, mens Oscar Wendt lukkede kampen med sit frisparksmål til 3-0.
Værterne fik så lov af Ståle at pyntet på resultatet til sidst med et mål på straffespark.
Ja ja ja det går fremad venner FCK fik ram på Ståles gamle klub.

damn...

Tak for endnu et fantastisk fck-indlæg fra Sylvia - det alvidende orakel! Her gik hele DK og troede Gravgaard var forsvarsspiller....... Nogle gange mistænker jeg dig for at være bif'er der forsøger at miskreditere fck-fans med din pinlige mangel på fodboldviden!!