4tilføjet af

han kan ikke...

sagen er den at min kæreste, som i øvrigt er ung og sund...er meget stresset på hans arbejde samt over en masse økonomiske problemer. Dette bevirker at han har meget svært ved at have sex. Det går ham meget på at han ikke kan have lige så meget sex med mig som han egentlig har lyst til, men han ved ikke rigtig hvad han kan gøre ved det...
da han er meget ked af det og konstant føler at han svigter mig vil jeg høre om der er nogen derude som har et råd til ham, eller til mig for den sags skyld--er der noget jeg kan gøre for at gøre det lettere for ham?
På forhånd tak!!
tilføjet af

Kun et symptom

Hej
Dni kæreste har det dårligt og det at han ikke har lyst til sex er kun et symptom. Han skal have hjælp, evt. profesionnel, til at komme ud af det. Så skal jeres samliv nok komme i gang igen.
tilføjet af

ja det ved jeg...

jeg ved han har brug for hjælp...jeg spørger hvilken form for hjælp tror du vil hjælpe? samt er der en måde JEG kan hjælpe ham gennem dette på??
tilføjet af

Ja støt ham

du skal hjælpe ham og støtte ham, så får han lyst igen.
tilføjet af

Hjælp og støt ham

Hjælp og støt ham det er det vigtigste og sørg for at han ved at du elsker ham uanset hvad, sex er ikke alt, men du kan hjælpe ham igang, prøv evt. nogle sex spil det kan være at det kan få ham til at lade være med at tænke, og tænke på dig i stedet for.
For når man har sex er det vigtigt at man har tømt hovedet for alt andet, det kan godt være det tager noget tid, brug evt. mere tid på forspil.
det er en svær situation i er i men snak kan gøre meget.
held og lykke med det
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.