3tilføjet af

Vi rygere ER dummere end narkomaner

VI rygere er generelt dummere end både narkomaner og drankere!
VI forstår ikke at man ikke må ryge indendøre, trods forbud, derfor er man nødt til over alt at plastre alle døre og vægge til med "rygning forbudt" klistermærker.
Der står kun ganske få steder, at man ikke må fixe eller drikke...

VI formår heller ikke at etbalere foreninger eller demonstrationer.
VI betaler også gerne skyhøj ekstraskat, for at blive nedgjort, selv om vi ydmygt føjer alle forbudsskilte og skal stå udstillet med "vores last" på fortovet. Tænk hvis man gjorde det samme overfor alle pillemisbrugere på lykkepiller mv.? UD PÅ GADE MED DEM, SÅ VI KAN SE HVEM DER ÆDER PILLER for at holde tilværelsen ud!
Husk, rygning er et NYDELSESMIDDEL, på linie med alle andre!
VI er også dumme nok, til at betale astronomiske beløb for rygestopmidler.

Personligt vil jeg hellere ligge i en hotelseng der har været røget i, end en hotelseng der har været overbrækket af gæster der drak sig stangvisne! Nu drikker jeg ikke selv, så jeg kunne godt tænke mig, at alle rødvinsdrankerne (og dem er der en hel del af!), blev smidt ud på fortovet, jeg kan rent faktisk lugte deres rødvin og synes at det stinker!

suk...ja VI rygere er sgu dumme - men det ER nu dejligt at ryge!😉
tilføjet af

Nå du

Indrømmer det!
tilføjet af

Yep!

Det er i 😉
tilføjet af

ultraviolet lys

Bør altid medbringes på hoteller!
Jeg har en lille pære i mit rejsekit udelukkende til sengetøjet. Hvis der er pletter på lagenet, så forlanger jeg det skiftet!
Jeg vil også hellere bo på et rygerværelse end sove i sengetøj hvor -nogen har glemt noget- men sådan er vi jo så forskellige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.