2tilføjet af

Vi ordnende dem i slowmotion

Hey folkens. Kanonfed aften i går. Var naturligvis på plads inde i Don Øs Parken og se Byens hold i tomgang eller nærmere betegnet slowmotion stille og roligt ordne Viborg i ”Kampen om Fyn”.
Jeg lagde ud med en lille heavy joint ovre på Fælleden og drak 4 Bjørnebryg dernæst var jeg klar til en oplevelse af format.
Min cykel var godt nok væk da jeg kom ud derfra men fandt den i Fælledparken efter et par timer der var jeg også blevet ædru og ”Landet” ovenpå trippet. Den var slet ikke stjålet for den stod låst fast til en busk så da jeg stak nøglen i hullet passede begge tingene sammen og det var cool nok mand.
Var der ellers nogen af jer her på stedet som også var i Parken og se The Danish Wonderboys udradere Viborg for de havde da ikke meget at komme efter.
FORZA FCK – I KAN IKKE SLÅ OS IHJEL
PS: I må altså godt lige lade være med at presse mig op ad væggen når i står i kø for at købe mine medbragte varer. Fortsætter i så må en anden overtage salget til nedre C
tilføjet af

LOL

Jeg var også på Don ØFs Parken i går, jeg kunne da vist lugte dine medbragte varer helt ovre fra gæsteafsnittet...eller var det bare din bjørnebrøg-ånde?
Jeg håber da at du havde liv og glade dage nede i Enhedslistens lokaler bagefter, der foregår det hele vist også i slowmotion :o)
tilføjet af

fed humor:o)

hæhæ!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.