3tilføjet af

Tegningspris

Min kæreste og jeg skal til at bygge hus. i den forbindelse har vi fået en fjern bekendt til at lave et" myndighedsprojekt" Intet sort arbejde her, aftalte vi, da vil ville behandles lege så godt som hans andre kunder.
Vi er så blevet syltet, og syltet, og har rykket, rykket og rykket for både resultater og en konkret pris, så vi vidste hvad det ville løbe op i. hele tiden ville vi få en "GO" pris.
Nu er denne pris kommet, og den eneste den er "GO" for er ham.... vi har tjekket op med andre tegnere og konstruktørere, og den regning vi har fået lydder på det DOBBELTE af deres gennemsnitlige pris....
Vi er derfor meget utilfredsse. hvad kan vi gøre? han er "pigesur" over at vi ikke er tilfredsse, men kan hellerikke komme med nogle argumenter for hans høje pris.
Hvad kan vi gøre nu?????
tilføjet af

Når en "tegner" løser en opgave.

Når en håndværker skal lave et eller andet, bliver vi jævnligt hylet hovedet fuldt af, at han sikkert snyder med prisen. Derfor hyler jeg op i det andet hjørne om aftaler på skrift, på skrift, på skrift.
Jeg må nok sige, at min holdning er den samme, når der skal slåes streger.
Det er godt nok p.... træls at i kender ham i forvejen.
Han vil nok sige til sit forsvar, at i skal betale det i har bedt ham lave, uanset om i kender andre, der arbejder til ½ pris. Og det er der nok noget om.
Det i skulle have gjort, da i opdagede, at han var en langsom starter var, at bede om en skriftlig pris. Var han så stadig sen i optrækket kunne i have fundet en anden, da i med god grund øjnede bøvl længere ude.
Jeg har også en enkelt gang eller to været, ikke pigesur, men snotfornærmet over, at folk mener jeg skal lave deres ting og sager til andres priser. Derfor frem med pennen.
Held og lykke med huset.
tilføjet af

skr aftale

alt på skrift med dagsbøder og ingen penge før de er helt færdige evt på lukket konto dvs bank garanti.......bare et råd.
tilføjet af

Et godt råd

For jer er det for sent men andre læser vel også herinde.
Uanset hvad, om det er tegninger eller håndværksarbejde som ikke udføres sort, så brug aldrig en i kender alt for godt.
Når det er en i vennekredsen der bruges, så har i stort set mistet retten til at brokke jer over hans eller hendes arbejde netop fordi i kender hinanden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.