21tilføjet af

Ups ...

Jeg er en pige, der har gjort noget meget dumt. Jeg har været sammen med en fyr der bor sammen med sin kæreste ... For lidt mindre end et halvt år siden var jeg sammen med en af hans venner, som også bor sammen med sin kæreste ... (jeg havde ikke sex med nogen af dem).
Nu sidder jeg så og har det ualmindeligt dårligt, fordi jeg godt ved det ikke er særlig smart gjort ... Jeg ved ikke hvad jeg kan gøre for at få det bedre ... jeg har lovet mig selv aldrig mere at være sammen med en fyr med kæreste... men det er vel ikke kun min skyld... Fyrene bærer vel også klart deres del af skylden??
tilføjet af

sammen med

sammen med betyder at man boller og ellers er man jo ikke sammen
du tør ikke indrømme at du boller til højre og venstre og ødelægger alle dine venskaber af den grund
fy dit lille svin
tilføjet af

Misforstået.....

Sammen med, betyder ikke nødvendigvis sex... og mine venskaber består skam stadig... ellers tak for de fine ord ..
tilføjet af

Sig mig lige:

Hvorfor har du det dårligt over det??
tilføjet af

????

Det ved jeg ikke ... en del af det er dårlig samvittighed overfor hans kæreste, som jeg kun "kender" som hans kæreste ... Men jeg føler mig bare underligt til mode ...
tilføjet af

Hør engang:

Du må vist hellere finde ud af, sådan helt ned i tæerne, hvorfor du har den dér mærkelige fornemmelse i mavsen, ikke?
Det lyder nemlig lidt som om, du har det dårligt med det, fordi det er den måde "man" skal have det på.
Det er ikke dit ansvar, at andre laver numre. Heller ikke, når de gør det med dig.
Og ærligt talt, så tror jeg sådan set ikke, at det går dig synderligt på. For du har gjort det mere end een gang.
Drop Madonna-pisset, eller drop Luder-attituden.
Forstår du? Du behøver ikke have det hverken godt eller dårligt over det. Så nemt er det....
Ja? ;)
tilføjet af

Tak

Ja, jeg forstår hvad du mener, og ja, jeg har gjort det før... men jeg har aldrig haft det skidt med det ...
Men det har jeg nu, så det er ikke noget med attituder, hvilket jeg gerne skulle indrømme hvis det var, jeg har skam en ganske ægte dårlig samvittighed... men du har lige sat nogle tanker igang hos mig... jeg behøver egentlig ikke at "føle noget specielt", da jeg jo ikke har nogen at stå til ansvar for ...
tilføjet af

Forkert!!

Du har det vigtigste, at stå til ansvar overfor.
Dig selv!
Ak ja... moral og etik kan være svære størrelser at forholde sig til.
Held og lykke, Smukke!
tilføjet af

Man har det dårligt

fordi, det er forkert. Lige fra at vifte en person på slankekur om ørerne med dejlig chokolade til at tilbyde en person stoffer (at være sammen m en andens kæreste ligger et sted herimellem) er det forkert, for man tilbyder den person en mulighed for at skade sig selv og/eller andre og er dermed en del af skaden.
Selvfølgelig har fyren en del af skylden - størstedelen, vil jeg hævde, da han jo er den, der er utro. Men pigen der giver ham muligheden (vel vidende at han har en kæreste) er jo også med til at skade denne kæreste, og derfor er det forkert, og derfor har hun det dårligt.
Jeg har en lille teori (uden nogen form for videnskabeligt grundlag), der går ud på, at en person der gentagne gange er sammen med og/eller forsøger at snuppe andres kærester har nogle problemer m sig selv.
En ting kan være, at man stoler mere på andre pigers dømmekraft/tvivler på sin egen, og derfor Foretrækker fyre, der allerede er godkendt af andre.
En anden ting er, at man "vinder" over fyrens kæreste ved at få ham til at være hende utro. Og hvis man har brug for den slags sejre - ja så er der noget galt.
en tredje mulighed er, at man er pisse-kold og ligeglad. Og så mangler man sgu da almindelig medfølelse.
Sagen er til tider en anden dog. Man kan jo blive dybt forelsket, eller have kendt nogen længe og virkeligt elske dem, og så har man ret til at søge lykken (m mindre der er børn,, så skal der tænkes mere).
tilføjet af

Lige nøjagtig....

Jeg har nemlig lige nøjagtig mig selv at stå til regnskab for... -det jeg mente var at det ikke er mig der har været min kæreste utro ...
Men tak :o)
tilføjet af

Menneskeligt

Du er bare menneskelig og ja det burde give dårlig smag i munden, når man ved han har kæreste på, for netop DU ved at han så er utro, og dette er du vidne til ved selv at være en del af det. DU ved jo netop at en anden måske holder af ham og så gør han dette imod hende. Det er kun stort af dig at du også lige tænker på hende og ikke kun på dig selv og dine behov.
tilføjet af

Godt

Det er rart at høre, at du tænker over, hvad du har gjort. Vi laver jo alle fejl, og du skal bestemt ikke hænges for din "brøde". Bare tænke lidt mere i fremtiden ;)
tilføjet af

ups

fejlen er min. Skulle bestemt ikke have skrevet dette. Troede jeg svarede på svar på mit indlæg. Er tydeligtvis synshæmmet :)
tilføjet af

....

Du har ret ... så evigt ret ... -og sagen er den at jeg ikke har det for godt selv... men jeg er på ingen måde ude på bevidst at skade eller vinde over andre piger ved at være sammen med deres kærester ... Det er noget der er sket fordi jeg har oplevet at det er den eneste måde jeg kan få noget "opmærksomhed" uden at skulle åbne for meget op for mine egne følelser ... De gange jeg har gjort det er jeg blevet trådt godt og grundigt på... Ved at "låne" en andens kæreste, skal jeg ikke "lukke op" for mig selv ...
Og det er da heller ikke sådan at jeg springer på alle med kæreste der trænger til et pusterum, overhovedet ... tværtom har jeg været sammen med få fyre ...
Ang det med børn, så har jeg været virkelig forelsket i en fyr med børn, men der kunne jeg godt se at det var mig der skulle trække mig, og tilsidesætte mine følelser for at det ikke skulle gå galt...
tilføjet af

Tænkt før...

Ja, problemet er jo bare at det er lidt for sent at tænke på hendes følelser nu ...
tilføjet af

og her skulle mit ovenstående svar i solitaires tråd så have været.

Jeg er ked af, du har det dårligt m ting og har en eller anden brug for nemme "forhold". Og jeg tvivler ikke på, du er et godt menneske, der ikke vil skade andre bevidst. Men prøv at tænke lidt mere på mulige følger af dine handlinger i fremtiden. Vigtigst af alt er dog, at du finder en måde, at gøre dit liv bedre på, så du ikke er så bange for at åbne dig for andre. Og følgevirkningerne af dine handlinger er jo også, at du smadrer din egen tillid til mænd. "ham og ham var kæresterne utro, så hvordan skulle jeg kunne finde en tro mand at stole på?"-tanker. Du er ved at skabe et virkelighedsbillede for dig selv, hvor mænd ikke kan stoles på. Og det kan en masse af dem heldigvis.
tilføjet af

Ja, du har ret...

Tak for opmuntringen :-)
tilføjet af

Husk det

Så husk det til næste gang, så du ikke går med dårlige skrubler over dig selv, fordi du ved at det er fórkert. Du burde sige til de mænd at de er nogle fjolser og burde tage sig sammen og elsk den kvinde de har eller gå fra hende. Tænk nu hvis det ender med at du falder for en af dem, og de leger med dig i en periode, for dernæst at de alligevel vender hjem til deres kæreste. Der findes mænd uden kæreste så hold dig til dem istedet...
tilføjet af

:-)

Var så lidt. Og tro mig, jeg kender det med at være usikker og have svært v at åbne mig. Har haft kæeste i 4 år nu og lærer det stadig. Men jeg kan fortælle dig, at jeg er blevet positivt overrasket hver gang. Han har kunnet rumme mine følelser og usikkerheder og elsker mig mere og mere (kan mærkes og han siger det). En del af kærligheden er også at være gode venner, og venskaber vokser v fortrolighed. Og faktisk er mange af mine usikkerheder (om alt muligt) blevet meget mindre, bare ved at få dem sagt og fprstået/accepteret.
Men det kræver virkeligt mod og tillid at indrømme ting, man godt selv kan mærke, er urimelige. Og det ville have været frygteligt, hvis han havde svigtet, så en fortrolig skal vælges m omtanke. Men der ER mænd derude, der er det hele værd.
Tænk på dig selv som en værdifuld person, der har begået nogle fejl - ikke som en fejlagtig persopn. Og vælg derfeter mænd efter dette. Du er værdifuld - du fortjener en god mand - og du fortjener at opføre dig ordentligt, så du ikke skader dig selv. Du ER jo det værd!
Nå, nok for denne gang - jeg lyder som tv pop-psykolog, men mener det skam.
tilføjet af

Held og lykke

Endnu en gang tak .. og rigtig meget held og lykke fremover til dig!!
tilføjet af

I lige måde!!! (tomt indlæg)

...
tilføjet af

MEGA-TOSSE

bare min mening
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.