2tilføjet af

Ultra tynde lår

Jeg er en slank pige på 19 og jeg træner i et fitnesscenter. Jeg vil så gerne have rigtig tynde lår...,for der sys jeg er pænt.
Så..hvad skal jeg helt præcis gøre? Mine lår er nemlig både faste og muskuløse, så det er IKKE det` ,der er problemet. Kan du give mig et råd om, hvilke maskiner jeg skal bruge, eller om jeg bare skal løbe, -hvad jeg må/må ikke spise...eller hvor meget jeg egentlig må træne. Vil gøre ALT!
Knus fra Mig
tilføjet af

Fitness center

Hvis det er et ordentligt fitness center, så vil der være en uddannet instruktør du kan spørge. Men siden du skriver det her, er der nok ikke en.
Da "pige træning" ikke min stærkeste side, tør jeg ikke begive mig ud i, at lave et program til dig... Men step-maskinen er altid go', bare husk at læne dig forover, så du også får trænet bagdelen. Du burde måske skære lidt ned på ben træningen, og tage nogle flere gentagelser med lavere vægt. 3 set af 20 til 25 gentagelser i hver øvelse. Med hensyn til mad, så lyder det til at du spiser godt nok, da du er slank. En sidste ting; Skift center hvis ikke der er en uddannet instuktør!!!
tilføjet af

Ikke træne dem

Hejsa..
jeg går selv i fitnesscenter, og træner mine lår. Jeg synes bestemt ikke at tynde lår er pæne, men det er jo smag og behag. Hvis du vil have tynde lår, skal du jo ikke træne dem. Det bliver de bare større af. Ved ikke lige hvad du præcis skal gøre, men helst ik træne dem for meget. Held og lykke! Knus Melissa
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.