5tilføjet af

ulandene trues af multietniske fantaster

Der tales så meget fra EU's side om, at vi skal invitere den bedst uddannede og mest velfungerende del af arbejdskraften i ulandene til Europa, da der påstås, at der vil blive mangel på højtuddannet arbejdskraft i Europa i fremtiden.
Vores levestandard skulle være i fare, og den skal for enhver pris bevares også, selvom vi skal dræne ulandene for deres bedste arbejdskraft. Vi kommer nemlig i første række og ulandene i anden række. Tyskland har indført en lov, der gør det nemmere for især indiske IT-medarbejdere at få arbejde i Tyskland. På denne måde er Tyskland med til at bremse en ellers blomstrende EDB industri i Indien. Indien skal med andre ord vedblive med at være et uland, og vi i Vesten skal vedblive med at være førende også indenfor IT branchen.
Naturligvis vil en tilgang af IT-medarbejdere fra udlandet medvirke til at trykke de høje lønninger i IT-branchen, og det er helt sikkert her, at vi skal finde årsagen til, at arbejdsgiverne er så ivrige for at få mere udenlandsk arbejdskraft til landet.
tilføjet af

USA har fået IT arbejdere fra Indien

i lang tid nu, så det ikke nogen nyhed Indien har de beste, hvor imod Danmark er de beste indenfor multimedie og bliver head hunted til USA disney bl.a
tilføjet af

Det kan der være noget om.

Ja, udviklingen syntes at gå i en forkert retning, vi tager deres gode arbejdskraft, underbyder deres egne varer med EU støtte, tager patent på deres risvarer, høje patentpriser på livsvigtig medisin. Og så kan folk ikke forstå at der skabes terrorister. Tag en landmand i mellemøsten, hver gang han sætter sin mælk ned i pris for Arla ekstra EU støtte så de kan underbyde ham. Tag landmanden i Indien, næsten alle deres rissorter er i dag patentbaserede og dermed dyre. Læger og sygeplejesker tager til udlandet osv. osv. osv.
Så hvis der en dag sprænger en bombe hos dig, ja, så er det faktisk din egen skyld. Godnat og sov godt.
tilføjet af

øhh usa??

fedt for dem i USA- det har nu ikke så meget med europæisk it politik at gøre. men tak for svaret.
ps Dubai har indere
tilføjet af

Det er det man mener med at vi skal

være globale vi lærer til gengæld u lande en del om hvordan man får rent vand dk har mennesker i Indien,egypten ,tyrkiet,mange steder i Afrika
Så det har ikke noget at gøre med at de skal blive ved med at være fattige det bliver mere og mere normalt at rejse ud i verden og dele ud af sine erfaringer,også at studere i udlandet....alt i alt er det ikke så negativt som du vil gøre det til !!
tilføjet af

Nøøøøj!

Hvor er vi dygtige, nu er multimedie jo også en høj videregående uddannelse - HA HA!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.