8tilføjet af

Uforklarlig hændelse med halssmykke

Jeg skriver denne for min veninde da hun er ordblind. Men vi sidder hjemme hos hende en aften sammen med to venner og snakker. Pludselig mærker hun noget ryge ned mellem hendes bryster og ned på hendes mave, da hun tager trøjen op er det hendes sølv kors (med Jesus hængende på) der er faldet af hendes kæde. Kæden er STADIG lukket! Vi har kigget alt igennem på kæde og kors og der er ingen steder det kunne gå fra hinanden. Låsen sad i øvrigt i nakken... Det skal lige siges at et par dage før, knækkede den "rigtige" kæde til korset, så det var en kæde hun hurtigt havde fundet frem for at bære sit kors.
Nogen der ved, hvad dette er et tegn på, en advarsel eller hvad? For vi står alle fire som store spørgsmålstegn og vil rigtig gerne have en forklaring..
tilføjet af

øje

Der er som regl et øje eller nærmere en ring mellem smykke og kæde.
For hvis smykke sad direkte på kæde. Ville det dreje i stedet for at ligge fladt.
Kan den ring være gået i stykker eller åbnet sig ved et vrid? Da det er en anden kæde der måske er tyndere end den originale. Og ringen kan smutte af. og smykke falde ned. Det er sket for mig med kæde-skift af smykker.
Det er ren tyngdekraft
tilføjet af

Ikke tyngdekraften, kun..

Den nye kæde er tykkere, det øje der sidder på korset er der endnu og er helt.. Jeg er glad for jeg selv så det, ellers havde jeg ikke troet på det selv.. Så forstår godt din skebsis..
tilføjet af

et tegn

hej,
jeg er også selv kristen og bærer et kors. det er et tegn.
men ejg ved ikke hvad det kan være et tegn for. måske er din veninde ikke længere troende nok til at bære korset? måske noget andet.
ligemeget hvad burde hun være gladfor tegnet for det betyder at hun har god kommunikation med Gud :)
hils hende
tilføjet af

Et tegn...

Vi var lidt bange for det var en form for advarsel.. Men jeg giver beskeden videre til hende, tak for dit svar i hvert fald.
tilføjet af

...

det kan også være en advarsel. en advarselom at hun skal gøre et eller andet for at være god nok til at bære korset? men jeg gætter jo bare jeg ved det ikke.. men skrev endelige til hvis du får et andet forklaring/svar.det er spændende..
tilføjet af

hvad

hvad har i snakket om i dette øjeblik hvor det fald ned? kan du huske det? eller hvad tænkte din veninde på ?
tænk på selve øjeblikket da dette er sket ...?
tror ikke dette er en advarsel og vær nu ikke bange... hvis det virkelig ikke er logisk til at forklare hvorfor den har løst sig, så er det da en mirakel. kun din veninde kan finde ud af hvad det handler om !...
jeg har også en kors på. :-)
tilføjet af

Skeptisk nej

Jeg kom bare med den forklaring jeg fandt mest sandsynlig. Da jeg jo ikke var der.😉
Så i er nok et par stykker der sover med lyset tændt et stykke tid.😉 Jeg håber ikke der sker noget grelt.
tilføjet af

Hmm

Tænk dog ikke på det. Man skal ikke lægge advarser og o.s.v. i ting, der sker.
Folk bliver syge i hovedet, nå de lægger for meget i den slags.
Der sker ting vi ikke kan forklare og det er det. Vi aner jo intet om hvad det kan være. En besked fra en anden dimension eller noget !! Det er kun spændende. Havde det været en advarsel om et eller andet var den sikkert blevet givet tydeligere.
Det vrøvl med hun måske ikke skulle tro nok er da lige til at gøre hende skør.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.