18tilføjet af

Tyskland kan blive verdensmestre

Hold da helt kaje hvor spiller de godt. Også selvom Argentinerne pressede dem i bund i starten af 2. halvleg.
Det lykkes endnu engang et meget ungt tysk landshold at udstille modstanderens svagheder. Og det må sandt at sige være Argentinas forsvar. Schweinsteiger udspiller ene mand forsvaret ved 3:0
Mageløs flot angrebsfodbold. Jeg kan ikke udelukke at tyskerne kan blive Verdensmestre. Det vil komme bag på mig, men nu kan jeg ikke længere udelukke det.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Kan Argentina ydmyges?

Yes they can! And they did!
Tysklands "boygroup" slår Argentina med 4:0 FIRE-NUL sgu!! Hold da kæft det var flot. Nu må også jeg, for første gang under VM, anse de unge vilde tyskere som et seriøst bud på til en VM titel.
Et stort stort tillykke herfra. Ikke mindst til Jogi Löw, som er en eminent taktiker. Han ser svaghederne hos modstanderen, uanset dennes navn, og så stille han sit manskab op så de klarer sagen til et flot 12-tal!
Mvh Lagermann
tilføjet af

Det er helt utrolig

Jeg havde rigtignok satset på at Tyskland vandt (burde have satset MERE...damn)
men at de skulle total-ydmyge Argentina med Maradona i spidsen - den havde jeg ikke forudset (og tabte lidt på live...)
Han er eddermame blevet gammel, uduelig og fed.
tilføjet af

Bvadrr!!!

😮😕😕 ta´ jer noget fornuftigt til, gå ud i det gode vejr, luften har godt af jer.
tilføjet af

Det resultat

havde vist gjort dig til millionær, hvis du havde satset på den målscore 😃
Gammel - han er vel 50 i dag ?
Uduelig - jeg synes, han har gjort det bedre end forventet, men det har han nok ikke gjort alene, strategi og taktik har han nok haft kvalificeret hjælp til, mens motivationen nok lige er hans gebet 😉
Fed - i forhold til hvordan han tidligere har set ud, ser han godt ud i dag, men det er ikke unormalt at tidligere toptrænede sportsfolk tager på i vægt når de lægger op og skærer ned på træningen.
Hvad skulle det nu til for ?
Kunne du ikke nøjes med at kommentere det, det drejer sig om, nemlig spillet ?
tilføjet af

Og din undskyldning?

Og hvem har godt af dig? Hvad er din undskyldning for at sidde og fise husleje af? Og hvor bliver din evige bemærkning om chips og .... noget andet....af? Det går ned ad bakke for dig. Er det varmen? Hehehehe.
Lagermann
tilføjet af

Ja ja

Jeg burde have satset mere...men jeg er for fattig og nærig til at satse alt hvad jeg har 😃 Skal man tro statistikken, har mine satsninger ramt plet de sidste VM kampe (og jeg har stadig ikke en BJÆLDE forstand på fodbold, men det er sjovt at spille live - fordi man kan ligesom fornemme psykologien i spillerne, når de psykes ned/op)
Mht. Maradona...jeg kan ikke fordrage manden, han havde en fantastisk karriere, en gadedreng og den ultimative solskindshistorie om at arbejde sig op, med kun en bold og en jernvilje. Men han forfaldt til Narkotikamisbrug og det som værre var, og til sidst...er han blot et minde der spilder på fordums glorie.
tilføjet af

Tyskland bliver verdensmestre

med den overbevisende præstation, de leverede i dag, så er de vist sikre finaledeltagere. Mit gæt er, at de møder Holland i finalen, -- og jeg vil IKKE vinde en herremiddag med bare maver, hvis jeg får ret - og det gør jeg altid 🙂
I øvrigt troede jeg slet ikke du havde tid til at se fodbold. Skulle du ikke ud og løbe nøgenløb på Roskildefestivallen? 😃
tilføjet af

Ville være synd....

Det lyder da rimeligt fristende, mette, det der med nøgenløb. Det ville dog få så vidtrækkende konsekvenser, at jeg sparer de andre mænder den ydmygelse.
Iøvrigt har jeg ikke tid til at tage til Roskilde. Ja, jeg nævnte det med Prince, men jeg skal jo også arbejde lidt. Bare en gang imellem. Jeg er sikker på at der er langt rigeligt af repræsentanter fra det Sønderjyske derovre. Så en ung mand, bare 15år, med en ornli dåse hashkager og en ligeså ornli bunke bajere. God repræsentant.
Lidt trist at du ikke gider komme til topløs herremiddag. Jeg gad da ellers godt det omvendte 😃😃😃
Mvh Lagermann
tilføjet af

Sig

Heil.😮
tilføjet af

Cand i hvad?

Det er sgu ikke tysk du er cand i, for så ville du næppe stave de ord forkert. Da jeg tager afstand fra alt der har med nazitiden at gøre, vil jeg ikke skrive de ord du mente du kendte.
Jeg kan dog sige dig at tyskerne i eftermiddags vandt en fortjent Sieg = sejr.
Lagermann
tilføjet af

De spiller jo med hovedet

Det kan latinerne ikke.
tilføjet af

Er vist ikke helt korrekt?

Når "latinerne" stiller med 4 hold i kvartfinalerne, så er de vel ikke helt hovedløse? Frankrig, Italien, England og ikke mindst Danmark er jo forlængst ude. Hvad siger det så om Europæernes evne til at spille med hovedet?
Nej, sydamerikanerne spillede det de kunne. Det var bare ikke godt nok. Der er altid nogen der er stærkere end én selv.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Get over it, Cand. Mur

Det er 65 år siden WW2 sluttede!
Jeg hader nazister og der er vist ikke ret meget "candidatus" i dig, men derimod grød mellem ørerne.
tilføjet af

Jeg troede ellers

at du havde været ude at løbe med en kop kaffe: http://www.youtube.com/watch?v=4SiPGTtIKW8&feature=related
men jeg kan forstå at du står distancen ;-) Uha, jeg har en visuel fantasi.😮
tilføjet af

Man kan diskutere om de andre hold er dårlige

På en god dag kan FCK sagtens banke det tyske landshold.
tilføjet af

Et værre klaskeri :-)

Ja, du må siges at have en livlig visuel fantasi. Men den virker nu ikke helt så overdreven igen. Når jeg ikke er så vild med nøgenløb, så er det mest fordi det giver et værre klaskeri. Nu overlader jeg til dig, og nævnte fantasi, hvad det mon er der klasker så voldsomt? 😃 For at give dig et hint, så kan jeg sige at jeg gerne selv vil afgøre hvornår jeg laver helikopteren? 😃😃
Iøvrigt ville det så også blive en smule ubehageligt, idet det tillige ville medføre en lang række af utilsigtede mavepustere 😃
Mvh Lagermann, som bliver lidt kåd i den varme ;-)
tilføjet af

Det vil jeg da ikke udelukke

Men hvis FCK fik lov til at deltage, så måtte andre klubhold vel også være berettigede? Og så ville det altså bare ikke længere være et VM? Desuden, hvis FCK måtte, så kunne hele toppen af den just overståede Champions League også forlange at komme med. Hvor ville FCK mon så blive placeret?
Din logik er ligeså underlig som dig selv Sylvia.
Lagermann
tilføjet af

Ak ja, den mave :)

den har det med at ramme lårene, når den kommer i fri dressur 😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.