4tilføjet af

depression og Glycerin

hej jeg er en pige på 26år der for anden gang har en depression...-og mener at der er for dårligt, så lidt info og debat der er om depression, det er jo en folkesydom som jeg vil mene er skyld i mange prolemer som selvmord, stof og alkohol misbrug, det er som om det er et tabu emne??? iøvrigt ville jeg hører om der var nogen der havde hørt om at glycerin. pågrund af hormonet er dårligt rent mentalt!? og om der ellers er noget man bør holde sig fra når man er så langt nede og ude af balance....?
den forviret og fortabte
tilføjet af

Depression og andre præparater

Jeg vil absolut anbefale dig, at du går ned på det nærmeste Apotek og beder om at tale med en Farmaceut.
Farmaceuten har tavshedspligt og ved alt om medicin og hvad der kan påvirke forskellige hormonbalancer.
Alternativet er at søge hjælp hos din læge, som evt. kan ordinere et andet hormon-præparat uden glycin, der ikke påvirker din sindsstemning.
Held og lykke fremover.
tilføjet af

er selv på lykkepiller

hejsa... jeg lider selv af depression. det er desværre i nogle tilfælde noget arvligt, som jeg så har fra min mors side. man danner ikk nok af det nævnte stof glycerin i hjernen, og det gør jo så en ked af det! og det er bestemt ikke et tabu. mange har noget imod lykkepiller, men hvorfor man tager jo også piller mod gigt, hovedpine osv. jeg synes folk, som ser depression som et tabi burde skamme sig.
tilføjet af

Har det selv lige sådan!

hej mig!
jeg stødte ind i min første depression for 1 md. siden..Og hold da op hvor benene bliver revet væk under en!..Jeg vil give dig meget ret i der er for lidt info ang. depression. Og det deværre ikke er et emne folk taler ret meget om.Har selv måtte lyve om min tilstand, for ikke at skabe forundring og nedgøørelse af min person.Håber for os alle vi må komme os hurtigt igen..Og har lært af denne mørke tilstand i sindet.Jeg er forresten 26 år og har et barn på 1-1/2 år.
tilføjet af

Jeg kender det hele

Svar til den grimme ælling. Jeg håber aldrig du bliver deprimeret igen. For mig har depression betydet, at jeg er blevet ligeglad med fysisk sygdom, hvilket er dejligt, og folk kan da heller ikke forstå, at jeg kan holde til at gå på arbejde, når jeg er fysisk syg med influenza eller lignende. Jeg siger til dem "det er ingenting i forhold til depression" Bare sig noget til folk. Hvad der ikke dræber dig, gør dig stærkere. Det værste jeg har oplevet ved depression i forhold til andre mennesker er, at folk ikke kan lide mig, fordi jeg er syg. Jeg er næsten blevet 100% rask efter næsten 20 år med sygdommen. Og jeg tror på at jeg også kan blive medicinfri Hilsen og god bedring fra Morten
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.