12tilføjet af

Tyk kæreste

Er der nogen der har nogen gode,virksomme tips til hvordan man får sin kæreste, som er blevet tyk, til at tabe sig?? Han gider ikke rigtig dyrke motion og spiser mad på underlige tidspunkter. Hver gang jeg bringer motion på tale bliver han sur.
Jeg er selv slank af bygning og dyrker reglmæssigt motion.
HJÆLP!
tilføjet af

Mit ultimatum

Da jeg var 25 til jeg var ca. 30 år vejede jeg 95 kg. dengang sagde min daværende kone.......at nu var det snart slut med det sjove i sengen, hvis jeg ikke gjorde noget ved det.....
Det fik mig da igang med at tabe ned til ca 70 kg på 3. mdr. og derefter fandt jeg det spændene at starte med at dyrke sport igen....hvilket jeg så har gjort de sidste 15 år, med stor fornøjelse siden......
Om dette er metoden for jer ved jeg ikke, men tror du skal skrue bissen på......hvis du altså vil noget med ham/hende fremover...........
MVH
PIVE
tilføjet af

well..

Tak det vil jeg prøve....
Han har efterhånden fået en A-Skål og er kun 25...
Han er så stoppet med at ryge da vi startede med at komme sammen og han mener det er derfor han har taget på... men det hjælper jo heller ikke at drikke cola og spise usunde ting på underlige tidspunkter....og når han så har fri sidder han faktisk kun og spiller computer...
Vi har diskuteret emnet et par gange og ender hver gang med at blive uvenner...
tilføjet af

Genopdagelse af fordums bedrifter?

Har han ikke spillet, interesseret, dyrket nogen form for idræt førhen? I såfald prøv at forslå ham at genoptage noget af det, bare for sjov, evt, sammen med nogle af gutterne.
Ellers er det nok lidt svært, at springe ud i noget af det, hvis man ikke har været fysisk udfoldet førhen.
Men et motionscenter, hvor der instruktører til at sætte folk igang, så man efterfølgende kan komme og gå når det passer en, - hvis man har selvkontrol nok til det, hehe. Ellers dyrk noget i grupper, fx spinning, det er individuelt, man alligevel føler man en forpligtigelse til at komme, - "for de andre tror jo man er svag hvis man ikke dukker op".
Men bring nu ikke vægt ind i billedet, måske istedet velvære, eller bedre kondition, - det trodsalt "vigtigere". Også må du punke ham for at spise mere rigtigt, og idet mindste fornuftige ting når han spiser, istedet for usundt, så vægten stabiliseres.
tilføjet af

Det handler også

Om viljen og den kærlighed han bærer til dig.......hvis der er nogen tilbage, siden han åbenbart bare bliver sur når du nævner det.
Men du skal jo også selv prøve at tænke 10 år frem og så se om du til den tid ville kunne leve og måske have fået børn med en mand, som bare er blevet federe og federe.....
Jeg ved det er svært at stoppe med at spise når man først er kommet igang...
Men hvor i vægt skalaen er vi egentligt henne?? både dig selv og så ham............det kunne jo være man skulle trække en læge med ind over.....så han kunne dæmpe appetitten....
PIVE
tilføjet af

God ide

Jeg har personligt gode erfaringer med spinning. En eller to timer en eller flere gange om ugen. Jeg lover dig at man har det vidunderligt bagefter. Desuden findes der hold stort set over alt. Prøv med et introhold, så starter man forholdsvist let, og ender med at kunne en masse. Jeg kender en der har tabt sig 20 kg på den måde.
tilføjet af

HVORFOR?

Hvorfor skal han tabe sig...
SKAL alle mennesker være perfekte??
hvis han har det godt med sig selv så lad ham dog være, hvis du tænker på at forlade ham fordi han er tyk så er det ig og udelukkende dig der har et problem. Så har du nemlig ALDRIG elsket ham...
Kan ikke se hvorfor alle mennesker her på sol debatten er så meget imod halvfede mennesker.
I tror det er op til jer at dømme og diktere hvordan andre mennesker skal se om.. jamen tro om. DET HAR IKKE EN SKID MED JER AT GØRE!!!
Jeg er fucking træt af at skal læse om folk der brokker sig over at deres kæreste er blevet "for stor" som i tillader jer at kalde det. Hvad skal vi så sige om jer?
- i er altså for tynde
- i er altså grimme
- dit tøj er altså grimt
- du lugter
Altså vi kan allesammen finde på en masse undskyldninger for at glemme hvordan vi har det med os selv!
Det kaldes forsvarmekanismer, det bruger mobbere også når de mobber andre mennesker. Det er bare fordi de har ondt i røven over deres eget liv.
Jeg syntes ikke du kan være bekendt at fremstille din kæreste på nettet på den måde for at få melidenhed fra andre mennesker - DU FÅR IKKE MIN MELIDENHED! tvætimod - det gør din kæreste.. tænk at komme sammen med en person som dig, der aldrig virkelig har elsket ham, men kun hans udseende, "dengang han var tynd"..
TIL ALLE: TAG JER DOG SAMMEN!
tilføjet af

du er galt på den

du er da helt gal på den mand (eller kvi nde) - hvem gidder at have en smæk fed kæreste? jeg gør i hvertfald ikke.
Det handler jo heller ikke om kærlighed eller ikke kærlighed, - men måske snarere om sex og tiltrækning for ikke at tale om den mere sundhedsfarlige del.
Det er vel ok ikke at tænde på fedt, - eller hvad?
tilføjet af

Sådan der!

Tak! Rigtigt! Godt sagt! YESSSSSS!
tilføjet af

what?

Til "en tyk pige"...
Du skal da ikke komme og sige om jeg elsker min kæreste eller ej!
Selvfølgelig elsker jeg ham, ellers havde jeg jo slået op! Jeg tænder bare ikke på ham hvis han bliver ved med at vokse på maven..man må jo ligsom tænke fremad! Hvordan ser han ud som 40årig hvis han fortsætter på den måde?? Og ikke mindst risikoen for hjertesygdomme osv..
Jeg har sgu ikke lyst til at han får feks sukkersyge pga fedme!
Derfor vil jeg hjælpe ham med at tabe sig før det går helt galt!
Hav det fint med din krop hvis du vil men hvis din kæreste ikke har det så har man jo et problem!
(Ps min kæreste var buttet fra starten...nu er han fed)...
tilføjet af

Masser af sex!!

Søger for at dyrke masse af sex med ham, så skal han nok tabe sig et par kg.
tilføjet af

spis spegepølse m. remo.

bliv lige så fed, så kan i trille afsted.
tilføjet af

Forstår dig

Hej du, kan sætte mig fuldstændigt i dit sted og søger råd. Min kæreste har ogsp altid været lidt buttet, men nu vokser og vokser han bare, og jeg tænker nemlig. Hvordan ser han så ud når han er 40. Jeg er ligesom dig, også aktiv sportsudøver og tilstræber mig at spise sundt. Jeg går nemlig op i at være tiltrækkende overfor ham. Og det irríterer mig faktisk, at han bare lader det stå til. Og til den klaphat der påstår at det handler om kærlighed. NEJ! Det handler nemlig om tiltrækningskraft. Jeg tænder ikke på min kæreste længere, og det er et stort problem for ham og for mig. Men selvfølgelig elsker jeg ham da. Og jeg ville da ikke elske ham mere hvis han tabte sig, bare finde ham mere seksuelt tiltrækkende. Har desuden også problemet med at han bliver sur hvis jeg bringer motion på bane.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.