40tilføjet af

Tvangskastration.....

Der har været et par forskellige indlæg, hvor dette har været indblandet, men jeg kunne godt tænke mig at få folks mening mere præciseret:
Skal myndighederne have mulighed for at kunne tvangskatrere eller sterilisere pædofile, narkomaner, alkoholikere, handicappede osv?
Skal det være medicinsk, så man kan "ophæve straffen", i forbindelse med helbredelse (fx. narkomaner, der bliver clean).
Hvis ja til dette, hvem skal så bestemme, hvornår, hvor meget og hvordan. Skal det være retssalene, eller skal der også være et nævn af en art???
Er vi berettiget til at lege gud på den måde??
Hvordan skal dette afgrænses og bliver det ikke bare en glidebane???
Jeg er selv meget i tvivl, men hælder da mest til et "nej", da vi jo stadig har lidt frihed tilbage her i landet.......
Jeg håber, I vil tage det lidt seriøst og ikke bare overfalde mig. Jeg vil meget gerne høre Jeres for og imod.
JKnus G.I.S.P
tilføjet af

Svært at bedømme

Skal myndighederne have mulighed for at kunne tvangskatrere eller sterilisere pædofile, narkomaner, alkoholikere, handicappede osv?
Pædofile JA
alkoholikere kun hvis de er til skade for andre seksuelt.
samme med narkomaner.
Handicappede hmm, vi vil ikke have flere af dem, MEN man bestemmer jo ikke over hvad folk føder, Medmindre man ser på barnet i FJERNER det hvis det vil blive handikappet.
om handikappede får børn med samma skavanker som dem, Måske, men ville være OK for mig at kasterere dem, hvis de er uegnede forældre eller lignende, DOG hvis mn mangler en arm eller noget men fungerer godt Skal man ikke kastereres. DER ER JO Mange forskellige måder at være handi på. hilsen Skinhead.
tilføjet af

klart svar

Et afgjort klart JA når vi taler om pædofile.... Den skade de forvolder på andre er så enorm. Når så systemet mener at personen er rask, skal behandlingen stadig fortsætte, da det er alt for tit man høre om gentagne forbrydelser af samme person. Og også fordi straffen her i landet er alt for mild, er man nød til at give behandlingen længere......
Mht. handicapede, syntes jeg det er at lege for meget gud..... Det er svært at sætte grænsen, et blindt par kan sagtens få seende børn osv.... Og jeg kan iøvrigt ikke komme i tanke om nogen der er kompetente nok til at bestemme hvem der må og ikke må.... Dette er ikke noget et udvalg kan klare..
tilføjet af

indlæg

Hejsa
Nu er jeg en af dem, som har skrevet et af de indlæg:)
Mener helt klart at pædofile og voldtægtsforbrydere skal kunne tvangskastreres. Den straf de får i fængslet er ikke nok, og man ser gang på gang, de bliver dømt. Sikkert også derfor politiet tit besøger tidl. dømte af den slags, ved sådanne straffesager.
Så for at få stoppet de forbrydere mener jeg helt klart, en domstol skal kunne tvangskastrere dem der bliver dømt i de forbrydelser. Sikkert på at den straf vil få nogle til at tænke sig lidt om.
At være narkoman og alkoholiker, er jo ikke en forbrydelse i sig selv, så kan ikke se nogen grund til at de skal med i debatten her.
De handicappede,synes ikke rigtig jeg har hørt nogle af dem få børn, sååå synes ikke de skal med.
tilføjet af

Rart at høre...

Det er rart at høre, at folk ikke bare generelt mener, at de "skal bare af med det hele".
Jeg ved der har været lignende indlæg, men jeg ville godt have det med medicinsk kastrering med, for at høre om man så skal gøre det ved narkomaner, alkoholikere og lign.
Vedr. handicappede, så er der en del, der får børn. Der var i nyhederne for et par dage siden et indlæg om det. Der fik nogle handicappede, som gerne ville have et barn, en elektronisk dukke, som de skulle passe i 4 dage, for at se, om de stadig ville have børn. En ud af dem ville stadig. Jeg synes absolut, alle som grundregel burde have ret til at få børn, men nogen skal måske, som her, have at se, hvor meget det kræver at have børn. Og kan man undgå kastration eller sterilisation, ville det nok være bedst.
Men skal man som udgangspunkt gøre det medicinsk på "handicappede", og så undersøge og give dem lov senere, eller skal det være omvendt????
tilføjet af

Nu er der kolossal forskel på..

kastration og "AF MED DET HELE"; det første er at stoppe kønsdriften, enten permanent eller midlertidigt, det andet at fjerne det hele, så urinrøret skal omledes.
Det sidste, for at tage det først, er nok en tiltalende idé, mange tumler med, når man hører om endnu et barn (eller kvinde), der er blevet udsat for voldtægt og overgreb. Men "helbreder" det gerningsmændene? Eller skaber det bare mordere i stedet, der går amok over manglende evne til at få "udløsning" for deres frustrationer?
Jeg har nemlig hørt et sted, at det mere er i den (vid)underlige hjerne, "trangen" opstår, også fordi det reelt ikke er et spørgsmål om begær efter sex, men efter magt og kontrol? I gennem tiden har der været adskillige seriemordere, der ikke kunne "få den op af stå", så ved såmænd ikke, er der nogen, der er mere vidende på det punkt?
Du spørger, om det er at lege Gud, når man tvangskastrerer? Nu tror jeg ikke på nogen guder, så vil holde mig til, om det er et overgreb på menneskets personlige frihed, når man - for at undgå et værre udkomme - påtvinger en medicinsk behandling.
Generelt jo, så er det et overgreb, som ikke burde tolereres, hvis vi samtidig vil have en verden, hvor frihed til at leve som man vil, sættes højt, for de to ting hænger ikke sammen.
Men samtidig har vi skabt et samfund, der udelukkende fungerer (?), fordi vi har et regelsæt og nogle normer, der fortæller os, hvad der er acceptabelt eller ej. Vi straffer overløberne med fængsel, og her er der ingen protester, for de vidste jo, hvad de risikerede, da de begik forbrydelsen? Hvorfor skal det så være anderledes med midler som midlertidig kastration?
Hvad er forskellen på at sætte et menneske bag lås og slå på en lukket afdeling i et ubestemt antal år og så på ubestemt tid fjerne et menneskes sexdrift, fordi det har vist sig, at pågældende ikke selv kan styre sig og leve efter reglerne? I begge tilfælde overskriver man personens såkaldte frihed? Hmmm, man kan da blive i tvivl, ikk?
Samtidig bør man måske også spørge sig selv, om det er overformynderi eller barmhjertighed, at forhindre mennesker, der "frivilligt" forgifter deres kroppe med stoffer og alkohol, i at få børn? Jeg er faktisk ikke i tvivl om, hvor jeg står, for jeg har set sådan et lille barn i virkeligheden, og det er hjerteskærende, kan jeg fortælle. ;o(
Til gengæld mener jeg, at det er forkasteligt at tvangssterilisere handicappede, og endnu mere uden deres vidende, som de gjorde i forrige århundrede, bare fordi vi har en eller anden label på, hvordan det perfekte menneske og liv bør være?
Jeg kan nok konkludere, at så længe det ikke er direkte uforsvarligt og til skade for andre, bør vi blande os langt uden om folks sexdrift og evne til at få børn. Men hvem er egnede til at se forskel? Ja, i hvert fald ikke mig... *S*
tilføjet af

Pas nu lige på..

Det er så let at skelne imellem god og ond....for nogen.
Jeg vil lige rette din fejlagtige tro...Det er desværre ikke strafbart at være pædofil. Pædofili er en sygdom, desværre nok uhelbredelig. En narkoman er selv 100 % bevist om sin situation og har selv bragt sig i den situation.(narkomaner er svage mennesker)
En mor der har mistet sin søn efter en meningløs slåskamp ønsker dødsstraf til alle voldsmænd.
En kvinde voltaget og ydmyget ønsker alle mænd i helvedes dyb.
En Mand har lige fået beskeden din søn er desværre blevet kørt ned af en spritbilist død på stedet....alle ville ønske at spritbilisten kunne miste knoppen.
Jeg er tilfreds med straframmen idag, men det bekymre mig lidt at økonomisk kriminalitet straffes hårdere end voldskriminalitet.
tilføjet af

Syg tankegang

I guder da hvor er det en syg tankegang....kastration har aldrig helbredt kun undertrykt.
Man kunne lige så godt indfører koranen øje for øje og hoved for hoved.
tilføjet af

Der var da rart!

Det er sgu godt at høre, at der er en der ikke ser verden så sort og hvidt. Du har tydeligvis vendt tanken, hvor mange andre bare hælder deres mening ud uden at have reflekteret over konsekvenser og andre evt. aspekter...
tilføjet af

Det var da uhyggeligt...

hvor mange der uden tøven, siger at alle "unormale" skal fratages evnen til at formere sig.
Det hedder racehygiejne, og kan spores tilbage til nazityskland!
Hvad fanden tænker I på, er der ingen, der har lært noget som helst af fortiden?
tilføjet af

Nå nå!

Hvad er det der sætter dig i position til at dømme over andres skæbne?
For mig lyder du da ikke for intelligent!
Der var for nyligt en professor, der foreslog at slå alle mindre intelligente ihjel eller forhindre dem i at få børn. Det kan da være, at vi skulle indføre det!
tilføjet af

Syg og syg...

Jeg ved nu ikke, om den er syg....
Men det er et ømtåleligt emne...
Du kan ikke sammenligne det med "øje for øje". Pædofile fx, menere jo ikke, de er syge, men at menneskeheden "ser forkert på kærlighed". Er det ikke okay at kunne hæmme dem i deres udfoldelser???
Jeg taler stadig medicinsk, så der er mulighed for "fortrydelse"....
Men kan du ikke uddybe din mening????
tilføjet af

Ikke så simpelt

Jeg ved godt, det ikke er et simpelt emne, det er derfor jeg har skrevet det.....
"Dømme over andres skæbne"... Gør vi ikke lidt det allerede?? Det hedder straffeloven, skatteloven mm....
Man er vel altid nødt til at se på det enkelte tilfælde, for det ville da være forfærdeligt, hvis man dømte forkert og havde klippet "skidtet" af.....
Jeg mener heller ikke, man bare skal indføre alt mulig, men noget må man vel forsøge?????
tilføjet af

Medicinsk kastraktion

Der er desværre flere eksempler på, at sex-forbrydere, der har modtaget medicinsk behandling (medicinsk kastraktion) af egen fri vilje - ikke holder op af den grund.
Medicinen er virkningsløs. Det var i den ulækre udsendelse, hvor en journalist var gået undercover og havde infiltreret det pædofile miljø. Her så man en tidligere dømt pædofil, fortælle om, at man bare skulle sige ja til medicinsk behandling, for så kom man hurtigere ud af spældet. Så skulle man forklare sin tilsynsførende om, hvor godt man havde det - og ikke havde lyst til sex overhovedet, selvom det var løgn. På den måde kunne man fortsætte sine syge tilbøjeligheder og myndighederne var sikre på, at man ikke udgjorde nogen fare, så længe man tog sin medicin....
tilføjet af

Misforstået..

Du har vist misforstået emnet lidt (håber jeg). Jeg vil under ingen omstændigheder ud der. Det er derfor jeg har uddybet emnet lidt i indlægget.
Vi skal overhovedet ikke ud i etnisk udrensning eller lignende, så er mit indlæg i hvert fald misforstået....
tilføjet af

Kanon indlæg!!!

Det var rigtig godt sagt og lidt der jeg vil hen med indlægget....
Nu er jeg heller ikke troende, så det med "at spille Gud" var mere en talemåde end det var hensat til religionen....
Men det er dejligt at få folks meninger, især nå det er skrevet så godt....
tilføjet af

Okay......

Nu har jeg ikke set den udsendelse..
Det kan sagtens være, man skal i en helt anden retning end den, jeg skriver om...
men hvad kan der så gøres???? Jeg mener ihvert ikke, der gøres nok i dag, men jeg ved ikke, hvad der er bedst for alle.....
tilføjet af

Behandlingsdomme for tid og evighed

Jeg er ikke sikker på, at man kan placere pædofili under psykisk sygdom, men det er da nærliggende. Men så er homoseksuelle, SM-elskere og fodfetichister det vel også?? Det er vel blot en seksuel tendens, der i dette tilfælde er ulovlig.
Jeg mener, at pædofile, der begår overgreb mod børn, skal låses inde, så længe man vurderer, at de udgør en fare for samfundet. Om det så er resten af livet, so be it.
Desværre har radioavisen netop haft et indslag om, at psykisk syge med behandlingsdomme ikke bliver vurderet ordentligt. Således at "raske/kurerede" kan være låst inde for tid og evighed. Og syge sendes ud efter forgodtbefindende/overbelægning.
I Sverige har de udviklet nogle skemaer/modeller, der kan bruges til at vudere om en person er rask nok til at komme ud. Og det burde man så gøre i DK...
tilføjet af

Undersøges

Man burde da i hvert fald undersøge det......
Også hvis der er andre erfaringer fra resten af verden...
tilføjet af

Jo, men

hvorfor så skære alle handicappede, pedofile, alkoholikere over en kam? Om det så er en kategori for sig. Hvad så med bøsser og lesbiske, der i nogle lande anses for syge? Som en anden sagde, så kan man jo ikke dømme en pedofil for at være pedofil, da det er en sygdom. Det er først i det øjeblik han begår en forbrydelse han kan dømmes.
Skal man så slå alle sindslidende ihjel?
tilføjet af

Godt indlæg

Jeg synes, at det er et dejligt sagligt indlæg. Thomps up!
tilføjet af

Nu blir jeg jo helt..

rød i kinderne. Men tak for "roserne"...;o)
Knus D.
tilføjet af

Nej, meeen...

alligevel er der mange, der hentyder til at "vi gider ikke at have flere, der er handy" osv.
Efter min overbevisning er det synd for et barn, der er født med et fysisk defekt, men det ligner nu stadig noget fra nazityskland, når man snakker om at "udrydde"/"minimere"/"kald det hvad du vil" de handikappede.
Jeg kan heller ikke forstå, at de er med i denne debat. Det er godt, at du nævner dem i dit indlæg! Men det chokerer mig så mange, der uden skrupler er parat til at udrydde bestemte grupper.
Hvis det er fordi man tror, at alle kriminelle/sindsyge/handikappede er væk for altid tager man gruligt fejl. Det er lige så meget præget vilkår, omgivelser og opvækst.
tilføjet af

Pletskud

Det er naismens sorte skygge der lurer her og det har du ramt lige på sømmet.
Det næste blir at man finde de gener der styrer de forskellige handicap (mongolisme-homosexuelle o.s.v) og fjerne dem, så er landet lykkeligvis fri for at skulle bruge penge og tid på alle de ulykkelige debatter-hjem.
tilføjet af

Tak

for opbakningen...! ;o)
tilføjet af

Ej?

Tvangskatration synes jeg er i orden når man taler om voldtægtsforbrydere og pædofile. Men ikke første gang de bliver dømt, men hvis de gentager deres forbrydelse (simpelthen af hensyn til at nogen bliver uskyldigt dømt).
Med hensyn til fx alkoholikere og narkomaner der spytter den ene unge ud efter den aden, som de mishandler indtil myndighederne får børnene tvangsfjernet: De kvinder der føder de børn skulle have sat en spiral op allerede når ét barn er blevet fjernet eller født afhængigt af et eller andet. Det gør at de KAN få børn senere hvis de ellers ændrer sig betydeligt.
tilføjet af

Ikke det jeg siger

Jeg skærer ikke nogen over en kam. Jeg spørger til de, der her i landet bliver anset for kriminelle. Jeg har ikke nævnt bøsser og lesbiske, da de, i hvert fald i dette land, ikke anses som syge.... De er slet ikke med i denne debat, men i en andetsteds her.
Jeg har netop prøvet at gøre det lidt nuanceret ved at spørge til forskellige "sygdomme" om du vil.......
tilføjet af

Igen...

så misforstås inlægget vist. Jeg taler ikke om at eliminere sygdomme på en eller anden måde, men om forbrydere.....
Narkomaner/alkoholikere og lign. er jo ikke kriminelle, men der er mange sørgelige historier om børn, der bliver ødelagt på en eller anden måde pga. forældrenes misbrug.
Og det er der, jeg gerne vil have debatten hen....
tilføjet af

Nej...

Nu var min kritik ikke kun henvendt til dit indlæg...
tilføjet af

Godt indlæg,

hej G.I.S.P.
Jeg finder det er et rigtig godt indlæg du kommet med, jeg vil prøve at få tid til at svare på det en af de nærmeste dage.
Mvh
tilføjet af

Det meget svært problemstilling,

Hej Decibell`
Jeg har før været imod indgreb imod folks ret til at få børn, på grund af jeg bange for loven kan blive misbrugt.
Da en del af de ansatte jeg mødt inde for den offenlige system ikke fatter hvad det vil sige at udvirkle sig som person. Den opfattelse af vores intelligens ikke er noget der udvirkles efter vores opvækst betigelser, er udbredt inde for behandlings systemet.
Jeg kan sagtens finde begrundelser for indgreb i menneskers kønsdrift, og jeg bliver også skuffet over se, hvordan nogle forvandler deres ansvar for dem selv og for deres børns. Da mange børn har problemer i dag med klare sig i skolen, og får meget svært ved klare sig som voksen hvis de ikke får den exstra hjælp til skole arbejde som de har brug for.
Så når man så ser alle mennesker der ikke selv er i stand til vare tage deres ansvar i forhold til yde og vise omsorg for deres børn. Hvor så det offenlige system må tage over, og nogle af dem er nogle af dem koster samfundet mange penge. Der er det, jeg bliver skuffet, når jeg høre om nogle bliver afvist til få den basale støtte til deres børn, når der så bliver der brugt så mange på andre.
Men nå jeg så på den anden side imod, skyldes det tidliger tiders brug af vores sterilisations lovgivning, hvor den blev misbrugt. Samt den holdning og væremåde som beboer på vores instutioner bliver mødt med. De bliver talt ned til som nogle der ikke kan tænke samt i et barnligt sporg brug. Jeg diskuteret dette emne med tidliger ansatte, og er blevet rustet over deres holdninger og meninger om det. Da man jo godt kan fornemme, om folk er gjort sig nogle overvejelser om problemet.
Mvh.
tilføjet af

Hej Claes...

Jeg kan sagtens følge dig og din skuffelse over både systemet og nogle menneskers svigt overfor deres børn. Jeg har også set lidt af hvert, og det kan være hjerteskærende at se nogle lide, fordi folk, der burde beskytte og hjælpe, i stedet lader ligegyldigheden, egoismen og kynismen herske.
Jeg tror, at mange starter med at arbejde indenfor behandlingssystemet med en ægte idealisme, men bliver "mæt" af al den ulykke og frustration, der ofte er et direkte resultat af en sørgelige mangel på ressourcer, og ender med at beskytte sig selv med følelseskulde og kynisme, for ellers ville de selv gå ned med flaget. Der er trods alt grænser for, hvor meget man kan tage på sine skuldre, uden at man bliver tynget ned af vægten.
Det er heller ikke, fordi jeg ikke selv kan finde nogle kandidater, der ikke fortjener´at styre deres kønsdrift eller forplantningsevne selv, men det holder jo bare ikke, hvis man samtidig går ind for personlig frihed. Skulle jeg foretage sådan et valg, ville det jo også være farvet af mine egne oplevelser og holdninger, og som sådan ikke være en fuldstændig uegennyttig handling, der udelukkende er baseret på neutrale observationer.
Alle love og systemer kan desværre misbruges, og bliver det, så det eneste vi vel kan gøre er at bruge vores sunde fornuft og medfølelse og være tro mod vores idealer, når vi skal bestemme os til, om vi er for, imod eller neutrale.
Knus D.
tilføjet af

Udbrændt,

Hej Decibell,
Det du beskriver, er når mennesker bliver udbrændte, som kan ramme os alle. Men jeg tror det noget, der kommer, når vi ikke er tilfredse, med det vi laver, og vi i vores indreforventninger bliver skuffet. Man har inde for det offenlige system den opfattelse, man kan sætte ord på alt og tale sig ud af alle problemer. Jeg tror også de bliver mæt af alle de problemer, men det er netop systemes fejl, den bygger kun på problemer. De fremmer ikke interesser som gør mennesker glade, nej man svælger i lidelsen og problemer, og gør mennesker til objekter og frem for at fremme en udvirkling, fastløser man folk i deres sygerolle. Da systemet jo netop bygger på at folk er syge eller anderledes. Men på den ene side har vi brug for institutioner, på den anden når de først er der har man ingen interesse i at fremme en støre autonomi og selvstændighed hos beboerne, da man jo lever af den.
Det er overordnet den offenlige idologi, til stor skade for de mennesker der kommer og beder om hjælp.
Og den ansatte bliver jo bare en brik i dette spil.
Mvh.
tilføjet af

Nakomaner får også børn`

Svar til El amante,
jeg kan ikke se hvorfor, de ikke skulle med i debatten. Kan mennesker der er meget alkoholiseret eller er narkomaner drage omsorg for deres børn ?. Kan man så ikke mene, at så længe de er misbruger, skal de tage et stof, der hæmmer deres sexual drift. At jeg ikke går i for det er noget andet.
Lige så vel som jeg synes, at tvangskastration er et meget voldsomt indgreb, og du må vel også være bekendt med de sager fra udlandet, hvor folk er dømt på falske anklader. Her i Danmark snakker, vi også om at genoptage sager, med nogle der sider dømt på genskabte minder.
Men efter din rets opfattelse havde de fået en tvangskastration, mon ikke også der findes enkelte voldtægtforbruder der dømt på falske anklader.
Nej jeg synes ikke det så enkelt igen.
Mvh.
tilføjet af

JA, DET VAR MIG!!

men de blev slettet, man kan i Dk udtale sig om menstruation, voltægts, nydansker, alle mulige indholdløs bras som bade sammen, utro, vil har han tilbage, osv..men, bare rør man men mænds testiklerne, og går det gal!!
Jeg skal ikke overfalde dig, men jeg taler lige ud... jeg synes at skulle være tvanskastrere individer, efter en voldig voldtægt og selvfølgelig pædofiler. Hvem skal bestemme?? de skulle være mændene i retsalen, kun mænd, for at ungå det med "skide feminister kællinger", osv.., for engangsskyld, mændene burde støtte voldtægts og pædofilers ofre. Hvis mændene er skide modige til at misbruge, mishandle og ødelægge en kvindes og et barns liv og krop, andre mænd (hvor er dem??) burde tage stilling til tvanskastrerer deres genrebødre.
Narkomaner? jeg kan ikke se på ikke noget som helst måde, hvorfor??
Hvad mener du med at der er jo stadig lidt frihed tilbage her i landet??
Du nævner kun "pædofiler", så går jeg ud på, at du blæser på voldtægst ofre..hvis der har altid været prostiturer, det kan lige så godt mændene blive ved at tilader sig voldtægs..Pyt med kællinger!! Det er meget naturligt, åbenbare, lige såp naturlig som at have kongehuset i en demokratiet. Har mændene ikke mødre, døtre og søstre?? tanter, veninder, koner, kærester?? Vi er i 2004 !!! skal man vente til 3000 til at MÆNDENE LADER VÆRE AT VOLTAGE KVINDER!! nej, i 3000 heldigvis jorden er udrydet, blæst væk enten fra israeler eller japaner..eller amerikaner..muslimer måske!! det er lige meget..
tilføjet af

Ja, det klar du svæder, ikke?

tænk at det var en almindelig straf..af med testiklerner..Ydmygt for dig?? nå..hvordan tror at man har det når ens datter er blevet voldtaget og ydmyget..? svar ikke du fatter det ikke!!
tilføjet af

svæder du lidt?

jeg kan godt forestiller mig, hvis det sker for dig!!!!
øje for øje og hovet for hovet??
hmmmmmm(?)..i hvert faldt det er i biblen der står "øje for øje, og tand for tand", Talions lov. Men, hvis først du bliver spakket i testiklener og mister evnen til rejsing, og mens du ligger ned uden at kunne træk vejeret din datter bliver voldtage foran din næse og myrdet? så..hvad er din holding?
tilføjet af

Jeg ved man ikke har det godt,

svar til anonimous,
Man har det ikke godt, men nu var det din datter der var blevet voldtaget. Men det er narturligt, man regere på den måde du gør. Men det ændre ikke ved min opfattelse af, at højre straffe skulle hjælpe noget.
Men skal jeg begrunde det, kommer vi ud i en retsvidenskablig diskution,så det undlader jeg.
Ellers har jeg i flere indlæg her på debatten redegjort for, at den hjælp offeret får er for ringe, og står ikke mål med de midler vi bruger på gerningsmænd.
Ellers svare jeg i en demokratisk debat, når et indlæg er adresseret til mig.
Mvh.
tilføjet af

pædofile JA

tangskasteration af pædofile er helt fint med mig...tag så også lige voldtægtsmændene med....
de andre er der ingen rund til efer min mening...
tilføjet af

lige en bemærkning til "el mante"

lige en lille bemærkning til dig...
det er altså langt nder halvdelen af andmeldte pædofile der bliver dømt... og iikke engang 20% af de piger det går ud over melder det...så det er slet ikke så mange vamle mænd vi taler om, kan få denfjernet...desværre...
tilføjet af

som sagt tidligere

som sagt tidligere....så er pædofili IKKE en sygdom...
har været der...kender systemet...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.