22tilføjet af

Tror du på Stjernetegn?

Hvad er det der har fået dig til at tro på stjernetegn og hvilke oplevelser har du haft med spådomme indenfor astrologi? Er ret nysgerrig :0)
tilføjet af

tosser

Det er da helt klart, at nogle planeter og stjerner 2-3 millioner lysår væk, har indflydelse på mit liv..yeah right!!!!!
tilføjet af

Tosser

Astrologien er blevet anvendt i mange tusinde år og har forudsagt mange begivenheder.
tilføjet af

I princippet nej

men kan godt undre mig lidt over, at folk der beskæftiger sig med den slags altid gætter at jeg er Skytte - i første forsøg.
tilføjet af

julemanden

Små børn har troet på julemanden/nissen i mange år. Det får ham heller ikke til at eksistere. Astrologi er overtro !
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=20&posting=896736#896736
tilføjet af

Biblen og koranen

er osse overtro,skrevet at menneskehænder og af overleveringer.
Jeg tro mere på sol måne og stjerner end på mennesker.
tilføjet af

Hvordan????

....tænker jeg, kan de som beskæftiger sig m. den slags outrerede virkelighed,,,dog gætte hvilket tegn man tilhører. Det fatter jeg ikke!
tilføjet af

Læs mit link

Så vil du erfare at jeg ikke er uenig. Jeg er så træt af at høre på tåbeligheder som astrologi, tarotkort, religion, auralæsning, numerologi, drømmetydning, kaffegrums, knoglekast. Jeg mener det er måske relevant i et stammesamfund hvor ingen kan læse. Men vi lever i et moderne samfund hvor jeg tillader mig at sætte overtro/tro lig dumhed.
tilføjet af

Jeg aner det ikke

Jeg kan virkelig ikke regne ud hvordan de gør det. Men er lidt forbavset over så mange gange det er sket.
tilføjet af

De har ikke overnaturlige evner

Så havde de været rige.
tilføjet af

eller ???

måske behov. Mange i dag har stadg behov for at tro på noget. Som man siger, tro flytter bjerge og ens psyke er stærkere end man tror.
Måske er der mere mellem himmel og jord end vi ved og måske aldrig får at vide. Og det er nok også godt det samme, mennesket har sgu ikke godt af at vide alt.
Men som udgangspunkt hælder jeg også mere til videnskab - ting der er konkret beviselige
tilføjet af

Jeg forholder min "neutral" :)

...selvom jeg selv er astrolog...
Nimbuto - der er astrologer som er rige, stinkende rige endda - om de er blevet det via deres "overtro" ved jeg ikke - men Ole Giber fra Århus er i lad fald godt kørende - i Ferrari :)
...jeg ved at det kan være en indbringende forretning, men kun for de få og mest kendte, de andre må vist knokle for føden...
Jeg vil give dig ret langt hen ad vejen, man skal tage astrologien med et gran salt, og for himlens skyld ikke leve sit liv efter astrologers anvisninger - men jeg ved, at det kan bruges redskab til selvforståelse - som så mange andre ting...nok om det🙂- ( det blev ikke helt så neutralt som jeg først truede med)
Vh Rosalilje
tilføjet af

Hvad er det m. de fysiske kendetegn?

Hej Rosalilje...godt nok et par dage siden denne debat var i gang....men prøver alligevel; har du kendskab til at der knytter sig bestemte fysiske kendetegn, til de forskellige stjernetegn?
Jeg kan (ind imellem) genkende en jomfru...men kun den slags som har grønne øjne ell. udprægede jomfru næsebor og læber (det lyder helt absurd...men er sandt)...nogle skorpioner kan også have et meget karakteristisk udtryk i øjnene, som kan genkendes på lang afstand. Ellers ligner vi alle sgu skytter i mine halvblinde øjne.....:).
Kan du udfra fysikken og ansigtet se hvilket tegn folk er født i? Ell. er det væremåden som siger dig et og andet?
Håber du ser mit lille skriv...ells fanger jeg dig måske en anden dag.
Annie :)))
tilføjet af

Nej

Astrologien har mig bekendt ikke forudsagt flere begivenheder end det er muligt ved kvalificerede gæt.
tilføjet af

Ind imellem og nogle gange

er vel pointer her. Du husker de gange du gætter rigtigt og skubber ubevist 'forbierne' i baggrunden. Hvis du kan sige folks stjernetegn ud fra deres udseende vil det i den grad være overraskende for ingen astrologer her hidtid kunne gøre det. Du kan faktisk vinde en million dollors hvis du kan. Og det behøver ikke være hver gang bare i oftere end hvis man gætter. Og det kan godt være for få udvalgte stjernetegn. Jeg tror ikke på at du kan.
Hvorfor er det forøvrigt stjernetegnet og ikke ascendanten der gættes på? Ascendanten skulle jo ifølge astrologien sige noget om hvordan andre folk opfatter os. Dermed skulle man jo ikke gætte stjernetegnet men ascendanten. Men folk insisterer alligevel på at gætte ens stjernetegn til trods for at det vel er i modstid med astrologien teorier?
tilføjet af

horoskoper er for fladlus og termitter.

gå ind på hjallerup marked, og få lavet et horoskop, og du vil vide, at du er blevet snydt for 300 kr.
alt bygger på overtro og ammestuehistorier, men man kan godt i visse tilfælde nogenlunde beregne, hvornår en person er født i året.
lige nu, er det det kinesiske hængebugesvin der er inn, det smager sikkert også skønt, hvis det er ristet over trækul.
videnskaben er også en slags overtro, specielt hvis der er en dansker involveret, og pressen skriver om det, dansker løser 30 milioner år gammelt mysterium, og så får man en lille historie om bakterier, der kan leve i svovlholdig kogende vand, politiet kan ikke finde min bil, som blev stjålet for 2 måneder siden, men de har jo heller ikke forskere, som bare sidder på røven, og venter på resultater.
forskning er fup og svindel, ligesom horoskoper, hvis man ser tilbage i historien, kan man se, at mange såkaldte forskere, har forsket i nøjagtig det samme, uafhængig af hinanden, og de har alle fået forskellig resultat.
engang prøvede man på at lave et fly, formet på samme måde som vingerne på en fugl, vi ved alle hvordan det gik.
Einsteins teorier passede heller ikke, men de var gode nok, da han lavede dem, måske burde han have haft zweistein, i stedet for bare en sten.
Galathea, burde kaldes galmatias, forskerne kan ikke finde noget nyt, så de kan få deres navn i et af de fine magasiner, der er ofret milioner af kr. på det klaphatteprojekt, og det eneste der er sket, er at de mister det dyre udstyr, og ikke nok med det, de bestiller også de forkerte udstyr, de narrøve, skulle selv have lov at betale hele turen, aviserne skriver ikke om det mere, for der er intet nyt at fortælle om, måske skulle de have haft en astrolog eller pædagog med, så kunne de måske finde ud af at bygge en sandkasse på dækket.
man mangler stadigvæk beviser på, at astronauterne har været på månen, men de fleste af os, kan nok huske hvordan de kloge kommenterede turen fra Rude skov, men de har været meget tavse siden.
man kan heldigvis stadig købe drømmefangere, uhm.
tilføjet af

Hjallerup Marked....

Har jeg været på (medbragte hverken fladlus, astronauter, termitter ell. studentikose udtalelser)...fik dog en dejlig hest m. hjem...blev jeg på nogen måde snydt, rager det mig 15 ascendanter og 480 uenige forskere,,,synes iøvrigt at ammestuehistorier giver et godt billede af et lands kultur og selvforståelse(hvis du insistere; muligvis i et historisk perspektiv)...så frem m. smileren.
leger i sandkassen m. stor fornøjelse - du sku prøve det...:0)
tilføjet af

Stjernestunder

Selv med al indbildningens styrke kan jeg ikke tro på at hvirvlende kometer og døde planeter og brændende sole på nogen måde griber ind i dagligdagen her i Danmark. Eller påvirker den politiske situation i verden. Alverdens stjerne tydning, har aldrig gjort kløften mellem fatig og rig mindre – eller givet den lamme førelsen til bage! Der er nok en del virkelighedsflugt i astrologi ligesom i troen på nisser og trolde. Det kan sikkert være meget hyggeligt og afslappende, men som med al religiøst finder der græsselige misbrug sted! Koncentrér jer hellere om livet og gå så aktivt ind i den politiske og sociale kamp. Vi kan alle sammen være med til at give et bidrag til en bedre verden (her på jorden). Når du så kommer hjem efter en lang dag - så gå ud under stjernerne med din elskede og læg armen om hendes/hans liv! Du er da i din fulde ret til at nyde stjernehimmelen! Er det ikke underfuldt nok?
tilføjet af

Menneskeforagt og bamser

Uha, uha - du lyder meget bitter. Jeg tror heller ikke på nisser og stjernetegn men jeg tror hellere på mennesker i al almindelighed ind på mig selv og så når jeg er helt oven på så erkender jeg også mig selv som et menneske, hvorved jeg får selvtilliden tilbage og begynder at tro på det mennesket jeg selv er. Vejen til Auswitz begynder med menneskeforagt. Respekt for mennesket er respekt for livet. Vejen til livet begynder hver morgen når du vågner. Du bestemmer ikke helt selv hvilken muligheder du har i livet – men du bestemmer selv din egen attitude til livet. Giv solen et finger kys, læs et digt hver aften og kram så din elskede eller din ynglings bamse – og fyr bare et par bande ord af på vejen. Det hjælper på selv den største sortsyge!
tilføjet af

Det har du forstået

Fuldstændig korrekt.
tilføjet af

Behersk din nysgerrighed

tilføjet af

Visdommen er fra Satan

den gamle slange, denne verdens forfører og der er intet opbyggende at hente fra denne okkulte tro. Astrologi er mysticisme og spild af vores sparsomme tid.
http://www.sol.dk/sgo/C2/http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=30&conference=317&posting=1046085
Venligst
Congo
tilføjet af

Astrologi er opfundet af

Satan, så han kan holde mennesket beskæftiget med noget der er en efterligning af sandhed, men er det ikke. Med den magt han besidder på jorden garneret med en intelligens, der langt overgår vores forstand er man et meget nemt offer for svindlerier og bedragerier, der intet godt har i sig. Der kan ikke advares nok mod denne okkulte idéologi.
http://www.sol.dk/sgo/C2/http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=30&conference=317&posting=1046085
Venligst
Congo
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.