1tilføjet af

Tribulus terrestis

Hej Alle.
Jeg har trænet i en del år og har aldrig rørt doping. Men kunne godt tænke mig at høre om i har nogen forslag til kosttilskud der øger ens naturlige hormonniveau så man kan få endnu mere ud af ens træning.
Jeg har haft kig på et produkt der hedder testodren på www.24nutrition.dk . Produktet indeholder tribulus terrestis og skulle efter sigende kunne øge ens naturlige testosteronproduktion. Jeg kender nogen der har prøvet det og siger det virker rigtig godt. Ikke så meget på muskelmassen men mere på sexdrive og styrke. Men er der noget videnskabeligt belæg for dette tribulus produkt fra www.24nutrition.dk
Har søgt lidt på pubmed og er kommet frem til at der skal ret store doser til for at det er effektivt men så skulle der til gengæld også være en målbar effekt.
Inden jeg bruger penge på produktet vil jeg bare gerne høre om nogen af JER har erfaringer med dette tribulus produkt. Jeg ligger daligt i kalorieoverskud og får dagligt ca 2 gram protein pr kilo kropsvægt per dag. Træner tungt 3-4 dage i ugen og vejer godt 90 kg med en ok fedtprocent. Vil bare gerne have et ekstra boost.
På forhånd tak.
Med venlig hilsen Arnold.
tilføjet af

Ja, det hjælper vel lidt...

Hej Arnold,
Ja, alt hjælper vel lidt hvis man tror på at det hjælper.
Det er korrekt at TT øger testosteron niveauet og giver dermed ikke nødvendigvis større muskler.
MEN det kan muligtvis hjælpe dig til at restituere bedre og dermed kan du træne mere.
MEN IGEN, forvent ikke et kæmpe boost for hvis et sådan middel fantes ville det højst sandsynligt være ulovligt.
Mit forslag er at du først og fremmest begynder at spise sundt og MEGET. Dvs. ingen alkohol, cigaretter eller junk food. Derefter skal du sørge for at få din nattesøvn så din krop kan restituere optimalt. Sørg for at få dine vitaminer...
Når du har levet på denne måde i bare 1 uge vil du opleve en forandring...
Derefter kan du evt. prøve med TT kombineret med proteinpulver...
Min erfaring er at TT virker lidt, men det er begrænset. Alt virker jo hvis man tror på det.
Dertil har jeg prøvet kreatin, men jeg ser kun positive resultater hvis jeg kombinerer med proteinpulver... så husk proteinerne og spis sundt ved siden af og INGEN ALKOHOL... alkohol er gift for kroppen hvis du vil se resultater med træningen.
/ T
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.