3tilføjet af

Træt af politikerne....

Jeg er træt af politikerne. Hver år ser vi det samme sjov ved finanslovsforhandlingerne, og hvert år undrer jeg mig!
Nu har vi efterhånden fundet ud af det- der er ca. 4 milliarder at give ud af hvert år. De bliver så strøet ud lidt tilfældigt (i hvert fald undrer det mig, hvorfor de lige skulle fordeles sådan).
Hvorfor kan regeringen og DF (for vi har jo også fundet ud af, at det er dem der laver finansloven, indtil vælgerne beslutter noget andet) ikke lave en langsigtet plan for brugen af de penge. En femårsplan ville jo eksempelvis give mulighed for at anvende 20 milliarder kroner, og så kunne politikerne jo pludseligt lave noget fornuftigt og perspektivrigt, i stedet for disse latterlige småjusteringer i alle mulige retninger!
Dette er ikke et indlæg rettet mod nogle bestemte politikere. Jeg synes bare det vi er i øjeblikket er vidner til nærmer sig en march på stedet!
tilføjet af

Jamen,

sådan var det også da jeg var på toppen. Det er jo dét I vil have, ikke.?
Alle vil have gratis ydelser til det ene og det andet. Så længe andre skal betale. Sådan er livet i et pladderdemokrati.
Beklager :-(
tilføjet af

Det bliver bedre og bedre

en ting er at der hersker stor enighed herinde om at at humanisme er noget pladder, er demokrati det nu også?
tilføjet af

Puds brillerne

Tingene bliver ikke dyrere af, at man planlægger, hvordan man vil bruge sine penge. For min skyld kunne politikerne da gerne bruge pengene (eller nogle af dem) til skattelettelser. Alt for at undgå denne klatten pengene væk i et årligt finanslovscirkus!
Du kan selv være en pladderhumanist! I hvert fald er dit indlæg noget pladder...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.