4tilføjet af

Parken foran nye nedskrivninger

Der kan blive rokket alvorligt ved den redningsplan som Parkens storaktionær, Lønmodtagernes Dyrtidsfond, samt Parkens bankforbindelse Nordea har lagt frem.
"Konklusionen er, at Parken meget vel kan komme til at brænde inde med tre kontortårne til en bogført værdi af 500 millioner kroner, hvor den aktuelle markedsværdi næppe er højere end 300 - 400 millioner kroner", skriver Økonomisk Ugebrev og uddyber:
En nedskrivning i det kommende årsregnskab på 100 til 200 millioner kroner vil fjerne en stor del af Parkens aktuelle bogførte egenkapital på 313 millioner kroner - efter den betydelige nedskrivning på goodwill i Fitness.dk efter 3. kvartal 2009".
Ugebrevet anfører desuden, at selve Parken, altså fodboldstadion, eksklusiv kontorer, er bogført til hele 875 millioner kroner i det seneste kvartalsregnskab
For høje udlejningspriser
I Nybolig Erhverv, som i øjeblikket forsøger at udleje mere end 7400 ledige kvadratmeter i Parkens kontorer, erkender man, at udlejningspriserne på 1800 til 2100 kroner ikke er opnåelige i det nuværende marked.
http://finans.tv2.dk/nyheder/article.php/id-28380878.html?forside
tilføjet af

Kunne de så ikke bare

I stedet for så mange "NEDSKRIVNINGER", så klare det
af engang med engang "NEDRIVNING",😮, de kan jo bare kalde det for en "lille" stavefejl😉.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Unfair overfor deres aktionærere

Parkens redningsplan fra konkurs er blevet en bad business 🙁
tilføjet af

Det er nemilgt det det ikke er.

business er nemlig business, og det er det system, som DIT lille parti går så stærkt ind for, ikke😮, dem der sat penge i "parken" gjore det for at tjene på det😮, men det er/var et spil, og nu tabte de altså[:*(], men det er spillets regler🙂, nogle vinder, men for hver vinder er der en taber[:*(], men dem skal man så sandeligt ikke havde ondt af, for de havde været lige glad med dem der havde tabt, hvis de havde vundet🙁.
Men så kan de lære det😃😃.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Højt at flyve - Dybt at falde

🙂🙂🙂🙂🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.