52tilføjet af

Total grinagtig dating.

Jeg skulle date en mand på en cafe,i det indre københavn.Hans beskrivelse af sin profil,lød bare super doper.Han havde mailet et foto af sig selv(Himmel flot Fyr)Jeg ankommer til aftalte tid og sted.Havde siddet der et par minutter,da en mand på størrelse med en kampvogn kommer ind i cafeen.Han genkender mig fra et foto(havde også mailet et til ham)Han hiver stolen ud,klasker sig ned i sædet på stolen.Jeg var måløs over hans udsende.Han lignede en vildmand,fuldskæg så langt,hår der strittede til alle sider.Han forklarede sit udsende for mig.Jeg var helt rystet over at en mand kunne se sådan ud,og hans profil passede ikke til fotoet.
Ok,fotoet var 20 år gammel.Ja,der forklarede jo en del om det foto han havde sendt mig.Jeg fik en længere historie om hans liv.Jeg var total ligeglad med hans historie,skulle bare væk for denne kæmpe af en mand.
Jeg kom fint væk fra ham,han forstod mit budskab.
Ja,jeg kan bare ikke lade være med at grine af det møde med ham,for hvor må den mand dog være dum,at tro jeg vil godtage ham,med det udseende.Han snød sig selv,ved ikke at være ærlig,om sin profil.
Så en date kan altså godt,fører noget sjovt med sig.
tilføjet af

fru irene

hvis du var intelligent så havde du fået data VÆGT og HØJDE og spurgt om skæg og øjenfarve og detaljeret hvilken påklædning han havde så du kunne genkende ham!!
og dér ville alt være afsløret.!
tilføjet af

har også prøvet det

det har jeg også prøvet. pigen lignede slet ikke hende fra billedet.
der blev gjort kort process
tilføjet af

selvtilstrækkelige mænd!

har også haft en AD-dating - en værre idiot! Hverken højde el. vægt passede, han var simpelthen SÅ ulækker.
Fandens selvtilstrækkelighed at møde op med.
tilføjet af

manden løj jo om sine data

det hele står jo i ens profil, men du kan da godt skrive at du vejer 70 kg, men i virkeligheden 170!!!!
tilføjet af

Alle lyver.

Jeg tror ikke på, at der er nogle mennesker kan beskrive sig selv HELT ærligt. Vi vil alle have svært ved at skelne imellem, hvem vi er og hvem gerne ville være.

Nogle er selvfølgelig bedre til det end andre. :-D
Men ok, jeg er heller ikke den, der tror mest på net-dateing
tilføjet af

Jammer

Og så skal vi vel have ondt af dig????
tilføjet af

kvinder er så dumme og nemme

og på dating er der en restgruppe af klamme køer, som spreder ben for alle.
Få lige tjekket for kønssygdomme...
tilføjet af

nice attitude *LOL*

- skønt at du kan tackle sådan en snyde-date med humor efter du lige var kommet dig over chocket.
- jeg har faktisk også prøvet sådan en snyde-date.
Han havde udgivet sig for at være en business fyr, med lejlighed ´på Frederiksberg, og job i computebranchen *G* -- ham der kom til daten var:
Usiogneret ud over det sædvanlige, både tøj og ham selv var snavset, uplejet, hullet (altså kun tøjet ;o), vildtvokset hår, og så var han lettere beruset.
Jeg gloede lige en gang på ham, og sagde bare at han vist ikke lige var den han havde givet sig ud for!
Han var lidt flov, ...!!, trods alt. - og så endte vi med at have en lidt skæg samtale en times tid - selvfølgelig bare om almindeligheder, og grine ad at han i den grad havde faket bare for at få en date!
... men ellers har jeg nu mest haft gode net-dates. Få er blevet "til noget", men det er nu fordi kemien for mig skal være HELT i orden, og det er jo ret sjældent man virkelig kommer til at svinge ;o)
Men masser af hyggelige stunder og spændende snak er det så blevet til i stedet.
God fornøjelse fremover.
PS ---- skal vi lave en bog med kiksede net-date eksempler? *Total griner*
tilføjet af

det man siger er man(d) selv

- er vist den eneste kommentar der passer til din sure gang lort. Klamme stodder.
tilføjet af

Ang. netdating - til "internettet"

Jeg har prøvet netdating MANGE gange og har fået blandede oplevelser ud af det. Troede tilsidst heller ikke at det var via nettet at jeg skulle møde min prins. Men det gjorde jeg - for 2 år og 8 mdr. siden - og vi er stadig kærester. Så det kan skam ende rigtig godt.
tilføjet af

NEJ!!

For der er nogen der konsekvent ikke er ærlige. Ikke fordi de måske ikke vil være det, men fordi de ser sig selv som de måske så ud for 20 år siden. Jeg har hørt flere mænd sige det samme om kvinder - altså at beskrivelsen absolut ikke passer til virkeligheden. De er syge dem der gør det for når man mødes afsløres alt jo, men jeg tror altså ikke de selv kan se forskellen - desværre og det er det der gør at de må have en brist et eller andet sted.
tilføjet af

Slapt indlæg.......

- og gud hvor det rager mig med din date. Når et indlæg bliver gjort til debat, skal der mere kød på. Tyndt indlæg og at I gider at reagere på sådan en gang tyndpis.
tilføjet af

Nej de fleste bør vide hvem de er ellers....

Hej
Jeg har netdatet lidt.
Jeg, løj ikke og de to jeg datede med stemte også overens med det jeg havde forventet. Der var i det hele taget ingen fiasko stemning i luften, vi vidste fra dating forumet at vi var på bølgelængde.
Selvfølgelig udvælger man da et pænt billede af sig selv, selvfølgelig fremhæver man mest sine positive sider. Men man kommer ingen steder, ved at give andre et direkte forkert eller stærkt forvredet "billede" af sig selv. Hvis der er stor forskel på ens selvopfattelse og andres opfattelse af en, så har man et problem som man burde få bearbejdet.
Mvh Jacob
tilføjet af

ikke enig - gav et godt grin!

- og hvis du vil have debat, så kom selv med kød på i stedet for et surt opstød om at emnet ikke passer DIG, ikk!
DIT indlæg er slapt: upersonligt, uden indhold, intet at debatere, eller dele oplevelser (eller grin ;o) udfra.
Så spænd selv lige ballerne inden du spilder spalteplads på noget så intetsigende som at det gider du ikke læse!
tilføjet af

Nåda...

Hmm....og alligevel skriver du en post til det? Hvis det rager dig så meget, hvorfor så ikke bare smutte ud og finde noget andet? Hvor svært kan det være?!?!
tilføjet af

har prøvd det..

Jeg har selv vært på sps.to date med kvinder,som hade bilder inne på sin profil,som var 3-4 år gammel! Og det er ikke det samme... Jeg opgraderer mine bilder 1 gang i mnd. sånn at det ikke skal være tvil+at jeg har webkamera,så kan man hilse på hverandre før man mødes,for det er spill av min tid og penge hvis daten ikke stemmer med virkeligheden!
tilføjet af

Løgn - ikke løgn

Jeg har været chatter og netdater i et godt stykke tid (ikke mere da jeg har en kæreste), og jeg vil sige at jeg har ikke en eneste gang oplevet at den person jeg har snakket/datet med har løjet om sig selv, og har selvfølgelig heller ikke selv løjet. Jeg fandt dog ikke kærligheden via nettet, men har mange gode venner som jeg nu har kendt i flere år, som jeg mødte første gang på nettet. Jeg har kun gode oplevelser med det.
tilføjet af

Alting skal ikke være så surt

Der var en der uden humoristisk sans; dejligt at der også kan være lidt positivitet i debatten, dejligt at man kan trække på smilebåndet. Jeg siger som Jørgen Ryg: Hvorfor skal alting være så surt.Smilende solskinshilsen fra mig.
tilføjet af

latterlig

Jeg vil give dig ret i at det er et tyndt indlæg, der ikke lægger op til meget debat, men du er da ikke meget bedre, for du kommenterer det jo selv...
tilføjet af

Kære du.....

.....tak fordi du ville dele denne oplevelse med os andre. Jeg var for mange år siden lun på en fyr, vi var i biografen, pludselig syntes jeg det lød som om han spiste popcorn, hvor har du de popcorn fra, spurgte jeg, det er ikke popcorn svarede han det er mine forlorne tænder, så tog han dem ud af munden, og så var jeg altså ikke lun mere.
tilføjet af

Hej Preben

Lader til at du ved hvad du taler om - mon ikke du selv er en "klam fidus" siden det er nødvendig med netdating.
tilføjet af

Jeg prøvede det også

Jeg er idag en ung mand på 22 år, men efter at have læst denne tråd så indes jeg bestemt også min egen oplevelse.
Jeg var for et par år siden på date, internetdate, med en efter sigende 19 år ret køn pige. Billedet hun sendte mig virkede ret spændende, hun så ret køn ud, men man kunne ikke se specielt meget af hende, da det var et close-up-billede.
Da jeg så dukkede op, ja så undrede jeg mig en en hel del. Her stod jeg med min Date, hun 1,43 høj, underlig frisure som var farvet halt orangeagtigt og omkring ca. 60 kilo fordelt på de ca 143 cm. Det var ikke helt sådan hun havde beskrevet sig selv, men vi fik os en snak og så forduftede jeg igen!
tilføjet af

Overfladisk

Hold kæft et overfladisk indlæg, hvordan kan du dømme en mand udelukkende på hans udseende, når du bare sådan uden videre skubber ham væk uden at snakke med ham.
Efter den måde du forklarer hændelsen på, må jeg sige at jeg personligt blev rystet over at nogen overhovedet kan have sådan et syn på et andet menneske! Og ovenikøbet laver grin med det ved at skrive det herinde...
Hvad fanden bilder du dig ind?!?!?!
tilføjet af

tja,,

men du reagerer alligevel selv.. ellers fantastisk pointe!
tilføjet af

Løgn

Til Uhøvisk
Det var nu ikke kun udseendet vedkommende bedømte modparten på, men også det faktum, at vedkommende ikke var ærlig omkring sin person. Og hvis man ikke er ærlig omkring noget så enkelt som sit udseende, hårpragt, vægt ect. - lyver man så også om det der ikke er så nemt at kontrollere?
tilføjet af

Hvorfor skriver du?

Hej SHA
Hvis hendes date rager dig, hvorfor skriver du så på indlægget?
Du kan jo bare lade være med at læse det og komme med en kommentar, når du er ligeglad. Desuden så er du jo iblandt dem som reagerede på "sådan en gang tyndpis" som du jo kalder det.
Hilsen
HEN
tilføjet af

GENGANGER/VANDREHISTORIE

Sjovt sammentræf - for et stykke tid siden, her på Sol, var en historie magen til.
En lidt plat måde at få opmærksomhed på.
ACE
tilføjet af

Pas dog på!

Hvorfor sender du dit billede til folk du ikke hved hvem er? Det kunne have været en eller anden psykopat der havde voltaget dig! Man kan aldrig vide hvilke mennesker man møder på netdating eller hvad det nu var. Du er da for dum, hvis du tror på dem alle sammen!!!
tilføjet af

har haft lignende oplevelser men....

Jeg har også mødt flere uærlige mænd på nettet, tit og ofte har det været anledning til et godt grin, men som en enkelt skriver kan det sagtens gå anderledes....
Jeg mødte for over 2 år siden en mand på nettet idag har vi hus sammen og skal snart giftes, så lykken kan findes på nettet.
tilføjet af

I kan bare lade være ! !

Alle jer der blinddater, i er naive, en smule nemme og tror at i kan vælge og vrage; hvorfor tror i at så mange blinddater❓Tænk lidt over det !
tilføjet af

dating er for UnderDanmark

på dating er den restgruppe, som andre ikke gider røre -
i er SÅ naive og MEGET, MEGET nemme OG DUMME HVIS i TROR, LYKKEN ER DER.

dATING ER FOR DEM, DER IKKE KAN FINDE NOGET ORDENTLIGT OG DERFOR TAKKER FOR DET TREDIE EL. FJERDE BEDSTE
tilføjet af

enig...

Kunne ikke være mere enig i det du skriver... Nej hvor må det have været sjovt for ham at blive nedgjort på en så ydmygende måde... Bølgepaps hjerne
tilføjet af

Prøv mig

jeg er med på en date.....og jeg er helt mig selv!
mand 40 år
jamera@sol.dk
tilføjet af

Det er vist dig der er den største repræsentant for UnderDanmark

Hvor er du dog dum at høre på. Jeg fandt min dejlige, smukke, intelligente, akademisk uddannede kæreste via nettet og han er det bedste af det bedste. Dating er for alle almindelige FORDOMSFRI mennesker. Du må lige tænke på at den 'restgruppe' du snakker om, er næsten halvdelen af Danmarks voksne befolkning! Selvfølgelig kan ægte kærlighed findes der. Der er naturligvis også mange uinteressante mennesker der, men der er der jo også i den "virkelige" verden
tilføjet af

LYKKEN FINDES PÅ NETTET

Det er nemlig rigtig - lykken kan sagtens findes via nettet. Den "verden" er lige så stor -eller større - end den "virkelige verden"
tilføjet af

damn der!

Kære Jørgen
Det er da vist IKKE studenterhuen der trykker! *LOL*
tilføjet af

Kærligheden Er der !!!!!!

Vil lige skrive at, jeg skam også har fundet den Dejlige Kærlige Mand som jeg har i dette forum...
Vi har nu været sammen i 2½ År.
Har det pragtfuldt....
Så jov.....
Kærligheden findes der....
Q 44.
tilføjet af

Hvad med blind date??

Hm. Er undermennesker så også dem der ikke kan finde ud af tastaturet og derfor klumre rundt i store og små bogstaver?
Nej pjat, jeg behøver jo ikke være lige så emsig som dig!
Det jeg gerne vil sige er, at dette forum af dating sider, debat sider, Scor m.m jo er kommet for at blive og fordi der har vist sig et stigende behov, for den slags møde steder.
Mange folk lever i så travl en hverdag, med job og evt. børn, at de ikke kan få tid til en masse fritidsaktiviteter eller byture eller andre sociale arrangementer.
Tænk på enlige forsørger!!
Eller er du for ung til at sætte dig i andres sted??
Der skal faktisk en stor portion mod til at date.
Måske handler det om, at du slet ikke tør? Tør du?
Hvad med blind date??
Jeg har prøvet en blind date. Det var MEGET vellykket.
Vi tændte hurtig hinanden og jeg bor på 3 år sammen med manden.
tilføjet af

som man siger:

Det ydre tæller, men det indre tænder!
Ham her var uærlig omkring, så hans ord kunne ikke tænde dig. Hvis han havde været ærlig og en sød og reel mand, så havde udseendet jo nok også betydet en del mindre (ja med mindre man er en lille mide af en uintelligent poptøs), ja ærlighed varer længst!
tilføjet af

Tålmodighed belønnes

Glæder mig, at du også har haft en god oplevelse. Du har sikkert også haft en del "nitter". Jeg blev gift med min dating nr.? for ca. 6 uger siden. Det tog ca. to år og en del "oplevelser" undervejs, men Til Lykke med os!
tilføjet af

Der er en til os alle.

Ja, og ved du hvad? For nylig fandt vi vores oprindelige profiler frem. Vi var begge enige om, at "varedeklarationen" havde holdt. Kort sagt, er du ærlig, så finder du den rette.
tilføjet af

Har skrevet en mail til dig

Fint.Har skrevet en mail til dig.Jamera.
tilføjet af

SIDDER DU PÅ VÆRSHUS OG SAVLER

SÅDAN NOGET VILLE JEG SLET IKKE RØRE VED
tilføjet af

DU BLIVER NOK VOKSEN ENGANG

MÅ MAN HÅBE
tilføjet af

pigeklubben har skrevet til dig

hi ti hi
tilføjet af

Synd for ham

Jeg synes ærlig talt det er synd for ham. Tror han har mentale problemer, også siden han fortæller dig alt det om ham selv ved første møde. Han havde nok håber at du ville se bort fra hans nuværende udseende, og ville kunne lide ham for det han er indei. Men det holder ikke at han snyder på den måde. Du havde jo forventet noget andet, og det burde han være klar over.
tilføjet af

Røv..!

Hvorfor så ikke være venner...?!
Denne "kæmpe" af en mand, kunne være verdens flinskede mand! Ved godt at man bliver skuffet...
Dette er bare ennu et bevis på at, " Det er det indre og ikke det yder som tæller" ikke findste i denne verden..!
tilføjet af

At lyve

har vel også noget med det indre at gøre...
Hvem ved så hvad han ellers lyver om.
Løgn er da ikke en måde at opbygge et venskab på.
Tror stadig på at det er det indre der tæller, hvis det indre er oprigtigt.
tilføjet af

på den anden side......

Det kunne have været en eller anden psykopat der havde voltaget dig...... ja men hvor er lige forskellen på nettet og at møde folk i byen - ja jeg spørger bare........
tilføjet af

uærlige mænd.........

der er vist ikek det store for nogen af kønnene at lade det andet høre, der er i hvert fald mange uærlige kvinder på nettet - taler af erfaringer!!!
tilføjet af

nej faktisk ikke

vedkommende kunne jo teoretisk godt være flink, men jvem ønsker at komme til at kende nogen - på den ene eller anden måde, hvis det skal starte på en løgn ?
ikke mig i hvert fald, og så er det underordnet hvor pæn vedkommende evt. skulle være!!!!!!!!
tilføjet af

Du glade gale verden!

Du goe en bunke (underlødige) indlæg...
Altså, et godt supplement til de u-undværlige sites www.fakelinien.dk og www.frit-lejde.dk kan nogle gange være leksikon-siderne på www.psykiatrifonden.dk, www.netpsykiater.dk, www.sundhed.dk osv... Der er en pæn procent af klodens befolkning, der fejler diverse mere eller mindre sjove ting på øverste etage (datingsite www.lovematch.dk, tror jeg nok, noget i den retning), og du har vist mødt en af dem - det lyder helt klassisk!
Jeg må igen henvise til ovennævnte sites, som jeg jævnligt jubler over, og så sføli 'I form's sider om singleliv og dating!
Pas godt på dig selv - husk, det er du stort set den eneste, der gør! Og du har kun een dig (foreløbig da) - så beskyt dig samtidig med at du nyder livet!
Best of luck!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.