2tilføjet af

Tomme lejligheder.

Der er nogen som mangler en lejlighed , det har de gjordt i flere måneder. I København er der nogen som har søgt en lejlighed i flere år. I mange byer er det nu sådan , at der er rigtig mange ledige lejligheder. Det er så et nyt problem. Hvad gør man ved sådanne nye problemer❓For dem der søger en lejlighed er det jo godtnok , man kan få den lejlighed man søger efter . Man kan flytte ind her og nu. Er der mange ledige lejligheder , er det et økonomisk problem for en boligforening. Hvorfor er der enormt mange der flytter❓Skulle man ikke kikke lidt på det?
tilføjet af

De tomme lejligheder...

Hvorfor der er mange der flytter..? Jeg er sikker på, at det er på grund af arbejdsløsheden! Jeg bor i Aabenraa, og ja der er enormt mange ledige lejligheder. Og der bliver én mere, når jeg flytter - hvilket jeg gør når jeg finder et arbejde - hvilket ikke bliver i Aabenraa! Men jeg giver dig ret i, at det ikke hænger sammen. Der er f.eks. rigtig mange ledige jobs i København inden for mit fag, men problemet er bare at hvis jeg så søgte et af de jobs og fik det - ja, så er der ingen bolig at få derovre!
Men ser man igen på problemet med de tomme lejligheder, så har det helt klart også noget at gøre med et boligområdes omdømme. Tag nu Høje Kolstrup i Aabenraa, hvor lejlighederne står tomme på stribe. Måske skulle man gøre noget for at ændre på det kedelige image, som området har fået. Passer man ikke på, kan man risikere at det udvikler sig til et andet Vollsmose..... Folk vil jo ikke bo et sted med et blakket ry! Og kombineret med at lejlighederne er alt for dyre, plus at der ingen indkøbsmuligheder er lige i nærheden, forstår jeg ganske udmærket at der er 2-3 ledige lejligheder i hver opgang.... Man burde gøre som i Frederikshavn, eller hvor det var. Riv en boligblok ned! De lejligheder bliver aldrig udlejet......
tilføjet af

Boliger/arbejde

Hej Aabenraamand
Folk flytter hen, hvor der er arbejde/uddannelse at få. Derfor er der mangel på boliger i KBH og Århus - men mange tomme boliger i Thyborøn. Det er ganske logisk - og ikke let at gøre meget ved - medmindre man får geniale iværksættere til at starte op på landet. Men det er heller ikke let, fordi logistikken ofte bliver for dyr, når varer skal transporteres til og fra virksomhederne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.